Ajax-loader

'folyóirat' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Covers_532553
Galaktika ​347. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​347.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_595097
Galaktika ​360. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Galaktika ​360.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Galaktika
Galaktika ​126. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​126.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_153464
Galaktika ​127. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Galaktika ​127.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

286
Galaktika ​286. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​286.
A ​Galaktika magazin januári számában Ken Liu műve azt példázza, hogy az embernek elemi igénye a történetmesélés. Tanya Huff a kerekasztal lovagjait új nézőpontból mutatja be egy különös éjszaka eseményeinek tükrében. Damien Broderick, a LENNI VAGY NEM LENNI szerzője egy olyan földi világot mutat be, melyben néhány túlélő arra törekszik, hogy eljuthasson a Vénuszra, ahová az élet titokzatos módon átkerült. Morton Klass novellájában egy tudós vissza akar hozni egy letűnt emberfajt, hogy új irányt vehessen a fejlődés; természetesen a hatalom nem támogatja… Robert Silverbergnek, a MAJIPOOR-trilógia írójának fantasztikus története arról szól, hogy egy előre eltervezett hétvége akkor is izgalmas lehet, ha más irányt vesznek a dolgok… A havi retro Eric Frank Russell novelláját eleveníti fel, a szerző további három, kapcsolódó elbeszélése az XL-változatban olvasható. A magyar írók közül Jobbágy Tibor a „Színház az egész világ” igazságát járja körül egy robotdíva szemszögéből, míg Vígh Imre egy sakkfenomén fiú történetét mutatja be. Az Iron Sky című film képregényváltozatának (Rossz Hold) második részét olvashatják ebben a számban. A Kapcsolatfelvétel interjút tartalmaz a Gyűrűk Ura Cosplay Club egyik alapító tagjával. Januárban mutatják be A futurológiai kongresszus című filmet, melyről érdekes beszámolót közöl a lap. A tudományos főanyag az elveszett atombombák témáját járja körül. Olvashatók még izgalmas írások életmentő táskáról, futurisztikus étkezőről, a jövő zöld autógumijáról, robotteknősről, repülő ruháról, valamint egy lánctalpas kerekesszékről.

264
Galaktika ​264. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Galaktika ​264.
A ​Galaktika magazin márciusi számában befejeződik Colin Kapp izgalmas folytatásos kisregénye, a „Felhőépítők”. A központi téma egy olaj nélküli jövő lehetőségét vizsgálja. A novellafelhozatal igen változatos, köszönhetően annak is, hogy az irodalmi terjedelem közel 20%-kal nőtt: George R. R. Martin egy modern, baljós prófétáról mesél, Nemere István egy idegen bolygóra látogat, Connie Willis megkísérli továbbgondolni a klasszikus Csipkerózsika-történetet, Alekszandr és Szergej Abramov egy totalitárius Amerikába visz, ahol még az álmokat is szabályozzák, Melissa Mia Hall gyermekeket pottyant egy lidércálom kellős közepébe, Pap Viola a Teremtés alapkérdésein gondolkodtat el, míg Robert L. Forward egy aszteroidabányászt kísér el útjára. A lap megemlékezik a nemrégiben elhunyt John Christopherről, a havi retro pedig Andrew J. Offutt szatirikus időutazós elbeszélése. Exkluzív sztárinterjú szólaltatja meg Robert Downey Jr.-t, a „Vasember”-filmek hősét, a filmrovat is az ő munkásságával foglalkozik, az Intelligens dizájn csókközvetítő robotokról ír, a tudományos hírek között pedig olvasható még cikk hőtárolós naperőművekről, egy szuperliftről, egy napelemes sísisakról és egy atomtáskára emlékeztető USB-elosztóról.

213
Galaktika ​213. Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Galaktika ​213.
6 ​Marina és Szergej Gyacsenko: Üszkös Torony (befejezõ rész) 20 Játék... és kiszámíthatatlanság 22 Lawrence Schimel és Mark A. Garland: Meglátni a csillagokat 28 Elhagyni a Földet 36 Gajdács Ádám: Zuhanás 56 Filmajánló 58 Tim Pratt: Képtelen Álmok 70 Megvalósult sci-fi 72 Ez lesz a jövõ (László Zoltán-portré) 76 Megvalósult sci-fi 78 Kenessei András: Raondaoh 86 Könyvajánló 88 Valerij Ciganov: Marsbéli elbeszélések

1-88e332797e
Galaktika ​289. Ismeretlen szerző
6

Ismeretlen szerző - Galaktika ​289.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

282
Galaktika ​282. Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Galaktika ​282.
A ​Galaktika magazin szeptemberi számában Poul Anderson elbeszélése Orpheusz és Eurüdiké történetének „modern” feldolgozása. Kristine Kathryn Rusch az emlékek eltűnésével és egy furcsa találkozással kapcsolatban késztet gondolkodásra. Tanith Lee novellája az emberiség egyik alapvető mítoszát írja át. Ken Liu szövege töredékes vallomásokkal próbálja megállítani a rohanó életidőt. Patricia McKillip műve Rómeó és Júlia halálának körülményeibe enged bepillantást. Alfred Bester elbeszélésében háború dúl az „Amerikai Álomért: a civilizáció eszméjéért, a kultúráért, a költészetért, az álmok túléléséért…” László Zoltán, a nagy sikerű KERINGÉS szerzője egy jól megtervezett Kommunáról ír, ahol persze akad valaki, aki másképp gondolkodik… A havi retró „Litkei B. Mihály lassújáratú űrkompvezető levele kedveséhez…” Dévényi Tibortól. A Beszélő némaság újabb izgalmas „utazást” tartogat a képzőművészet világában – van Gogh rejtélyes festménye kapcsán. „Vas világ a rend” címmel új képregény indul. A Kapcsolatfelvétel rovat az Axe Apollo Space Academy Közép-Európai Űrtáboráról számol be egy résztvevő szemével. A filmajánló témája történelem és science fiction „házassága”. A tudományos főanyag az „Élet a halál után” kérdését próbálja körüljárni. A lapban olvashatók még érdekes cikkek egy robotszínészről, elektromos autópályákról, a szélerőművek forradalmáról és még sok minden másról.

236
Galaktika ​236. Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Galaktika ​236.
A ​Galaktika magazin novemberi számában befejezéséhez érkezik Kasztovszky Béla távoli jövőt fürkésző kisregénye, „A következő szint”. A hónap központi témája azt járja körbe, mi történne, ha bolygónk színéről egyszer csak eltűnne az ember. Clark Ashton Smith témához kapcsolódó novellájában a Nap kihűlése okozza a földfelszín elnéptelenedését, Martin Amis pedig azon morfondírozik, mi történne, ha megfordulna az idő folyásának iránya. Lovas Lajos „Őrangyalok” című novellája felsőbbrendű lények beavatkozását kíséri figyelemmel a mindennapok valóságába. Paolo Aresi a marskutatás egy lehetséges újabb fejezetét mutatja be, Gareth D. Jones ugyanakkor azt szemlélteti rövid, szórakoztató írásában, mi történt volna, ha néhány kulcsfontosságú személy nem tölti be a történelmünk által neki szánt szerepet. A havi retro Theodore Sturgeon „Tehetség” című elbeszélése, a hatalom, illetve az azzal való visszaélés áráról. Folytatódik és befejeződik Desmond G. King-Hele angol csillagászprofesszor előadásának szövege a tudományos álláspontok változékonyságáról, a játékrovat a Dragon Age:Vérvonalak című fantasy-kalandot mutatja be, a filmajánló egy új magyar SF-mozit, a „Megvalósult sci-fi” rovat pedig egy futurisztikus karórát és egy nézőjére reagáló plakátot. A lapban olvasható továbbá egy exkluzív interjú az SF-nagymester Robert Silverberggel, valamint egy novellának is beillő cikk a múzeumok jövőjéről.

1-d4588735a3
Galaktika ​237. Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Galaktika ​237.
A ​Galaktika magazin decemberi számában új kisregény indul, Samuel R. Delany Hugo- és Nebula-díjas „Az idő mint féldrágakövek spirálja” című műve. A hónap központi témája a Merkúr bolygó kutatása, és két novella is a Naprendszer legbelső bolygóján játszódik, egy Larry Niventől és egy Alan E. Nourse-tól. A lapszám egy fontos része a tíz éve elhunyt Kuczka Péterről emlékezik meg. Munkatársak és a család idézik meg emlékezetét, sőt kuriózumként két kevéssé ismert Kuczka SF-novella is helyet kapott a magazinban. Mayer István „Élők” című elbeszélése tudományos alapon keres választ a jövő megismerhetőségének kérdésére, a retro-rovatban C. J. Cherryh „Kasszandrá”-ja ugyanezt a témát érzelmesebb szemszögből idézi meg. Olvasható továbbá a lapban Hargitai Henrik tanulmányának első része az SF és a planetológia viszonyáról, cikkek új játékokról, A majmok bolygója című film készülő újabb változatáról, a nyelvújítás szerepéről az SF-ben, egy hipermodern sátorról és sok minden más érdekességről.

Galaktika228
Galaktika ​228. Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Galaktika ​228.
Tartalom: Niven, ​Larry - Az alakváltó fegyver (2. rész) Filmajánló - A jövő hírnökei (magyar sci-fi filmek) Matheson, Richard - Csatornák A hónap témája - A tévé jövője Filmajánló - Tintaszív Goss, Theodora - Abora hegyéről dalol Megemlékezés - John Updike Updike, John - A szemérmes planéta Filmajánló - Watchmen Interjú - Szélesi Sándor Szélesi Sándor - Vér és verejték Megvalósult sci-fi - Figaro, a robot / Vuzix wrap Bulicsov, Kir - A répa Megvalósult sci-fi - Édes anyanyelvünk - Lol, thx, bb Wilhelm, Kate - Nagy voltál, bébi!

210
Galaktika ​210. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​210.
6 ​Robert Reed: Milliárdnyi Éva (2. rész) 22 Játék... és vezetés 24 Kir Bulicsov: Így kezdődnek az árvizek 30 Újratöltve 38 Michael Marrak: Quo vadis, Armageddon? 56 Filmajánló 58 Zsoldos Dávid: Apám emlékére 60 Zsoldos Péter: Severus 70 Az író és egy tudós találkozásai 74 Megvalósult sci-fi 76 Lewis Shiner: A Fehér Város 82 Megvalósult sci-fi 84 Bruce McAllister: Rokon lekek 90 Könyvajánló 92 Szeberényi Lehel: A poara nép eredete és vándorlása

Covers_33464
Galaktika ​205. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​205.
6 ​ Murray Leinster: Oldalvást az időben (2. rész) 20 Játék... és gazdagság 22 Andrew Weiner: Az idegen a tóban 28 Idegenek 36 Joe Haldeman: Kilakoltatás 46 Filmajánló 48 Képes Gábor: Megálló 52 Megvalósult sci-fi 54 Szergej Lukjanyenko: A profi 56 Megvalósult sci-fi 58 Michael Swanwick: Scherzo Tyrannosaurusszal 66 „Kell, hogy legyen odakint valaki!” 70 Szélesi Sándor: Asbóth helikoptere 74 Oleg Ovcsinnyikov: Csillag ajándékba 80 Könyvajánló 82 Ben Bova: A sugárzók

Gal204
Galaktika ​204. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​204.
6 ​ Murray Leinster: Oldalvást az időben (első rész) 16 Játék... és második élet 18 Robert Sheckley: Űrmadár 32 Gépesített háború 40 Fred Saberhagen: Gondolkodás nélkül 48 Filmajánló 50 James Morrow: A Szövetség 56 Megvalósult sci-fi 58 László Zoltán: Százezer Armstrong 66 Megvalósult sci-fi 68 Stephen Baxter: Gravitációs kút 74 Szűcs László: Eredetmítoszok eljövendõ vallások… 76 A digitális légytől az intelligens porig 78 H. H. Hollis: Mese a matematikusról és a kardokról 86 Könyvajánló 88 Isaac Asimov: Az utolsó kérdés

202
Galaktika ​202. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​202.
6 ​ A. és B. Sztrugackij: Út az Amaltheára (2. rész) 20 Játék... szimulált valóság 22 David Langford: Okok és okozatok 29 Rubecz Mihály: Új nemzedék 30 Újratöltve 38 Jack Williamson megemlékezés 39 Jack Williamson: A lelet 56 Filmajánló 58 Posta Alíz: Álom, rólad 60 Megvalósult sci-fi 62 Walter Kubilius: Az út vége 70 Mihalik László: Tévelmélet 72 Megvalósult sci-fi 74 Brian Sableford: Az élet bútorai 88 Könyvajánló 92 Sam J. Lundwall: Árnyak

Galaktika-200
Galaktika ​200. Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Galaktika ​200.
Tartalom ​(csak a novellák): W. J. Williams: Léthé (harmadik rész) Ph. K. Dick: James P. Crow B. Aldiss: Szuperjátékok más évszakokban Lőrincz L. L.: Ítélet a Paradicsomban J.-C. Dunyach: Az Agnus Dei űrállomás T. Bisson: Billy és a hangyák M. T. Cricket: Azon az éjjelen... H. W. Franke: A kalciumfaló

199
Galaktika ​199. Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Galaktika ​199.
6 ​Walter Jon Williams: Léthé (2. rész) 14 Somlai Nóra: Köldökzsinór 16 Játék... és hadsereg 18 Murray Leinster: Hosszú az út a Plútóig 26 Új Naprendszer? 34 David D. Levine: Tk’tk’tk 48 Filmajánló 50 A. Bertram Chandler: Az ismerős módszer 66 Megvalósult sci-fi 68 Walter M. Miller: Hozzám hasonlók 80 Megvalósult sci-fi 82 Dale Bailey: Özönvíz 88 Könyvajánló 92 Mihail Puhov: Az építők tüzei

269
Galaktika ​269. Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Galaktika ​269.
A ​Galaktika magazin augusztusi számában új folytatásos kisregény indul Nemere Istvánnak, az ELVESZETTEK írójának tollából, címe „Halhatatlanok”. A központi tudományos téma a most zajló olimpia kapcsán a sport jövőjéről elmélkedik. A novellák közt igazi szenzáció Szergej Lukjanyenko Őrség-története, de Antal József (JUSTITIA) világvége-forgatókönyve, William Hope Hodgson klasszikus horrorja, az ukrán Henry Lion Oldie modern rémisztgetőse és Fedina Lídia nem mindennapi kapcsolatfelvétel-beszámolója is izgalmas, emlékezetes olvasmány. A havi retro sem akárkitől érkezett, Frederik Pohl, a Hícsí-saga szerzője mesél egy szigetről, melynek lakói furcsán barátságosak. Vadonatúj rovat indul a hazai SF-élet eseményeiről, exkluzív sztárinterjú szólaltatja meg Keanu Reevest, az Intelligens dizájn egy fantasztikus fotósorozatot mutat be, a tudományos hírek között pedig számos érdekesség kapott még helyet, egy napelemes hajóról, fantasztikus sporteszközökről és egy lézerhajtású repülőről.

Mzl.rjeysbzg.640x960-75
Galaktika ​258. Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Galaktika ​258.
A ​Galaktika magazin szeptemberi számában befejeződik Kage Baker folytatásos kisregénye, „A sárga ruhás királynő”. A hónap központi tudományos témája a digitális világ biztonságát, illetve az annak hiányából adódó veszélyeket taglalja. Ehhez kapcsolódik Gregory Benford novellája is, „A sebhelyes”, amelyben először szerepel a számítógépes vírusok alapkoncepciója. Hal Clement a Merkúrra viszi űrhajósait, ahol gyilkos vulkánkitörésekkel kell megbirkózniuk. K. Varga Beáta hősnője nem mindennapi kísértéssel szembesül, a Nobel-díjas Rudyard Kipling gondolkodó mozdonyok kalandjairól mesél, a havi retro pedig Jack Vance rövid, csendesen tragikus írása, a „Mitr”. Külön szekcióval emlékezik meg a magazin a nemrégiben elhunyt japán SF-mesterről, Komacu Szakjóról, benne egy novellával és egy róla szóló, rendkívüli filmrovattal. Az interjú Tim Powerst szólaltatja meg, az ISMERETLEN VIZEKEN szerzőjét. A játékrovat a „Deus Ex: Human Revolution”-t ismerteti, az intelligens dizájn egy japán siker-képregényt mutat be, a tudományos hírek között pedig olvasható még cikk egy viharálló esernyőről és egy minden eddiginél tökéletesebb élményt nyújtó szobakerékpárról. A szerkesztőség természetesen a havi nyereményjátékról sem feledkezett meg.

257
Galaktika ​257. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Galaktika ​257.
A ​Galaktika magazin augusztusi számában új folytatásos kisregény indul, Kage Baker egzotikus, egyiptomi időutazásos kalandja. A hónap központi tudományos témája az alternatív meghajtás a közúti közlekedésben. Ehhez kapcsolódva beszámoló olvasható a VI. Széchenyi Futamról, az alternatív meghajtású járművek immár hagyományos győri versenyéről. Az autók és a környezetszennyezés fontos szerepet játszanak Nancy Kress novellájában is, de az írás legfontosabb kérdése mégis az: bizonyíthatja-e egy ember, hogy él, ha a nyilvántartás holttá minősítette? Antal József vénuszlakói visszatérnek, egyikük ezúttal a Földre települne vissza, bármi áron. Az osztrák Peter Schattschneider humoros novellájában egy űrkókler tuti üzlettel akar nagy vagyonra szert tenni. F. H. Batacan írásánál ismét az egzotikumé a főszerep, alighanem most olvasható magyarul először fülöp-szigeteki SF-novella. John Niendorff lidércnyomásos története pedig egy különleges mutációval ismerteti meg az olvasókat. Az interjú a Paddy & The Rats kalózzenekar frontemberét szólaltatja meg. A játékrovat a „F.3.A.R.”-rel riogat, az intelligens dizájn Makoto Sinkaj animerendező munkásságát mutatja be, a tudományos hírek között pedig olvasható még cikk egy szemüvegbe épített kameráról és egy futurisztikus kézi porszívóról.

206
Galaktika ​206. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Galaktika ​206.
6 ​ Murray Leinster: Oldalvást az időben (befejező rész) 20 Játék... és PR 22 Robert J. Sawyer: Örökké 28 Becsapódás 36 Alexandr Kazancev: A robbanás 50 Filmajánló 52 Antal József: A harmadik fázis 60 Megvalósult sci-fi 54 Barbara Rosenberg: Bunkersztori 68 Megvalósult sci-fi 70 „A kisbolygóvadászat születési rendellenesség” 74 Barok Márk: Az őszinte 84 Könyvajánló 86 Eric Frank Russell: Tucat Jay

Covers_33448
Galaktika ​201. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Galaktika ​201.
6 ​A. és B. Sztrugackij: Út az Amaltheára (első rész) 20 Játék... és utca 22 Jack London: Emlék a pliocénból 30 Az igazi jégkorszak 38 Fritz Leiber: Egy vödör levegő 47 Megvalósult sci-fi 50 Képes Gábor: Hazatérés 52 Megvalósult sci-fi 54 Henry Kuttner: A Nagy Íj 74 Megvalósult sci-fi 76 Reinmar Cunis: Biokon 84 Filmajánló 86 Könyvajánló 90 Kassai Péter: Ösvény

Sans_titre_9
Robur ​12. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Robur ​12.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_467553
Galaktika ​333. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Galaktika ​333.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_528392
Galaktika ​346. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​346.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

286_xl
Galaktika ​286 XL Ismeretlen szerző
6

Ismeretlen szerző - Galaktika ​286 XL
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fekete István - Emberpor
Kevés ​olyan magyar író van, aki műveivel nemzedéki határokat átlépve otthonra talált mind a gyermekek, mind a felnőttek könyvespolcán és lelkében. Fekete István közéjük tartozik. Az olvasók töretlen érdeklődését jelzi, hogy művei manapság is az eladási listák élén állnak. A jelek szerint írói hagyatéka még nem zárult le; sorra kerülnek elő olyan írásai, melyek egyáltalán nem, vagy csak újságokban, folyóiratokban jelentek meg. Az Emberpor is ilyen válogatás: a kötetben szereplő elbeszélések többsége most jut el először (1944) a szélesebb olvasóközönséghez. A természet csodái elevenednek meg bennük, gyermekkorunk romlatlan világa, amikor az íróval együtt még mi is válaszoltunk az állatok szavára, értettük a pásztorfurulya hangját, s elbűvölve hallgattuk az öreg diófa suttogó meséit.

Covers_477297
Galaktika ​335. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Galaktika ​335.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_507204
Galaktika ​342. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​342.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_489919
Galaktika ​338. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Galaktika ​338.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Susan Mallery - Susan Crosby - Jan Colley - Jasmine Cresswell - Kő-papír-olló ​/ Férfikönnyek / Jó fogás / A tökéletes férjjelölt
Susan ​Mallery: Kő-papír-olló Ruth Jamison igen különös ajánlattal áll elő: ha bármelyik lányunokája férjhez megy Ted Astonhoz, egymillió dollár üti a markát. A testvérek kő-papír-ollóval kisorsolják, ki kezdi az ismerkedést. Gillian veszít, és ő megy el a találkára, ám a férfiról kiderül, nem az, akinek mondja magát… Susan Crosby: Férfikönnyek Heath hosszú évekig azt hitte, hogy sohasem lesz képes túltenni magát fia elvesztésén. Ám úgy tűnik, újra átélheti az apaság csodáját, ráadásul a szerelem is rátalál Cassie, a csinos magánnyomozó személyében. Csakhogy amit a sors az egyik kezével ad, a másikkal elveszi… Jan Colley: Jó fogás Lucy egy szállodát vezet, amely azonban a csőd szélére kerül. Ekkor bukkan fel az életében a gazdag Ethan Ray. A romantikus környezetben a két fiatal hamar közel kerül egymáshoz. A férfiban felmerül a szörnyű gyanú, lehet, hogy Lucy csak a pénzét akarja? Az ajándék: Jasmine Creswell: A tökéletes férjjelölt Daisy Vernon Omahába utazik, hogy a nagymamáját ápolja, aki egy baleset következtében eltörte a bokáját. De vajon tényleg olyan nagy a baj, vagy a ravasz nagyi csak arra használja lábadozását, hogy bemutassa Daisyt a tökéletes férjjelöltnek?

Kollekciók