Ajax-loader

Saláta / Kiadói rukk

Mielőtt megismertelek, Miután elvesztettelek - könyvajánló és kiadói rukk

Me-before-you-56e7103525eb8-765x415

Az Alexandra csoporthoz tartozó Chartaphilus Kiadó adta a nyár egyik legnagyobb slágerét adó könyveket, amelyekről Arthur írt nektek ajánlót. A két cím: Mielőtt megismertelek, és Miután elvesztettelek. Írójuk: Jojo Moyes. Olyan alapvető igazságokat boncolgat, mint jogunk van-e megválasztani a halálunk időpontját? A szerelem mindenható-e? Győzhet-e a halál felett? Hogyan lehet újrakezdeni az életünket egy trauma után? Olvassátok a könyvajánlót, és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a könyveket!

Tovább a bejegyzéshez →


Kreatív élet: tanuld meg önmagad! - könyvajánló és kiadói rukk

Elizabeth_gilbert

Három könyvet hoztam nektek a Partvonal Kiadó kiadványai közül, amelyekből kettő a mindennapi élet megkönnyítésére szerződtek (férfiak, figyelem! Az egyiket kifejezetten nektek írták), a harmadik pedig – ha elolvastad az első kettőt – játékosan segít kikapcsolni a taposómalomból. A művek címei: Elizabeth Gilbert: Big Magic, kreatív élet félelem nélkül; Steve Biddulph: Férfilét, a modern kor csapdái; Claire Thorne: Kalandozz Egyiptomban! Olvassátok a könyvajánlót és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg a könyveket prerukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Haragvó liliomok - interjú és kiadói rukk

20131122-karoly-robert-anjouhaz-karoly-robert14

Nemrégen jelent meg a Gold Book Kiadó gondozásában Csikász Lajos Haragvó liliomok című történelmi kalandregénye. Hiteles történelmi tényekre alapozott, élvezetes, pörgő cselekményvezetésű, szilaj humorral megírt, ízes tájnyelvi szavakkal megtűzdelt mű, amely joggal lehet a nagyközönség kedvence. Olvassátok az interjút, és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a művet, vagy vásároljátok meg kedvezményesen honlapunkon!

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo