Ajax-loader

'jégkorong' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Sarina Bowen - Elle Kennedy - Ez ​a srác
Ők ​ketten nem egy csapatban játszanak. Vagy mégis? Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Végülis mi rossz van abban, ha tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján furán alakultak köztük a dolgok? Csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg. Ryan Wesley már nagyon megbánta, hogy annak idején belerángatta a nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy a z egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha. Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat, együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sokmindenre rá kell jönnie a régi barátjával kapcsolatban… és magával kapcsolatban is.

Rachel Gibson - Valentin-nap ​és egyéb őrültségek
Mi ​tennél, ha a pasid ejtett, az amúgy stresszes munkádból kiábrándultál, és szeretnél feltöltődni, no meg valahogyan visszanyerni az önbecsülésedet? Kate Hamilton szorult helyzetében otthagyja Las Vegas csillogását, hogy az Idaho állam vadregényes vidékén fekvő kisvárosban, Gospelben vigasztalja magányos nagyapját, és mindent megtesz azért, hogy maga is erőre kapjon. Útközben megpróbál elcsábítani egy szívdöglesztő idegent, ám az kikosarazza, mire a lány komolyan kétségbe esik azon, hogy vajon lehet-e ennél elkeserítőbb a helyzete. Lehet, hogy igen... Először is, kiderül, hogy Gospelben a legtutibb péntek esti buli a verselgető társasköri hölgyek felolvasóestje. Aztán Kate találkozik Rob Sutterrel, az egykori jéghokis fenegyerekkel, aki jelenleg a szemközti sportbolt tulajdonosa - s kiderül: ő az a szívdöglesztő idegen, aki lepattintotta! Hogy korábban Rob is megégette már magát a szerelemben, az enyhe kifejezés! Amikor egy nap zárás után erősen kompromittáló helyzetben találják magukat Kate nagyapjának boltjában, teljes gőzzel beindul a gospeli pletykagépezet...

P. C. Harris - Újrajátszás
A ​feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül. A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak. Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet? P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

Gallov Rezső - Amerikai ​arénák
Lehet, ​egy kicsit szokatlan, hogy éppen ezen a helyen igyekszem választ adni egy húsz évvel ezelőtt hozzám intézett kérdésre. Mentségemre legfőképpen az szolgáljon, hogy a válasszal kiadóm felkérésének is - tudniillik, hogy írjak valamit magamról, persze, tömjénfüst nélkül - eleget tehetek. "Mondd csak, Gallov - érdeklődött kollégám szokásosan csípős modorában -, hány lovat akarsz még lovagolni azzal a keszeg fenekeddel?" Kérdése, beláthattam, indokolt volt. Még vízilabdáztam ugyanis, de már a Népsport szerkesztőségében dolgoztam. Mellette riporterkedtem a tévében, próbálkoztam a rádiózással, kisfilmeket csináltam, edzőként serénykedtem a Központi Sportiskolában, bíráskodtam tanultam a Testnevelési Főiskolán, sporttárgyú cikkeimet, írásaimat széles körű "maszekolás" keretében terjesztettem. Akkor nem jutottam el a válaszig… Előtte és azóta is változatlan szenvedéllyel igyekszem minden "lovat" meglovagolni. Elvállaltam ideiglenesen még a Magyar Úszó Szövetség főtitkári posztját is, majd csaknem hét évre Kanadába szerződtem, s ismerkedhettem Észak-Amerika sportjával. A dolog nyitja egy egészen közönséges felismerés: egyetlen életünk van. Ez a tudat csillapíthatatlan nyugtalansággal tölt el. Nem tudom, ki hogyan van vele, de ez az egyke élet felháborítóan rövidnek tűnik. És rohan ráadásul, akár egy ámokfutó. Miden másodpercét igyekszem tehát kihasználni. Utálok sokat aludni, mert nem történik közben semmi. Kíváncsi természet vagyok, érdekel minden, különösképpen az a varázslatos világ, amelynek terméke, küldötte és hű szolgája vagyok - a sport. Mi másért is fűtött volna annyira a vágy, hogy sportújságíró legyek? Mégsem tudtam annyi lovat meglovagolni, mint amennyit szerettem volna. Az egyik vitt, a másik elfutott előlem, a harmadik levetett, belém is rúgott. Értékes tapasztalat volt azonban az ilyen is. Mellesleg úgy találom, érdemes a pofonokhoz is jó képet vágni, a sors szeszélyeit türelemmel - ha nem is belenyugvással - viselni, s közben máris újabb ugrásra készülni.

Fredrik Backman - Mi ​vagyunk a medvék
Van ​egy város valahol az erdő közepén, ahol a tél hosszú, az emberek pedig kemények, mint a jég. Nincs se turizmus, se ipar, se munka, de a remény még pislákol. Van ugyanis valami, ami mindenkit érdekel. Amihez kivétel nélkül mindenki ért. Ez pedig a hoki. Aki azt hiszi, hogy az csak egy játék, nagyon téved. A hoki itt maga a remény. Ebben a szezonban mindenki a Björnstad Hockey junior csapatába veti minden bizodalmát. Egy maroknyi tizenévesbe, akikre hatalmas felelősség nehezedik, mert esélyesek arra, hogy visszahozzák a játék és a város dicsőségét. Fiúk és lányok, apák és anyák története ez a könyv. Egy csapat története, amely mindennél fontosabb. A férfiasságé és a csoportszellemé. A tehetségé. Családoké. És egy bűntetté, amely olyan hullámokat gerjeszt, akár a vízbe dobott kő. Mennyire fontos a győzelem? Mit érünk a csapatunk nélkül? Mit bír ki egy barátság? Hogyan védhetjük meg a gyerekeinket? Backman Björnstad-sorozatának első része egészen más, mint amit a szerzőtől megszoktunk, mégis hihetetlenül ismerős. Ezt a történetet meg kellett írni. Mert nemcsak a björnstadiakról, de rólunk is szól, mégpedig húsba vágóan. Aki egyszer belépett Backman világába, az nehezen szakad el tőle.

Rachel Gibson - Jane ​vékony jégen táncol
A ​kissé önbizalom-hiányos Jane Alcott a nagyvárosi szinglik táborát gyarapítja. Kissé belefáradt már a vakrandikba az olyan férfiakkal, akik heverőt tartanak a furgonjuk hátuljában. Jane kettős életet él: nappal a belevaló Seattle Chinooks hokicsapatáról - elsősorban hírhedt kapusukról, Luc Martineau-ról - tudósít, éjszaka ír: álnéven ,,Cicamaca" botrányos kalandjait szövi... és indítja be minden férfiolvasó fantáziáját. Amióta az eszét tudja, Luc megszállottan dolgozik a sikerért. Még csak az kéne, hogy egy éles nyelvű, tenyérbe mászó újságírónő vájkálni kezdjen a múltjában és feldúlja az életét! De amint a szürke kis nő lecseréli fekete ruháit egy lélegzetelállító vörös estélyire, Luc rájön, hogy Jane-ben több rejlik, mint az első látásra gondolta. Lehet, hogy itt az ideje kockáztatni. Lehet, hogy itt az ideje, hogy kiderüljön...

Szuper Levente - Szűcs Miklós - Szuper ​Levi
Már ​az első edzésen a kapuba korcsolyázott, ahonnan csak a színpad kedvéért volt hajlandó kijönni. Na ja, övé volt az álomszerep: Reviczky Gábor partnereként az Indul a bakterház Bendegúzát játszotta. Színészet vagy jégkorong? Nehéz döntés, s még akkor sem volt biztos a dolgában, amikor 17 évesen nyolcezer fanatikus Fradi-drukker skandálta a nevét a Budapest Sportcsarnokban. Azután elindult világgá és Németországtól kezdve Amerikán, Kanadán, Olaszországon át Kazahsztánig mindenhol bizonyított. A közönségkedvenc, aki dühében rácsapta az ajtót a korábbi neves NHL-es menedzserre és edzőre, akinek első profi fizetése után a csapattársa azt tanácsolta, vegye meg a Balatont, akibe a levegő is belefagyott, amikor a fehérorosz nagyfőnök magánedzése miatt csőre töltött fegyverrel figyelték minden mozdulatát, s aki csapattársként megélte Ocskay Gábor tragikus halálát. A Kisstadiontól indult, az NHL-ig és az A-csoportig jutott. Ő Szuper Levente, vagy ahogyan az első igazolását aláírta és azóta is mindenki nevezi: Szuper Levi.

Doug Werner - In-Line ​Skater's Start-Up
Endorsed ​by the National In-Line Hockey Association and the International In-Line Skating Association, this guide is a complete introduction to in-line skating with an equal emphasis on safety and fun.

S. Tóth János - Jégre ​születtek
Ők ​az igazi sztárok: a magyar jégkorong-válogatott korszakos kiválóságai, akikért egy ország rajong, és akikért egy nemzet könnyezett a 2011-es budapesti jégkorong-világbajnokság alkalmával. Kötetünk e nagyszerű társaság előtt tiszteleg: visszapillant a szapporói csoda óta eltelt időszakra, kiemelve az áprilisi budapesti vb eseményeit. Ezen kívül a csapat tíz legkiválóbb és legkarizmatikusabb egyéniségének karrierje elevenedik meg az olvasók előtt: a játékosok meglepő nyíltsággal és őszinteséggel beszélnek sportpályafutásuk és magánéletük örömeiről és bánatairól egyaránt. A magyar jégkorongsport "szapporói csoda" óta eltelt történései, a 2011-es budapesti világbajnokság, a magyar jégkorong-válogatott 10 legnépszerűbb játékosának exkluzív interjúja, az elmúlt esztendők részletes statisztikája, és több mint 300 eleddig még nem publikált színes fotó.

Török László - Rekviem ​a hokiért
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rachel Gibson - Jégbe ​zárt szívek
A ​Jégbe zárt szívek Rachel Gibson amerikai bestsellerszerző egyik legsikeresebb romantikus-erotikus regénye. A női főszereplő, Georgeanne igazi déli szépség, Playboyba illő idomokkal, üres pénztárcával és egy lemínuszolt bankkártyával. Gazdag és nála jóval idősebb vőlegényét, többek közt egy profi hokicsapat tulajdonosát, az esküvőjük napján mégis otthagyja: beugrik az első autóba, ami a ház előtt parkol. A kocsi John Kowalskyé, a hokicsapat kapitányáé. Magának való fickó, aki igaz, hogy fantasztikusan néz ki, viszont nagyon mogorva, sokat iszik, és túl van néhány váláson is. Egyikőjük sem örül a véletlen találkozásnak, de izzik köztük a levegő, és mégsem tudnak ellenállni a vonzásnak. Együtt töltenek egy éjszakát, majd John gyorsan megszabadul a nőtől. A családjára nem számíthat, így Georgeanne kétségbeesésében egy étkeztető céghez jelentkezik szakácsnőnek. Remekül főz, ez tulajdonképpen az egyetlen dolog, amihez ért. Az üzlet szépen virágzik, de 7 év elteltével egy váratlan pillanatban egy fogadáson újból összefutnak Johnnal. A férfi szeretné felmelegíteni a kapcsolatot, viszont hideg zuhanyként éri a felismerés, hogy a régi együttlétből született egy kislányuk. Sok félreértés, kölcsönös bizalmatlanság és durva vádaskodás után, végül mégis olvadni kezd a jég; nagy nehezen mindketten képessé válnak arra, hogy túllépjenek saját árnyékukon, és nem csak folyton izzó vágyaiknak, hanem végre az érzelmeiknek is szabad utat engedjenek.

Szerdahelyi Szabolcs - Becsúszó ​szerelések
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Spiller István - Jégkorong
Tíz ​éves voltam, amikor 1983-ban "új szívet kaptam", amely már nem csak a családomért, hanem a jégkorongért is dobog szakadatlanul. Ekkor ismerkedtem meg a sportággal és lett belőlem kapus, majd valamennyi korosztályos válogatottban is szerepeltem. Külföldön is játszottam, de sajnos nem az ismert profik között. Nagy örömömre a Magyar Távirati Iroda újságírója lettem és elvégeztem a TF edzői szakát. Hangom sok családhoz "elér", mivel a Sport 1 csatorna szakkomentátora vagyok, valamint Szuper Levente magyarországi menedzsereként is dolgozom. A sport teszi ki az életemet. Mindenevő vagyok, de a nagy örök szerelmem a jégkorong.

