Ajax-loader

'térbeli mesekönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Jakob Grimm - Wilhelm Grimm - A ​Csizmás Kandúr
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

V. Kubašta - Hófehérke
Hófehérke ​a gonosz királynő ítélete elől menekülve a hét törpe házában lel menedékre, de a királynő rátalál. Vajon túléli-e a lány, hogy beleharap a mérgezett almába? A legismertebb népmesék a világhírű cseh grafikus, Vojtěch Kubasta különleges hangulatú háromdimenziós mesekönyveiben születnek újjá. Bőre fehér, mint a hó, az ajka piros, mint a vér, a haja pedig fekete, akár az ében. Nem más ő, mint a világszép Hófehérke. A gonosz királynő halálos ítélete elől menekülve az erdő mélyén rátalál a hét törpe házikójára. Össze is barátkozik velük, de a királynő hiúságból tovább üldözi. Vajon túléli-e Hófehérke, hogy beleharap a mérgezett almába?

Covers_376383
Mennyi ​az idő? Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Mennyi ​az idő?
Játssz ​és tanulj együtt a híres falu, Páfrányvölgy kedves lakóival! Óvodásoknak ajánlott térbeli képeskönyv.

Covers_293487
Feketesörény Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Feketesörény
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Disney ​Hercegnők - A Szépség és a Szörnyeteg
A ​Mesés pillanatok sorozatban a gyerekek kedvenc jelenetei elevenednek fel. A térbeli hatású, színes kemény táblás könyvek pontosan a gyerekkezekbe illenek.

Ismeretlen szerző - Disney ​Hercegnők - Egy varázslatos este
Belle ​ráébred, hogy házigazdája nem is olyan "szörnyeteg". Légy Te is tanúja a Szépség és a Szörnyeteg szép estéjének ebben a kis könyvecskében!

Covers_111006
24

Ismeretlen szerző - Leonardo ​da Vinci találmányai
Különleges ​könyvet tart kezében az olvasó: akár Leonardo személyes naplója is lehetne. Az ő jegyzetei alapján készültek a leírások, magyarázatok, rajzai, vázlatai alapján pedig a háromdimenziós modellek. Szinte életre kelnek ennek a korát messze túlszárnyaló zseninek a figyelemre mélró, már-már fantasztikus találmányai.

Bartos Erika - Dotti ​kalandjai
Dotti, ​a szivárványszínű polip kosarat font összegyűjtött kincseinek, és amikor elkészült, belerakta szebbnél szebb színes köveit. Elindult, hogy megmutassa barátjának, a ráknak, ám az olyan ügyetlenül nyúlt a kosárért, hogy véletlenül elvágta ollójával a kosarat, és a kincsek szerteszét szóródtak az óceán mélyén. Tarts te is Dottival és barátaival a kincskeresésben! Ha megkedvelted Dottit, keresd a sorozat újabb meséit a könyvesboltokban!

Covers_279218
Csizmás ​kandúr Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Csizmás ​kandúr
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_100256
A ​Diótörő Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - A ​Diótörő
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mathew Price - Steve Augarde - Kicsi ​Piros Autó és a hóesés
Hóvihar ​sodorja le Kicsi Piros Autót az úttestről, de a rosszul indult kaland végén kiderül, hogy a hó remek, móka is lehet... A mozgatható figurák lekötik a kicsik figyelmét, és közben kézügyességüket is fejlesztik!

Jakob Grimm - Wilhelm Grimm - Jancsi ​és Juliska
A ​testvérpár, Jancsi és Juliska eltévednek az erdőben. Az éhség már hatalmassá vált bennük, mikor rátalálnak egy mézeskalács házikóra, melynek boszorkány a lakója. Vajon sikerül Jancsinak és Juliskának túljárni a gonosz boszorkány eszén? Vajon visszatalálnak-e szeretett apjukhoz?

Nicola Baxter - A ​Hóember karácsonya
Télapó ​boldog, hiszen régi barátja, Hóember segít neki a karácsonyi készülődésben. Igen ám, csakhogy a kémények túl melegek Hóember fagyos lábujjainak. Találd ki, hogyan oldják meg ezt a problémát, és miként készülnek el mindennel karácsonyra! Hajtsd ki az oldalakon található figurákat és megelevenedik egy varázslatos világ!

Covers_201883
Egy ​szélfútta nap Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Egy ​szélfútta nap
Kukkants ​be Micimackó, Malacka és a többi jó barát otthonába, a Százholdas Pagonyba! Színes, különleges, háromdimenziós képeken nézheted végig, mi történt az erdő lakóival ezen a szeles napon! De ez még nem minden! Barátaid némelyikét még mozgathatod is!

Edwina Lewis - Ant Parker - Ki ​ugrik?
Lapozz ​bele ebbe az újszerű könyvbe, és meglátod, a válaszok szinte eléd ugranak. A mókás képek mellett érdekes szöveget is találsz. Jó szórakozást, vidám játékot kívánunk!

Covers_501126
Babszem ​Jankó Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Babszem ​Jankó
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_124118
Hamupipőke Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Hamupipőke
Hamupipőke ​meséje először 1697-ben látott napvilágot és vált ismertté Perrault nyomán és ez a mese ihlette meg Rossinit, s megszületett az opera majd a balett.

