Ajax-loader

Saláta

A múlt nyomában; A jégsárkány - ajánló és kiadói rukk

So08rft1txuhoengsx24

Két nagyszerű történetet jelentetett meg az Alexandra Kiadó, két méltán ismert író tollából. Az egyiket Lesley Pearse neve fémjelzi, a kötet címe: A múlt nyomában. A másik George R. R. Martin – van-e, aki e nevet nem ismeri? – pennájából került papírra, Luis Royd illusztrációival. Mind a kettő gyöngyszem a maga nemében. Olvassátok a könyvajánlót, és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a műveket!

Tovább a bejegyzéshez →


Tovább terjeszkedik Európában a Rukkola

K%c3%a9perny%c5%91fot%c3%b3_2016-06-16_-_7.01.27

Ingyenes könyvcsere szolgáltatás indított Angliában (www.swappybook.co.uk) a Rukkola.

Tovább a bejegyzéshez →


A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása - könyvajánló és kiadói rukk

Naci-nemetorszag-1

Annyi mindenki írt már könyvet a második világháborúról, azon belül ténylegesen csak annak központi személyeiről, hogy egy újabb Hitler könyv már meg sem kottyan a könyvpiacnak. Miben más William L. Shirer: A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása című műve? Mindenekelőtt terjedelmében, részletességében, hiteles forrásaiban, és a felsorolt források számszerűségében. Megállapítja, hogy bizony, bizony, a tények és véletlenek összjátékán kívül az élethez szerencse is kell. Ami az egyik ember szerencséje, az a másik ember pechje… vagy más népek pechje, nincs mit tenni, mindig ilyen volt – ilyen – és ilyen is lesz a sors, az élet, a történelem. Hogy ez kinek tetszik, kinek nem, kinek végzetes, kinek nem, a folyamatok lényegét alig érinti. Olvassátok a könyvajánlót és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg a vaskos köteteket prerukkról, vagy vásároljátok meg kedvezményesen oldalunkról!

Tovább a bejegyzéshez →


A legabszurdabb Harry Potter összeesküvés-elméletek

Nagyn

Az internet csodás hely, mert villámgyorsan meg tudják az összes bizarr elméletet tárgyalni egymással a rajongók, ha egy olyan népszerű történetről van szó, mint a Harry Potter.

Tovább a bejegyzéshez →


Szeretnénk a gázra lépni. Megkérdezhetünk?

44906029_ml

Indulhat a nagy fejlesztés, amiben a segítségeteket szeretnénk kérni egy személyes interjú keretein belül.

Tovább a bejegyzéshez →


Sorsok és korszakok - könyvajánló és kiadói rukk

Ntportr%c3%a9-850x522

Két ember, egy nő és egy férfi sorsa sorokba öltve. Amikor a nő már élete delén túl világégésben remegett sajátjaiért, a férfi valószínűleg még világra sem készülődött. Horthy Miklósné és Náray Tamás. Mi a közös bennük? A tartás. A műveltség. A konok hit önmagukban. A nem adom fel akkor sem, azért sem hajlíthatatlan hajlékonysága. Csinálni kell, menni kell, tenni kell, aztán a többit bízzuk istenre, vagy a sorsra, kinek, kinek hite szerint. Olvassátok a könyvajánlót, és a Libri Kiadó jóvoltából szerezzétek meg a könyveket prerukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Olvasd azt, amit a Rukkola szerkesztőség

Jimparsons

A szerkesztőségi kimitolvas azért jó, mert ha épp nem tudnád, mit olvass, akkor válogathatsz azok közül a könyvek közül, amiket épp mi forgatunk. Mert ha valaki a Rukkola szerkesztője, akkor biztos, hogy mindig van a keze ügyében legalább egy, de inkább két olvasnivaló. Szemezgess kedvedre.

Tovább a bejegyzéshez →


Titkosszolgálatok célkeresztjében - ajánló és kiadói rukk

Anyahajo

Mi történik, ha kiképzett katona vagy és vissza akarsz vonulni? És ha fogságba esel? És ha te vagy az elnök? Győzhet-e a jó a rossz felett? Ezekre a kérdésekre boncolgatja a választ a Partvonal Kiadó két kötete Tom Clancy tollából. Az író a katonai-politikai thrillerek nagymestere. Könyveinek címe: Bűntudat nélkül, illetve Veszélyzóna. Olvassátok a könyvajánlót és szerezzétek meg kiadói rukkról a könyveket!

Tovább a bejegyzéshez →


Két lélek egy testben - ajánló és kiadói rukk

Mongol

Benkő László történelmi regényei iránt mindig is nagy volt a kereslet. A tatárjárással kapcsolatos trilógiája, A végső tenger, évekkel ezelőtt került kiadásra, de mára alig lelhető fel belőle kereskedelmi forgalomban példány, ami pedig mégis, azt arany árban vesztegeti az eladója. A Lazi Kiadó ezt az igényt felismerve, minimálisan átdolgozott formában, három külön könyvben ismét bedobta a magyar piacra Benkő László e művét. Címei: Dzsingisz szürke szolgálója; Két lélek egy testben; A végső tenger. Olvassátok a könyvajánlót és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a köteteket!

Tovább a bejegyzéshez →


“Az élet jó, csak élni kell’ - Kedvenc idézeteink kedvenc íróinktól

Nagy

Még áprilisban kérdeztük körbe a Rukkola szerkesztőit, hogy kik a kedvenc íróik, amire annyira sok nevet írtak, hogy egy cikkben le sem lehetett az összes kedvenctől hozni az idézeteket. Most itt a második rész, jöjjenek olyan íróktól idézetek, akiket bármikor szívesen olvasunk a Rukkola szerkesztőségen belül.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo