Ajax-loader

'térbeli mesekönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Jakob Grimm - Wilhelm Grimm - A ​Csizmás Kandúr
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

V. Kubašta - Hófehérke
Hófehérke ​a gonosz királynő ítélete elől menekülve a hét törpe házában lel menedékre, de a királynő rátalál. Vajon túléli-e a lány, hogy beleharap a mérgezett almába? A legismertebb népmesék a világhírű cseh grafikus, Vojtěch Kubasta különleges hangulatú háromdimenziós mesekönyveiben születnek újjá. Bőre fehér, mint a hó, az ajka piros, mint a vér, a haja pedig fekete, akár az ében. Nem más ő, mint a világszép Hófehérke. A gonosz királynő halálos ítélete elől menekülve az erdő mélyén rátalál a hét törpe házikójára. Össze is barátkozik velük, de a királynő hiúságból tovább üldözi. Vajon túléli-e Hófehérke, hogy beleharap a mérgezett almába?

Covers_376383
Mennyi ​az idő? Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Mennyi ​az idő?
Játssz ​és tanulj együtt a híres falu, Páfrányvölgy kedves lakóival! Óvodásoknak ajánlott térbeli képeskönyv.

Covers_293487
Feketesörény Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Feketesörény
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Disney ​Hercegnők - A Szépség és a Szörnyeteg
A ​Mesés pillanatok sorozatban a gyerekek kedvenc jelenetei elevenednek fel. A térbeli hatású, színes kemény táblás könyvek pontosan a gyerekkezekbe illenek.

Ismeretlen szerző - Disney ​Hercegnők - Egy varázslatos este
Belle ​ráébred, hogy házigazdája nem is olyan "szörnyeteg". Légy Te is tanúja a Szépség és a Szörnyeteg szép estéjének ebben a kis könyvecskében!

Covers_111006
24

Ismeretlen szerző - Leonardo ​da Vinci találmányai
Különleges ​könyvet tart kezében az olvasó: akár Leonardo személyes naplója is lehetne. Az ő jegyzetei alapján készültek a leírások, magyarázatok, rajzai, vázlatai alapján pedig a háromdimenziós modellek. Szinte életre kelnek ennek a korát messze túlszárnyaló zseninek a figyelemre mélró, már-már fantasztikus találmányai.

Bartos Erika - Dotti ​kalandjai
Dotti, ​a szivárványszínű polip kosarat font összegyűjtött kincseinek, és amikor elkészült, belerakta szebbnél szebb színes köveit. Elindult, hogy megmutassa barátjának, a ráknak, ám az olyan ügyetlenül nyúlt a kosárért, hogy véletlenül elvágta ollójával a kosarat, és a kincsek szerteszét szóródtak az óceán mélyén. Tarts te is Dottival és barátaival a kincskeresésben! Ha megkedvelted Dottit, keresd a sorozat újabb meséit a könyvesboltokban!

Covers_279218
Csizmás ​kandúr Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Csizmás ​kandúr
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_100256
A ​Diótörő Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - A ​Diótörő
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mathew Price - Steve Augarde - Kicsi ​Piros Autó és a hóesés
Hóvihar ​sodorja le Kicsi Piros Autót az úttestről, de a rosszul indult kaland végén kiderül, hogy a hó remek, móka is lehet... A mozgatható figurák lekötik a kicsik figyelmét, és közben kézügyességüket is fejlesztik!

Jakob Grimm - Wilhelm Grimm - Jancsi ​és Juliska
A ​testvérpár, Jancsi és Juliska eltévednek az erdőben. Az éhség már hatalmassá vált bennük, mikor rátalálnak egy mézeskalács házikóra, melynek boszorkány a lakója. Vajon sikerül Jancsinak és Juliskának túljárni a gonosz boszorkány eszén? Vajon visszatalálnak-e szeretett apjukhoz?

Nicola Baxter - A ​Hóember karácsonya
Télapó ​boldog, hiszen régi barátja, Hóember segít neki a karácsonyi készülődésben. Igen ám, csakhogy a kémények túl melegek Hóember fagyos lábujjainak. Találd ki, hogyan oldják meg ezt a problémát, és miként készülnek el mindennel karácsonyra! Hajtsd ki az oldalakon található figurákat és megelevenedik egy varázslatos világ!

Covers_201883
Egy ​szélfútta nap Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Egy ​szélfútta nap
Kukkants ​be Micimackó, Malacka és a többi jó barát otthonába, a Százholdas Pagonyba! Színes, különleges, háromdimenziós képeken nézheted végig, mi történt az erdő lakóival ezen a szeles napon! De ez még nem minden! Barátaid némelyikét még mozgathatod is!

Edwina Lewis - Ant Parker - Ki ​ugrik?
Lapozz ​bele ebbe az újszerű könyvbe, és meglátod, a válaszok szinte eléd ugranak. A mókás képek mellett érdekes szöveget is találsz. Jó szórakozást, vidám játékot kívánunk!

Covers_501126
Babszem ​Jankó Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Babszem ​Jankó
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_551165
Hamupipőke Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Hamupipőke
A ​meséknek számos variánsa létezik, ahogy vándoroltak téren és időn át, szájról-szájra; kicsit mindig vettek el belőlük, tettek hozzá, pár elem kicserélődött bennük, és árnyalatnyi különbségek láthatók abban is, hogy hova tesszük a hangsúlyt a mondanivalón belül. Vannak örökzöld meséink, amelyek soha nem mennek ki a divatból, ilyen a Hamupipőke is. Most azt a változatot elevenítjük fel, amelyben az árva lány megsegítője a Tündér Keresztmama, aki csodálatos varázslataival engedi színre lépni a lányt, és elindítja a boldogság fele vezető úton. A mese főbb mozzanatai kisebb-nagyobb képekben jelennek meg, hasonlatosak a diafilm nyújtotta élményhez, melyben a szöveg felelevenítő jellegű. Mindenképpen ajánljuk ezért megállni és hosszabban elidőzni a jeleneteknél, saját szavainkkal is elmesélve, s időt hagyva a fantázia megeredésének a gyermekben. A mindennapi mese várásához teremtsünk meleg hangulatot kis ceremóniával, hogy mindenki ráhangolódhasson, , figyelmét nyithassa a hallottakra.

Florencia Cafferata - Szörnyetegek ​vára
360°-os ​szögben kinyitható térbeli mesekönyv, mozgatható figurákkal A sorozat második kötetében egy mesebeli vár történetét követhetjük nyomon, amely szétnyitható, és a mellékelt kis figurákkal játékvárrá alakul át. A kötetet Florencia Cafferata tervezte.

V. Kubašta - Hamupipőke
Hamupipőke ​egy tündér segítségével eljut a herceg báljába, de a lány üvegcipellője ott marad a kastély lépcsőjén. Vajon rá fog jönni a herceg, hogy kinek a lábára illik? A legismertebb népmesék a világhírű cseh grafikus, Vojtěch Kubasta különleges hangulatú háromdimenziós mesekönyveiben születnek újjá. Volt egyszer egy kedves, szép leány, akit a mostohatestvérei Hamupipőkének csúfoltak. Egy napon azonban megjelent előtte egy tündér, és segített neki eljutni a daliás herceg báljába. A harmadik éjszakán Hamupipőke üvegcipellője ott maradt a kastély lépcsőjén. Vajon rá fog jönni a herceg, hogy kinek a lábára illik?

V. Kubašta - Csipkerózsika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jane Ray - Hamupipőke
Hamupipőke ​klasszikus meséje elevenedik meg gyönyörűen megfestett, háromdimenziós jelenetekben Jane Ray tollából. Éld át a jók, a rosszak, a tündér és a szerelmesek történetét újra és újra úgy, ahogy eddig még soha. Csak ki kell nyitnod ezt a különleges könyvet, és máris kezdetét veszi a varázslat…

V. Kubašta - Piroska ​és a farkas
Piroska ​történetét mindenki ismeri. A kislány elindul az erdőben, hogy ajándékot vigyen a nagymamájának. A gonosz farkas azonban gyorsabb nála, és nemcsak a nagymamát falja fel, hanem gyanútlan unokáját is. Még szerencse, hogy épp arra jár a vadász, és meghallja a farkas hangos hortyogását... A legismertebb Grimm-mesék a világhírű cseh grafikus, Vojtěch Kubašta különleges hangulatú háromdimenziós mesekönyveiben születtek újjá közel hatvan éve, és azóta több nemzedék kedvencévé váltak.

