Ajax-loader

'wicca' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Scott Cunningham - Élő ​Wicca
A ​boszorkánymesterség gyakorlatának eltéréseire világít rá az Élő wicca, amely régóta várt folytatása Scott Cunningham Wicca című: művének. Az új kötet azoknak készült, akik tudatosan úgy döntöttek, hogy befogadják mindennapjaikba a wicca szellemiséget.A mágikus nevekről, a titoktartás fontosságáról, a beavatásról és a wicca rejtélyekről ejt szót a szerző. Fejtegeti a napi imádkozás és a meditáció, az áldozások és az imádságos viselkedés előnyeit, s leírja, miként alakíthatjuk át wicca szertartásainkat betegség esetén, vagy otthonunktól távol.A könyv alapján a kovenekhez nem csatlakozó boszorkányok lépésről-lépésre, kényelmesen és önbizalommal telve megalkothatják egyéni wicca hagyományaikat. Megalkothatja a saját Árnyak könyvét, titkosírását, sajátos viszonyt alakíthat ki Istennőjével és Istenével, és képessé válik arra, hogy személyes erejét hatékonyan használva másoknak is átadhassa ismereteit.

Eileen Holland - Boszorkánypraktikák
Boszorkány. ​Félelmetes szó ez. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk. Korunk boszorkányai – legkorábbi elődeik nyomdokain haladva – a 21. század sámánjai és gyógyítói, akik egy modern világban gyakorolják a szent mágia ősi művészetét. Könyvünket kezdőknek és a haladóknak egyaránt ajánljuk. Ez a rendkívül logikus, áttekinthető felépítésű munka végigkalauzol a boszorkánnyá válás első lépésein, ismerteti a wicca irányzatait és azok mágikus gyakorlatát. Vizsgálat alá veszi a boszorkányok megannyi szertartását. Megismerkedhetnek a varázslás mikéntjével, a szexuálmágiával és az erő feltámasztását célzó módszerekkel. A szerző kimerítő megfelelési listái a kötet egyik nagy erényét jelentik, mivel gyakorlatilag a boszorkányság valamennyi részterületét átfogják: teremtőerő, termékenység, gyógyítás, szerelem, mágia, pénzvarázslatok, pszichikus védelem, asztrális kivetítés, bölcsesség, égitestek, állatok, színek, fémek, drágakövek és ásványok, betűk és számok. A kötet csak úgy roskadozik a gyakorlatban is alkalmazható ismeretektől. Bízvást számíthatunk rá, hogy minden boszorkány szamárfülesre olvassa.

Yliaster Daleth - Rhiannon Gwyddbwyll - A ​tündérek hagyatéka
A ​szerzők, a megszokott sémáktól eltérően, nem elsősorban a boszorkányokról terjesztett középkori rágalmakkal és a boszorkányüldözések szörnyűségeivel foglalkoznak, hanem a zöld boszorkányságnak is nevezett Wiccával, valamint azokkal mítoszokkal, mágikus népszokásokkal, okkult tanításokkal és titkos kultuszokkal, amelyek kapcsolatban állnak vele. A könyv első részében megismerkedhetünk a boszorkányok sajátos hitvilágával, mitológiájával, különös ünnepeivel és a boszorkányság huszadik századi újjászületésével. A második rész bemutatja a mágia ősi szabályait, a boszorkányok "éjszakai repülését", a vikinget kétféle varázsművészetét, a rúnajóslást, a nyárközepi tűzünnepet, a druidák csodanövényét, a szemmel verést, a szellemi varázslást és számos egyéb mágikus praktikát és népi hiedelmet. A harmadik rész a boszorkányság peremvidékére kalauzol el bennünket. Szóba kerül itt egyebek közt a titokzatos voodoo és a hozzá kapcsolódó zombi-hit, az egyiptomi halottkultusz, az aranycsinálás művészete és a Tabula Smaragdina. A negyedik rész bemutatja a boszorkányok és mágusok segítő állatait. A világ legkülönbözőbb helyeiről származó mítoszokban, mesékben, okkult tanításokban, vallásos elképzelésekben és örök életű babonákban mind ott van a TÜNDÉREK HAGYATÉKA.

Selene Silverwind - Boszorkány ​kézikönyv
Szerelemre ​vágyik? Mogorva a főnöke? Túl sok a stressz? Vagy csak parkolóhelyet akar találni? A Boszorkánykézikönyv varázslatai, bűbájai, és varázsigéi, varázsfőzetei segítenek.

Thea Sabin - A ​wiccáról kezdőknek
Talán ​sokan hallottak már a modern boszorkányságról, a wiccáról, ám csak homályos elképzeléseik vannak arról, hogy mit is takar ez a szó valójában. A boszorkányság napjainkban a leggyorsabban növekvő vallások egyike, és a sebes fejlődés rengeteg pontatlansággal és félreértéssel jár együtt. Kezdőként bizony nehéz dolgunk van, ha ki akarjuk válogatni a helytálló kijelentéseket a hamis állítások közül. A wiccáról kezdőknek című kötet a wiccáról szóló legfontosabb tudnivalók áttekinthető és szemléletes összefoglalója. Az alapoktól haladunk fokozatosan előre, miközben egyre magasabb szintű tudást és egyre bonyolultabb gyakorlatokat sajátíthatunk el, mint például: - Transz, meditáció, ösvénymunka - A wicca erkölcsiség alapelvei - Oltárok, mágikus eszközök és más fontos tárgyak - Jelentéssel bíró, személyes szertartások kialakítása - Varázslás, ötletek saját igézeteink megírásához A boszorkányságról kezdőknek nemcsak a wicca hitvilágát és gyakorlatát mutatja be, hanem részletesen foglalkozik az olyan fontos és nem egyszer vitatott témákkal, mint a magányos vallásgyakorlás, a tanítóval való munka, a megbízható csoportokhoz csatlakozás előnyei és hátrányai, valamint a média és a kortárs kultúra által a boszorkányokról alkotott sztereotípiák. Thea Sabin főpapnő, több mint húsz éve gyakoroló boszorkány. Kutatásai kiterjednek a sámánizmusra, a tai chira, a mitológia egyes területeire és az asztrológiára. Több mint tizenöt éve tanítja a wicca vallás alapelveit.

Raymond Buckland - A ​Boszorkányság nagykönyve
Titkos ​tanok című sorozatunkat megújítottuk. Azzal a céllal indítottuk ismét útjára, hogy igényes, okkult tudományokkal foglalkozó köteteket adhassunk az olvasók kezébe. A szerzők az adott témák szakértői, érthető, ugyanakkor rendkívül izgalmas ismeretterjesztő munkáik az ősi és a jelenkori titkos tanok világába kalauzolnak el. A varázslás és a boszorkányság látszólag letűnt hitvilágának elbűvölő szertartásai a mai napig hatnak ránk, és lehetővé teszik, hogy megtaláljuk a pogány múlt és a jelen közti űr hiányzó láncszemét. A hit és a rítusok gyakorlata szövevényes, változatos ismeretanyag, témái: gyógyítás, gyógynövényismeret, álomfejtés, szerelmi varázslás, a színek ereje, titkosírás, varázseszközök, meditáció, jövendölés, amulettek és talizmánok, a drágakövek bűvereje, gyertyamágia... A szerző elismert nagymester, továbbá a szertartások és varázslatok tekintélyes kutatója. Könyve leckék szerint csoportosítja a tudnivalókat, amelyek nyomán minden megértett ismeret kipróbálható. Természetesen egy eszményi tankönyv egyúttal okos kézikönyv is, amely könnyen érthető, jó és hasznos tanácsokat tartalmaz. A pogány hagyományok, a mágia és a boszorkányság iránt érdeklődőknek valódi kincses kalendárium lehet ez az írás.

