Ajax-loader

Saláta

Haragvó liliomok - interjú és kiadói rukk

20131122-karoly-robert-anjouhaz-karoly-robert14

Nemrégen jelent meg a Gold Book Kiadó gondozásában Csikász Lajos Haragvó liliomok című történelmi kalandregénye. Hiteles történelmi tényekre alapozott, élvezetes, pörgő cselekményvezetésű, szilaj humorral megírt, ízes tájnyelvi szavakkal megtűzdelt mű, amely joggal lehet a nagyközönség kedvence. Olvassátok az interjút, és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a művet, vagy vásároljátok meg kedvezményesen honlapunkon!

Tovább a bejegyzéshez →


Az olvasók hat típusa - Melyikben ismersz magadra?

Bernard

Amellett, hogy mind szeretjük a könyveket, az olvasási stílusunkban mind különbözünk. Az egyik ragaszkodik a papíralapú könyvekhez, a másik esküszik rá, hogy az e-book a legjobb. Van, aki a legújabb bestsellerrekre vadászik és van, aki kifejezetten az olyan könyveket keresi, amikből film is készült. Az itt felsorolt hat típus közül magadra ismersz valamelyikben?

Tovább a bejegyzéshez →


Hurrá, nyaralunk!

Book-club-on-beach-e1401467392177

Mint az bizonyára ti is tapasztaltátok már, megérkezett a nyár, sokan megyünk sokfelé nyaralni, pihenni, ezért sűrűn változhat a MagNet happontunk nyitvatartása.

Tovább a bejegyzéshez →


Lány igazgyöngyökkel - könyvajánló és kiadói rukk

258182991108160648nhffn2thc

Nemrégen jelent meg a Jaffa Kiadó gondozásában Mörk Leonóra legújabb könyve, Lány Igazgyöngyökkel címmel. Lehetőségek, hitek, szenvedélyek, választások és újrakezdések regénye ez, amelynek gondolati mélységei többet mutatnak egy könnyű, légies olvasmánynál, ugyanakkor mégis tökéletes választás egy jeges mojitó, medence, tűző nap elől árnyékba vonuló könyves élményhez. Olvassátok a könyvajánlót, és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg a kötetet prerukkról, vagy vásároljátok meg kedvezményesen oldalunkról!

Tovább a bejegyzéshez →


A múlt nyomában; A jégsárkány - ajánló és kiadói rukk

So08rft1txuhoengsx24

Két nagyszerű történetet jelentetett meg az Alexandra Kiadó, két méltán ismert író tollából. Az egyiket Lesley Pearse neve fémjelzi, a kötet címe: A múlt nyomában. A másik George R. R. Martin – van-e, aki e nevet nem ismeri? – pennájából került papírra, Luis Royd illusztrációival. Mind a kettő gyöngyszem a maga nemében. Olvassátok a könyvajánlót, és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a műveket!

Tovább a bejegyzéshez →


Tovább terjeszkedik Európában a Rukkola

K%c3%a9perny%c5%91fot%c3%b3_2016-06-16_-_7.01.27

Ingyenes könyvcsere szolgáltatás indított Angliában (www.swappybook.co.uk) a Rukkola.

Tovább a bejegyzéshez →


A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása - könyvajánló és kiadói rukk

Naci-nemetorszag-1

Annyi mindenki írt már könyvet a második világháborúról, azon belül ténylegesen csak annak központi személyeiről, hogy egy újabb Hitler könyv már meg sem kottyan a könyvpiacnak. Miben más William L. Shirer: A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása című műve? Mindenekelőtt terjedelmében, részletességében, hiteles forrásaiban, és a felsorolt források számszerűségében. Megállapítja, hogy bizony, bizony, a tények és véletlenek összjátékán kívül az élethez szerencse is kell. Ami az egyik ember szerencséje, az a másik ember pechje… vagy más népek pechje, nincs mit tenni, mindig ilyen volt – ilyen – és ilyen is lesz a sors, az élet, a történelem. Hogy ez kinek tetszik, kinek nem, kinek végzetes, kinek nem, a folyamatok lényegét alig érinti. Olvassátok a könyvajánlót és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg a vaskos köteteket prerukkról, vagy vásároljátok meg kedvezményesen oldalunkról!

Tovább a bejegyzéshez →


A legabszurdabb Harry Potter összeesküvés-elméletek

Nagyn

Az internet csodás hely, mert villámgyorsan meg tudják az összes bizarr elméletet tárgyalni egymással a rajongók, ha egy olyan népszerű történetről van szó, mint a Harry Potter.

Tovább a bejegyzéshez →


Szeretnénk a gázra lépni. Megkérdezhetünk?

44906029_ml

Indulhat a nagy fejlesztés, amiben a segítségeteket szeretnénk kérni egy személyes interjú keretein belül.

Tovább a bejegyzéshez →


Sorsok és korszakok - könyvajánló és kiadói rukk

Ntportr%c3%a9-850x522

Két ember, egy nő és egy férfi sorsa sorokba öltve. Amikor a nő már élete delén túl világégésben remegett sajátjaiért, a férfi valószínűleg még világra sem készülődött. Horthy Miklósné és Náray Tamás. Mi a közös bennük? A tartás. A műveltség. A konok hit önmagukban. A nem adom fel akkor sem, azért sem hajlíthatatlan hajlékonysága. Csinálni kell, menni kell, tenni kell, aztán a többit bízzuk istenre, vagy a sorsra, kinek, kinek hite szerint. Olvassátok a könyvajánlót, és a Libri Kiadó jóvoltából szerezzétek meg a könyveket prerukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo