Ajax-loader

'arculattervezés' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Arculat_%c3%a9s_identit%c3%a1s
Arculat ​és identitás Ismeretlen szerző
18

Ismeretlen szerző - Arculat ​és identitás
Könyvünkben ​20 Magyar céget követhetünk végig az arculattervezés útján. A kezdeti lépésektől a terveken és tévutakon át a végleges megvalósulásig tartó tanulmányok segítségével ízeire bontva megnézhetjük, mennyi gondolkodás, ötlet, terv és beszélgetés áll egy-egy arculat mögött - a tervező és az ügyfél részéről is. A végleges arculat mellett bemutatjuk a hozzá vezető utat is képekben, beszámolókban, tanulságos történetekben, melyekből a tervező és az ügyfél szemszögét is megismerhetjük.

Matthew Healey - Mi ​az a branding?
Hogyan ​égessük bele termékünk márkajelét a fogyasztó tudatába úgy, hogy a folyamat fájdalommentes, az emlék pedig maradandó legyen? Miként hagyhat e jel vásárlóink fejében nyomot annak ellenére, hogy hirdetéseinkben nem a logó dominál? Mi az a márkaépítés? A kötetből megismerhetjük a sikeres márkák „titkát”, betekinthetünk az arculat mögé, ahol a márka valódi mozgatóerői találhatók. Az elméleti ismereteket a számtalan illusztráció, a nemzetközi brandingcégek portfóliói és az esettanulmányok segítenek átültetni a gyakorlatba.

Covers_63216
Logo ​Savvy Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Logo ​Savvy
WOW ​teamed up with Rockport Publishers (Boston, Mass.) to create a naming and identity book based on the belief that the world's strongest brands are much more than just logos. Showcasing some of the best case studies from top branding firms around the world, each sharing their own unique approaches for developing truly distinctive and effective branding systems.

Serfőző Péter - Branding ​és a vizuális válasz
A ​brandinget sokféle szempontból lehet értelmezni, többek között marketing, sales vagy üzleti szempontból. Ez a hiánypótló 156 oldalas kötet főleg vizuális fókusszal bontja ki a témát, így a vizuálisan érzékeny, fejlődni vágyó grafikusoknak, marketingeseknek, tanácsadóknak vagy épp arculatterveztetés előtt álló megbízóknak ad lehetőséget a tanulásra, fejlődésre. A könyvben olvasható öt fejezet végigkíséri az olvasót a branding folyamatából kiindulva, a vizuális elemek jelentésein keresztül az arculattervezés folyamatán. A részletes leírás mellett, szinte minden oldal tartalmaz magyarázó illusztrációt és kép. Az utolsó fejezetben pedig a rövid, kiegészítő információk mellett hasznos eszközt és branding segédletet találunk.

Kollekciók