Ajax-loader

'vendéglátás' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Kordos Szabolcs - Luxushotel, ​Hungary
Egyedülálló ​küldetésre vállalkozott a könyv szerzője, Kordos Szabolcs. Bejutott a budapesti luxusszállodák diszkrét és zárt világába, ahol a titoktartás a legdrágább szolgáltatás, és gyakran maga az ember az árucikk. Az író hónapokat töltött az ötcsillagos ipar szorgos hangyáival és csúcsragadozóival, hogy megtudja, mi zajlik valójában a forgóajtón túl. Előbb-utóbb megnyíltak az informátorok: meséltek a sztárok vad partijairól, eltusolt politikai botrányokról, a lobbiban hallgatódzó kémekről, a bogaras vendégekről, és a saját szennyesük kiteregetéséről sem feledkeztek meg. Túl sokat láttak ahhoz, hogy hallgassanak. Ismerje meg a belvárosi luxushotelek életét a takarítónő, a boy, a recepciós és a menedzser szemszögéből! Lépjen be velük a lakosztályokba és az alagsori folyosókra, és meglátja, hogy ez a világ romantikusabb, romlottabb és főként sokkal izgalmasabb, mint azt valaha gondolta volna. Kordos Szabolcs bestseller sorozatának első darabja a megjelenés után hét évvel új köntösben, a folytatás premierjével egyidőben tér vissza a könyvesboltok polcaira.

Maeve Binchy - Változások ​éve
Cathy ​Scarlet és Tom Feather - akik a vendéglátóipari főiskolán lettek jó barátok - úgy döntenek, az övék lesz Dublin legjobb ételszállító cége. A tehetségük adott, a megfelelő helyet is megtalálták, és néhány fontos kapcsolatra is szert tettek. Ám nem mindenki van annyira elragadtatva a Scarlet Feather ötletétől, mint ők. Tom szülei azt szerették volna, hogy a fiuk a családi vállalkozásban dolgozzon, Cathy anyósának szemét pedig szúrja menye önálló karrierje. Lassan kiderül, hogy sem Cathy házassága, sem Tom kapcsolata a barátnőjével nem az, aminek látszik. Cathynek és Tomnak az üzleti sikerek és kudarcok közepette meg kell küzdeniük érzelmi kötelékeikért is.

Pelle Józsefné - Csemegék ​könyve
Részlet ​a könyvből: "Ha fáradtak, idegesek vagyunk, egy kis rágcsálnivaló megnyugtat: az ünnepi ebédet megkoronázza, a köznapit ünnepivé teszi a "meglepetés" ; a váratlan vendég vagy a meghívott vendégek kínálására is jó, ha kéznél van az előre elkészíthető, sokáig frissen maradó vagy a gyorsan, percek alatt tálalható finomság. És ugyan melyik szülő tudja gyermekétől hosszabb időn keresztül megtagadni a nyalakodást? A köztudatban a "csemege" édességet jelent, pedig ez tévedés. A hagyományos, és kétségtelenül ízletes sütemények mellett vannak kalóriaszegény, nagyon finom, cukor nélküli vagy alig édes, gyümölcsből vagy gyümölccsel készült és sós csemegék is."

860062_5
Magyar ​borutak Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Magyar ​borutak
"A ​"Magyar Borutak" páratlan lehetőség, ahol minden egy helyen megtalálható legyen szó munkáról, aktív kikapcsolódásról, vagy kellemes pihenésről! 1000 éves Bencés apátság, festői halászfalu, lenyűgöző szépségű táj, csodálatos balatoni panoráma, pezsgő kulturális élet, híres borvidék, vendégszerető emberek - megannyi érv, hogy megismerjék Tihanyt és eljöjjenek hozzánk! Budapesttől 120 km-re, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban, közvetlenül a vízparton fekszik a Club Tihany üdülőközpont. Igazi paradicsom a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára. A 330 szobás szálloda és a 160 bungaló 140 főnek tud egy időben elhelyezést biztosítani. Éttermeink a magyar és nemzetközi konyha specialitásaival gondoskodnak a kulináris élményekről, a széles választékú svédasztalos étkezéstől a hangulatos Balaton parti grill partin át az elegáns gálavacsoráig. Szállodánk hosszú évek óta kiemelkedő szereplője a magyarországi konferenciaturizmusnak is, amely többek között egyedül álló adottságainknak is köszönhető." (a Kiadó)

Covers_44899
Étterem- ​és borkalauz 2008 Ismeretlen szerző
elérhető
1

Ismeretlen szerző - Étterem- ​és borkalauz 2008
A ​kalauz nemzetközi koordinátarendszerben helyezi el a hazai éttermeket az országot inkognitóban járó gasztrokritikusok értékelése alapján, több mint 150 tesztelt étteremmel. Emellett régiónként a borok osztályozása is megtalálható a kötetben.

Kordos Szabolcs - Eszem-iszom, ​Hungary
Milyen ​bűnös titkokat őriznek az éjszakai mulató sokat látott alkalmazottai? Miként válik a konzerv töltött káposztából luxuséttermi főfogás? Mi hever a tányérunkon valójában és egyáltalán, hogyan került a csizma az asztalra? A nagy sikerű Luxushotel, Hungary, Taxisvilág, Hungary és Turista from Hungary szerzője legújabb könyvében első osztályú éttermek, lángosos bódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitkairól rántja le a leplet. Tartson vele ezen a különleges utazáson, ismerje meg a vendéglátósok trükkjeit, történetét és nem utolsósorban azt, hogyan élnek túl bennünket, a nem éppen problémamentes vendégeket! A szórakoztató riportkötet bevezet a pult mögé, a konyhai lengőajtón túlra, de megmutatja azt is, hogyan viselkednek a hazai és nemzetközi sztárok vendégszerepben, és mit teszünk mi, egyszerű földi halandók, amikor egy üveg bor társaságában kieresztjük a gőzt. Merüljön alá a vendéglátás világába és garantáltan másként néz körbe, ha legközelebb ételt, vagy italt rendel!

Sieglinde Holl - Szalvétahajtogatás
A ​szépen megterített asztalhoz hozzátartoznak a szalvéták is, hiszen ötletesen hajtogatva mutatósan koronázzák meg a terítéket. A textilszalvétákkal akkor bánunk könnyen, ha előtte kikeményítjük őket, de a papírszalvétákat is remekül lehet hajtogatni . Válasszunk az alkalomnak és az étkészletünknek megfelelő szalvétákat, és kápráztassuk el vendégeinket a gyönyörűen megterített asztallal. Ebben a könyvben számos lehetőséget mutatunk be, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Függetlenül attól , mennyi időnk van, papír- vagy textilszalvétát használunk-e, illetve milyen a kézügyességünk, a siker nem marad el. Ne feledjük, hogy nem csak a szánkkal, hanem a szemünkkel is eszünk!

Galambosné Goldfinger Erzsébet - Élelmiszer ​alapismeretek
A ​könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt teljesen megújított változata. Az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra és röviden a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. A kompetenciafejlesztést igen jól szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafejlesztő interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és több száz felvételből álló szemléletes képanyag. A CD-ROM melléklet technikai okoból sajnos csak késve, 2013 első negyedévében jelenik meg. A CD-t a kiadó a megjelenést követően térítésmentesen eljuttaja mindenkinek, aki már megvásárolta a könyvet. A CD-ROM megjelenését követően indítjuk a könyv tankönyvvé nyilvánítási eljárását, aminek eredményeként a tankönyv a 2013/14-es tankönyvlistára már felkerül. A tankönyv az oktatásban addig is használható. A CD-melléklet főleg a szemléltetést, az egyéni felkészülést, a tananyag elmélyítését, a tudás ellenőrzését szolgálja. Ezt részben lehetővé teszik a tankönyvben található összefoglaló kérdések és ábraanyag is.

Bádonyi Mihály - Vendéglátó ​szakmai ismeretek a modulrendszerű képzésben
A ​tankönyv tartalmazza a modul rendszerű szakképzés központi programjaiban, a szakmai és vizsgakövetelményekben, valamint a kiadott szóbeli tételekben számon kért ismereteket. A tanulási folyamat eredményességének érdekében: a fejezetek és az alcímek elnevezése megfelel a modulokban, tananyagegységekben szereplő kulcsszavaknak és kulcsmondatoknak. Az egyes fejezetekben a témakörök ismeretanyagai a szóbeli tételsorokban szereplő információtartalmakra épülnek. A tankönyvben szereplő feladatok egyéni vagy csoportos megoldása segítséget nyújtanak olyan elvárható ismeretek, képességek, magatartási és viselkedésjegyek (kompetenciák) elsajátításához, amelyek alapján a tanulók képesek lesznek egy adott feladat eredményes teljesítésére, A könyv végén „Idegen szavak, szakkifejezések, rövidítések ismertetése” is található. A legfontosabb jogszabályok gyűjteménye, és az elérhetőséget szolgáló hivatalos honlapok kigyűjtése a tankönyv végén található.

Covers_180823
Dr. ​Oetker - Desszertek Ismeretlen szerző
9

Ismeretlen szerző - Dr. ​Oetker - Desszertek
A ​pompás desszert nemcsak az étkezés "megkoronázása", de művészet is. Viszont elkészítésénél nem kell művésznek lenni. Ebben a könyvben több mint 80 olyan álomszerű desszert receptjét találja az olvasó, amelyek szinte elolvadnak a szájban. Finom krémek, pompás pudingok és tejszínes krémcsodák, gyümölcsös desszertkompozíciók, álomszép zselék, könnyű sörbetek, jégbombák és apró finomságok, akár klasszikusak, akár modernek, ezek a desszertek mindig élvezetet jelentenek.

Hutiray Judit - Host ​és hostess az idegenforgalomban
A ​szerző az elméleti és gyakorlati tudnivalókat az idegenforgalomban is tapasztalható legújabb fejleményeknek és követelményeknek megfelelően tárgyalja, emellett olyan szemléletet és gondolkodásmódot sugall, ami a vendégekhez és a munkához való viszonyt pozitív irányban alakítja. Mindez napjainkban a szolgáltatás központú munkavégzés elengedhetetlen követelménye.

Covers_543146
elérhető
0

Ismeretlen szerző - TOP ​10 Budapest Gasztrokalauz
Másfél ​millió lépés. Ezúttal Budapesten. Az elmúlt hónapokban közel ezer helyet látogattunk meg a fővárosban, hogy abból maradjon 300. Bejártuk az új városközpontokat a VIII. és IX. kerületben, a budapesti kínai negyedet, kirándultunk Máriaremetére és Rákosszentmihályra, felfedeztünk romantikus kisvendéglőt, Duna-parti barbecue-sütőt, eldugott perzsa lakáséttermet, még a megújult Szépművészeti Múzeum büféjét is teszteltük. Jártunk szinte mindenütt, ahol jó ételre, italra, hangulatra volt kilátás. És megérte a kalandozás, úgyhogy kulináris kalandra fel! Bízzanak a séfekben, hiszen egy tréfás internetes bejegyzés szerint régen, aki feláldozta valamiért az életét, azt szentnek hívták. Ma úgy nevezik: szakács.

L. Bobrov - L. Tyerehina - 500 ​recept burgonyával
Részlet ​az Előszóból : "A könyvben szereplő 500 burgonyaétel minden szempontból megfelel a fenti igényeknek, hiszen a burgonya tápláló, olcsó, ráadásul az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaz. A könyv összeállítói - a kazahsztáni Burgonya- és Zöldséggazdálkodási Tudományos Kísérleti Intézet főzni szerető és tudó dolgozói - arra a kérdésre is maradéktalan választ adnak, hogy hogyan készítsük el a burgonyát ízletesen, változatosan. Ezt bizonyítja az ételek rendkívül színes "palettája" a világ sok népének praktikus burgonyareceptjeivel."

Lajos Mari - Hemző Károly - 99 ​sajt- és tojásétel 33 színes ételfotóval
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Papp Endre - A ​vendéglős és híres vendégei
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pataki Mária - A ​vendégvárás ábécéje
Aki ​otthonunkba betér: vendégünk, akár kics, akár nagy, akár hívtuk akár csak véletlenül toppant be. A vendégfogadáshoz nyújt segítséget a szállóvendégtõl a váratlan vendéig. Célja az, hogy a vendég és a vendéglátó egyaránt jól érezze magát. Pataki Mária könyve a figyelmesebb, szeretetteljesebb vendégfogadáshoz nyújt segítséget. A szállóvendégtől a váratlan vendégig mindenkire gondol, egy átlagos dolgozó család lehetpségeihez mrve közöl hasznos tudnivalókat és jól bevált recepteket.Célja az, hogy a vendég és a vendéglátó egyaránt jól érezze magát.

Frank Júlia - Vendégségben
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jamie Oliver - A ​pucér szakács visszatér
Nem ​kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti szenvedélyével. A pucér szakács viszatér - Jamie immár a harmadik magyarul megjelent szakácskönyve - külön fejezetet szentel a könnyen összeüthető, ízletes reggeliknek, a rágcsálnivalóknak, az egyszerű, de laktató salátáknak, valamint a nagyszabású sülteknek, halételeknek. És a desszertről sem feledkezik meg! "Az egész könyv az otthoni főzésről szól, semmi köze az éttermi bűvészkedéshez. Rengeteg új ötletet, hozzáférhető alapanyagokat, vagyis maximális ízeket és minimális erőfeszítést kínálok. Mindenkiben bátorítani szeretném az ösztönös, magabiztos ételkészítést. Csak változtass, kövess el hibákat, tedd gusztusossá!" Jamie Oliver

Bächer Iván - Vendégkönyv
Bächer ​Ivánnak van mire emlékeznie. Kisgyerekként, családi körben kezdte a vendégeskedést, aztán a kör egyre bővült, és ő hosszú-hosszú évekig vendéglátott és vendégellátott. Most megosztja élményeit és tapasztalatait az olvasókkal. Elméleti alapozást és gyakorlati tanácsokat ad. Használati útmutatást a vendéghez, aki furcsa egy szerzet, annyi válfaja és alfaja van, hogy győzze őket fel- és kiismerni az ember. Recepteket ír, mivel lehet feldobni, aztán, amikor feldobódott, lenyugtatni. No meg főleg jóllakatni, mert a vendég ugyan nem enni jön, de ha már ott van, eszik, mégpedig rengeteget. Év vége táján, az ünnepek közeledtével, amikor kezdetét veszi a vendégjárás és vendéglátás, felettébb hasznos lehet egy ilyen kézikönyv. Vendégkönyv. Mert a vendéglátás időigényes, fáradságos, és nem utolsósorban költséges foglalatosság. A vendégnézés azonban kárpótolja az embert. Mert az remek mulatság. És Bächer Iván mestere ennek. A vendégnézésnek. A vendégmegírásnak. Az írásnak.

0c21ce9dc87d2bb8b2122a18546277d8
1 ​millió menü Ismeretlen szerző
20

Ismeretlen szerző - 1 ​millió menü
A ​változatos étkezéshez sok ötlet kell. Hétfő, Kedd, Szerda... telnek a napok, és sokszor gondban vagyunk, mi legyen az asztalon. Ehhez kíván segítséget nyújtani e válogatás, mely egyszerűségével és praktikusságával nem fog csalódást okozni. Lapozgassa kedvére! Vízszintesen három részre osztott könyv, tetszőlegesen kombinálható menüsorok egy oldalon!

Niszkács Miklós - Niszkács Anna - Gerbaud
A ​Gerbeaud cukrászda és kávéház 150 éves fennállását egy csodálatos album megjelentetésével ünnepelte. „Sokat gondolkoztunk azon, hogy milyen is legyen a könyv. Esetleg egy klasszikus receptkönyv, vagy inkább egy album, mely bemutatja a Gerbeaud Ház elmúlt 150 évét, de tartalmaz néhány receptet is. Az utóbbi mellet döntöttünk” – nyilatkozza Pintér Katalin a ház főnökasszonya. Az album mind megjelenésében mind pedig tartalmában jól illeszkedik a Gerbeaud eleganciájához. Kellemes olvasmány és egyben a könyvespolc dísze is.

Stroh Péter - Éttermi ​és pincér ismeretek
Nagy ​örömmel ajánlom olvasásra, tanulásra Stroh Péter szakmai tankönyvét. A könyv valójában hiánypótló, érdekes olvasmány nemcsak tanulóknak, hallgatóknak, hanem tapasztaltabb szakembereknek is. A szerző a vendéglátó szakmát teljes komplexitásában mutatja be.

Smaranda Sburlan - Holnap ​vendéget fogadunk
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Balla László - Halász György - Kereskedelmi ​levelezés, iratforgalom
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Raátz Judit - Kommunikáció ​a vendéglátó- és az idegenforgalmi szakképzés számára
A ​tankönyv a vendéglátó-, a pincér-, illetve az idegenforgalmi technikusi és ügyintéző-szakképzésben részt vevők kommunikációi tantárgyához készült. A kommunikáció általános fogalma mellett a szerző részletesen bemutatja a verbális és a nem verbális csatorna általános és a fenti szakmákhoz szorosabban fűződő jellemzőit. Az olvasó betekintést nyer a kommunikációt segítő technikai eszközök (telefon, fax, számítógép stb.) világába, megismerheti azok helyes használatát. Külön fejezet foglalkozik az etikett fogalmával, a nyelvi illemmel, a vendéglátás és az idegenforgalom sajátos viselkedési szavályaival. Az általános protokoll fogalmának megismerése után a vendéglátás és az idegenforgalom protokollszabályairól olvashatunk. A könyv leckéinek elméleti anyagát számos, a tárgyalt témákhoz és a szakmához szorosan kapcsolódó gyakorlat és feladat teszi színesebbé, érdekesebbé.

Voleszák Zoltán - Vendéglátó ​és turizmus ismeretek I.
Szeretettel ​köszöntöm a tantárgy minden tanulóját és a könyv valamennyi olvasóját a vendéglátás és a turizmus világában.

S%c3%bctil%c3%a1ny
elérhető
18

Anita Gayn - Sütilány
Claire, ​hogy megmentse a családi vállalkozást, részt vesz egy átváltoztatós valóságshowban, ami annyira jól sikerül, hogy a lány finom süteményekkel teli élete fenekestül felfordul. Ünnepelt celebként tér haza az otthonába, ahol minden megváltozott körülötte. Claire-nek el kell döntene, hogy a show véget ért-e vagy még csak most kezdődik...

Budapest_day___night_guid
elérhető
2

Ismeretlen szerző - Day ​& Night Guide to Budapest
In ​this book, you won't find the common list of museums, memorials and scenic spots featured over and over in traditional guides. We want to acquaint you with hidden gems, such as the inner workings of Budapest's famous pub district. In the past few years, this historic part of the inner city has grown into one of Europe's biggest nightlife and entertainment districts.

Debbie Macomber - Hétköznapi ​csodák
Coco ​és Katie a középiskola óta barátnők, és azért térnek most vissza Cédrusligetbe, hogy részt vegyenek a tízéves osztálytalálkozójukon. Coco szívét itt törte össze az iskola nagymenője, megalázó helyzetbe hozva őt; Katie pedig első szerelmét utasította vissza itt, minden magyarázat nélkül, kegyetlenül. Egyiküknek bosszúra fáj a foga, másikuk egy újabb esélyt szeretne a sorstól és élete szerelmétől. A város, a múlt helyszínei még inkább felerősítik bennük azokat az érzéseket, amelyek egy évtizede gúzsba kötik őket, és mindketten csak abban bízhatnak, hogy a viszontlátással képesek lesznek kiszabadulni érzelmeik kalodájából. Hasonló kalodában érzi magát Jo Marie is, a Rózsakikötő tulajdonosa, amióta Mark Taylor szerelmet vallott neki. Eddig abban a hitben volt, hogy ők ketten barátok, de talán tényleg többet jelentenek egymás számára? A férfi titka azonban kettejük közé áll, és Mark úgy dönt, inkább elhagyja Cédrusligetet, mint hogy a szerelmük beteljesedjen. Jo Marie egyre kétségbeesettebben, mégis tehetetlenül figyeli a készülődő férfit, és érzelmei zűrzavarában egyedül új vendégei, valamint pár régi barát nyújt számára kapaszkodót. Vajon elég ez ahhoz, hogy mint annyiszor, a Rózsakikötő minden fájó szívnek gyógyulást hozzon?

Nyitray György - A ​fátyolon túl
Kétféle ​álom létezik. Vágyakozunk valamire, vagy félünk valamitől. Ernye, ébren találkozik a vágyálmával. Egy tavaszi éjszakán megismeri Krisztit, akiről az első pillantás után tudja, hogy ő az igazi és feleségül fogja venni. Fiatalok, de komolyak a szándékaik. Együtt repülnek Londonba, ahol sok barát és kalandok várják őket. Abban a hitben kezdenek új életet, hogy a szerelem, és a barátság örök. De az idegen nagyváros, a környezet lépésről lépésre őröli fel közös álmaikat. Még nem tudják, hogy az egyetlen biztos dolog van az életükben, a változás. A szívélyes mosoly torz vigyorrá válik, és a lelkükben szárnyat bont a titok. A köd alatt, millió közös perc után, a fátyolon túl, mindenre fény derül idővel. Nyitray György, A szállító zászlóalj című sikerkönyv szerzőjének új regénye izgalmasan és szókimondóan beszél vágyakról, lehetőségekről, csalódásokról, újrakezdésről, igazi emberi sorsokról. A történet végére az olvasó, sem lesz az, aki eddig volt.

Mireille Guiliano - A ​francia nők nem számolnak kalóriát
A ​francia nők tudnak élni! A francia nők nem híznak (New York Times bestsellerlista 1. hely) szerzőjének új könyvében az írónő górcső alá veszi a franciák osztriga iránti vonzalmát. Megismerhetjük az osztrigát begyűjtő és feltálaló figurákat, valamint azokat a nyomós érveket, amelyek alapján mindnyájunknak élveznünk kellene ezt a csemegét. A könyv lebilincselő stílusban ír a párizsiaknak a világ legérzékibb kagylójával folytatott szerelmi viszonyáról. Főként az Huîtrerie Régisre, a Fény Városának szívében megbúvó szűk, zsúfolt osztrigabárt ismerhetjük meg, annak nyakas tulaját, de különös törzsvendégeit is. A francia nők nem számolnak kalóriát, amely részben kulturális utazás, részben szakácskönyv, részben életkép, bebizonyítja, hogy a párizsiaknak minden téren igen egészséges étvággyal bírnak. Megismerhetjük a világ legjobb osztrigafajtáit, azok tápértékét, illetve a hozzájuk legjobban illő borokat. És ha ez nem elég, ott van még egy tucatnyi ínycsiklandó recept, hogy ne csak epekedjünk, de a tettek mezejére is lépjünk. Virtuális párizsi kirándulásra fel! Merítkezzünk meg az élvezetekben!

Kristen Proby - Válassz ​engem!
A ​The New York Times bestsellerírója, Kristen Proby következő érzéki regénye a perzselően szexi Fusion sorozatból! Riley Gibsonnal madarat lehetne fogatni, amikor éttermük, a Csábítás felkérést kap a Best Bites országos csatornától. Ez meghozhatja számukra az igazi áttörést. A valóságshow forgatása azonban bizonyos problémákat vet fel. Az életük fenekestül felfordulna, és legjobb barátnőjét, a konyhafőnök Miát sem lenne egyszerű meggyőzni arról, hogy beengedje a kamerákat a konyhájába. Ám Riley tudja, hogy ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztaniuk. Ráadásul amikor találkozik a producerrel, Trevor Cooperrel, rögtön szikrázni kezd köztük a levegő. Trevor meg akarja győzni Riley-t, hadd forgathassanak a Csábításban. Amikor belép Riley irodájába, földbe gyökerezik a lába: a telefonból ismert profi, hűvös nő a valóságban hihetetlenül gyönyörű és vicces. Vajon be tudja bizonyítani, hogy tényleg Riley érdekli? Vagy csak arra használja a köztük lévő vonzódást, hogy véghezvigye a tervét?

Kollekciók