Covers_129787
elérhető
1

Ismeretlen szerző - A ​csíkszeredai jégkorongozás története
Nemes, ​egyben hálátlan feladat 75 év történéseit alig négy tucat képben összefoglalni Az alapítóktól, a legendás Szabó-fivéreken és az Antal-Gál hátvédsoron keresztül e fényképsorozat áttekintése során eljutunk a 2004-es esztendő mesterhármasáig. Természetesen azon majd lehet vitatkozni, hogy ékezettel, vagy anélkül kell írnunk Dóczy nevét; hogy Spirerként vagy Spiererként kell tisztelnünk a csíkszeredai jégkorong egyik úttörőjét, és minden bizonnyal néhány említésre méltó név is kimaradt… Egy dolog biztos: hibáinkat nem tudjuk, és nem kívánjuk letagadni, éppúgy mint e fényképalbum hősei. Ám valamiben nagyon különbözőnek tőlünk: fanatikusan hittek álmaikban, és emberfeletti munka után elérték azt: mára a hoki őshazájából is érkeznek hozzánk szakírók, filmesek, hogy lássák a székely csodát. 75 év alatt nyolc bajnoki címet és három kupagyőzelmet szereztek a kék-fehérek – ez tizenegy. Most tisztelettel negyvennégy képet kínálunk Önöknek.. És kérjük, hogy e fényképeket megtekintve, keltsék életre mindazt a holt pillanatot, elillant múltat, amelyet városunk és a csíkszeredai jégkorong életéből e fotográfiák megörökítettek.

Zsolt Róbert - Sportolók, ​sporterkölcsök
Zsolt ​Róbert "Labdarúgók, sportolók" című könyve az utóbbi évek egyik legnagyobb könyvsikere volt. A "Sportolók, sporterkölcsök" ennek a folytatása. A népszerű sportújságíró a magyar sportélet legjellemzőbb, az olvasót legjobban foglalkoztató kérdéseire keresi a választ. Őszintén, hitelesen, ítéletet alkotva fogalmazza meg a feleleteket, nem tér el a magyar sportpolitika álláspontjától, de bírálja mindazt, amit a hibás gyakorlat mutat. Igyekszik képet alkotni arról, vajon milyenek a sportolóink, hogyan gondolkodnak. Pozitív és negatív példákkal tükrözi a mai magyar sportélet valóságát. Ebből a tükörképből nem marad ki a labdarúgás sem...

Elle Kennedy - The ​Mistake
He’s ​a player in more ways than one… College junior John Logan can get any girl he wants. For this hockey star, life is a parade of parties and hook-ups, but behind his killer grins and easygoing charm, he hides growing despair about the dead-end road he’ll be forced to walk after graduation. A sexy encounter with freshman Grace Ivers is just the distraction he needs, but when a thoughtless mistake pushes her away, Logan plans to spend his final year proving to her that he’s worth a second chance. Now he’s going to need to up his game… After a less than stellar freshman year, Grace is back at Briar University, older, wiser, and so over the arrogant hockey player she nearly handed her V-card to. She’s not a charity case, and she’s not the quiet butterfly she was when they first hooked up. If Logan expects her to roll over and beg like all his other puck bunnies, he can think again. He wants her back? He’ll have to work for it. This time around, she’ll be the one in the driver’s seat…and she plans on driving him wild.

Rachel Gibson - Szerelmi ​katasztrófák
ELSŐ ​KATASZTRÓFA: FÉRFIAK Faith Duffy nehéz kamaszkor és nagy pofára esések árán tanulta meg, hogy a szerelemben nem szabad hinni, mégis egy nagyon gazdag és nagyon öreg férfi tökéletes társa lett. A férfi halála után azonban nem maradt neki más, csak a társtalanság és a magányos éjjelek. No meg egy nagy halom pénz és egy profi jégkorongcsapat. Pedig Faith nem is szereti a hokit! MÁSODIK KATASZTRÓFA: SZENVEDÉLY Ty Savage-ot a halálos vonzereje és még halálosabb jobb horga méltán teszi az amerikai és kanadai a hokirajongók kedvencévé. A játékos szeme előtt azonban csak egyetlen cél lebeg: megnyerni a Stanley-kupát. Nagyon nem vágyik rá, hogy egy buta liba keresztülhúzza a számításait. HARMADIK KATASZTRÓFA: SZERELEM Faith és Ty első látásra megutálják egymást, mégsem tudnak szabadulni a másiktól. Egy gyenge pillanatban engednek a kíváncsiságnak, és kiderül, hogy Ty több mint amennyit az izmos test és a profizmus látni enged, és Faith sem az a buta ex-playmate. Viszonyról azonban szó sem lehet, ha pedig még egymásba is szeretnének, az kész katasztrófa lenne!

Fredrik Backman - Björnstad
Vad ​betyder ett lag för en stad? Vad betyder en sport för en familj? Vad betyder en enda match för ett samhälle som kämpar för sin överlevnad? Bara allt. Den betyder bara allt. Björnstad är den första delen i en serie om en liten plats med stora drömmar. Den handlar om 15-åriga flickors odödliga vänskap och 17-åriga pojkar som spelar hockey med en hel stad på sina axlar. Men den handlar också om ett oförlåtligt brott, hur snabbt ett samhälle kan lära sig att blunda, och de fruktansvärda saker vi ibland är redo att göra för framgång. Mitt i allt står Peter, som flyttar hem efter livet som hockeyproffs för att bygga upp sin moderklubb, och Mira, som slits mellan advokatkarriären och ett tyst liv i skogen som fru och mamma. Det är en saga om idrott och familj, och om hur långt vi är redo att gå för att skydda våra barn. Björnstad är Fredrik Backmans allvarligaste roman hittills. En berättelse om kärleken till en folkrörelse, men även om manlighet, identitet och längtan efter att få visa vem man verkligen är.

Cara Dee - Power ​Play
I ​was my own worst enemy. For as much as I depended on order and a structured life to easier manage my bipolar disorder, fire was irresistible and indisputably my favorite toy to play with. On the ice, it turned me into a hotheaded hockey player. In the bedroom, my attitude was my last defense, a front I wanted to see tumbling down. But lately, all I got was burned. Love sucked. Correction: it sucked when you were in love with your parents’ closest friend and he didn’t feel the same. I admitted my feelings for Madigan Monroe over a year ago, and I was still waiting for a response. Now my balance was gone. My anxiety was all over the place, my fits of rage had just earned me a suspension from the team, I questioned myself at every turn, and being home for two weeks was gonna make it impossible to avoid Madigan. I used to be his Abel, his sweetheart, his trouble. It’d been the two of us against the world since I was a kid. I’d even discovered we had kink in common! On paper, I was seemingly perfect for him. Maybe that was why his nonverbal rejection hurt so much. Or maybe it was because, recently, he seemed hell-bent on us “being friends” again. Whatever. I was a loser, and I couldn’t resist him for crap.

Rachel Gibson - Az ​én pasim...
Ami ​Vegasban történik, az nem mindig marad ott, ahogy azt Rachel Gibson a _New York Times_ bestsellerszerzője csodaszépen demonstrálja ebben a szellemes, szexi románcban. _Az én pasim..._ egy sikeres esküvőszervezőről szól, akinek élete a feje tetejére áll, miután a férfi, akihezegykor, egy gyorsan lezavart Las Vegas-i szertartás keretében, meggondolatlanul hozzáment, váratlanul újra berobban az életébe. A regény tömör gyönyör: a szellem, a szív és az érzékiség bámulatos harmóniája jellemzi, amely az írónő védjegyének tekinthető.

Helena Hunting - Pucked ​Off
I’m ​NHL defenseman Lance Romero, AKA Lance “Romance." I’m notorious for parties and excess. I have the most penalty minutes in the league. I get into the most fights. I take the most hits. I’m a player on and off the ice. I’m the one women with no inhibitions want. Not because I like the notoriety, but because I don’t know how to be any other way. I have secrets. Ones I shared with the wrong person, and she used them against me. Sometimes she still does. I should cut ties. But she makes it difficult, because she’s the kind of bad I deserve. At least that’s what I believed until someone from my past gets caught up in my present. She’s all the good things in this world. She lights up my dark. I shouldn’t want her. But I do. I should leave her alone. But I won’t.

Helena Hunting - Pucked ​Off
I’m ​NHL defenseman Lance Romero, AKA Lance “Romance." I’m notorious for parties and excess. I have the most penalty minutes in the league. I get into the most fights. I take the most hits. I’m a player on and off the ice. I’m the one women with no inhibitions want. Not because I like the notoriety, but because I don’t know how to be any other way. I have secrets. Ones I shared with the wrong person, and she used them against me. Sometimes she still does. I should cut ties. But she makes it difficult, because she’s the kind of bad I deserve. At least that’s what I believed until someone from my past gets caught up in my present. She’s all the good things in this world. She lights up my dark. I shouldn’t want her. But I do. I should leave her alone. But I won’t.