Florencia Cafferata - Szörnyetegek ​vára
360°-os ​szögben kinyitható térbeli mesekönyv, mozgatható figurákkal A sorozat második kötetében egy mesebeli vár történetét követhetjük nyomon, amely szétnyitható, és a mellékelt kis figurákkal játékvárrá alakul át. A kötetet Florencia Cafferata tervezte.

V. Kubašta - Hamupipőke
Hamupipőke ​egy tündér segítségével eljut a herceg báljába, de a lány üvegcipellője ott marad a kastély lépcsőjén. Vajon rá fog jönni a herceg, hogy kinek a lábára illik? A legismertebb népmesék a világhírű cseh grafikus, Vojtěch Kubasta különleges hangulatú háromdimenziós mesekönyveiben születnek újjá. Volt egyszer egy kedves, szép leány, akit a mostohatestvérei Hamupipőkének csúfoltak. Egy napon azonban megjelent előtte egy tündér, és segített neki eljutni a daliás herceg báljába. A harmadik éjszakán Hamupipőke üvegcipellője ott maradt a kastély lépcsőjén. Vajon rá fog jönni a herceg, hogy kinek a lábára illik?

V. Kubašta - Csipkerózsika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Cicely Mary Barker - Tündérek ​nyomában
Felfedeztem, ​hogy a tündérek öt különleges helyre költöztetik otthonaikat, olyan helyekre, ahol harmóniában élhetnek a természettel távol a kiváncsi emberi szemektől...

Melissa Tyrrel - Három ​mese - Bábszínház bábokkal
Három ​legkedvesebb tündérmeséd kel életre a varázslatos háromdimenziós mesekönyv segítségével. A hat jelenetet ábrázoló háttérképek, a Hófehérke, Csipkerózsika és Hamupipőke történetét elmesélő színes mesefüzet és a 20 darab kipattintható papírbáb segítségével magad is eljátszhatod a meséket- és ezernyi saját, szebbnél szebb történetet találhatsz ki még a szereplőkről. A háromdimenziós tündérmesekönyvvel nagyszerűen szórakozhatsz: lapozd fel a gyönyörű képeit és játszd el meséit! Tartalma:6 jelenet a mesékből, 20 papírbáb és egy 3 mesét tartalmazó mesefüzet.

Antje Flad - Mi ​mozog?
Kukucs! ​Ki sürög-forog az erdőben? Told el az ujjaddal a kis képeket, és megtudod! Miközben a lapozó bájos rajzait nézegetve nagyokat kacagnak a legkisebbek azon, hogyan bújócskáznak az állatok, észrevétlenül fejlesztjük a finom motorikájukat is. Még megjelent: Kukucs Könyvek: Ki kopog?

Ismeretlen szerző - Disney ​Hercegnők – A hercegnők bálba mennek
A ​királyi palotában nagy ünnepséget rendeznek. A hercegnők készülődés közben arról ábrándoznak, milyen lesz a bál. Alig várják, hogy együtt ünnepelhessenek a barátaikkal, és táncra perdülhessenek. Tarts velük te is! A különleges könyv minden lapján térben elevenednek meg a jelenetek. 0-5 éves kor között ajánljuk.

Csontos Erika - Ragyogj, ​mint egy virágtündér!
Tudsz ​úgy ragyogni, akár egy virágtündér? A virágtündérek ragyogása onnan jön, hogy vigyáznak a virágjukra és törődnek másokkal. Fedezd fel, hogyan tudsz úgy ragyogni, mint egy virágtündér és különleges ajándékokban lesz részed. A könyvben találsz varázspálcát, karperecet, nyakláncot, tiarát és egy pár csodálatos tündérszárnyat.

Covers_274242
1

Ismeretlen szerző - Kalózok ​- Térbeli mesekönyv
Ebben ​a fantasztikus térbeli mesekönyvben a kalózok világa vár rád. Ismerd meg a hírhedt tengeri rablók mindennapjait és támadási módszerét, a kísértethajó és az elrejtett kincsek titkát!

Edwina Lewis - Ant Parker - Ki ​játszik?
Lapozz ​bele ebbe az újszerű könyvbe, és játszva megtalálod a választ. A mókás képek mellett érdekes szöveget is találsz. Jó szórakozást, vidám játékot kívánunk!

Covers_436395
Gyere ​velünk a tanyára Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Gyere ​velünk a tanyára
A ​sorozat köteteinek lapozgatása az oldalpáronként előugró elemek miatt különösen szórakoztató elfoglaltságot jelent a kicsiknek. A négy kötet témája (vásárlás, strandolás, kertészkedés, óvoda) mind közel áll az óvodás korosztály mindennapjaihoz, ezért garantáltan szívesen veszik majd kézbe ezeket a ragyogó, színes, formás köteteket.

Covers_255881
Kolumbus ​Kristóf Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Kolumbus ​Kristóf
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_359989
Hófehérke Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Hófehérke
Egyszer ​volt, hol nem volt, volt egyszer egy hercegnő, akit Hófehérkének hívtak. Mostohája irigyelte szépségét, ezért megbízott egy vadászt, hogy vigye el az erdőbe, és ölje meg... A történet folytatását megtudhatjátok ebből a színes képeskönyvből.

Covers_144407
Hol ​vagytok? Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Hol ​vagytok?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_331979
David Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - David
David, ​a sheperd boy, who guarded his sheep, always sang a prayer to God before he went sleep. Once a hungry lion came by, hoping on lamb to feast, but David raised his slingshot, and killed the scary beast...

Kollekciók