Ajax-loader

'tenisz' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Sandra Brown - A ​győzelem mámora
Stevie ​Corbett kislány korától fogva keményen megdolgozott a sikerért, mostanra a világ első három legjobb teniszezője között jegyzik. De csak a legcsinosabbként emlegetik. Ám hiába a szépség és a vagyon, Stevie választás elé kényszerül: döntéstől függően veszélybe kerül a karrierje... vagy az élete. Két hét haladékot kap. A nem várt segítséget elfogadva elmenekül az újságírók faggatózása és a bámész kíváncsiskodók elől. Judd Mackie minden idők legsármosabb, legszemtelenebb, emellett legzüllöttebb sportriportere. Délelőtti telefoncsörgés ébreszti álmából. Heveny másnapossága ködén át épp csak érzékeli főnöke tajtékzását. Ha a _Dallas Tribune_ főszerkesztőjének hinni lehet, alkoholos befolyásoltságának köszönhetően elhalasztotta az évtized sportszenzációját:Stevie Corbettet hordágyon szállították le a pályáról, majd ezt követően nyoma veszett. Judd parancsba kapja, derítse ki, mi húzódik a nő eltűnésének hátterében. De mert a feladatnak huszonnégy órán belül sem tud - nem akar? - eleget tenni, ráadásul a konkurens lap őt megelőzve előrukkol a bombasztikus hírrel, Mackie lapátra kerül. A munkanélküliség édes-keservét elszenvedve Judd visszavonul nagyszülei vidéki házába. Régóta dédelgetett álma megvalósításába kezd: regényt ír. Önéletrajz és Stevie Corbett-sztori lassanként egybemosódik.

Sue Rich - A ​tenisz kézikönyve
Könnyen ​követhető, ugyanakkor teljességre törekvő könyv, több mint 350 színes fotóval, amelyen a világ legjobbjaitól leshetjük el a leghatékonyabb ütések titkait. Ízelítőül néhány téma: A teniszjáték szabályai; Hogyan válasszuk ki a megfelelő felszerelést; Bemelegítő és erőnlétjavító gyakorlatok. Aprólékos útmutató a tenyeres, fonák, röpte és a többi ütésfajta elsajátításához; A jó szerva és a kiváló fogadás titkai; Taktikai fogások versenyzőknek. Mindezt a teniszetikett legfőbb szabályaival, valamint történeti áttekintéssel, a világ egykori és jelenlegi legjobbjainak rövid életrajzával fűszerezve - elsőrangú olvasmány, egyszersmind segédeszköz ahhoz, hogy valakiből kiváló játékos legyen.

Covers_217043
Teniszezés Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Teniszezés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Peter Scholl - Tenisz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Paul Douglas - Hétvégi ​tenisziskola
A ​Hétvégi Iskola sorozat új felfogásban, az elfoglalt emberek számára készült. Szakértő edző segítségével a lehetséges legrövidebb idő alatt tanulhatunk meg egy sportot vagy hobbit. Sajátítsa el a tenisz minden csínját-bínját ennek a könyvnek a segítségével, mely sok-sok képet és pontos időbeosztást tartalmaz.

Halmos Imre - Tenisz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kelemen Imre - Tenisz ​ABC
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vámos Miklós - Húrok
"Kellenek ​a HÚROK. Ütőn, hangszeren, fémből, műanyagból vagy bélből, ahogyan eredetileg mind a gitárra, mind a teniszütőre sodorták. Ezeknél is nélkülözhetetlenebbek az érzelmi húrok, ha azokon játszunk, nagy baj nem lehet. A tudás fontosabb, mint a pénz. Az érzelmek fontosabbak, mint a tudás. E két elvet követve leélhető egy tartalmas élet ezen a földön. Tizennégy évesen kezdtem GITÁROZNI. Hamarosan zenekart alakítottam. Bródy Jánossal ekkor tájt ismerkedtem össze. Elmúltam húsz, amikor különféle okokból (részletek a könyvben) kiszálltam a Gerilla együttesből, mélyen megbántva, csalódottan. Aztán negyvenkét évig (tavaly márciusig) nem vettem a kezembe gitárt. Harmincegy voltam, amikor először jártam TENISZPÁLYÁN. Azóta rendszeresen játszom. (Küzdök.) Átlagosan heti háromszor. Télen-nyáron. Ha esik, ha fúj. Bármiféle utazás lehetőségét fontolgatva először mindig azt mérlegelem, hány tenisz maradna ki. Nem vagyok normális, belátom. Életem két meghatározó SZENVEDÉLY-éről szól a Teniszezz velem... és a Ha én Bródy volnék. A harmadik, még elementárisabb SZENVEDÉLY, az írás kapcsolja őket össze. Amikor ezt Bródy Jánosnak megemlítettem, azt mondta: Mázlista vagy! Sokaknak egy igazi szenvedély sem jut. Az volna szép, ha az olvasó ütőt vagy gitárt ragadna e könyv hatására. Esetleg mind a kettőt, bár talán nem egyszerre." Vámos Miklós

Vámos Miklós - Teniszezz ​velem! (én sem tudok még...)
Kedves ​olvasóm, boldog vagyok, hogy újra veled lehetek, s gratulálok, hogy megvásároltad ezt a könyvet. Jól választottál. E könyv tárgya a Tenisz. Ha szenvedélyes játékos vagy, nem kell magyaráznom, mi abban az érdekes. Ha még életedben nem volt ütő a kezedben, kiderülhet számodra, mit vesztesz. Ha "hivatásos" (itthoni értelemben) teniszező vagy, megtudhatod, hogyan vélekednek rólad s önmagukról a - pénzügyi szempontból - "igazi" amatőrök. Kapsz mindehhez némi filozófiát, külföldi tenisszakkönyvekből és -lapokból összeolvasott tippeket, ráadásként moralizálást, lélekrajzot, önvallomást. Nem leszel velem elégedetlen (most sem), ezt bízvást ígérhetem, de - ezúttal a világmegváltás elmarad.

Rene Stauffer - A ​Roger Federer Story
"Federerhez ​méltó könyv a tenisz - és nem csak a tenisz - nagy alakjáról. Lépésről lépésre figyelemmel követhetjük a sportoló és az ember változásait, fejlődését, profivá válását, az évtizedes harcot a csúcs meghódítására, s hogy a trónra ülve saját mércéjéhez méltón tudjon uralkodni. Olyan alapelvek mezsgyéjén halad előre, melyeket a világ bármely országában, bármilyen munkakörben magunk is büszkén vállalhatunk: tisztesség, becsületesség, szerénység, hűség. Federer gazdag és híres lett, ám ettől még rendes ember tudott maradni... Ez a könyv éppen olyan, mint Federer: pontos, precíz, tárgyszerű, a tökéletességre törekszik." "Nevezhetnénk akár a Federer Enciklopédiának is." - (Tennisreporters.net)

822733_5
elérhető
48

Andre Agassi - Open
A ​teniszvilág felháborodással fogadta az önéletrajzi művet, amelyben Agassi karrierjének legsötétebb eseményeiről, többek között droghasználatáról és azzal kapcsolatos hazugságáról is beszámolt. A sporttörténelem egyik legkedveltebb sportolója és az egyik legtehetségesebb ember, aki teniszpályára lépett. De kevesen tudják, hogy Andre Agassi kora gyermekkora óta gyűlölte a teniszt. Még a bölcsőben biztatgatták, hogy csapjon az ütővel, később arra kényszerítették, hogy általános iskolás korában több száz labdát üssön el naponta, Agassi rosszul viselte az állandó nyomást, bár tehetséges volt, ez a belső konfliktus rányomja bélyegét az egész életére. Gyönyörű, felejthetetlen önéletrajzában Agassi elmondja élettörténetét, amelyet folyamatos konfliktusok kereteznek, egy olyan élettörténetet, amely az önpusztítás és a maximalizmus között egyensúlyozik.

Rafael Nadal - John Carlin - Rafa: ​Az én történetem
Korunk ​legkiválóbb sportolójának feltáró önéletrajza. Bepillantás egy bajnok születésének lenyűgöző titkaiba. Most először nyílik meg egy karizmatikus, mégis végtelenül zárkózott ember. A könyv Nadal gyermekkorát, teniszezővé válását és elképesztő pályafutását mutatja be. A történet mindenkori otthonából, Mallorcáról a centerpálya öltözőjébe viszi az olvasót, miközben Rafa őszintén és részletesen elmeséli, mekkora nyomást jelent a világ legnagyszerűbb tenisztornáján versenyezni. Emlékezetes sikerekről és kudarcokról mesél a John McEnroe által "a történelem legnagyobb teniszmeccsének" nevezett 2008-as wimbledoni döntő győzelmétől a sportbeli dominanciáját oly gyakran fenyegető sérüléseken át egészen addig, míg 2010-ben ő lett a profi kor legfiatalabb játékosa, aki karrier Grand Slamet szerzett. A könyvből erőt és motivációt meríthet mindenki, függetlenül attól, hogy érdeklődik-e a tenisz iránt. A Nadal család és a hozzájuk tartozó barátok, valamint a csapat tagjai egytől egyig olyan mentalitással élő és dolgozó emberek, akiknek az összetartása, elkötelezettsége és egymás iránti hűsége egyedülálló. Ennek a háttérnek köszönheti, hogy kibontakozhatott a tehetsége. A könyv tehát nemcsak Rafáról, hanem az ő kivételes, támogató közegének a szereplőiről is szól. Személyes és minden ízében olyan izgalmas történetet kapunk, mint amilyen ő maga.

Gyenes András - Körmöczi Zsuzsa - Párizs ​királynőjének titkai / A tenisz varázsa
Minden ​idők legnagyobb magyar teniszezőnőjének, Körmöczi Zsuzsának életét eleveníti fel a könyv. Fokozatosan bontakozik ki egy csodálatos versenyző karrierje, szüntelenül beleszövődik a történelem több sorsfordító eseménye. Felidéződnek titkok, szerelmek, keserves csalódások és a családi élet kedves, szép és fájdalmas epizódjai. A könyvben megszólalnak hírességek, ismert emberek, akik még inkább hangsúlyossá teszik Körmöczi Zsuzsa varázslatos egyéniségét. Így olvasható többek között Szepesi György, Vitray Tamás, Vándor Kálmán, Ungvári Tamás, Gallov Rezső, Székhelyi József, Juhász Előd emlékezése a bajnoknőre.

Szigethy András - Teniszregény
Semmi ​nem az, ami, és semmi nem olyan, amilyennek látszik. A háttérben egy soha nem felejthető, örök homályba vesző gyilkosság. Krimi? Több annál. A Playboy címlapján szereplő gyönyörű nő beleszeret a nagy teniszezőbe. Szerelmi történet? Annál több. Pattanásig feszült idegek a wimbledoni döntőn, mert mindenki érzi, többről van szó, mint egyszerű teniszmérkőzésről. Sportregény? Sokkal több annál. "Abban reménykedem, ha újraolvasom ezt a most már könyv formájában kinyomtatott, de még így is meglehetősen rendezetlen feljegyzésfüzért, akkor magamról is megtudok egyet s mást. Olyasmit, amit talán magamnak sem mertem bevallani." - írja magáról a főszereplő nő. A férfi pedig azt mondja: "Tudja, van egy-egy ritka pillanat a játék során, amikor az ember legalább elsejti az istenektől az érzést, hogy mi a teremtés...Még minden üres, de a következő pillanatokban már megnépesül a tér és az idő azzal,amit elgondoltál. És ezt te hívod elő a semmiből. Csak abból, ami benned van." De ki az igaz főszereplő? Talán az Öreg? Aki nyomtalanul eltűnik, és magával viszi a még benne, szokásaiban, kultúrájában élő XX. századot. vagy egy vers, ami az élet értelmét súgja a fülbe? Egy biztos: az olvasó Szigethy András - a Kegyelem, a Krokodilfa, a Pilátus az ügyész előtt, a Delfinek bűntudata, a Sztálin '50 szerzőjének - legfeszültebb és legtitokzatosabb könyvét tartja a kezében.

Árvay Sándor - Szőke Pál - Magányos ​vándorok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Oltványi Tamás - A ​milliós játék
Mennyi ​juhot kell legeltetni ahhoz, hogy Ivan Lendl megnyerje a Mesterek Tornáját? Miért nem kedvelte Björn Borg a diszkókat, de miért ragaszkodott kocsijában az autórádióhoz? Meddig tartott a világ leghosszabb teniszmérkőzése? Haltak-e meg mérkőzés közben teniszbírók? Miért építettek teniszpályát a Fehér Házban? Hol lehet a világon a legdrágábban pályát bérelni? Miféle leszbikus botrány rázta meg a női teniszt a nyolcvanas évek elején? S végül, de nem utolsósorban: vajon mennyit keresnek a világsztárok, közöttük a magyarok? Kérdések, amelyekre e könyv válaszol. Egy könyv, nem csak teniszjátékosoknak...

Dr. Jákfalvi Béla - Teniszezés
A ​teniszsport ismert szakembere "magas színvonalon, nagy alapossággal, közérthetően ír olyan dolgokról, amelyekről még nem, vagy alig írtak itthon. Nagyon sok olyan téma van, amelyről dr. Jákfalvi Bélán kívül más személy nem is adhat semmilyen információt, hiszen 15 éves kapitánysága alatt felhalmozódott tapasztalatairól is beszámol. Számomra ezek voltak a könyv legérdekesebb részei, és úgy érzem még részletesebb és bőségesebb leírások is nagy érdeklődést váltanának ki... Dr. Jákfalvi Bélának rengeteg mondanivalója van a teniszről, és ebben a könyvben a tenisszel kapcsolatban szinte mindenről be akar számolni." Így ír Tarnóczy Balázs a "mester" Testnevelési Főiskolai Tankönyvéről, amelyet edzőknek, oktatóknak, hallgatóknak és minden teniszezni szerető Kedves Olvasónknak ajánlunk.

Martina Navratilova - Liz Nickles - Gém, ​szett, halál
Milyen ​érzés, ha egy csitri lány egy tanácstalan kamasz a sportrajongó világ bámulatának középpontjába kerül, milliárdos reklámcégek legfőbb vonzerejévé válik? Nyugtalanító? Félelmetes? Felemelő? Inspiráló?

David Foster Wallace - A ​supposedly fun thing I'll never do again
From ​television to tennis, from the Illinois State Fair to the films of David Lynch, from postmodern literary theory to the supposed fun of traveling abroad a Caribbean cruise liner, David Foster Wallace brings to non-fiction the same curiosity, hilarity and exhilarating verbal facility that animated his bestselling novel Infinite Jest.

Rafael Nadal - John Carlin - Rafa: ​My Story
No ​tennis player since Andre Agassi has captivated the world like Rafael Nadal. He's a rarity in today's sporting arena - a true sportsman who chooses to let his raw talent, dedication and humility define him. This autobiography, written by Nadal with award-winning journalist John Carlin, includes memorable highlights such as winning the Wimbledon 2008 final in what John McEnroe called, "the greatest game of tennis ever played" and completing a career Grand Slam after winning the French Open, Wimbledon, and the US Open in 2010.? This book gives Nadal's millions of fans what they've been waiting for - a glimpse behind the racquet to learn what really makes Nadal - an intensely private person who until now has never talked about his personal and family life - tick.

Maros András - Semmi ​negyven
George ​H. W. Bush hivatalos budapesti látogatása alatt a Vasas teniszpályáinál tartja napi futóedzését, együtt kocogunk. Körről körre lassul. Megkérdezem, fárad-e, hősködve azt mondja, nem. Hazugságon kapom az Egyesült Államok elnökét! A Fővárosi Tanács egyik osztályvezetőjét sikerül elsőre tökön lőnöm teniszlabdával, fagyi jár érte. Az idősebb csapattársakkal való pimaszkodásért viszont használt zokni jár - szájba. Misi, a pályamunkás lopott pólóban a slagnak kiásott gödörbe húzódik, ott iszogat, felszámolási eljárást indított saját magával szemben, jól áll az ügye. Cliff Richard belép a teniszcsarnokba fényes melegítőben, hajpántban. Ütök vele egy órácskát. Az ausztriai teniszversenyre kísérő szakvezető, miután eltéved Bécs belvárosában, megszólítja a helyieket: Guten Tag, Westbahnhof! Különös figurák és helyzetek, elérhetetlen példaképek a 80-as, 90-es évek teniszvilágából. A rendszerváltás környéki Magyarország egy élsportoló tinédzser szemén keresztül. Epizódok egy a vasfüggöny mögül az USA-ba keveredett, álmodozó fiú mindennapjaiból. Semmi negyven - nem jó állás, de még megfordítható...

Takeshi Konomi - The ​Prince of Tennis 42. (angol)
Final ​Volume! Dear Prince The Seishun boys are just one match away from the national title! Ryoma brings out every shot he knows against Seiichi “Child of the Gods” Yukimura. But Yukimura's strange powers cause Ryoma to lose his sense of touch, then his sight. Swinging blindly, his hearing even begins to fail. Can Ryoma come back to win the Nationals for Seishun, or does he “still have a long ways to go”?!

Takeshi Konomi - The ​Prince of Tennis 41. (angol)
Final ​Showdown! The Prince vs. the Child of the Gods Shusuke battles Rikkai's Nio, the tricky “Con Artist of the Court.” Just when it looks like Shusuke will be able to thwart Nio's devious ploy, Nio pulls a punch that goes straight for Shusuke's weakness. Meanwhile, Momo is doing everything he can to help Ryoma overcome his amnesia in time to face the dreaded Seiichi Yukimura, aka the “Child of the Gods.” Will Ryoma recover in time?

Takeshi Konomi - The ​Prince of Tennis 40. (angol)
The ​Prince Who Forgot Tennis The match between Seishun captain Tezuka and Rikkai's Sanada blares on. Sanada takes his captain's advice and attacks Tezuka where he's most vulnerable. Has the captain of Seishun finally met his doom? Next, Kaoru and Sadaharu take on Rikkai's lethal pair. When they target Sadaharu, Kaoru has to pull out his Gyro Laser Beam to save the match. And Ryoma finally arrives at the arena! Unfortunately for Seishun, he's got a wicked case of amnesia.

Takeshi Konomi - The ​Prince of Tennis 6. (angol)
Four-time ​consecutive U.S. Junior tournament champ Ryoma Echizen comes to Seishun Academy to further his reign as The Prince of Tennis. His skill is matched only by his attitude--irking some but impressing all as he leads his team to the Nationals and beyond!

Takeshi Konomi - The ​Prince of Tennis 15. (angol)
Ryoma ​Echizen just joined the Seishun Gakuen Middle School tennis team, which is known for being one of the most competitive teams in Japan. Its members are incredibly talented, gifted, and athletic. With rigorous and extremely intense practices, the upperclassmen of the team expect the very best from themselves and they expect even more from the new members of the team. While most of the first years are on pins and needles hoping they won't get cut from the team, Ryoma Echizen is confident, cool, and collected. Some might even say he's cocky, but at least he's got the skills to back up his attitude. With his virtually unreturnable "twist serve," Ryoma is sure to make the starting team. Join Ryoma and the other first years, as they train hard, make friends, and try to find a place themselves on the team. And meet Ryoma's cute but chronically shy classmate Sakuno Ryuzaki. She's got a big crush on Ryoma, but will he ever notice her? Ryoma Echizen is the Prince of Tennis. He may be ready for the Seishun Gakuen tennis team, but are THEY ready for HIM?

Covers_212234
Magyar ​Sport-almanach 1925 Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Magyar ​Sport-almanach 1925
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Novak Djokovič - A ​győztes étrend
2011-ben ​Novak Djokovic a sportújságírók szerint minden idők legkiemelkedőbb idényét teljesítette egyesben a professzionális teniszezők között. Összesen tíz tornán - köztük három Grand Slam-tornán - lett első, és sorozatban 42 mérkőzésen át nem talált legyőzőre. S ez a nagy bajnok két évvel korábban még alig volt képes végigjátszani egy tornát. Hogyan lehetséges, hogy egy egykor különféle fájdalmakkal, légzési nehézségekkel és sérülésekkel küszködő játékos rövid idő alatt a világ első számú teniszezője lett? A válasz meglepő lehet: megváltoztatta az étrendjét. A győztes étrend c. könyvben Djokovic felidézi, hogyan élte át Belgrád bombázását, s hogyan lett a háború sújtotta Szerbiában felnőve világ egyik legjobb teniszezőjévé, majd ezután bemutatja azt az étrendet, mely megváltoztatta az életét, s melynek segítségével sikerült a sportág csúcsára jutnia. Miközben a játékos rajongott a kenyérért, a tésztákét és különösen a családi éttermükben sütött pizzákért, szervezete egyszerűen képtelen volt megbirkózni a búzával. A glutén - a búzában található fehérjeféle - kiiktatása az étrendjéből azonnali eredménnyel járt: a játékos könnyebb, gyorsabb lett, s gondolkodása is kitisztult. Ahogy tovább kutatott, s igyekezett tökéletesíteni étrendjét, egészségügyi problémái megszűntek, megszabadult pár kilónyi súlyfeleslegtől, testi ereje és koncentrálóképessége nőtt, ami által sikerült valóra váltania két gyermekkori álmát: wimbledoni bajnok lett és a világranglista élére került. Djokovic könyvében egy tizennégy napos tervet mutat be, mely által átalakíthatjuk testünket és az egész életünket. A heti étrend, az optimális emésztést szolgáló tudatos étkezés elmélete, valamint az ízletes, könnyen elkészíthető receptek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől, és a legjobbat hozza ki magából. Djokovic ezen felül néhány egyszerű stresszkezelő technikát és a testet beindító, felpörgető gyakorlatot is bemutat, melyeket ő maga is alkalmaz mérkőzései előtt. Nem kell élsportolónak lenni ahhoz, hogy javítsunk életünkön, közérzetünkön. A győztes étrend segítségével bárki erősebbé, egészségesebbé válhat néhány hét leforgása alatt.

Novak Djokovič - A ​győztes étrend
2011-ben ​Novak Djokovic a sportújságírók szerint minden idők legkiemelkedőbb idényét teljesítette egyesben a professzionális teniszezők között. Összesen tíz tornán - köztük három Grand Slam-tornán - lett első, és sorozatban 42 mérkőzésen át nem talált legyőzőre. S ez a nagy bajnok két évvel korábban még alig volt képes végigjátszani egy tornát. Hogyan lehetséges, hogy egy egykor különféle fájdalmakkal, légzési nehézségekkel és sérülésekkel küszködő játékos rövid idő alatt a világ első számú teniszezője lett? A válasz meglepő lehet: megváltoztatta az étrendjét. A győztes étrend c. könyvben Djokovic felidézi, hogyan élte át Belgrád bombázását, s hogyan lett a háború sújtotta Szerbiában felnőve világ egyik legjobb teniszezőjévé, majd ezután bemutatja azt az étrendet, mely megváltoztatta az életét, s melynek segítségével sikerült a sportág csúcsára jutnia. Miközben a játékos rajongott a kenyérért, a tésztákét és különösen a családi éttermükben sütött pizzákért, szervezete egyszerűen képtelen volt megbirkózni a búzával. A glutén - a búzában található fehérjeféle - kiiktatása az étrendjéből azonnali eredménnyel járt: a játékos könnyebb, gyorsabb lett, s gondolkodása is kitisztult. Ahogy tovább kutatott, s igyekezett tökéletesíteni étrendjét, egészségügyi problémái megszűntek, megszabadult pár kilónyi súlyfeleslegtől, testi ereje és koncentrálóképessége nőtt, ami által sikerült valóra váltania két gyermekkori álmát: wimbledoni bajnok lett és a világranglista élére került. Djokovic könyvében egy tizennégy napos tervet mutat be, mely által átalakíthatjuk testünket és az egész életünket. A heti étrend, az optimális emésztést szolgáló tudatos étkezés elmélete, valamint az ízletes, könnyen elkészíthető receptek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől, és a legjobbat hozza ki magából. Djokovic ezen felül néhány egyszerű stresszkezelő technikát és a testet beindító, felpörgető gyakorlatot is bemutat, melyeket ő maga is alkalmaz mérkőzései előtt. Nem kell élsportolónak lenni ahhoz, hogy javítsunk életünkön, közérzetünkön. A győztes étrend segítségével bárki erősebbé, egészségesebbé válhat néhány hét leforgása alatt.

Szabó Tünde - Dopping
Adrienn ​azt hiszi, hogy a Janó-ügy lezárásával minden visszatér a rendes kerékvágásba, de súlyosan téved. Egyik nap Saci kéri a segítségét, akit azzal vádolnak meg, hogy doppingolt egy teniszbajnokság alatt, és Adrienn azon kapja magát, hogy a „tettest” keresi. A helyzet necces, mert a lány nyomában jár a volt barátja, és ő bárkit lezúz, akiről azt feltételezi, ártani akar Sacinak, és ott vannak a lány csapattársai is, akik előbb kerülnek képbe, mint kellene. Adott helyzetben nehéz eldönteni, ki, miért és tulajdonképpen mit is akar elérni… Az újabb pendrive tartalma viszont csalódást okoz, és Adriennek fogalma sincs, mit kezdjen vele. Végül azonban sikerül megtalálni azt a bizonyos kilógó fonálvéget, kiderül, mit titkolt Balázs… csakhogy az a titok nem egyedül az övé. Adrienn Zsidai Dóra ügyében sem adja fel a kutatást. Hamarosan feltűnik a fény az alagút végén, és hihetetlen dolgok derülnek ki a nőről.

Takeshi Konomi - The ​Prince of Tennis 18. (angol)
Ryoma ​Echizen just joined the Seishun Academy's tennis team, which is known for being one of the most competitive teams in Japan. Its members are incredibly talented, gifted, and athletic. With rigorous and extremely intense practices, the upperclassmen of the team expect the very best from themselves and they expect even more from the new members of the team. While most of the freshmen are on pins and needles hoping they won't get cut from the team, Ryoma Echizen is confident, cool, and collected. Some might even say he's cocky, but at least he's got the skills to back up his attitude. With his virtually unreturnable "twist serve," Ryoma is sure to make the starting team. Join Ryoma and the other first years, as they train hard, make friends, and try to find a place for themselves on the team. And meet Ryoma's cute but chronically shy classmate Sakuno Ryuzaki. She's got a big crush on Ryoma, but will he ever notice her? Ryoma Echizen is the Prince of Tennis. He may be ready for the Seishun Academy tennis team, but are THEY ready for HIM?

Takeshi Konomi - The ​Prince of Tennis 17. (angol)
Ryoma ​Echizen just joined the Seishun Academy's tennis team, which is known for being one of the most competitive teams in Japan. Its members are incredibly talented, gifted, and athletic. With rigorous and extremely intense practices, the upperclassmen of the team expect the very best from themselves and they expect even more from the new members of the team. While most of the freshmen are on pins and needles hoping they won't get cut from the team, Ryoma Echizen is confident, cool, and collected. Some might even say he's cocky, but at least he's got the skills to back up his attitude. With his virtually unreturnable "twist serve," Ryoma is sure to make the starting team. Join Ryoma and the other first years, as they train hard, make friends, and try to find a place for themselves on the team. And meet Ryoma's cute but chronically shy classmate Sakuno Ryuzaki. She's got a big crush on Ryoma, but will he ever notice her? Ryoma Echizen is the Prince of Tennis. He may be ready for the Seishun Academy tennis team, but are THEY ready for HIM?

Kollekciók