Ajax-loader

Saláta / Recenzió

Esterházy Péter, Szüts Miklós: A bűnös - könyvajánló és szerzői rukk

E_s

Tavaly jelent meg Esterházy Péter és Szüts Miklós A bűnös című könyve a Magvető Kiadó gondozásában. A kötet a kiadó jóvoltából került a Rukkolához. Olvassátok a könyvajánlót és szerezzétek meg a művet a szerzői rukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Tan Twan Eng: Esőcsináló - könyvajánló és szerzői rukk

A6cc0a24

Tavaly jelent meg Tan Twan Eng Esőcsináló című kötete a Tarandus Kiadó gondozásában. Olvassátok a könyvajánlót, és szerezzétek meg a könyvet a szerzői rukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Szabó T. Anna: A fűszermadár - könyvajánló és szerzői rukk

Szabo-t-anna-foto-kepmas-emmer-laszlo1a

Tavaly jelent meg Szabó T. Anna A fűszermadár c. mesekönyve a Magvető Kiadó gondozásában. Olvassátok a könyvajánlót és szerezzétek meg a könyvet a szerzői rukkról! Hagyjátok, hogy benneteket is megérintsen és beszippantson egy varázslatos meseköny. A kötet a kiadó jóvoltából került a Rukkolához.

Tovább a bejegyzéshez →


Dr. Csernus Imre: A nő - Csajsziknak; recenzió és szerzői rukk

Csernus

2015-ben jelent meg a Jaffa Kiadó gondozásában dr. Csernus Imre A nő – Csajsziknak című könyve. A mű bevallottan a nyolc évvel ezelőtt kiadott A nő című munka átdolgozása fiatal lányoknak. Olvassátok a recenziót és szerezzétek meg a kötetet a szerzői rukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Az Esti Ködök kertje - recenzió és szerzői rukk

Tantwaneng

Tan Twan Eng Az Esti Ködök kertje című mű 2014-ben jelent meg magyarul a Tarandus Kiadó gondozásában. Fogadjátok szívesen a recenziót, és szerezzétek meg szerzői rukkról az író könyvét, hogy megtudjátok, miért kapott 96 %-os értékelést a moly.hu-n.
Szenvedés, könnyek, kín, békévé oldott ellenségeskedés, szerelem, titkok és egy kert, amely mindennek az alfája és omegája.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo