Ajax-loader

Saláta

Olvasd azt, amit a Rukkola szerkesztőség

Jimparsons

A szerkesztőségi kimitolvas azért jó, mert ha épp nem tudnád, mit olvass, akkor válogathatsz azok közül a könyvek közül, amiket épp mi forgatunk. Mert ha valaki a Rukkola szerkesztője, akkor biztos, hogy mindig van a keze ügyében legalább egy, de inkább két olvasnivaló. Szemezgess kedvedre.

Tovább a bejegyzéshez →


Titkosszolgálatok célkeresztjében - ajánló és kiadói rukk

Anyahajo

Mi történik, ha kiképzett katona vagy és vissza akarsz vonulni? És ha fogságba esel? És ha te vagy az elnök? Győzhet-e a jó a rossz felett? Ezekre a kérdésekre boncolgatja a választ a Partvonal Kiadó két kötete Tom Clancy tollából. Az író a katonai-politikai thrillerek nagymestere. Könyveinek címe: Bűntudat nélkül, illetve Veszélyzóna. Olvassátok a könyvajánlót és szerezzétek meg kiadói rukkról a könyveket!

Tovább a bejegyzéshez →


Két lélek egy testben - ajánló és kiadói rukk

Mongol

Benkő László történelmi regényei iránt mindig is nagy volt a kereslet. A tatárjárással kapcsolatos trilógiája, A végső tenger, évekkel ezelőtt került kiadásra, de mára alig lelhető fel belőle kereskedelmi forgalomban példány, ami pedig mégis, azt arany árban vesztegeti az eladója. A Lazi Kiadó ezt az igényt felismerve, minimálisan átdolgozott formában, három külön könyvben ismét bedobta a magyar piacra Benkő László e művét. Címei: Dzsingisz szürke szolgálója; Két lélek egy testben; A végső tenger. Olvassátok a könyvajánlót és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a köteteket!

Tovább a bejegyzéshez →


“Az élet jó, csak élni kell’ - Kedvenc idézeteink kedvenc íróinktól

Nagy

Még áprilisban kérdeztük körbe a Rukkola szerkesztőit, hogy kik a kedvenc íróik, amire annyira sok nevet írtak, hogy egy cikkben le sem lehetett az összes kedvenctől hozni az idézeteket. Most itt a második rész, jöjjenek olyan íróktól idézetek, akiket bármikor szívesen olvasunk a Rukkola szerkesztőségen belül.

Tovább a bejegyzéshez →


A könyv, amely fájdalomból született - könyvajánló és kiadói rukk

134_k%c3%a9p_148_oldal-1_bekezdzd%c3%a9s_a.v%c3%a1ltozat

Nemrégen jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában ez a szemet és lelket gyönyörködtető kötet, Eszterhai Katalin Akaratunk gyógyereje címmel. A szerző nem többet állít, mint hogy tiszteld az életet, tiszteld önmagad, törődj másokkal is, és higgy a természetben, higgy az akaratodban, mert ételed, italod és az erőd a gyógyulásod. Kellemes hangvételű, személyes sorsot és történeteket, recepteket tartalmazó “ételmese”, amely az egyetemes valósággal ötvözve kelti fel a figyelmedet – ha hagyod. Olvasd a könyvajánlót és szerezd meg a kiadó jóvoltából prerukkról a könyvet.

Tovább a bejegyzéshez →


A világ legkisebb könyvesboltja egy csokiautomata

Cezqaduxiaab4ha

Van viszont egy könyvesbolt, amit öröm nézni. A neve Machine Supply, és ha ránézünk, akkor egy csokiautomatára emlékeztet.

Tovább a bejegyzéshez →


Van-e élet a Nobel-díj előtt? - könyvajánló és kiadói rukk

E83926dcbd99dde26f26b980ea97551a

Még Kertész Imre halála előtt jelent meg a Magvető Kiadó gondozásában az író Nobel-díj előtt papírra vetett naplója az 1991-2001 közötti időszakról. Olvassátok a könyvajánlót és szerezzétek meg a kiadó jóvoltából prerukkról a könyvet!

Tovább a bejegyzéshez →


Pár gondolat a mai könyvkiadásról

Fix_norbi

Az Odavágunk a könyvpiacnak című könyv megjelenésével egyidőben készítette Keresztes Kata a Fix TV stúdiójában Alcser Norberttel a Publio alapító tulajdonosával az interjút.

Tovább a bejegyzéshez →


Királyi páncélban - könyvajánló és kiadói rukk

20150815lovag1

Pár hete jelent meg a Gold Book Kiadó gondozásában Nemere István Királyi páncélban című regénye. Ennek alkalmából készítettünk interjút a szerzővel. Olvassátok a cikket és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a könyvet, vagy vásároljátok meg kedvezményesen tőlünk!

Tovább a bejegyzéshez →


Változások az azonnali happolásban

19976485_ml

Az azonnali happolás bevezetésének elsődleges célja az volt, hogy akinek SOS szüksége lenne egy könyvre akkor ahhoz gyorsan hozzájusson.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo