Ajax-loader

'humoros' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Sherrilyn Kenyon - Prinz ​der Nacht
Geheimnisvoll, ​verboten und unwiderstehlich sinnlich Zarek ist stark, sinnlich und ein gefallener Held. Die Jahre als römischer Sklave und verbannter Dark Hunter haben ihn hart gemacht. Nun soll die wunderschöne Astrid über sein Schicksal entscheiden. Mutig schaut sie ihm direkt in die Seele - und rührt sein gebrochenes Herz. Doch wird ihm je wieder eine zärtliche Berührung gestattet sein? Nur wenn Astrid die geheimste Wahrheit über Zarek herausfindet, kann ihre Liebe eine Zukunft haben ...

Covers_84777
Szósz?! ​:) Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Szósz?! ​:)
A ​Nyugat 100 és a Játék a színház mintájára 2009. március 15-én nyelvi vetélkedőt indított a Magyar Televízió. A SZÓSZ ?!:) c. műsor játékosai a kódextől az SMS-ig mutatták be a magyar írásbeliséget, születésétől forradalmain át mai állapotáig, a reklámszövegek koráig kalauzolták végig a nézőket a beszélt nyelv történetén. Mit tud a magyar nyelv? Hogyan, mitől és miért változik? Milyen is ma pontosan? Ősi eredetű, sajátos logikájú, gazdag, hajlékony, kifejező, mégis nehezen tanulható, hogy csak a kedvelt közhelyeket idézzük. A magyar nyelv évében, Kazinczy Ferenc születésének 250. évfordulóján közismert írók, költők, színészek, nyelvészek és műfordítók keresték a válaszokat. Az MTV tudáscsatornájának SZÓSZ ?!:) című műveltségi vetélkedőjében írói feladatok, rögtönzött humoros jelenetek, villámkérdések, beszélgetések és saját történetek segítségével adtak számot a magyar nyelvhez fűződő viszonyukról a játékosok. A kétszer tíz héten át tartó szórakoztató sorozatban mások mellett Mácsai Pál, Molnár Piroska, Nádasdy Ádám, Várady Szabolcs, Szabó T. Anna, Lator László, Réz Pál, Barna Imre, Kiss Judit Ágnes, Bíró Kriszta, Pokorny Lia és Vámos Miklós mutatta be a magyar nyelv történetét és a beszélt nyelv változásait – az ősi átkoktól a nyelvi malacságokon át a „minden szinten szinte minden” univerzumáig. Az adások anyagát Dr. Sipos Pál szerkesztésében, aki a bevezetőt és fejezet-előszavakat írta, Pusztai Ferenc lektorálásával könyv formájában is kiadtuk, hogy a műsor nézői, diákok és felnőttek, szakmai szervezetek munkatársai és iskolák egyaránt kézbe vehessék.

Roberto Pavanello - A ​berozsdásodott lovag
Fogville-ben ​halloween van, és hátborzongató jelmezbe öltözött alak járja az utcákat: egy fej nélküli lovag, aki minden lépésnél úgy csikorog és nyikorog, mint az ócskavas. Képzelhetitek, mennyire meglepődtünk, amikor felfedeztük, hogy ez nem is jelmez, hanem... Gigapara volt a javából!

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom – Daltonvárosban
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Cornelie C. G. - Talán ​mindörökké
Egy ​csinos, fiatal nő és egy jóképű, harcedzett férfi. Akár boldogok is lehetnének, mint a mesében. Tiziana Montelloni Smith, írónő Anthony Wilsonnal, a katonai múlttal rendelkező, ám pszichológusként tevékenykedő társával a legteljesebb harmóniában él Washingtonban. Azt tervezik, hogy néhány hétre hátra hagyják a munkával teli hétköznapokat, és Olaszországba utaznak a barátaikhoz. A sorsnak azonban más tervei vannak. Egy véletlen folytán a lányhoz kerül egy adathordozó, mely nemzetgazdaságilag kiemelt fontosságú információt rejt, és amelyet többen szeretnének megkaparintani. A minderről semmit nem tudó Tiziana célkeresztbe kerül, és nem az utazás során elkeveredett bőröndje lesz a legnagyobb gondja. Vajon kőbe van vésve a boldog végkifejlet? Az elhivatottság és a bensőséges érzések képesek felülírni a féktelen hatalomvágyat? Cornelie C. G. hőseit, akiket az Érzelmi vírusveszély és az Aranykönyv-díjra jelölt Teremtő erő című kötetekből már ismerhetünk, az élet ezúttal is próbatétel elé állítja. A napsütötte olasz tájakon játszódó, szerelemben és izgalomban bővelkedő történet végére kiderül, mi lesz a sorsa az eltulajdonított, védett dokumentumnak, és az is, hogy nem ez az egyetlen titok, ami felborzolja a kedélyeket.

Kerstin Gier - Gegensätze ​ziehen sich aus
Was ​macht Frauen glücklich? Schokolade, die Kraft positiver Gedanken oder schöne Schuhe? - Mit der Boutique Pumps und Pomps kann die MÜTTER-MAFIA, die kreative Gegenbewegung zu allen Super-Muttis, sich bald alle Träume selbst erfüllen. Hier gibt es nicht nur traumhafte Stilettos, wunderschöne Stiefel und köstlichen Cappuccino, sondern auch die besten Tipps in Herzensangelegenheiten. Und die kann Constanze, genannt DIE PATIN, selber gut gebrauchen. Denn die Zukunftspläne ihrer ganz großen Liebe Anton passen leider so gar nicht zu ihren eigenen … Wie groß muss die Liebe sein, um mit anstrengenden Eltern, eifersüchtigen Töchtern und dem Wunsch nach mehr Nähe fertig zu werden?

Jonathan Swift - Lewis Helfand - Gulliver ​utazásai
Képregény-sorozatunk ​egyszerre szórakoztató és hasznos olvasmány. Az apáról fiúra szálló klasszikus regényekhez készült látványos, fantáziadús illusztrációk megragadják az ifjú olvasók képzeletét és kedvet csinálnak az olvasáshoz.

J. Goldenlane - Napnak ​fénye
Mi ​jöhet egy világháború után? Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború. Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is. Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat. Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik. J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

Akira Toriyama - Dragon ​Ball 5. (angol)
In ​the final round of the "Strongest under the Heavens" martial arts competition, it's down to Goku vs. Jackie Chun, the mysterious old man who's as powerful as Kame-Sen'nin himself! Will the audience survive the confrontation? After the smoke clears, Goku jumps on his flying cloud and returns to his quest to find the seven Dragon Balls, but now he's not the only one looking for them. The evil Red Ribbon Army wants the Dragon Balls for themselves, and to stop their plans, Goku must go around the world--and survive the six deadly floors of Colonel White's fortress, Muscle Tower!

Tom Holt - Nothing ​But Blue Skies
There ​are very many reasons why British summers are either non-existent or, alternatively, held on a Thursday. Many of these reasons are either scientific, dull, or both - but all of them are wrong. The real reason is, of course, irritable Chinese Water Dragons; of which estate agent Karen is one.

Janet Evanovich - Look ​Alive Twenty-Five
Stephanie ​Plum faces the toughest puzzle of her career in the twenty-fifth entry in Janet Evanovich's #1 New York Times bestselling series. There's nothing like a good deli and the Red River Deli in Trenton is one of the best. World famous for its pastrami, cole slaw and for its disappearing managers. Over the last month, three have vanished from the face of the earth, the only clue in each case is one shoe that's been left behind. The police are baffled. Lula is convinced that it's a case of alien abduction. Whatever it is, they'd better figure out what's going on before they lose their new manager, Ms. Stephanie Plum.

Richard Ayoade - Ayoade ​on Ayoade
_Would ​it be too much to say that my somewhat-wry prose has changed the way the film community thinks about itself (and indeed how it thinks about the concept of community)? No. It wouldn't. In fact, it's actually pretty insulting that this so-called 'Community' hasn't done more to acknowledge (or even begin to repay) its undoubted debt to me._ Richard Ayoade is many things - film director (of _Submarine_ and the forthcoming _The Double_), comedy actor (_The IT Crowd_), comedian and TV presenter (_Gadget Man_). _Ayoade on Ayoade_ captures the director in his own words: pompous, vain, angry and very, very funny.

Baka András - Tréfás ​beszédei
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Neville Astley - Édesanyám
Én ​vagyok Peppa malac, ez a könyv az édesanyámról szól. Az én anyukám nagyon bölcs, és sok mindenhez ért. Röff! Röff! (Például jól tud ugrálni saras pocsolyákban Zsolival és velem.) Ebből a leleményes könyvből megtudhatod, mi mindent szeretünk a mamánkban.

Jim Davis - A ​legyező golf az igazi!
Klasszikus ​Garfield képsorok 1985-ből

Anne L. Green - Elvarratlan ​szálak
A ​szerelem a legveszélyesebb fegyver Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára. Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hitt boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, zsarolás és korrupció. Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi és magával ragadja a fiatal lányt. Közös jövőjük építésének útjában azonban egy leküzdhetetlennek tűnő akadály áll: a maffia. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje. Legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is több izgalommal, érzelemmel, humorral fűszerezett története során végigizgulhatjuk a két szerelmes váratlan fordulatokkal, küzdelmekkel gazdagított életútját.

Akira Toriyama - Dragon ​Ball 15. (angol)
Kuririn, ​Goku, Tenshinhan, and Yamcha face mighty enemies at the Strongest Under the Heavens martial arts tournament. Taopaipai is now a cyborg, Goku's facing a mysterious young woman with a grudge, and Piccolo is treating the championship as the next step toward taking over the world.

Drew Hayes - Split ​the Party
Fleeing ​from a vengeful king has sent the former NPCs across Solium’s borders, into the kingdom of Alcatham. As wanted fugitives, they head to the small farming village of Briarwillow, hoping to blend in, lay-low, and avoid trouble at all costs. Unfortunately, Briarwillow has problems all its own, and its troubles quickly become theirs. If they hope to survive long enough to escape, they’ll have to tackle an all-but-forgotten mystery buried at the town’s border, as well as seek the wisdom of a mysterious group of mages. With time, magic, and at least one god against them, it will take everything they’ve got to save Briarwillow, and themselves.

Mamrie Hart - You ​Deserve a Drink
The ​riotously funny debut from the drinking star with a YouTube problem Since launching her YouTube channel “You Deserve a Drink” in 2011, comedian Mamrie Hart has built an intensely devoted following of more than half a million viewers. Like her bawdy and bacchanalian show, Hart’s eponymous debut pays tribute to her boozy misadventures with an original cocktail recipe accompanying each hilarious tale. From the “Leaves of Three Martini,” commemorating the hookup to whom she accidentally gave poison ivy, to the “Bizzargarita,” in honor of the time she and a friend were approached by two uber-Republican couples who wanted to “swing” while on vacation in Mexico, You Deserve a Drink is as useful as it is entertaining.

Jennifer L. Armentrout - Obsidienne
Quand ​Katy déménage dans un coin paumé de Virginie-Occidentale, elle s’attend à tout sauf à rencontrer des voisins de son âge. Déception, Daemon Black a beau être canon et avoir une soeur jumelle adorable, il n’en est pas moins insupportable et arrogant ! Lorsque Kat se rend compte que tout le monde semble fuir la famille Black, elle voit d’un autre oeil la froide suffisance de Daemon. Pourra-t-elle encore l’éviter quand tout lui crie de s’en approcher ?

Okayado - 12 ​Beast 1.
HARPY ​GIRLS JUST WANNA HAVE FUN! Three things you should know about Touga Eita, second-year high school student and heir to the Touga-style ninjutsu dojo: First, he really, really loves video games. Second, when given a choice between heroics and saving his own skin, he will always choose the latter. Third, he's never so much as kissed a girl. All this changes when a voluptuous girl with wings and taloned feet named Aero appears and calls on Eita to help save her people-the harpies of Re-Verse-from the merciless onslaught of giant robot monsters known as Gigas. Eita will follow his newfound harpy friend into a whole new world, filled with monster girls and fantastical creatures beyond his wildest dreams.

Kendall Ryan - Screwed
I ​have one rule: Don’t shit where you eat. Several of the women in the condo complex I own would love some one-on-one playtime, and why wouldn’t they? I’m young, fit, attractive, and loaded. Not to mention I’m packing a sizable bulge below the belt. It’s a combination that drops panties on a regular basis. Yay, me, right? But my cock, troublemaker that he is, has been confined to my trousers by my business partner. A concession I agreed to, and one that’s never been hard to enforce until Emery moves in across the hall. She’s smart, young, determined, and sexy as hell. I want a taste. I won’t stop until I’m buried deep inside the succulent new-in-town brunette. After being warned about my past, she does her best to steer clear, but I’m about to show her that underneath it all, I’m a guy with a heart of gold and a cock of steel. My name is Hayden Oliver, and this is my story.

Holly Smale - Geek ​Drama
“My ​name is Harriet Manners and I am a geek.” Harriet Manners knows that the hottest observed place on earth is Furnace Creek in Death Valley. She knows that dolphins shed the top layer of their skin every two hours. And she knows just how badly auditions can go, especially when you’re a model. But she has no idea what to do when her arch-nemesis decides the school play is the perfect opportunity to humiliate her… Can GEEK GIRL survive the bright lights of the stage?

Kendall Ryan - Hitched ​2.
On ​the heels of her smash hit and New York Times bestselling SCREWED series, Kendall Ryan brings you HITCHED, a romantic comedy that delivers heart and heat. A NYC playboy turned business mogul has ninety days to win over the woman he's always desired in order to save his father's company. One tiny problem: She hates his guts. This is the second volume in the story.

Humor_dimenzioi
A ​humor dimenziói Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - A ​humor dimenziói
"A ​jó szónokok gyakran viccel kezdik beszédüket. A rossz szónokok ezután hozzáteszik: »Na, de félre a tréfával«, vagy »Komolyra fordítva a szót«, mintegy azt sugallva, hogy az ember vagy viccel, vagy komolyan beszél. A kettő egyszerre nem megy. E tévhitet oszlatja el ez a könyv, melyet úgy érdemes fogyasztani, mint a legfinomabb belga csokoládét: apránként." (Medgyes Péter, a Laughing Matters és a Mi ebben a vicc? című könyvek szerzője, volt nagykövet) A Tinta Könyvkiadó a "Segédkönyvek a nyelvészet tanulmányozásához" sorozat 108. kötetében a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karával, a Kodolányi János Főiskolával, a Tomori Pál Főiskolával és a Nemzetközi Folklórlingvisztikai Kutatócsoporttal közösen a 2009 szeptem­berében Siófokon rendezett II. Magyar Interdiszciplináris Humorkonferencia legjobb tudományos előadásait adja közre. A könyvet haszonnal forgathatják a nyelvészet, az irodalom és a pszichológia képviselői, a néprajz, a jog, a művészetek művelői, a média szakemberei - általában mindazok, akik komolyan veszik a humort.

Ricky Gervais - Flanimals: ​The Day of the Bletchling
The ​Flanimals are back - and they're weirder than ever!

Makk Attila - Kaleidoszpók
A ​panelházban mindenki megtartotta magának a véleményét, fecsegésükkel nem tartották föl egymást a lakók. Nem is köszöntek egymásnak. A képernyőről tájékozódtak, innen tudták meg, odakint esik-e vagy napsütés van, mit egyenek, milyen gyógyszereket szedjenek, mit vásároljanak, amire nincs szükségük. Ez a villanypásztor óvta meg őket a másik ember véleményétől. Ám egy nap beköltözik egy furcsa, bogaras ember, aki hobbiból pókokat nevel, de hogy mi a foglalkozása, senki se tudja. Ettől kezdve minden megváltozik. A lakók lassan megismerkednek egymással, köszönnek is. Már nem a tévésorozat szereplőinek sorsán kérődznek, hanem meghallhatják a másik ember gondját, baját. A panelház közösséggé válik. Hogy s mint éri el ezt a bogaras ember egy különös, száz színben tündöklő színes pók, a kaleidoszpók segítségével, arról szól ez a kacagtató szatíra..

Jill Shalvis - Lucky ​in Love
Mallory ​Quinn has had enough of playing it safe. As a nurse and devoted daughter, she takes care of everyone but herself. And as the local good girl, she's expected to date Mr. Right. But for once, she'd like to take a risk on Mr. Wrong. And who could be more wrong than Ty Garrison? The mysterious new guy in town has made it clear that he's only passing through, which suits Mallory just fine. Besides, his lean, hard body and sexy smile will give her plenty to remember once he's gone... For the first time in his life, Ty can't bear to leave. Helping this sexy seductress-in-training walk on the wild side is making him desire things he shouldn't -- including leaving the military for good. As their just-for-fun fling becomes something more, Mallory and Ty wonder if they could really be this lucky in love. After all...anything can happen in a town called Lucky Harbor.

Bill Bryson - Bryson's ​Dictionary of Troublesome Words
One ​of the English language’s most skilled and beloved writers guides us all toward precise, mistake-free usage. As usual Bill Bryson says it best: “English is a dazzlingly idiosyncratic tongue, full of quirks and irregularities that often seem willfully at odds with logic and common sense. This is a language where ‘cleave’ can mean to cut in half or to hold two halves together; where the simple word ‘set’ has 126 different meanings as a verb, 58 as a noun, and 10 as a participial adjective; where if you can run fast you are moving swiftly, but if you are stuck fast you are not moving at all; [and] where ‘colonel,’ ‘freight,’ ‘once,’ and ‘ache’ are strikingly at odds with their spellings.” As a copy editor for the London Times in the early 1980s, Bill Bryson felt keenly the lack of an easy-to-consult, authoritative guide to avoiding the traps and snares in English, and so he brashly suggested to a publisher that he should write one. Surprisingly, the proposition was accepted, and for “a sum of money carefully gauged not to cause embarrassment or feelings of overworth,” he proceeded to write that book–his first, inaugurating his stellar career. Now, a decade and a half later, revised, updated, and thoroughly (but not overly) Americanized, it has become Bryson’s Dictionary of Troublesome Words, more than ever an essential guide to the wonderfully disordered thing that is the English language. With some one thousand entries, from “a, an” to “zoom,” that feature real-world examples of questionable usage from an international array of publications, and with a helpful glossary and guide to pronunciation, this precise, prescriptive, and–because it is written by Bill Bryson–often witty book belongs on the desk of every person who cares enough about the language not to maul or misuse or distort it.

Mike Thaler - The ​Talent Show from the Black Lagoon
A ​new trade release of the hugely popular book club series by Mike Thaler and Jared Lee. These fun-filled chapter books mix school, monsters, and common kid problems with hilarious results. The kids have to perform in the talent show just because mean Mrs. Green says so! Everyone will have to show a talent for exactly one minute -- in front of the whole school and their parents! Starring in the talent show from the Black Lagoon would give any kid stage fright - but with a little luck this performance might just turn out to be fun!

Melina Marchetta - Looking ​for Alibrandi
For ​as long as Josephine Alibrandi can remember, it’s just been her, her mom, and her grandmother. Now it’s her final year at a wealthy Catholic high school. The nuns couldn’t be any stricter—but that doesn’t seem to stop all kinds of men from coming into her life. Caught between the old-world values of her Italian grandmother, the nononsense wisdom of her mom, and the boys who continue to mystify her, Josephine is on the ride of her life. This will be the year she falls in love, the year she discovers the secrets of her family’s past—and the year she sets herself free. Told with unmatched depth and humor, this novel—which swept the pool of Australian literary awards and became a major motion picture—is one to laugh through and cry with, to cherish and remember.

October Jones - Texts ​from Dog 2. - The Dog Delusion
Dog ​is back - the Bark Knight has risen. Unfortunately for weary owner October Jones (but luckily for us), that means there is a brand new selection of the funniest, most bizarre texts from his insane canine companion. There is also the welcome return of Batdog and CatCat (half cat, half cat), and a new 'friend' in Benedict, the creepiest pug in the world.

Kollekciók