V. Kubašta - A ​farkas és a hét kecskegida
Volt ​egyszer egy hófehér kecskemama, aki egy napon magára hagyta hét kecskegidáját. Az ordas farkas addig ólálkodott a ház körül, míg sikerült túljárnia a kölykök eszén, és az összes gidát felfalta. Vagy mégsem? Vajon kecskemama megtalálja legkisebb gyermekét? És meg tudják menteni a többi kecskegidát?

Covers_501134
Az ​ezüstló Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Az ​ezüstló
Újabb ​négy klasszikus történetet és négy magyar népmesét vehetnek kézbe a gyerekek, amelyekben az előugró elemeknek köszönhetően valóban megelevenednek a történetek.

Florencia Cafferata - Ünnepség ​a babaházban
360°-os ​szögben kinyitható térbeli mesekönyv, mozgatható figurákkal A Diótörő klasszikus meséje elevenedik meg a különleges, szétnyitható könyv lapjain, amely babaházzá alakítható át, és a mellékelt figurákkal még sok-sok történetet játszhatnak el a gyerekek. A kötetet Florencia Cafferata tervezte.

V. Kubašta - Mind ​itt vagytok, gyerekek?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Beatrix Potter - Nyúl ​Péter kalandjai - Térbeli mesekönyv
Nyúl ​Péter klasszikus kalandja leleményes térbeli illusztrációk segítségével játékosan elevenedik meg.

Covers_436394
Gyere ​velünk az óvodába Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Gyere ​velünk az óvodába
A ​sorozat köteteinek lapozgatása az oldalpáronként előugró elemek miatt különösen szórakoztató elfoglaltságot jelent a kicsiknek. A négy kötet témája (vásárlás, strandolás, kertészkedés, óvoda) mind közel áll az óvodás korosztály mindennapjaihoz, ezért garantáltan szívesen veszik majd kézbe ezeket a ragyogó, színes, formás köteteket.

Covers_457030
Nyuszi ​és teknős Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Nyuszi ​és teknős
Nyuszi ​Gyuszi azt hiszi, mindent tud, és mindenkinél okosabb. A különleges térbeli mesekönyvből kiderül, mi történik, amikor Teknős Tódor különös fogadást ajánl a felfuvalkodott nyúlnak

Covers_411277
Drei ​Zwerge und ihr Flugzeug Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Drei ​Zwerge und ihr Flugzeug
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Matthew Reinhart - The ​Castles of Equestria
A ​must-have gift for pony fans of all ages! Five pop-up figures inside! The beautiful castles of Equestria pop to life inside this magical interactive book. Showcasing more wizardry than Star Swirl the Bearded, pop-up master Matthew Reinhart takes My Little Pony fans on a magical time-traveling tour through each palace. See the majestic castle in Canterlot, the shining spire of the Crystal Empire, and the reconstructed ancient Castle of the Two Sisters--where Princesses Celestia and Luna began their rule. Plus, see Twilight Sparkle's home, the newest castle in Equestria! Use the five pop-up figures included to explore doorways, gardens, and throne rooms. Spot all your favorite characters from the hit television series throughout this magnificently illustrated feat of pop-up engineering--you never know where somepony might appear!

Ismeretlen szerző - Thomas, ​a gőzmozdony - Nicsak, mozdonyok!
A ​kedves kis kék mozdony, Thomas és barátai most még valóságosabbá válnak. Ahogy lapozod a könyvet, az egyes szereplők kiemelkednek az oldalakról. Csatlakozz Thomashoz, Crankyhez, Edwardhoz és a többi géphez a kikötőben, az állomáson és a kocsiszínben! Térbeli képekkel!

Kollekciók