Ajax-loader

'masszázs' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Fási Katalin - Talp-, ​kéz- és fülmasszázs
Talp-, ​kéz- és fülmasszázs A kötet segítséget nyújt az életerő megőrzéséhez, a betegségek leküzdéséhez, a benne közölt ismeretek révén mozgósíthatjuk saját gyógyító erőnket, feloldhatjuk feszültségeinket, csillapíthatjuk testi fájdalmainkat. A talp-, a kéz- és fülmasszázs-terápia nem csodaszer, hanem olyan évezredes keleti gyógymód, amelyet egyre többen alkalmaznak sikeresen.

Massz%c3%a1zs_mindenkinek
Masszázs ​mindenkinek Ismeretlen szerző
5

Ismeretlen szerző - Masszázs ​mindenkinek
A ​Fitnesz könyvek sorozat újabb kötete a masszázs rejtelmeit mutatja be. A masszázst ősidők óta alkalmazták, és mint terápia egyidős az emberiséggel. A könyvből megismerjük a masszázs különféle formáit: az ősi japán masszázst, a siacut, a reflexmasszázst és a nyugati masszázst. Ezen kívül megismerkedünk az önmasszázzsal és a kicsiknek önfeledt pillanatokat biztosító gyermekmasszázzsal is.

Dr. Palágyi Jolanda - Gyógyító ​zónák
Az ​Édesvíz Kiadó Életmód sorozata mindazokhoz szól, akik fontosnak tartják, hogy egészségük megőrzésében és betegségeik gyógyításában aktív részük legyen, felelősséget vállaljanak saját testi-lelki jólétükért. A gyógyító zónák, akárcsak a sorozat többi kötete, ebben nyújt gyakorlati segítséget. A reflexterápiák megelőző és gyógyító hatásmechanizmusa az energiaáramlással függ össze. A keleti gyógyászat szerint a szervezet egészséges működésének a folyamatos energiaáramlás a feltétele. Az aktív zónák masszírozásával meg tudjuk szüntetni az energiaáramlás zavarát, létre tudjuk hozni az egyensúlyt, és ezzel gyógyító hatás érünk el. A talp- és tenyérmasszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, elősegíti a salakanyagok kiválasztását és a szervezetből való eltávolítását, szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. Fájdalomcsillapító hatása is jelentős. Oldja az idegrendszer feszültségeit, növeli a test és a lélek teherbírását. A reflexzóna-terápiához nem szükséges semmi más, csupán a két kezünk. A zónák a lábon és a kézen bárki számára hozzáférhetők, s így mindenki alkalmazhatja ezt a gyógymódot - megfelelő felkészültség esetén. Ebből a könyvből elsajátíthatók a reflexológia alapjai, az öngyógyításra vállalkozó olvasó pontos kezelési útmutatót és zónatérképet kap, valamint pontos információkat a földsugárzás egészségkárosító hatásairól és ezek közömbösítéséről. A reflexzóna-terápia - akárcsak a többi természetes gyógymód - nem csodaszer: évezredes keleti tapasztalatok terméke, mely különösen akkor hatékony, ha megfelelő táplálkozással és életmóddal párosul. Ebben az átdolgozott, kibővített kiadásban egy sereg levelet talál az olvasó azoktól, akik ezt a módszert alkalmazva gyógyították meg önmagukat - többnyire igen makacs betegségekből. Reméljük, hogy a talp- és tenyérmasszázst gyakorolva egyre többen és többen nyerik vissza és őrzik meg testük egészségét, lelkük harmóniáját.

Kürti Gábor - Gyógyítás ​otthon 2.
*A ​Gyógyítás otthon 1. című könyv folytatását tartja kezében az Olvasó. A második kötetben további 22, gyakran előforduló betegséggel foglalkozunk, segítséget nyújtva ahhoz, hogy Ön már az első tünetek jelentkezésekor otthon javíthasson önmaga vagy szerettei állapotán.

Christina Voormann - Dr. Govin Dandekar - Babamasszázs ​- Érintés, gyengédség, melegség
Felszabadult ​mamák, boldog babák - ajurvédikus masszázs - újszülöttkortól egyéves korig - masszázsolajok és bőrápoló krémek gyógynövénnyel - szépségápolási és kondíconáló program mamáknak

Dr. Michael W. Fox - Kutyamasszázs ​- a gyógyító érintés
Akinek ​van négylábú társa, az biztosan meg tudja állapítani, hogy kedvence mikor boldog, beteg, ingerült, bűntudatos, féltékeny, tanakodó vagy kétségbeesett. Így abban is egyetért velünk, ha az mondjuk, hogy az állatokra kifejezetten jótékony hatást gyakorol a szeretetteljes cirógatás, a féltő ölelés vagy egy játékos dögönyözés. Innen pedig már csak egy - pontosabban hat - lépés, hogy megtanuljuk tudatosan irányítani érintésünket, s akár gyógyító hatást is elérhessünk vele. Ebben segít bennünket ez a kutyamasszázs-program, mely nem csupán gyógyító és egészségmegörző hatást gyakorol az állatokra, de erősíti a gazda és kedvence között meglévő kötődést is. Dr. Michael W. Fox harminc éves tapasztalattal a háta mögött ismerteti a kutya anatómiájának, fiziológiájának és lélektanának alapjait, majd könnyen követhető utasítások, részletes illusztrációk és fotók segítségével vezet tá bennünket arra, hogy: - miért jó a kutyamasszázs; - hogyan értsük meg és hogyan értelmezzük az állatok testbeszédét; - hogyan sajátítsuk el a rutinmasszázst; - hogyan diagnosztizáljuk masszázs segítségével a betegségeket; - hogyan segítsük elő masszázzsal kutyánk gyógyulását, illetve - hogyan őrizzük meg kutyánk egészségét. E könyv elengedhetetlen segítséget nyújt abban, hogy hű társunk kiegyensúlyozott és boldog életet éljen!

Kiss Enikő - Talpmasszázs ​ABC
Fáj ​a feje? Fáradt? Rossz a közérzete? Számosan vagyunk így mostanában, főként a téli szezonban, s számtalan betegség, vírus, baktérium viseli meg immunrendszerünket. Ilyenkor igen sokan az orvostudományhoz fordulnak segítségért, számtalan tablettát, bogyót, vitamint szednek be, hogy egészségüket visszanyerhessék. Egyre többen fordulnak azonban a keleti vagy más térség alternatív gyógymódjaihoz: így történik a talpmasszázs gyakorlóival is. Jó egészséget!

Vimala McClure - Babamasszázs
Gondos ​szülők kézikönyve. A masszázs babákra gyakorolt jótékony hatásai - a jó közérzet, a feszültség oldása, a koraszülött babák súlygyarapodása, az asztmás gyermekek légzési funkcióinak javítása - felbecsülhetetlen értékűek. A szerző a masszázs minden gyakorlatát egyértelműen, egyszerűen írja le, és az egyes masszázsmozdulatokat fotókkal illusztrálja. Hasznos tippeket ad a sírás és a nyűgösség kezelésére. Bölcsődalok, versek és játékok a masszázs élményének fokozására. Külön fejezetet szentel a könyv az apáknak, s együtt érző tanácsokat ad a nevelő- és az örökbe fogadó szülőknek.

Jennie Harding - Aromaterápia
Évezredek ​óta használatosak a különféle növényi kivonatok a gyógyításban és egészségmegőrzésben, de csak az utóbbi 30 évben váltak számos testápoló termék nélkülözhetetlen alapanyagává. Könyvünk bemutatja az aromaterápia történetét, segít a nekünk legmegfelelőbb olajok kiválasztásában, s bemutatja, hogyan használhatjuk azokat a mindennapok során testünk és egészségünk tartós védelme érdekében.

Lucinda Lidell - Sara Thomas - Carola Beresford Cooke - Anthony Porter - Masszázskönyv
A ​kötet a relaxálás és a kézzel gyógyítás klasszikus kalauza - a masszázstól a siacuig és a reflexológiáig. A szépen illusztrált könyv megbízható útmutatásai alapján lépésről lépésre tanulhatja meg az olvasó a kézzel gyógyítást és sajátíthatja el az emberi érintés szavak nélküli nyelvét. Megtanulhatjuk csillapítani a stresszes állapotot - fejleszteni az öngyógyítás képességét - száműzni a fejfájást és a gerincbántalmakat - hogy örömet jelent másokkal törődni - fejleszteni az érzékenységet - lazítani, és elfelejteni a gondokat - megérteni testünk jelzéseit - felfedezni az egészség és a vitalitás örömét - a szeretet és az önbecsülés érzését felismerni - meg tudunk birkózni az élet nyomasztó oldalával.

Karin Schutt - Masszázs
A ​célirányos masszázsfogások jót tesznek a testnek és a léleknek: csillapítják a fájdalmat, és oldják a feszültséget. Egyszerű és pontos leírások, amelyek még a gyakorlatlan kéz számára is lehetővé teszik, hogy hatásosan és jólesően megmasszírozza önmagát vagy partnerét. Megtudhatjuk, hogyan enyhíthetők kíméletes és természetes módon a leggyakoribb panaszok, a fejfájás, a hátfájás, a gyomor- és bélbántalmak, a végtagok elnehezülése. Rövid betekintés a masszázs jelenleg elterjedt módszereibe, az akupresszúrától egészen a tui-na masszázsig. Speciálisan összeállított masszázskezelésekkel javíthatjuk erőnlétünket, megszabadulhatunk a stressztől, feltöltődhetünk energiával és megszépülhetünk.

Mildred Carter - Öngyógyítás ​talpmasszázzsal
Mildred ​Carter reflexológiás módszereinek köszönhetően emberek milliói élehetnek boldog, egészséges, fájdalmaktól mentes életet. A dörzsölgetés, nyomogatás és masszírozás egyszerű, biztonságos és hatékony fogásai kiállták az idő próbáját, és áldásos enyhülést hoznak több tucat megbetegedésre. A könyvben leírtak természetes út a jó egészséghez. Ábrák és vonalas rajzok tucatjai segítenek a szív, a legfontosabb szervek és mirigyek, valamint az idegrendszer stratégiai reflexpontjainak behatolásában, és bemutatják lépésről lépésre, miként alkalmazható a talpmasszázs adott megbetegedések kezelésére, az általános egészségi állapot javítására és a szervezet vitalitásának megőrzésére egyaránt.

Frank Zsófia - Kürti Gábor - Gyógyítás ​illóolajokkal
Az ​aromaterápia az alternatív terápiák egyike. Hozzájárul az egészséges életvitelhez, fokozhatjuk vele a megfelelő légzés, táplálkozás, méregtelenítés, mozgás, illetve pihenés vagy relaxáció, esetleg meditáció hatásait, sőt közvetlenül javíthatjuk egészségünket. A könyv- két természetgyógyász műve - bepillantást nyújt az illóolajok alkalmazásának történetébe, majd ismerteti a leggyakrabban használt 51 illóolaj hatását. Aromaterápiás tanácsokkal, illóolaj-keverék receptekkel is szolgál, valamint tanácsot ad az egyes betegségekben használatos illóolajok kiválasztásához. Mindez segíti az olvasót abban, hogy az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is hatékonyan alkalmazza az illóolajokat testi és lelki állapotának javítása céljából. Az érdeklődő számtalan ötletet és részletes leírást talál - legyen a célja akár légfrissítés, masszázs, borogatás, fürdő vagy inhalálás, akár szépségápolás vagy háztartási célú felhasználás.

Kürti Gábor - Gyógyítás ​otthon
Mi ​teszi vonzóvá az otthoni gyógyítást, a természetes gyógymódokat? Elsősorban az, hogy bárki számára elérhetők, és mellékhatás nélkül alkalmazhatók. A több évszázados tapasztalatokon nyugvó népi gyógymódok hívei az európai és a távol-keleti tapasztalatokat egységes szerkezetben ötvözve tanulmányozhatják ebben a könyvben. A szerző, akit természetgyógyász magazinban havonta megjelenő cikkeiből sokan ismernek, közérthető tanácsokat ad a leggyakrabban előforduló betegségek házi gyógyításához, a kiváltó okok és a tünetek otthoni kezeléséhez.

Nitya Lacroix - Érzéki ​partnermasszázs
Örömszerzés ​érintéssel. A partnermasszázs élvezetes élmény és csodálatos lehetőség az egymás iránti szeretet kifejezésére és tapasztalására. Ez a könyv gyöngéd érintések művészetét tárgyalja. Az ismertetett masszázsfogások, ha a gyakorlatban alkalmazzák azokat, lazító és egyúttal élénkítő hatásúak is. Az érzéki partnermasszázs segítséget nyújt az őszinte és bizalmas légkör megteremtéséhez, önmagunk és partnerünk felfedezéséhez, és kapcsolatunknak a gyöngédség és intimitás új dimenzióval való gazdagításához.

Hanna Parrot - Kézkontroll
A ​reflexológia csodálatos módja a természet öngyógyító képességeinek kihasználására. A kézen és a lábon reflexpontok találhatók, melyek összeköttetésben állnak a szervekkel, mirigyekkel és testrészekkel. Ha ezeket a pontokat masszírozzuk, visszahatás keletkezik a hozzátartozó szervben, testrészben. A reflexmasszázzsal megtarthatjuk egészségünket, helyreállíthatjuk testünk normális működését, betegségeket gyógyíthatunk és gyógyszeres, orvosi kezelés mellett kiegészítő terápiaként is használhatjuk. Már az ősi egyiptomi gyógyászatban is alkalmazták a kéz és a láb reflexzónáinak masszírozását. A kézmasszázs technikája nagyon egyszerű, bárhol bárki alkalmazhatja. Ha például valakinek megfájdul a feje értekezleten vagy színházban, könnyen megszüntetheti kézmasszírozással anélkül, hogy bárkinek is feltűnne. Ez a könyv segít Önnek, hogy részese legyen e reflexológiai módszer jótékony hatásának. Megmutatjuk a különböző betegségek gyógyítására szolgáló pontokat és masszírozási technikákat.

Kürti Gábor - Gyógyulás ​otthon 2.
A ​korábban megjelent, több kiadást megért könyv (korábbi címén: Gyógyítás otthon) folytatását tartja kezében az Olvasó. A második kötetben további 22, gyakran előforduló betegséggel foglalkozunk, segítséget nyújtva ahhoz, hogy Ön már az első tünetek jelentkezésekor népi gyógymódokkal, házi módszerekkel javíthasson önmaga vagy szerettei állapotán. Az itt olvashatókat bárki különösebb felkészültség nélkül alkalmazhatja, de ezek a módszerek természetesen nem helyettesíthetik sem az orvosi diagnózist, sem a kezelést. A több évszázados tapasztalatokon nyugvó népi gyógymódok hívei az európai és a távol-keleti tapasztalatokat egységes szerkezetben, ötvözve tanulmányozhatják ebben a könyvben. A szerző, akit természetgyógyászati rendeléséről, egyéb könyveiből, a Natúrsziget portálon megjelent cikkeiből sokan ismernek, közérthető tanácsokat ad a leggyakrabban előforduló betegségek házi gyógyításához, a kiváltó okok és tünetek otthoni kezeléséhez.

Kürti Gábor - Gyógyulás ​otthon 1.
Mi ​teszi vonzóvá az otthoni gyógyítást, a természetes gyógymódokat? Elsősorban az, hogy bárki számára elérhetők, és mellékhatás nélkül alkalmazhatók. A több évszázados tapasztalatokon nyugvó népi gyógymódok hívei az európai és a távol-keleti tapasztalatokat egységes szerkezetben, ötvözve tanulmányozhatják ebben a könyvben (korábbi címén: Gyógyítás otthon). A szerző, akit természetgyógyászati rendeléséről, egyéb könyveiből, a Natúrsziget portálon megjelent cikkeiből sokan ismernek, közérthető tanácsokat ad a leggyakrabban előforduló betegségek házi gyógyításához, a kiváltó okok és a tünetek otthoni kezeléséhez. Az orvosi diagnózist és kezelést persze nem helyettesíthetjük házi gyógymódokkal, de kiválóan kiegészíthetjük velük az orvosi terápiát, és gyorssegélyként ugyancsak alkalmazhatjuk az itt leírtakat. A könyvet azok figyelmébe is ajánljuk, akik nem betegek, és a jövőben is szeretnének egészségesek maradni.

Lazi
Lazító ​masszázsok Ismeretlen szerző
11

Ismeretlen szerző - Lazító ​masszázsok
A ​masszázst már évezredek óta alkalmazzák különféle kultúrák a test és lélek kiegyensúlyozására, betegségek megelőzésére és gyógyítására. Kínából és Egyiptomból származnak a masszázs hagyományai. A tradicionális kínai gyógyászatban 4000 év során kialakult masszázsmódszereket a mai napig alkalmazzák és beilleszkedett a klasszikus európai módszerek közé. A kínai gyógyászatban a masszázs már nagyon korán a megelőzés, gyógyítás és rehabilitáció eszközévé vált. A kínai masszázs egyik kitűnő módja az akupresszúra tudománya, mely egyazon módszeren alapszik, mint az akupunktúra. Az első európai masszázsról szóló feljegyzések a görög orvostól, Hippokratésztől származnak, aki szerint a "dörzsölés" az orvosi szakma gyakorlásának alapvető része. A XVI. században a francia Ambroise Paré szentelt figyelmet a gyúrás művészetének, de a masszázs modern formáját a XIX. század végén a svéd Per Henrik Ling fejlesztette ki a kínai, egyiptomi és görög-római hagyományokat ötvözve saját módszerével, ami ma "klasszikus" vagy "svéd"-masszázsként vált ismertté.

Dr. Adrian N. Ionescu - Sportmasszázs
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fási Katalin - Talpmasszázs ​otthon
A ​könyvben a szelíd gyógymódok egyik közismert módszerét, a talpmasszázst ismerheti meg az olvasó. Segítséget nyújt az életerő megőrzéséhez, a betegségek leküzdéséhez, mozgósíthatjuk saját gyógyító erőnket, feloldhatjuk a bennünk lévő feszültséget, csillapíthatjuk a fájdalmakat (például a fejfájást, amelytől nagyon sok ember szenved). A talpmasszázs-terápia nem csodaszer, hanem évezredes keleti gyógymód, amelyet egyre többen alkalmaznak szerte a világon. Sikeresen.

Berente Ági - Gyógyító ​masszázs otthon
A ​szerző - reiki-mester és életmódkutató - neve már nem ismeretlen azok számára, akiket érdekelnek az alternatív gyógymódok, a természet patikája, vagy éppenséggel az álomfejtés. A masszázs biztonságos, szelíd, természetes módszer, mellyel egyszerre kezeljük, és gyógyítjuk testet és a lelket...

Fási Katalin - Kéz- ​és fülmasszázs
Fási ​Katalin TALPMASSZÁZS OTTHON című sikerkönyve után most újabb házilag alkalmazható természetes gyógyeljárásokat ismertet és megtanít azok gyakorlati alkalmazására. Szervezetünk testi-lelki gyógyító erőit képesek mozgósítani a könyvben szereplő természetes gyógymódok: a kézmasszázs, a fülkagylón található reflexpontok masszírozása, a csípésterápia, az akupresszúra, a relaxáció és a különféle fürdőkúrák, lemosások, borogatások.

Covers_367562
Házi ​orvoslás Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Házi ​orvoslás
Egyre ​többen érdeklődnek olyan gyógymódok iránt, amelyek egyszerűek, hatékonyak és nem károsak a betegre. Csak azokat a gyógymódokat tekinthetjük valódi gyógymódoknak, amelyek elősegítik a természet azon törekvéseit, hogy eltávolítsuk a szervezetből a káros anyagokat, és segítsük a szervezet védekező mechanizmusát. A fájdalom és a láz is védő, gyógyítócélú, hiszen kártékony anyagok felszaporodása váltja ki, ezért ezeket nem szabad elnyomni, hanem fel kell használni. A természetes gyógymódok közül a legfontosabbakkal: a vízgyógyászattal, a masszázzsal, a faszénnel és rokon gyógymódokkal, valamint a fokhagyma gyógyító alkalmazásával, foglalkozik a könyv, melyek otthon segítenek a gyógyulásban.

Berente Ági - Talpmasszírozás ​otthon
A ​kés és a láb reflexzóna masszázs módszerének eredetéről keveset tudunk, de már az ókori egyiptomi, és a távol-keleti kultúrákban is ismeretes volt a nyomáspontokkal való kezelés. A reflexzóna masszázs, mint az egészségmegőrzés természetes módja , úgy működik, hogy a reflexológia energetikai- és szabályozó rendszere által a kéz és a láb reflexzónáin keresztül befolyásolni tudjuk a szervek nem megfelelő működését. A kezelési mód alapja, hogy a talpunkon és a kezünkön is megtalálható egész testünk minden egyes szervének a vetülete. Ha ezeket a szervzónákat vagy nyomáspontokat masszírozzuk, javíthatjuk a zónának megfelelő szerv vagy testtájék egészséges energiaellátását. Ha valamelyik szervünk megbetegedett, a szervnek megfelelő reflexzóna, vagy pont nyomásra különösen érzékennyé válik. Ezen területek enyhe nyomással alkalmazott masszírozásával beindíthatjuk a szervezet saját önszabályzó és öngyógyító rendszerét, s mindeközben partnerünket vagy akár gyermekeinket kellemes, pihentető kényeztetéssel ajándékozzuk meg.

Alix Kirsta - Stressz ​- Hogyan küzdjük le és éljünk nyugodt, örömteli életet
"Mindannyiunkat ​érintő kérdéssel foglalkozik, azzal, hogyan birkózzunk meg az életünket elkeserítő, nyomasztó feszültségekkel. Segít felismerni a stressz okait, megismertet tüneteivel, s ami a legfontosabb: megtanít arra is, hogyan próbáljuk meg kiszorítani az életünkből. Magyarázó illusztrációi részletesen bemutatják a meditáció, a lazító jóga- és masszázsgyakorlatokat."

Ismeretlen szerző - Tenyér- ​és lábmasszázs mindenkinek
A ​reflexzónamasszázs a testi és lelki ellazításának és az egészmegtartó erők élénkítésének és erősítésének hatásos módszere. Azon az elképzelésen alapszik, hogy a szervezetben állandóan életenergia áramlik. A masszázs harmonizálja, egyensúlyba hozza ezt az energiaáramlást, s ezáltal serkenti a szervezet saját gyógyító erőit, az energiaáramlás akadályait - amelyek mindennapi megnyilvánulási formája a fejfájás, derékfájás, gyomorgörcs, idegesség - megszünteti. Az egyes reflexzónák masszírozására vonatkozó gyakorlati tanácsokat nyújt a könyv a kedves olvasónak, s felhívja a figyelmet a szervezet egységes egészként való működésére, a testi történések és a lelki élmények közti összefüggésekre.

Dr. Fűr László - Segíts ​magadon ujjnyomással és masszázzsal
Fejfájás, ​izomgörcs, nátha. Hányszor és éppen a leglehetetlenebb helyeken, időpontban keseríti meg az ember életét. Mit tegyünk? Gyógyszer? Orvos? Várakozás? A gyors segítség itt van az Ön kezében. Átvitt értelemben is, mert ebből a könyvből megtanulható a betegségek és a kellemetlen tünetek ujjnyomásos és masszázsmódszerrel való egyszerű, hatékony kezelése.

Dr. R. Ravat - S. Ranade - Ayurveda ​és a wellness
A ​masszázst, az érintés gyógyító erejét évezredek óta sikerrel alkalmazzák a feszültségek, stressz oldására, különböző betegségek gyógyítására, a test és a lélek mindennapos terhek alól történő felszabadítására. Az ősi indiai ayurvedikus orvostudomány rendkívül átfogó, igen sokféle kezelési formára kiterjedő módszerei között nagyon fontos szerepet kapnak a különféle masszázsok. Az ayurvedikus masszázsfajták esetében a speciális masszírozási technikák mellett kiemelkedő szerep jut a különféle masszázsolajoknak, és egyéb, a masszázs során alkalmazott gyógynövényes készítményeknek. Olyannyira igaz ez, hogy a masszázsfajtákat leíró ayurvedikus szövegek (mint a Ashtangahridaya éa a Sahasrayogam) egyenesen azt vallják, hogy a masszázsolaj megfelelő kiválasztása - figyelembe véve az egyén alkatát és a felmerülő panaszokat - legalább olyan fontos (ha nem fontosabb) mint a kezelés során alkalmazott masszázstechnika.

Ferdinand Soder-Feichtenschlager - Maresi Weiglhofer - Gyógyító ​talpmasszázs
Ez ​a mű nem a szokványos lábmasszírozásról írott kézikönyv. Természetesen ismerteti annak technikáját, fogásait, ám ennél sokkal többről szól: közérthető programot ad egészségünk megőrzésére, életerőnk fokozására, így könyvünk energetikai és vitalitásfokozó segítség is az Ön számára, amelyből részletesen megismerheti energiaháztartásának működését és a talpmasszázs, a lábápolás, a gimnasztika kapcsolódási lehetőségeit.

Pierre Ives - Az ​erotikus masszázs
Az ​erotikus masszázs nem valamiféle szexuális trükk. Ez a könyv nem tartalmaz olyan csodálatos recepteket, melyek segítségével bárki egycsapásra tökéletesen uralni tudná a saját és partnere testét, érzékeit. Ha Ön ezért vette a kezébe ezt a könyvet, biztosan nem fogja benne megtalálni, amit keresett. Az erotikus masszázs, mint ahogy a neve is mutatja, mindenekelőtt: masszázs. Erotikus csak attól és csak akkor lesz, ha már tökéletesen elsajátította az egész testre, az összes testrészre kiterjedő speciális masszázstechnikákat. Ha azonban követi és betartja e könyv útmutatásait, tapasztalni fogja szexuális életének javulását. Napjainkban, mikor annyira félünk egymást megérinteni, joggal nevezhetjük a masszázst egyedülálló kommunikációs eszköznek: segítségével megrajzolhatja partnere „szexuális térképét”, bejárhatja testének erotikus tájait és így új távlatokat nyithat szerelmi életében.

Rahel Rehm-Schweppe - Sabine Grabosch - Gyengéd ​babamasszázs
Gyengéd ​simogatás, mely szeretetet és biztonságot ad a kisbabának Így csinálhatunk mindent helyesen az első pillanattól: a babaközpontú hangulat megteremtése * Enyhe olajkeverékek a finom bababőrhöz * a helyes időpont megválasztása * a masszázs alapelemei az egyes testrészekhez * ajándékozzunk nyugalmat Célzott masszázsok mindennapi panaszok esetére: puffadás és székrekedés * szorongás és nyugtalanság * fogzás * nátha * neurodermitis * altató masszázsok egész éjszakára Kreatív masszázs-játékok: ringatás és hintáztatás * pillangómasszázs * masszázsok versekkel és rigmusokkal * talpmasszázs * játékos ujjak a bőrön * rövid arcmasszázsok * kis jóga-masszázs Siacu a kisbabának: finom simogatás, mely oldja a feszültséget és az energiablokádokat, serkenti az érzékeket, segíti a szellemi fejlődést és a testi növekedést.

Kollekciók