Silver Ravenwolf - Tini ​boszorkányok
Minél ​több könyvet írtam a mágiáról és a boszorkányságról, annál jobban kikívánkozott tollam alól ez a könyv. Az előadásaimra járó tizenévesek egyre több olyan kérdést tettek fel. amire nem található magyarázat a felnőttek számára írt boszorkányos könyvekben. Arra is kíváncsiak voltak, mit jelent igazából a boszorkányság, és ez a vallás miként segíthet elérni az álmaikat. Valószínűleg sok jót és rosszat hallottál már a boszorkányokról. Könyvemben igyekszem világosan elválasztani az igazságot a hantázástól. Itt a remek alkalom! Most végre megtudhatod, milyen az igazi boszorkányság, mert olyan könyvet tartasz a kezedben, amit kifejezetten neked szántam: - Felismerheted, miként fokozhatja életed szépségét a wicca misztika - Megismerheted a tini wiccák avatási ceremóniáját - Elkészítheted a mágikus recepteket - Megteremtheted a saját szent teredet - Varázsolhatsz valódi varázslatokkal, hogy szeretetet, szerelmet, pénzt, egészséget és védelmet nyerj - Kiderítheted, hogyan ünneplik kortársaid az Esbatokat és a Szombatokat - Megtudhatod, hogyan beszélhetsz barátaidnak, szüleidnek és másoknak a boszorkánysággal való kapcsolatodról A Tiniboszorkányok a kezdetek könyve, lehetőség, hogy a szokottól eltérő pillantásokat vethess a világmindenségre. Kiváló eszköz az önkifejezésre, arra összpontosít, hogy jobb ember legyen belőled, mint amilyen jelenleg vagy, és megtanulj segíteni másokon is. Az összes gyakorlati és baráti tanács, ami a mágia eszközeivel feldobhatja a hétköznapi életet és boldogabbá tesz, itt áll és rád vár a könyvben. Olvass, figyelj, emlékezz és az élet szépsége feltárul előtted!

Scott Cunningham - Wicca
Scott ​Cunningham igen gazdag életművel rendelkezik, rengeteg könyve jelent meg világszerte. E kötet tizenhat év gyakorlati tapasztalatainak és kutatási eredményeinek összegzése. Útikalauz. Elsősorban azoknak a boszorkányoknak készült, akik nem csatlakoznak sem kovenhez, sem másféle csoporthoz, hanem egyedül gyakorolják vallásukat a természet lágy ölén vagy otthonukban. Cunningham újszerű értelmezésben tárgyalja a wiccát: olyasmit nyújt, amelynek alapján bárki képes kialakítani a saját személyiségére szabott boszorkány- gyakorlatát. Praktikus tanácsai alapján elkészíthetjük saját oltárunkat, varázseszközeinket, az Árnyak könyvét és a Tükörkönyvet, mely utóbbi talán új információ a boszorkányságban már jártas olvasóknak is. Megismerhetjük a gyógyfüvek, a kristályok, a rúnák és a jelképek használatát. Az írás egyik legfőbb erénye, hogy szorgalmazza, mindenki akkor és úgy hajtsa végre rítusait, varázslatait, amikor és ahogy neki jólesik, mindent tegyen a maga ízlése szerin

Freya Witch - A ​tarot - út az önismerethez
Tarot ​könyvünk az önmegismerés rejtelmes labirintusaiba vezet. Ez az olvasmány nem csak azoknak szól, akik másoknak akarnak segíteni jóslásukkal, hanem azoknak is, akik saját használatra szeretnék megtanulni a kártya közvetítő erejét a tudatalatti és a jövő eseményei között.A könyv áttekintést ad a Tarot történetéről, majd a kártyalapok egyenként történő részletes ismertetését tartalmazza, végül gyakorlati útmutatóval és kirakási módszerekkel ismerteti meg az Olvasót.

Scott Cunningham - The ​Truth About Witchcraft Today
Here ​is the first real look at the facts about Witchcraft and the religion of Wicca. As renowned author Scott Cunningham plainly states, the practice of magic is not supernatural or Satanic. Witches and folk magicians are only utilizing, through timeless rituals, natural energies found within the Earth and our bodies to enrich life by creating positive change. It's all revealed here in the easy-to-read, understandable style that was Scott Cunningham's trademark.

Rebecca Hamilton - Az ​öröklétű - The Forever Girl
Mielőtt ​még legyintenél, hogy "Ó, már megint egy olyan könyv", higgy nekem: ez más. Nem gondoltam, hogy engem is leköt egy vámpíroktól, alakváltóktól, boszorkányoktól hemzsegő sztori, de a Hamilton által megteremtett mitológia értelmet ad e természetfeletti lények létezésének. - Robert Zimmermann/A Life Among the Pages A wicca Sophia Parsons egy Sziklás-hegységben fekvő kisvárosban él. A közösség kitaszítottjaként tengeti mindennapjait: az emberek kerülik, mert kapcsolatot feltételeznek közte és néhány megoldatlan gyilkossági ügy között. Sophia egyetlen vágya, hogy megszabaduljon a fejében duruzsoló zajtól. Ennek érdekében ártatlan bűbájhoz folyamodik, és elvégzi vallása egyik szertartását, aminek következtében az alapzaj suttogó hangokká változik. Amikor már végképp úgy véli, hogy kezd elmenni az esze, őrületéhez különös társak szegődnek, akik ráadásul veszélyesek. Az egyikük Charles, akibe Sophia maradék józansága ellenére beleszeret. A férfinak köszönhetően egy sokkal rejtélyesebb valóság tárul fel előtte, mint amiben valaha hinni mert. Ebben a világban a túlélés érdekében tilos kérdéseket feltenni, és illik kitérni a halhatatlanok útjából. Ám ő már réges-régen átlépte a határt… Paranormális románc, okkultizmus? Garantálom, hogy képtelen leszel letenni. - Geek News Network

D. J. Conway - Kelta ​mágia
A ​kelta mágia ősi, gyakorlati tudomány, amely a kelta panteonon alapul, a természet és az elemek jelentik gyökereit. Ez a könyv a maga könnyen érthető, gyakorlatias stílusában behatóan ismerteti a kelta istenvilágot, a régi kelták életmódját és vallási szokásait. Lépésről-lépésre végigvezeti az olvasót a mágia művészetének elsajátításában és gyakorlati alkalmazásában (nem feledkezik meg a szükséges segédeszközökről és anyagokról sem). A Kelta mágia kitűnő kalauz mind a kezdő, mind a középhaladó „varázslók” vagy egyszerűen mindazok számára, akiket érdekel a kelta kultúra és történelem. A szerzőnő kimerítő útmutatásait követve a tanítvány saját varázslatait is összeállíthatja. A könyvben közreadott mágikus eljárások és szertartások az élet szinte valamennyi területét átfogják.

Scott Cunningham - Kristály-, ​kő- és fémmágia enciklopédia
A ​kristályok különféle spirituális és mágikus célokra használhatók, de a modern tudomány számára is nagyon fontosak, hiszen a híradástechnikától egészen a karóráig mindenütt felhasználják őket. Kiváló energiaalkotók és -vezetők, erejüket leginkább gyógyításra és pszichikai "földelésre" használják. A bennük rejlő képességek titkát ritka és rendkívüli könyvekben rejtették el. Scott Cunningham feltárja ezeket a titkokat, valamint személyes kutatási eredményeit is annak érdekében, hogy az olvasó kézbe vehesse a kristályok, drágakövek és fémek mágikus tulajdonságaival foglalkozó, mindezidáig legteljesebb gyűjteményt. Az enciklopédiából kiderül, melyek lendíthetnek szerelmi életén, melyek révén érhet el jobb eredményeket a tanulásban, melyek javíthatnak a pénzügyi helyzetén, és melyek segíthetnek felülkerekedni egy szívfájdalmon. Teljes és tökéletes mágiatanfolyam, több mint 100 varázslatos tárgy ismertetésével - olyan technikákkal, amelyeket ma alkalmazhat, és amelyeket évezredek óta használnak. Az itt leírt mágikus módszerekhez nincs szükség hosszú rítusokra, sem drága kellékekre, mert természetes erőket és energiákat hasznosítanak. Ha pozitív változásokat akar az életében, de nem szereti a bonyolult szertartásokat, akkor ez a könyv Önnek szól!

Horváth Andrea - Istenkeresők
"És ​az atyák szívét a fiakhoz fordítja, a fiak szívét pedig az atyákhoz, hogy el ne jöjjek és meg ne verjem e földet átokkal" (Malakiás próféta könyve 4.6) Az ember évezredes igénye fogalmazódik meg a fenti szavakban. Igény arra, hogy közvetítsük Isten szavát, közvetítsük akaratát, majd ebben a fényben mi magunk legyünk az istenek. "Majd mi megmutatjuk, hogy ki is Ő valójában" - hirdeti egyház és ember, közösség és magányos próféta. Majd sokan csalódottan elfordulnak, meghasonlanak önmagukkal, mert nem akarják szolgálni azt az Istent, Akit az emberi gyarlóság emelt az egekbe.

Gerald B. Gardner - The ​Meaning of Witchcraft
Thought ​to be the father of modern witchcraft, Gerald Gardner published The Meaning of Witchcraft in 1959, not long after laws punishing witches were repealed. It was the first sympathetic book written from the point of view of a practicing witch. The Meaning of Witchcraft is an invaluable source book for witches today. Chapters include: Witch's Memories and Beliefs, The Stone Age Origins of Witchcraft, Druidism and the Aryan Celts, Magic Thinking, Curious Beliefs about Witches, Signs and Symbols, The Black Mass, Some Allegations Examined. The Meaning of Witchcraft is a record of witches' roots-and a tribute to a founding pioneer with the courage to set that record straight.

Covers_34072
Wicca Ismeretlen szerző
15

Ismeretlen szerző - Wicca
A ​boszorkányságot – gyakran nevezik Wiccának, vagy Craft-nak, tartják az egyik legrégebbi vallásnak. A pogányságból eredően a boszorkányság természeten alapuló hiedelmei visszatérnek azokhoz az időkhöz, amikor az ember attól függött, amit a föld biztosított számára a túléléshez. Még azok is, akik nem olyan merevek, a boszorkányságról kialakított véleményükben, még mindig úgy gondolják, hogy a "boszorkány" szó felidézi a misztériumhoz, mágiához, bűbájoláshoz társuló félelmet és a titok okozta bizonytalanságot. A mágia külső és rendkívüli erő segítségével végrehajtott változás művészete. A mágia legkorábbi bizonyítékai a paleolit kor barlangfestményeire datálódnak, melyek azt mutatják, hogy az eredményes vadászat érdekében mágikus szertartásokat végeztek. Az a tény, hogy boszorkányok léteztek és ma is léteznek, titokzatos imádatukkal és áhítatukkal, hozzájárult a Boszorkányságot övező intrikához. Létezik egy olyan tendencia, mely eleve elítéli az ismeretlent és misztikusat az azt körülvevő megmagyarázhatatlan események miatt. Ez különösen igaz a boszorkányságra. Az öreg tudós asszony fontos szerepet játszott a közösség életében. Ő gyűjtötte a gyógynövényeket és készítette az orvosságokat, ő volt a bába és ő ravatalozta fel a halottakat. Ugyanakkor ő volt az az öregasszony, aki nem engedett senkit közel magához. Ez természetesen misztikus személlyé tette.

Edain McCoy - Boszorkányság ​mesterfokon
Boszorkányság ​mesterfokon nem tartalmazza a wicca alapvetéseit - feltételezi, hogy már ismered a mesterség alapjait. Ez a könyv inkább a hiteddel és a boszorkánypraktikákkal összefüggő, kritikus gondolkodásra ösztönöz: mi a jelentőségük számodra, miként változnak - s te hová tartasz. A kötetből megismerkedhetsz rengeteg középhaladó és haladó boszorkánytechnikával. A haladó boszorkány élete a szeretet és együttérzés pozitív példája azok irányában is, akik egyébként az ellenségei lennének. Nincsenek kiskapuk. Élj ennek megfelelően!

Vito - P.M.D. - Ez ​nektek mágia?
A ​könyv jól körvonalazódó szándéka a hazai boszorkányközélet megtisztítása. A szerző maga e terület "Nagymestere". Szenvedélyes helyzetjelentésével, mintha a jövő háziasszonyainak és tanulni vágyó kis Harry Pottereinek kívánna segítséget nyújtani abban, hogy ki tudják választani az igazoltan jó szakembereket, tanítókat. Vito "szőnyegbombázása" a legismertebb jósokat sem kíméli. A meghökkentő esetek egyaránt bemutatják a vélt vagy valós csalókat és a rászedetteket. A spirituális megélések leírásai néhol már a fantasy és sci-fi világába vezetnek. Vito ezúttal a szavak mágusa. Vigyázat! A mű boszorkányos.

Morgana Sythove - Beyond ​the Broomstick
Mention ​witchcraft, and the images conjured up are more often than not still the mediaeval view of broomsticks, black cats, hobgoblins and halloween. Morgana is a Wiccan High Priestess of high repute and has led a Wiccan coven in Holland for 30 years. Her book intends to debunk these views by offering a glimpse beyond the broomstick to the philosophies of the religion. Basically, she says, the Old Religion, or Wicca, is a nature religion, and like nature itself, the religion adapts and grows, yet retains its higher philosophy. Above all, the Old Religion is a mystery religion.

Gerald B. Gardner - A ​boszorkányság eredete
Dr. ​Gardner könyvében, ahogy azt maga is írja, az első jelentése a rituáléról és a "boszorkány"-hit eredetéről és a "boszorkányságról". Miután még manapság is léteznek "boszorkányok", és ez nemcsak Angliában van így, fontosnak tűnt számomra, hogy egyszer ezeknek az embereknek az életének és gondolatainak a hátterét közelebbről megtapasztaljam... A "boszorkányság" mágikus hatóereje az ember és természet egységén nyugszik, melyet a kozmikus életerő egészen körbevesz. Ebben a lelki összefonódásban a jelenés egyidejűsége keletkezik, ami semmilyen távolsággal, semmilyen visszaverődés vagy okozatiság következtében sem hullik szét. A nagy kozmikus összefüggés minden élőt összekapcsol minden lény belső lelki térségében. Egy ilyen tükrözetlen összefonódottság, akik az egymásmellettiséget nem, hanem csak az egymással közöst ismerik, az olyan térség, melyben minden idők nagy misztériumait végzik, melyből - Dr. Gardner szerint - a "boszorkányok" rítusai és kultikus cselekedetei is erednek. Egy ilyen őstérben újul meg minden élet. Ezért van a szarvas isten hite - a halálistené vagy az "ördögé" -, a halál és a feltámadás a minduntalan újra megfiatalodó szarv jelképe. Dr. Gardnernek néhányan a szemére vetették, hogy a könyve néha túlságosan "tetszetős", ahogy azt Dr. Murray is írta. Valószínűleg a könnyed hangnem mögé akarta elrejteni az igazságot, amit nem akart leleplezni, mivel vele a boszorkányok hallgatási kötelezettségi esküt tetettek le a legmélyebb titkaikról. Az is lehetséges, hogy néhány szokásba tudatosan és szándékosan nem hatolt bele mélyebben, mint ahogy az ördög megjelenésébe se néhány szertartásnál, hogy a boszorkánykultusz kifejlődésének senki se tulajdoníthasson túlságosan nagy értéket. De egészében ez a könyv nagyon figyelemre méltó. Arra tanít minket, hogy még ma is - nemcsak a mítoszokban és a mesékben, hanem az ember tudattalan lelki rétegeiben is - az ősi vallások őstudása - Anyaistenség, áldozat, vérvarázs, szellemidézés és ehhez hasonlók - egy szerepet játszanak. Ezen felül az író meg akarja mutatni számunkra, hogy a mi tárgyias-célszerű világunkban még léteznek olyan emberek, akik titokzatos erők felett rendelkeznek, melyek egy racionális magyarázattól és akaratszerű uralástól elhúzódnak.

Covers_97156
8

Ismeretlen szerző - A ​gardneriánus árnyak könyve
"Az ​itt olvasható részletek a Gardneri Árnyak Könyvéből az Interneten terjedtek hosszú ideje. Valóban hiteles dologról van szó, a szöveget Gardneriánus Főpapok és Főpapnők is előszeretettel használják, ha avatatlannak akarnak beszélni hagyományaikról. Ne feledjük azonban: ez nem Az Árnyak Könyve - hiszen mindenkinek sajátja van, melybe saját praktikáit, tanulmányait, tapasztalatait írja. Amit a Kedves Olvasó a kezében tart, az egy nagyon hiteles szövegkönyv, forrásmunka, mely alapján képet kaphat a Wicca vallás rítusairól, szokásairól; ezen írás alapmű mindenki számára, aki a Wiccával komolyan akar foglalkozni." Saddie LaMort

Douglas Monroe - The ​Lost Books of Merlyn
If ​you're involved in any form of Celtic Wicca or Witchcraft, or if you just want to know more about the ancient Celtic Priests, the Druids, you need The Lost Books of Merlyn by Douglas Monroe. But you're not the only one who wanted this book. After his first book appeared, he received over 20,000 letters asking for more! That's the purpose of this book. The Lost Books of Merlyn is a series of writings which have come down to us as attributed through the pen of Merlyn, or — more precisely — as having originally been in his keeping. Merlyn (upon whom the mythical Merlin was based) was a Druid, and the Druids were the priest-priest-initiators of their people. So this book is a reconstruction of the ancient philosophy, beliefs, and methods for personal transformation you can use today. The book is composed of three parts, each one based on old Celtic legends, in the form of a story. Why was it written that way? "Because that is the way the Druids, the Celts, would have done it — that is the way they taught." The three sections are "The Battle of the Trees," "The Book of Pheryllt," and "The Gorchan of Maeldrew." When these stories were originally told, the people knew the meanings of their symbolism. Not so, today. Therefore, at the end of each section is a grimoire explaining the meanings and, at the same time, sharing rituals, oracles, and magical methods. You'll learn about tree oracles, Celtic signs of power, and the Druidic pantheon of deities. You'll discover how to contact Faery folk, the power of words, and charms of protection. Revealed, too, is how to make and use dowsing rods to find ley lines, and the secrets of magical dance and music. Also, you'll find out the secrets of the "Charm of Making" and the proof that it was ancient before it was popularized in a movie. This just barely scratches the surface of the book. You'll find that the wisdom here will touch you and help you on your path. Read it and learn.

Raven Grimassi - Spirit ​of the Witch
In ​this one-of-a-kind guidebook, award-winning Wiccan author and scholar Raven Grimassi presents an insightful portrait of the spirit of the Witch. He explores the spiritual element of the rituals, practices, and beliefs of Witchcraft, and how these elements apply not only to the seasons of nature, but also to the mystical seasons of the soul. Literate and positive, Spirit of the Witch examines the oral tradition of Witches, as well as the cultural, literary, anthropological, and historical roots of Witchcraft. Revealed within these pages is the fascinating secret life of the Witch-guardian of the sacred mysteries, channel of magical forces, and keeper of the doorway between worlds.

Sister Moon - The ​Wiccan Book of Rites and Rituals
Here ​is a collection of recipes and rituals for each magickal day of the year, as practiced by the esteemed Coven of Witches in Legend in their worship of earth, Goddess, and God, and in their quest for excellence. High sabbats, low sabbats, esbats, blue moons, and more--each notable day is marked and its power enhanced with these unique castings and rituals. Gathered in the dark of moon, seasoned with herbs, and devised by experienced practitioners of magick, the rites and celebrations in this book are bound by the laws of ancient Wicca. Among the spells included are: - The Wolf's Moon, for dispelling loneliness and promoting independence. - The Storm Moon, for attracting anyone or anything you desire. - The Ostara, for enriching positive energy and reconciling with an old friend. - Litha, for attracting a mate and gaining physical and emotional strength and many more... This magickal collection is an essential and inspiring resource for every Witch, novice or experienced! Sister Moon is a professional psychic channeler and a teacher of Wicca, which she learned from her grandmother.

Andrea M. Haugen - The ​Ancient Fires of Midgard
I ​have always felt different from the crowd. I thought much more about life than others my age did. I had deep emotions, intense dreams, visions and magical experiences, I felt very connected to animals, had a great interest in ancient cultures, and I loved gloomy and gothic images. I was intensely drawn to creatures of the night like vampires and werewolves (who really are merely symbols of our natural instincts), supernatural tales etc. I connected with different witch- and magical organisations (and the early Neo-Folk music movement, whose occult outlook inspired me a great deal) and truly started to work with my inner self. With it I got really interested in the myths and mysteries of my ancestors. I think it is really important to know and understand our own culture and why we practise our local customs. I wanted people to understand why we celebrate Christmas and Easter, what our traditions originally were about. This is why I wrote this book. I try to interpretate the spirituality of northern Europe - the myths, folklore, superstitions, natural wisdom and magical traditions. In my very own way. But even though this book focuses on the myths and traditions of northern Europe, many chapters discuss lifes mysteries, magical practise, goddess worship and my thoughts on human nature in general. After all I am inspired by the mysteries of life... and particularly the lunar side of life in general... Please keep this in mind. Even though I know a lot about the old Germanic traditions I am not a representative for the Germanic religion. I consider myself to be more of an universal pagan or witch. I am a seeker, an artist who has experienced many strange things in her life. And what I want most of all with my music, art and writings is that people free their minds and think for themselves. More and more people become free thinking individuals and show respect for the earth, for animals and search for lifes mysteries. And I really hope this is a true step in the right direction and not just a fashion. Life as a journey, with new possibilities and also many obstacles... there are always new beginnings in life... I hope this book will inspire you. To really understand the Pagan way of thinking you have to look inside yourself. Let your inner voice be your guide. (Andrea Haugen)

It
elérhető
4

Jodi Picoult - Ítélet
Jóképű ​idegen érkezik az álmos New England-i kisvárosba, Salem Fallsba, remélve, hogy mindent tiszta lappal kezdhet. Az egykori előkészítős leányiskolai tanárt a múltban súlyos vádak érték, amelyek megpecsételték jövőjét. Aztán egyszer csak egy nyugalmas kisvárosban találja magát, amelynek a kocsmájában mosogat, Addie Peabody irányítása alatt. Ám Salem Fallsban egy tinilányokból álló csapat tagjai sötét titkokat rejtegetnek - és Jack kiváló célpontnak tűnik, hogy megvádolják őt. A modern boszorkányperek világában Jacknek újra bizonyítania kell az ártatlanságát egy egész város előtt, amely válaszokat vár. Vajon bízhatunk-e az igazságszolgáltatásban? És a nő, akit mindennél jobban szeret, vajon mindezek fényében megbízik-e még benne?

Phillip Cooper - Basic ​Magick
Using ​the butterfly theory, Cooper explains how you can effect small changes in the universe to eventually bring macrocosmic ones. He discusses the use of the Cosmic Sphere--an interfare between you and your subconscious mind that can create a link for communicating your wishes.

Ann Moura - Green ​Witchcraft: Folk Magic, Fairy Lore & Herb Craft
Positive, ​practical, and easy to use, Green Witchcraft brings together the best of both modern Wicca and the author`s family heritage of herb craft and folk magic. Green Witchcraft explores the fundamentals of the Wiccan religion, providing magical training for the independent thinker. Step-by-step instructions on a wide variety of magical techniques as well as basic rules of conduct make this the ideal book to get you started. Green rituals for self-initiation, rites of passage, seasonal celebrations and activities provide an excellent foundation for your own magical tradition. Paperback, 266 pages

Cassandra Eason - Every ​Woman a Witch
But ​what is magic? Nobody knows exactly, but gut-feeling, intuition, instinct and inspiration are in its train. Positivity also plays a major role. You can orchestrate these elements into a magic whole that delivers positive power and energy to make things happen for you. Positive energies which can be focused to produce practical help, when you need it and choose to use it. The book covers spell-casting, divination and aura reading. It illustrates these and other phenomena with anecdotal examples from life - which makes them very credible - and truly does make an exciting introduction for beginners. Here are but a few of the topics covered: outdoor magic, tree and flower magic; crystal magic; sympathetic workplace magic; candle magic; breaking a bad relationship; love spells; make the home physical safe; sex magic; protect the workplace; money spells; and, studying the aura.

Cassandra Eason - A ​Practical Guide to Witchcraft and Magick Spells
The ​practice of witchcraft (or Wicca) is currently the fastest-growing spiritual practice in the Western world. Everyone has the power to make spells, and this book takes the reader step by step through a menu that includes everything from self-help for happy families to green magic for saving the planet. Cassandra Eason knows her subject well and presents it in a way that is both entertaining, down-to-earth and informative. This is the essential reference guide to the principles and practices of magick and witchcraft.

Eileen Holland - The ​Wicca Handbook
The ​Wicca Handbook is both a tutorial for new witches and an exceptionally well-organized reference book for experienced practitioners. It guides us through the first steps in becoming a witch and explores many Wiccan traditions, initiations, and magical practices. The Wiccan year--the eight Sabbats--along with many of its rituals and ceremonies are examined. Holland also provides the background of every facet of witchcraft, such as spells for every occasion, psychic protection, numerology, basic astrology, and the lore of stones, metals, candles, animals, and much more. High Priestess Eileen Holland's helpful guide is rooted in practicality and intended as a working handbook, not a simple beginner's guide. The information is rich; clear directions are given, and its range of content is extensive. Spells, circles, crystals, and color magic, herbs, health, and healing are all covered with abundant direction on how to do it, when to do it, and suggestions for seeking guidance from the deities. Those who have been on their path for a few years will find this a great reference book to refer to time and again.

Doreen Valiente - Where ​Witchcraft Lives
Doreen ​Valiente was one of the most respected English witches to have influenced the modern day Pagan movement. In this book, a re-visit of her first literary outing of 1962, she examines Witchcraft in Sussex, the role of the Horned God, hares and the moon, folk-rites and the powers of witchcraft. She is hereby laying the foundations of the modern day Witchcraft move- ment. As Gerald Gardner is now commonly thought of as the 'Father' of contemporary Witchcraft, so Doreen is known affectionately as the 'Mother of Modern Witchcraft'.

Kollekciók