Ajax-loader

Saláta / Nyomozás

Négy évesek voltunk! - Rukkola rendezvény

Dscf0660

Ezt is megértük: 4 éves a Rukkola!
Zajlott az élet ebben a negyedik évben, néhányan távoztak, sokan jöttek, mások temették, mi csak.. dolgoztunk és dolgozunk ezen a formáción, hogy legyen, meglegyen, jó legyen.
Örömmel jelentjük: élünk, létezünk, ahogy a Rukkola is.

Tovább a bejegyzéshez →


Vissza a jövőbe villámnyomozás, avagy üdv a jelenben Marty McFly!

Vissza_header

Emlékeztek még a Vissza a jövőbe! című méltán nagysikerű amerikai filmre a ’80-as évekből? Hát hogyne emlékeznétek! Pláne, hogy napok (hetek) óta ezen pörög az internet, hiszen a trilógia második részében a főszereplő éppen a mai napra ugrik az időben, azaz 2015. október 21-ére. Hát nem fantasztikus? Gyorsan össze is állítottunk egy villámnyomozást, amely az időutazásról szól és nem lesz könnyű. Öveket becsatolni, táncolj McFly!

Tovább a bejegyzéshez →


#Rukkola3 születésnapi nyomozós játék

Nyomozos_blog

A nyomozós játékokat mindig nagyon szerettétek, így készítettünk egyet most is, a Rukkola tegnapi születésnapjával kapcsolatban. A kérdések mind ebben a bejegyzésben szerepelnek, mindegyik megfejtése egy könyv, amelynek az adatlapján egy betűt találtok. Ezekből a betűkből egy kódot kaptok, amelyet már be tudtok váltani. Nyomozásra fel! :)

Tovább a bejegyzéshez →


Márciusi nyomozós játék X pontért

Kert

Tegnap éjjel zajlott a Detektívek éjszakája a Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtárban és rögtön arra gondoltunk, hogy olyan régen volt már nyomozós játék itt a rukkolán. Így hát összeállítottunk egyet.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo