Ajax-loader

'tréning' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Donald H. Weiss - Hogyan ​fejlesszük memóriánkat?
Ha ​minden másodpercben 10 információegységet raktároznánk el emlékezetünkben, akkor 100 év múlva, az agy teljes kapacitásának még a felét sem használnánk ki! Könyvünk egyszerűen elsajátítható módszereivel megtanulhatja, hogyan fejlessze memóriáját, hogyan javítsa koncentrálóképességét és miképp tegye hatékonyabbá a gondolkodását; hogyan tökéletesítse arc-, név-, tény-, telefonszám-memóriáját, és hogyan tartsa észben megbeszélt találkozóit; hogyan gazdagítsa kifejezőkészségét és szókincsét; hogyan jegyezzen meg mindent, amit hallott vagy olvasott.

Barbara Berckhan - Verbális ​önvédelem
A ​szóbeli támadás ugyanúgy sérüléseket okozhat, mint az arculcsapás. Sokan ilyenkor szóhoz sem jutnak a megdöbbenéstől, és csak később gondolják végig, mit kellett volna mondaniuk. De vannak olyanok is, akik keményen megtorolják a támadást. Ez azonban ördögi körhöz vezet, hiszen a bántó megjegyzések könnyen fizikai konfliktussá alakulhatnak. Barbara Berckhan 12 stratégiát mutat be könyvében, amelyek segítségével a hétköznapi helyzetekben a fentieknél intelligensebben reagálhatunk.

Ligeti György - Úristen, ​megint tréning!
-Miért ​rándul össze a gyomrod, ha azt a szót hallod, hogy "tréning"? -Hol van a hiba? -Mi a különbség a csapatépítés és a berúgás között, és ez utóbbi hogyan szolgálja a szervezet fejlesztését? -Milyen nehézségeket okozhat egy tréning helyszíne? -Mi a szervezet vezetőjének és mi a tréner felelőssége? -Miért ülünk körben a megbeszélés során? -Hogyan járul hozzá a tréning egy cég üzleti sikeréhez és hogyan nem? Ezekre a kérdésekre ad választ a könyv. A szerző tizenöt éve dolgozik a felnőttképzésben, illetve oktat különböző európai egyetemeken. Saját üzleti szervezetét a könyvben olvasható elvekre építi - egyelőre sikerrel.

Patricia Brander - Rui Gomes - Ellie Keen - Marie-Laure Lemineur - Bárbara Oliveira - Olena Suslova - Alessio Surian - Kompasz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nancy Flowers - Maria Emília Brederode-Santos - Jo Claeys - Rania Fazah - Annette Schneider - Szelényi Zsuzsanna - Kiskompasz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_348461
Vértes-Velence ​útikalauz Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Vértes-Velence ​útikalauz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vera F. Birkenbihl - Sikertréning
A ​"siker" definíciója sokféle lehet. A siker egyik mércéje attól is függ, hogy ki mit tűz ki maga elé. Sokan közülünk csak a cél 100%-os elérését tekintik sikernek. Ezek az emberek gyakran fosztják meg magukat a sikerélménytől, pedig a külvilág szemében sikeres embernek tűnnek. A szerzőnő találóan próbálja az olvasót rávezetni a sikerélmény megéléséhez - az ember saját, egyéni valóságának felismeréséhez (hiszen a saját kép és a külvilág szemüvegén keresztül alkotott kép nem gyakran egyezik) - az önértékelés szerepének fontosságára hívja fel a figyelmet - tárgyalja a kommunikáció és a siker kapcsolatát - kiemeli a nyitottság jelentőségét a külvilág felé, melynek jelszava: Mosolyogj! = Fél siker! Mindehhez mi is a teendő? Erre és még sok más, a siker és az érvényesüléshez nélkülözhetetlen kérdésekre kapunk választ, ötleteket, javaslatokat. A szerzőnő, aki a témakörben világszerte ismert, számos világcégnél oktat (BMW, Sony...) kérlelhetetlen logikával, céltudatossággal adja meg az irányvonalat a cél eléréséhez. Ehhez bíznunk kell magunkban, és meglátjuk, a siker nem marad el.

Kyra Sundance - Chalcy - 101 ​kutyatrükk
Ő ​a barátod, a társad, a testőröd, a kutyád. Te pedig az élete, a szerelme, a falkavezére vagy. A tiéd lesz és az is marad, hűséges lényként szívének utolsó dobbanásáig. Tartozol neki annyival, hogy méltónak találtass feltétlen szeretetére. A 101 kutyatrükk kitűnő lehetőség arra, hogy közelebb kerülj a kutyádhoz, segíts neki beilleszkedni a családba, folyamatosan fejleszd szellemi és fizikai képességeit. - trükkök gazdag tárháza - instrukciók lépésről lépésre - bonyolultabb trükkök részekre bontása Valamennyi lépést fényképek illusztrálnak!

Jan Fennell - Hallgassunk ​a kutyánkra!
Jan ​Fennell gyermekkorában lett a kutyák odaadó híve. Irántuk érzett szeretete egyre erősödött, miközben maga is neves tenyésztővé vált, díjak sokaságát, közte a híres Cruft trófeát is elnyerte állataival. Az utóbbi években a problémás viselkedésű kutyák számára kifejlesztett nevelési programjával szerzett magának széles rajongótábort. Módszerét számos televíziós műsorban, valamint a BBC adásaiban is népszerűsítette. Jan élettársával, Glen Millerrel, valamint versenygyőztes angol springer spánieljeivel él vidéki otthonában, az angliai Észak-Lincolnshire-ben. Könyve egyszerre gondolatébresztő és sokszor megindító olvasmány. Elmeséli azt a tragikus halálesetet, amely arra késztette, hogy megváltoztassa hagyományos alapokon nyugvó viszonyát a kutyákhoz. Leírja, hogyan fejlesztette ki a megszokott fegyelmezési eljárásoknál sokkal gyengédebb módszerét a kutyák nevelésére. A könyv legnagyobb erénye az, hogy könnyen követhető útmutatóként segíti az olvasót Jan technikájának elsajátításában. Programja hatékonyságával csak az egyszerűsége vetekszik.

Chris Carmichael - Lance Armstrong - A ​Lance Armstrong edzésprogram
1999-ben, ​három évvel a rákbetegségéből való felépülése után Lance Armstrong megnyerte a Tour de France-ot, sokak szerint ez a sporttörténelem egyik legdrámaibb visszatérése. Lance tehetsége és bámulatos akaratereje önmagában azonban még nem volt elég a sikerhez. Egy kitűnően felépített erősítő, kerékpáros- és táplálkozási programra is szüksége volt ahhoz, hogy a sporttörténelem élő legendái közé kerüljön. Lance most az ön számára is elérhetővé teszi ezt a programot. A könyvben megtalálja azt a kerékpáros edzéstervet, valamint azokat a mentális módszereket, erőnövelő és állóképesség-fejlesztő gyakorlatokat, amelyek segítségével Lance-nek sikerült visszatérnie a kerékpárosok élmezőnyébe.

Linda Adams - N.E.T.
Ha ​problémáidat panaszkodásban oldod fel, sajnálatra vagy kéretlen tanácsokra számíthatsz. Ha magadban rágódsz rajtuk, rosszkedvű, gondterhelt, akár beteg is leszel. De ha szándékaidat feltárva kölcsönösen elfogadható megoldást keresel, nyitott és tevékeny közegben érzed magad, ahol kisebb-nagyobb sikerek során érsz el fontos céljaidhoz. Ez a légkör táplálja az élet haladó és örömteli dolgait. Sok sikert hozzá!

Joshua Foer - Einsteinnel ​a Holdra
Foer ​elképesztő átalakulása során a krónikusan feledékeny tudományos újságíróból az Egyesült Államok memóriabajnokává válik. Az ember évente átlagosan 40 napig küzd azzal, hogy helyre tegye mindazt, amit elfelejtett. Joshua Foer is ilyen ember volt. Ám egy évnyi tréning után az amerikai memóriabajnokság döntőjében találta magát. Az Einsteinnel a Holdra kutatással, meglepő memóriatörténelemmel és mentalista trükkökkel írja felül mindazt, amit az emlékezőtehetségről korábban gondoltunk. A „mentális atléták” olyan ókori technikákkal ismertetik meg a szerzőt, amelyeket még a beszédeit fejből mondó Ciceró és az egész könyveket betéve tudó középkori filozófusok alkalmaztak. Rég elfeledett módszerek segítségével Foer felfedezi, milyen elképesztő mértékben javíthatjuk memóriánkat. Beépülve a memóriaversenyzők különös szubkultúrájába, a szerző különböző technikákat sajátít el, amelyek képzeletünket hívják segítségül, olyan módon, hogy a memorizálás egyáltalán nem lesz gépies feladat. Ma, amikor az elektronikus eszközök folyamatosan koptatják memóriánkat, Foer kísérlete, hogy újra életre keltse az emlékezés művészetét, valóban sürgető. De az Einsteinnel a Holdra nem csak tudomány, valóban szórakoztató, olykor ellenállhatatlanul mulatságos olvasmány is. Joshua Foert az Amerikai Egyesült Államok memóriabajnokává tette; olvasóknak pedig abban segít, hogy újra értékelni tudjuk a képességet, mellyel mindannyian rendelkezünk, mégis gyakran kimegy a fejünkből…

Charles F. Haanel - Mesterkulcs ​rendszer
A ​módszer alkalmazása során jelentkező eredmények olyan döbbenetesek, hogy szinte hihetetlennek tűnnek. Ezért kezdik egyre többen tanulmányozni ezt a rendszert. A Mesterkulcs rendszer a teremtő gondolat ma létező legvilágosabb, legtömörebb, mégis legátfogóbb ismertetése. Ez a szisztéma bemutatja mindazokat az alapelveket, okokat, okozatokat és törvényszerűségeket, amelyek minden eredmény és siker hátterében megtalálhatóak. Bármit is akarunk elérni, megmutatja, mit tegyünk. 24 rövid fejezete 24 hét munkája. Minden hét egy levéllel kezdődik, ami egy összefoglaló vagy filozófia. Ezután vázlatszerűen, pontokba szedve találjuk ennek magyarázatát, majd gyakorlatokat és feladatokat olvashatunk, amelyek segítségével elmélyíthetjük a tudást. Rengeteg használható tanácsot tartalmaz, amelyeket csak érdekesebbé tesz, hogy írójuk a múlt században született, mégis működő, sőt egyre időszerűbb könyvet írt. A mű hatvan év óta most először olvasható eredeti formájában. Egy időtlen klasszikus az egészségről, a gazdagságról és a sikerről, hiteles kiadásban. Teljes, nem kivonatolt szöveg Charles F. Haanel lábjegyzeteivel és életrajzával kiegészítve - igazi kuriózum.

Rudas János - Delfi ​örökösei
A ​kiadvány szakemberek, képzésben részt vevők, művelt érdeklődők és rokon szakmabeliek számára írt összefoglaló kézikönyv, melynek szerkezetét is praktikus szempotnok határozzák meg: az első rész az elvek, módszerek, eszközök, szemléletek, irányzatok és kutatási eredmények leírása, míg a könyv második felében 72 gyakorlat és játék részletes, praktikusan felhasználható ismeretése szerepel. Rudas János könyve kimerítő információval látja el a jelenlegi vagy a majdani csoportvezetőket, trénereket és mindazokat, akik csoportban, csoporttal élnek és dolgoznak. Mindenkinek szól tehát a Delfi örökösei, akiket legalább főbb vonásaiban érdekel a csoport és a csoportvezetés problematikája.

Jan Fennell - Kutyapszichológia
Jan ​Fennell gyermekkorában lett a kutyák odaadó híve. Irántuk érzett szeretete egyre erősödött, miközben maga is neves kutyatenyésztővé vált, díjak sokaságát, közte a hírneves Cruft trófeát nyerte el állataival. Az utóbbi években a problémás viselkedésű kutyák számára kifejlesztett nevelési programjával szerzett magának széles rajongótábort. Módszerét számos televíziós műsorban, valamint a BBC adásaiban is népszerűsítette. Jan élettársával, Glen Millerrel, valamint versenygyőztes angol springer spánieljeivel él vidéki otthonában, az angliai Észak-Lincolnshire-ben. Könyve egyszerre gondolatébresztő és sokszor megindító olvasmány. Elmeséli azt a tragikus halálesetet, amely arra késztette, hogy megváltoztassa hagyományos alapokon nyugvó viszonyát a kutyákhoz. Leírja, hogyan fejlesztette ki a megszokott fegyelmezési eljárásoknál sokkalta könyörületesebb módszerét a kutyák nevelésében. A könyv legnagyobb erénye az, hogy könnyen követhető útmutatóként segíti az olvasót Jan technikájának elsajátításában. Beláthatjuk, hogy az általa javasoltak hatékonyságával csak az egyszerűségük vetekedhet.

Jill Hadfield - Classroom ​Dynamics
The ​book is designed to help teachers overcome one of their most difficult problems: how to establish a ggod working relationship with incohesive and uncooperative classes.

Geoff Tibballs - Minden ​idők legjobb játékai
Ki ​ne került volna már olyan helyzetbe, mikor akár párosan, akár társaságban elkelt volna valami vidám és mozgalmas, vagy éppen nyugodt, gondolkodtató játék? Fiatalabbak, idősebbek egyaránt szívesen veszik, ha a vendéglátó a finom ételek, italok mellett a jó hangulatról is gondoskodik. Ennek egyik legjobb eszköze a közös játék. Könyvünk 500 különféle játék tematikus gyűjteménye, amelyben mindenki találhat valami számára épp megfelelő ötletet. Közös ezekben a játékokban, hogy nem igényelnek nagy előkészületet, túl sok hozzávalót, és elsősorban nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek szólnak. Ebből következően a kissé nehezebb logikai játékoktól egészen a pajzánabb darabokig mindent megtalálhatnak - alkalmazkodva a szokásos összejövetelek ritmusához és hangulatához. Gyűjteményünk előnye továbbá, hogy nagy tömegben megjelenő vendégsereg, és kis létszámú összejövetelek számára is javall játékokat. Ajánljuk gyűjteményünket azoknak a fiataloknak, akik szeretnék feldobni az unalmas családi összejöveteleket. Ajánljuk azoknak a pedagógusoknak, akik szívesen vennék, ha az osztálykirándulás csúcspontja nem az elkóborolt srácok megtalálása lenne. Ajánljuk azoknak a felnőtteknek, akik nem bánják, ha törni kell néha a fejüket, ugyanakkor képesek elengedni magukat, és beleugrani valami őrültségbe.

Benke Péter - Isten ​menedzsere voltam
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vidovszky Gábor - Örömtréning
Örömre, ​boldogságra vágyó lények vagyunk mindannyian. Ha a körülményeink akadályoznak ebben, akkor gyakorta nekikeseredünk. Vidovszky Gábor a reménység filozófusa, az örömteremtés pszichológusa, a lelki egészség titkainak pszichiátere. Rávezet minket, hogy nincs elveszett helyzet, segíthetünk magunknak és egymásnak. Megtanít arra, hogyan hozzuk mozgásba örömteremtő képességeinket. Megmutatja, milyen kincseink vannak, melyekkel magunkat és társas környezetünket egyaránt jobb, élmény gazdag és derűs lelkiállapotba hozhatjuk. Illatok, ízek, látvány, mozgás, érintés, a hangok gyönyörűsége, zene, hangulat, emlékezés segítheti a belvilág örömre nyílását, és boldoggá tehet a család, társ, szeretet-szerelem-szex, barátság, közösség, hit,önbizalom, sőt a szívesen végzett munka is. Kesergés helyett nyissuk szívünket az örömtréningre, tanuljuk és használjuk a boldogság-teremtés eszközeit, lehetőségeit.

Cesar Millan - Melissa Jo Peltier - A ​kutya mint családtag
A ​csodálatos kutyadoki és a Hogyan neveljünk tökéletes kutyát sikeres szerzője ezúttal arra tanít bennünket, hogyan éljük mindennapjainkat egészséges, boldog négylábú családtagunkkal. A kutya mint családtag világos gyakorlati tanácsokat nyújt, és minden gyakran felmerülő kérdésre választ ad azzal kapcsolatban, hogyan építhetünk fel hosszú és harmonikus életet legjobb kutyabarátunkkal. Többek között az alábbi kérdéseket érinti: • A család egyedi igényeinek megfelelő fajtájú és energiaszintű kutya kiválasztása. • Az otthoni szabályok kijelölése és következetes számonkérése. • A jó állatorvos ismérvei. • Megfelelő táplálás - amit a tápokról tudni érdemes. • A kutya összeszoktatása egy másik házikedvenccel. • Utazási és szálláslehetőségek kutyával. • A testmozgás, fegyelem, szeretet hármasának megvalósítására irányuló tervek kijelölése a család és a kutya számára. • A kutya bemutatása egy új partnernek vagy újszülöttnek. • Jó tanácsok Ilusion, André és Calvin Millan perspektívájából.

Roderik R. Stuart - Csapatépítő ​játékok trénereknek
A ​szerző, Roderick R. Stuart egy tanácsadó cég igazgatójaként több mint 25 éve tervez és tart gyakorlati tanfolyamokat a legkülönbözőbb intézmények számára. Játékoskönyvében sok éves szakmai tapasztalatára alapozva a csapatépítés gyakorlatának nagy területét érinti, beleértve az önérvényesítés, kommunikáció, kreativitás, döntéshozatal, tervezés, problémamegoldás és időbeosztás képességeinek fejlesztését is. Minden játék egységes formában szerepel a célok ismertetésével, a lebonyolítás tárgyi és időfeltételeivel, részletes, lépésről-lépésre végigvezetett menetleírással a tréner vagy csoportvezető számára. A programok megtervezését, az adott tréninghez igazodó játékok kiválasztását tárgymutató segíti.

Rudas János - Javne ​örökösei
A ​nagy sikerű Delfi örökösei után itt a folytatás! Közel két évtized csoportozói tapasztalata és 86 új gyakorlat, játék található a Javne örökösei-ben. Szövegei felhasználhatók önismereti, személyiség- és készségfejlesztő csoportokban, a szervezetfejlesztésben, sőt a csoport-pszichoterápiában is. Emellett nagyobb figyelemmel fordul a humánerősforrás-fejlesztő tréningek és főszereplői: a trénerek felé.

Yoshihiro Togashi - Hunter ​x Hunter 26.
Killua's ​uneasiness about the Ants wasn't so far-fetched after all! When unforeseen incidents set the Hunters back in their showdown with the King and his Royal Guards, everyone has to scramble to get back on track! Can the Hunters regain their advantage against an enemy that's way more than they bargained for…?!

Yoshihiro Togashi - Hunter ​x Hunter 25.
As ​the midnight hour nears, all the Hunters are rarin' to go! With some surprising allies on their side, they launch their blitz against the ruthless Ants. While Chairman Netero is past his prime, don't count this old man out! He's got a trick or two up his sleeve for his battle with the King. But an unexpected turn of events reveals a side of the King that no one could have predicted...

Jim Wendler - 5/3/1
The ​success of the 5/3/1 Method has been nothing short of extraordinary. For the 3 years, the response towards this simple but brutally effective training system has been overwhelming. This is because it works. And works for just about anyone willing to put in the discipline and work that getting stronger requires Elite level lifters to absolute beginners have all used the 5/3/1 Method; the basic tenets of strength training have and will never change. Big exercises, constant progress, and personal records will never go out of style. High school and college coaches are now using the 5/3/1 with their athletes with amazing success; it is easy to track, implement and will inspire any team to push for themselves to the limit. The 5/3/1 Method is truly for anyone that is looking to get stronger. This is not a fancy training program that requires special equipment or Master's degree - all is required is your dedication to moving more weight than you had ever dreamed. The 5/3/1 2nd Edition features new chapters on programming assistance training for all the big assistance lifts. No more questions on what weights to do and what exercises to choose from. Full body training to increase your squatting and overall strength. Simple and effective ways to eat for size and strength are revealed. Jim also covers how to combine 5/3/1 and Crossfit-style conditioning for maximum benefits and recovery. Finally, rest/pause training for assistance work for building size and strength is programmed for maximum benefit.

Josef Schwickerath - Moritz Holz - Mobbing ​- a munkahelyi pszichoterror
A ​mobbingnak is nevezett munkahelyi zaklatás, vagy munkahelyi pszichoterror manapság egyre komolyabb probléma. Lelki megrázkódtatáshoz, súlyosabb esetben munkaképtelenséghez vezethet. Ez a munka a berusi AHG klinikán - a Pszichoszomatikus Orvoslás és Magatartásgyógyászat Európai Központjában - a munkahelyi zaklatás miatt kezeltekkel foglalkozás több mint 15 éve alatt született meg. Hogyan segíthetünk olyan pácienseken, akik a munkahelyi zaklatásba (mobbingba) betegednek bele? Ezt a kérdést tettük fel a kilencvenes évek végén, amikor az első mobbingbetegek a klinikánkra érkeztek. Az eljárás célja a mobbing következményeként megbetegedő munkavállalók sikeres rehabilitációja és munkahelyi integrációja volt. Hogyan fest egy olyan terápiás vagy rehabilitációs megközelítés, amely hosszú távon változásokat hoz az érintettek számára? Különös jelentőséggel bír a személyiségpszichológia, a munka- és szervezetpszichológia, az egészségügyi gazdaságtan és a viselkedésterápia metszéspontja; mindegyik hozzátette a magáét a koncepció egészéhez. Josef Schwickerath és Moritz Wood kézikönyvükben bemutatják, hogyan közelíthetjük meg a terápia során a gyakorta demotivált és önmagukban nem bízó betegeket, és hogyan kezelhetjük őket hatékonyan. A rengeteg gyakorlat és a sokféle munkalap segítségével az érintettek új problémamegoldó készségekre tesznek szert, valamint önbizalmuk is javul. A munkahelyi stressz egészségkárosító hatása eredményesebben kezelhető az áldozati nézőpont feladásával. _Ajánljuk ezt a gyakorlati kézikönyvet pszichológusoknak és pszichoterapeutáknak, tanácsadóknak, coachoknak, szociális munkásoknak és szociálpedagógusoknak._ _A cél, hogy a terapeuták tapasztalataiból tippekkel és javaslatokkal szolgáljon az egyéni és csoportos terápiához._

Geoff Colvin - Talent ​Is Overrated
What ​if everything you know about raw talent, hard work, and great performance is wrong? Few, if any, of the people around you are truly great at what they do. But why aren't they? Why don't they manage businesses like Jack Welch or Andy Grove, play golf like Tiger Woods or play the violin like Itzhak Perlman? Asked to explain why a few people truly excel, most of us offer one of two answers: hard work or a natural talent. However, scientific evidence doesn't support the notion that specific natural talents make great performers. In one of the most popular Fortune articles in years, Geoff Colvin offered new evidence that top performers in any field – from Tiger Woods and Winston Churchill to Warren Buffett and Jack Welch – are not determined by their inborn talents. Greatness doesn’t come from DNA but from practice and perseverance honed over decades. And not just plain old hard work, but a very specific kind of work. The key is how you practise, how you analyse the results of your progress and learn from your mistakes, that enables you to achieve greatness. Now Colvin has expanded his article with much more scientific background and real-life examples. He shows that the skills of business – negotiating deals, evaluating financial statements, and all the rest – obey the principles that lead to greatness, so that anyone can get better at them with the right kind of effort. Even the hardest decisions and interactions can be systematically improved. This new mind-set, combined with Colvin’s practical advice, will change the way you think about your job and career – and will inspire you to achieve more in all you do.

Yoshihiro Togashi - Hunter ​x Hunter 1.
Gon ​might be a country boy, but he has high aspirations. Despite his Aunt Mito's protests, Gon decides to follow in his father's footsteps and become a legendary Hunter. The Hunter hopefuls begin their journey by storm-tossed ship, where Gon meets Leorio and Kurapika, the only other applicants who aren't devastated by bouts of seasickness. Having survived the terrors of the high seas, Gon and his companions now have to prove their worth in a variety of tests in order to find the elusive Exam Hall. And once they get there, will they ever leave alive...?

Betsy Kase - Träningsguiden ​Yoga
Träningsguiden: ​Yoga är en steg för steg-guide till fler än 75 yogaövningar. Du får lära dig ställningar för centrering, uppvärmning, muskelträning, balans, smidighet, andning, avslappning och meditation. TRÄNINGSANATOMI - Boken innehåller detaljerade anatomiska illustrationer. De visar exakt vilka muskler som används, så att du förstår vad som är viktigt när du går in i, håller och går ur varje yogaställning. TYDLIGT OCH ENKELT - Färgbilder visar tydligt hur du gör övningarna korrekt. Här finns också specialutformade program som ger utmärkt träning för hela kroppen och hjälper dig att stretcha, slappna av och bli piggare.

