Ajax-loader

'tánc' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Emmanuelle Lepetit - Mi ​leszel, ha nagy leszel? - Táncos
Mi ​leszel, ha nagy leszel? - Táncos . Sorozatunkból megismerkedhetsz egy-egy mesterséggel. Minden könyv tartalmaz egy izgalmas mesét, bepillanthatsz egy táncos hétköznapjába, valamint számos rejtvény és feladvány egészíti ki a könyvet.

M. Csepécz Szilvia - Hess-hegy ​titka és a fapapucsok
A ​kiskamaszok és a nagyobbacskák számára készült, tehát ifjúsági regény, ráadásul idehaza még teljesen szokatlan módon kommunikál is az olvasóval: több szálon vezeti hőseit a végkifejlet felé, s az egyes történések elágazásainál az olvasónak kell választania, merrefelé forduljon a cselekmény. Maga alakítja hát a történetet a saját szája íze szerint. Így ha akarja, egy regényen belül akár több regényt is (el)olvashat, választhatja a kalandosabb vagy a kevésbé izgalmas eseménysort.

Noel Streatfeild - A ​Young Person's Guide to the Ballet
A ​dance teacher explains ballet techniques to her young pupils and includes in the lessons the history of ballet, stories of the great dancers, and discussions of famous ballets.

Balázs-Bécsi Attila - A ​táncháztól a nemzeti intézményig
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_433673
Színészeti ​lexikon Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Színészeti ​lexikon
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Anne-Marie Pol - À ​moi de choisir
Catastrophe ​! Le père de Nina vient de trouver un emploi... à l'étranger ! Pour lui, pas question de se séparer de sa fille. Pour Nina, pas question d'arrêter la danse. Surtout qu'elle vient d'être reçue à l'école Camargo et qu'elle s'y sent formidablement bien ! Elle danse toute la journée, s'est fait des copines, et même un copain, le petit Emile. La détermination de Nina suffira-t-elle à convaincre son père ?

Kollekciók