John Branch - Boy ​on Ice
The ​Pulitzer Prize-winning reporter's heartbreaking account of the life and shocking death of the toughest man in hockey. Boy on Ice is New York Times reporter John Branch's chronicle of Boogaard's tragic life and death. A human story in the tradition of Friday Night Lights and The Blind Side, it's a book that raises deep and disturbing questions about the systemic brutality of contact sports-from peewees to professionals-and damage that reaches far beyond the game. Derek Boogaard was a mountain of a man who lived an almost mythic sports story: from pond-hockey on the prairies of Saskatchewan to a first NHL contract in Minnesota, to the storied New York Rangers as the most-feared enforcer in the league. A gentle young man, he was a brutal fighter on ice skates, capable of delivering career-ending punches and intimidating entire teams. But at twenty-eight, his death from an overdose of painkillers in the wake of a series of concussions helped shatter the silence about violence in professional sports. Boy on Ice is a heart-rending, riveting inside look at the life of an enforcer, a book that, unlike any other, reveals in dynamic fashion the rules on the ice, where reputations are won and careers can depend on a single punch. In the case of Derek Boogaard, his final battle, with prescription medication, cost him his life.

Elle Kennedy - The ​Goal
_She’s ​good at achieving her goals…_ College senior Sabrina James has her whole future planned out: graduate from college, kick butt in law school, and land a high-paying job at a cutthroat firm. Her path to escaping her shameful past certainly doesn’t include a gorgeous hockey player who believes in love at first sight. One night of sizzling heat and surprising tenderness is all she’s willing to give John Tucker, but sometimes, one night is all it takes for your entire life to change. _But the game just got a whole lot more complicated_ Tucker believes being a team player is as important as being the star. On the ice, he’s fine staying out of the spotlight, but when it comes to becoming a daddy at the age of twenty-two, he refuses to be a bench warmer. It doesn’t hurt that the soon-to-be mother of his child is beautiful, whip-smart, and keeps him on his toes. The problem is, Sabrina’s heart is locked up tight, and the fiery brunette is too stubborn to accept his help. If he wants a life with the woman of his dreams, he’ll have to convince her that some goals can only be made with an assist.

Elle Kennedy - Układ
Ona ​ma właśnie pójść na pewien układ z niegrzecznym studentem… Hannah Wells w końcu znalazła chłopaka, który rozbudził jej namiętność. Wydaje się, że ta dziewczyna jest pewna siebie w każdym aspekcie życia… ale jeśli chodzi o seks i uwodzenie okazuje się, że ciągnie za sobą dotkliwy bagaż doświadczeń. Żeby zwrócić uwagę swojego wybranka, będzie musiała porzucić kokon bezpieczeństwa i sprawić, by to on się nią zainteresował. By osiągnąć swój cel, gotowa jest pójść na pewien układ i w zamian za udzielenie korków nieznośnemu, wkurzającemu i zadufanemu w sobie kapitanowi drużyny hokejowej, idzie na fałszywa randkę… On dla kariery sportowej ma zamiar przyjąć od pewnej dziewczyny niemoralną propozycję… Garrett Graham od zawsze marzył o zawodowej karierze w hokeju, ale gdy średnia jego ocen gwałtownie spada, wszystko na co tak ciężko pracował do tej pory, staje pod znakiem zapytania. Decyduje się pomóc pewnej brunetce z ciętym językiem wzbudzić zazdrość w innym chłopaku, bo w zamian za to może zabezpieczyć swoją pozycję w drużynie. Ale jeden nieoczekiwany pocałunek rozpala żar dwojga ciał i Garrett szybko uświadamia sobie, że udawanie nie wchodzi w grę. Musi teraz przekonać Hannah, że mężczyzna o którym marzy, wygląda dokładnie tak jak on…

Boda Jenő - A ​csíki jégkorong sikerei a XX. században
Ez ​Illik A Székely Legénynek Volt-e az átkos diktatúra éveiben még egy olyan város, amely az odalátogató „Kárpátok géniuszát és hű élettársát” a kötelező tapsmenet végén egy nagy álommal ostromolta volna meg? A csíkszeredai vendégeskedés alatt ugyanis a derék polgárok ezt skandálták: „Műjégpályát akarunk!” Valószínűleg a ravasz vezér is elcsodálkozott, amikor tolmácsolták neki a tömeg kérését. Nem volt ilyesmihez hozzászokva, hiszen a többi városokban gyárak és lakónegyedek építéséről esett szó, homogenizálásról, betelepítésekről. A „nép szeretett fia” a lakosság óhajára rábólintott, de cserébe nagy árat kért: lebontani a monarchia arculatát viselő régi polgárházakat, helyükbe „szocialista várost” építeni, gondoskodva a népesség összetételének „javításáról”. A fedett jégpálya építése azonban a jóváhagyáson és a Bukarestben készült bunkerterven túl, a város szívügye volt és annak apraja-nagyja tett valamit a nagy álom megvalósulásáért. Elkészülte után birtokába is vette a hokiszerető csíkszeredaiak tömege és felcsendült benne Salló István-Gáll Árpád himnusza: „Hajrá fiúk, csíki gyerekek!” Mindenki megtanulta, énekelte, fütyülte, tombolva végigtapsolta. Minden mérkőzés, bajnoki vagy barátságos, hazai vagy nemzetközi, valóságos népünnepéllyé vált. Akkor, amikor anyanyelvünket a hivatalokból és az iskolákból is már száműzték, Csíkszeredában a templomokon kívül volt még egy hely, a jégpálya, ahol nyelvünk mindig otthon volt. Anyai szeretettel vették körül az emberek azt a pályát, amely ma az elévülhetetlen érdemű játékos és edző Vákár Lajos nevét viseli, s az eddig keletkezett legszebb buzdító ének is az édesanyához szól. Kit szerethet jobban az ember az édesanyjánál, nos, a csíki drukkerek tőle várták a jégkorong fennmaradását és virágzását. „Édesanyám, kedves anyám Csak az a kérésem, Hoki botot, hokibotot Csináltasson nékem, Hoki botot, sejhaj, Korcsolyát melléje, Ez illik, illik, illik, Ez illik, illik, illik, A székely legénynek.” Ezt a szöveget nem írta senki, a szívekből fakadt, a dallamot hozzá a székely népdalkincs szolgáltatta. Most, amikor az ezredfordulón számvetést végzünk és méltó módon megemlékezünk a dicső múltról, annak halhatatlan hőseiről, mivel köszönthetném legillőbben a csíki jégkorongot, mint azzal, hogy legyen mindig hokibot és korcsolya melléje, legyenek mindig hokiszerető édesanyák és drukkerek, öregek és fiatalok, hogy örömmámorban úszva kiálthassák: „Ez aztán a GÓL, GÓL, GÓL, GÓL!” Dr. Csedő Csaba István, polgármester

Lori Foster - Tracy Kelleher - Szexi ​zsaru / Jégherceg
Lori ​Foster: Szexi zsaru Egy ékszerbolti rablás során Mick Dawson nyomozó megmenti a csinos Delilah életét, de az akcióban megsérül. Hálából a lány vállalja, hogy ápolja, míg fel nem épül. Szenvedélyes viszony bontakozik ki köztük, de a férfiban felmerül a gyanú: lehet, hogy a lány a rablók bűntársa? Tracy Kelleher: Jégherceg Egyszerűen tökéletes! – fut át Claire Marsden fején, amikor először fényképezi Jason Doyle-t, a híres hokisztárt. Fogalma sincs, hogy a férfi is ugyanezt gondolja róla. A csinos lány könnyen ráveszi Jasont, hogy játssza el a barátnője vőlegényét, de hamarosan megbánja a dolgot…

Rachel Gibson - Csak ​a baj
Baj ​van! Chelsea Ross színészi pályafutása egy kudarc: a „Csini hulla 1” típusú szerepekben nyújtott briliáns alakítása révén került a legközelebb ahhoz, hogy filmcsillag legyen. De az, hogy otthagyja Hollywoodot, és egy híres jégkorongozó személyi asszisztense lesz, talán élete leghülyébb húzása karrierfronton. Megint baj van! Mark Bressler, a sérült szupersztár dicső napjai véget értek. De az egykori élsportoló és fenegyerek ettől még akár civilizáltan is viselkedhetne a mélynövésű, rózsaszín-szőke hajú bombázóval, akit a Seattle Chinooks fogadott fel az ő személyi asszisztensének. Ha Chelsea-nek nem kellene olyan nagyon a pénz, hanyatt-homlok menekülne a világ legnagyobb baromarca elől. Nagy baj van! Mark minősíthetetlen modorát és borongós kedélyét Chelsea tudja kezelni: problémát csak a férfi bicepsze okoz, meg az a követ is megolvasztó, hiper-szuper teste! Amikor a fenegyerek kezd rámozdulni, Chelsea jól tudja: itt az ideje, hogy kizavarja a büntetőpadra… Bárcsak ellen tudna állni annak, amit Mark forgat a fejében! Amiből csak baj lehet…

Gazda Albert - Halász Zoltán - Az ​élet értelme
A ​jégkorong számunkra öröm, és ahogy elnézzük a világot magunk körül – nem csak a magyar válogatott meccsein – egyáltalán nem vagyunk ezzel egyedül. Hogy mire gondolunk? Röviden arra, hogy mivel őszintébb sport nincsen, mivel alibivel és félmegoldásokkal lehetetlen érvényesülni a jégen, ezért könnyű megtapsolni a csapatot akkor is, ha veszít. Nem vicc: ha nyerünk, boldogok vagyunk, ha veszítünk, akkor pedig tudjuk, hogy legközelebb úgyis mindent beleadunk megint. Másképp nem történhet. Azért sem, mert a jégkorong nem háború, nem népek és csoportok csatáinak pótléka, hanem játék és fesztivál. És a jégkorong nem is csak egyszerű látványsport, hiszen különleges az esztétikája és a dinamikája is. Színes sportemberek suhannak a fehér jégen, színes palánkok és színes közönség előtt, dübörög a rockandroll, szuper a hangulat, őrült a dramaturgia, és nincs megállás. Ebben a sportban nem lehet sétálni, nincs üresjárat. A másodperc töredékén múlik minden. Ez mind-mind kell ahhoz, hogy a jégkorong addiktív legyen. Aki kimegy egyszer, az a leggyakrabban kimegy másodszor is. Mi mást tehetne?

Covers_124091
Hoki ​a Hargita alján Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Hoki ​a Hargita alján
2004-ben, ​a csíkszeredai jégkorongozás 75. évfordulóján a város férfi és női jégkorongcsapata feljutott a csúcsra. A férfiak megnyerték az országos jégkorong bajnokságot, a Románia Kupát és a Pannónia Kupát is, a nők az országos bajnokságot. Csíkszereda 2004. márciusában többször is késő éjszakáig önfeledten ünnepelt. Ez a könyv, hokiszerető és városszerető újságírók, sportbarátok, szakemberek közös munkája, talán hozzásegít ahhoz, hogy soha ne feledjük: a hármas siker mögött ott állnak összekötözött és vállravetett korcsolyával, foszladozó és jégkoptatta hokibotokkal az apák, a nagyapák és ott tolong valahol körülöttük a szurkolók végtelen tömege, az éjszaka sötétjében pedig mindegyre felsejlik az emlékekben oly csodálatos és varázslatos város, csillagfényes és hóhatárolta jégpályájával, ahonnan nemzedékről-nemzedékre felzúg a taps és emberöltők távlatából hallatja hangját az elismerés: Szép volt fiúk! Szép volt lányok! Szép volt mindenkori fiúk és lányok! Szép volt mindenkori csíkiak!

Rachel Gibson - Simply ​Irresistible
Truly ​Unforgetabe Georgeanne Howard, charm school graduate and Southern belle extraordinaire, leaves her fianci at the altar when she realizes she just can't marry a man old enough to be her grandfather, no matter how rich he is. John Kowalsky unknowingly helps her escape, and only when it's too late does he realize that he's absconded with his boss's bride. At the height of his hockey career, this bad boy isn't looking to be anybody's savior but his own, no matter how beautiful this angel may be. But a long night stretches ahead of them-a night too sultry to resist temptation. When Georgeanne and John meet again, she is on her way to becoming Seattle's domestic darling and he is past his hellraising days. But he is shocked to learn that their single unforgettable night in paradise produced a daughter, and he is determined to be part of her life. Georgeanne has loved John since the moment she jumped into his little red Corvette seven years ago, but she doesn't want to risk her heart again. Is he really a changed man? And will he risk the wrath of his boss, and one final chance at glory, to prove that this time his love will be everlasting?

Rachel Gibson - The ​Trouble With Valentine's Day
New ​York Times extended bestselling and RITA award winning author Rachel Gibson's smart, sassy contemporary romances are making her one of the genre's fastest rising stars. When everything about her life in Las Vegas just seems to be going wrong, Kate Hamilton leaves her job as a PI and points her car toward Gospel, Idaho. Gospel is the kind of town where a girl can take it easy and just be herself, or so she hopes. But when she gets there, people get the impression that she's a bit of a ball–buster. And she is, at first. But Gospel has a way of softening people up. One of those ways is Rob Sutter. He's a spectacular–looking former hockey player with a wild past of his own, who now lives a quiet (albeit slightly macho) life running his sporting goods store and fly–fishing. Kate and Rob are so wrong for each other that there must be something right. If only they can start seeing each other for who they really are...

Kollekciók