Gisela Blümmert - Vezetői ​tréninggyakorlatok
Útmutató ​a professzionális és élénk vezetői tréningekhez . Ez a könyv támogatást nyújt Önnek abban, hogy sikeresen bonyolítson le „vezetni és motiválni” témájú szemináriumokat. Időrendi sorrendbe rendezve számtalan eljárásmódot talál arra, hogyan szervezzen meg egy háromnapos vezetői tréninget. A tréning résztvevők megtanulják a modern vezetési eszközöket helyzet- és emberközpontúan alkalmazni, továbbá javítják képességeiket a munkatársi beszélgetés különböző formáinak célorientált irányítására. - A résztvevők átgondolják és javítják vezetői stílusukat. - Alkalmazzák erejüket és tudásukat, hogy a vezetői hétköznapok során felmerülő gyengeségeket tudatosan kontrollálni tudják. - Megszerzik és elmélyítik a társalgásvezetés retorikai eszközeit. - Megtanulják a célegyeztetést a tervezés eszközeként és a motiváció motorjaként alkalmazni. - Megismerik a belső és külső motiváció lehetőségeit és határait. - Tudják, hogyan építsék fel és vezessék le optimálisan az éves értékelő beszédeiket. - Megtanulják, hogyan kell értelmesen delegációs folyamatokba kapcsolni a célegyeztetést, kontrollingot és a problémamegoldási társalgásokat. - Megismerik, hogyan válhatnak igazságosabbá és követhetőbbé az értékelési folyamatban. A könyv végén további módszerek is megtalálhatóak, amelyek alternatívákat kínálnak Önnek arra az esetre, hogyha a tréningjét az itt tanácsoltaktól eltérően más súlypontokkal is el szeretné látni. Minden módszer kiválóan alkalmazható. Bármelyiket is választja, a vezetői tréningek sokaságában már sikeresen kipróbált módszert kap. Gisela Blümmert 1957-ben született Kölnben, férjével és fiával Ginnickben él. Pedagógiát tanult Kölnben, majd 12 évig elektronikus adatfeldolgozási docensként és programozóként tevékenykedett. Az NLP gyakorló orvosi képzés és mesterképzés után ma már szabadúszó kommunikációs trénerként dolgozik. Emellett bűnügyi regényeket ír.

Sylvia Kéré Wellensiek - Reziliencia ​tréning
A ​reziliens ember és szervezet pozitívan gondolkodik, és az erőforrásokat keresi a hiányosságok helyett. A könyv következetesen arra tanít, hogy a gondolatokat, nehézségeket és kihívásokat nem elkerülni kell, hanem a mesterükké válni, és növekedni általuk. A szerző tréningje tíz lépésben mutatja be, hogyan alkalmazhatják a vezetők a rezilienciát a beosztottjaikkal, kollégáikkal, feletteseikkel és az ügyfelekkel való kapcsolataikban: - Vezesse végig szervezetét a "reziliencia-minőségellenőrzésen" - Ápolja személye és a szervezet energiaháztartását - Erősítse folyamatosan a reziliencia-tényezőit - Ön és csapata szisztematikusan tervezze meg a korlátok kitolását - Készüljön fel aktívan a túlterhelés és a kiégés ellen - Kovácsolja szorosan össze munkatársait és a kollégákat - Vegye a bátorságot az egyértelműséghez - Javítsa intuícióját és döntéshozatali készségét - Alakítsa a változásokat aktívan és áttekintéssel - A mozgásban levő láb mellett mindig legyen ott a másik, amire támaszkodik

Yoshihiro Togashi - Hunter ​x Hunter 9.
The ​day of the great auction arrives, but all the goods have gone missing! It turns out that the mafia learned of the Spiders' plans and sent their top ten fighters to take care of things. These "Shadow Beasts" whisked away the auction items to safety, and the dread Spiders are hunting them down. With all this distraction and some questionable help from Hisoka, Kurapika gets closer to vengeance against the Spiders. But when the fight comes down to a battle to the death with one of the strongest members of the troupe, will Kurapika's hidden powers be enough to ensure victory?

Kollekciók