Ajax-loader

Saláta / Pályázat

A Rukkola meseköny illusztrátori pályázat győztese pedig nem más, mint...

Palyazati_eredmenyek

Néhány napja lezárult a Rukkola Mesék Rukkoláriából című készülő mesekönyvéhez kapcsolódó illusztrációs pályázat, amelyre 56 nevezés érkezett. Kicsit meglepett, de nem ért felkészületlenül minket ez a nagy érdeklődés, így a teljes szerkesztőséget bevonva, külön Facebook csoportot alkotva választottuk ki a legjobb hat pályaművet.

Tovább a bejegyzéshez →


Legyél a Rukkola mesekönyv illusztrátora!

Palyazati_felhivas

Egyszer volt, hol nem volt… így kezdődik minden izgalmas, mesebeli történet. Így kezdődik a Rukkola mesekönyv története is. Egy napon, az Óperenciás tengeren is túlról, érkezett egy míves tollú Rukkolíró, Bódai-Soós Judit, színes tarisznyájában papírtekercsekkel. A tekercseken gyönyörű szavak, a szavakból mesék álltak össze. A Rukkola saját, Rukkoláról szóló mesekönyve, "Mesék Rukkoláriából” címmel.

Tovább a bejegyzéshez →


Mert szólni kell a Sozial Marie záró akkordjáról is

Sozialmarie_nyertesek2

Mint beharangoztuk, péntek este elmentünk Bécsbe az ünnepélyes díjátadóra. (Itt most Bécsről önmagában tudnék egy hosszabb bejegyzést írni, szerencsések vagyunk, tőlünk csak 150 km távolságban van. Tiszta, zöld, élhető, sétálható, sőt, jól közlekedhető. Lehet, hogy egy napon odaköltözünk rukkolástól gyerekestől… vagy inkább Nápolyba. De ez egy másik történet.)

Tovább a bejegyzéshez →


SozialMarie 2015 jelöltek

Tegnap érkezett a hír a zsűri döntéséről, melyben nyilvánosságra hozták a több, mint 300 projekt közül azt a 33-at, amely jó eséllyel pályázik a pénzdíjak egyikére. Magyarországról 4 projekt került ebbe a mezőnybe.

Tovább a bejegyzéshez →


A Rukkola a SozialMarie pályázat magyar különdíjasa 2015-ben!

Kozonsegdij

Közösségünk elismeréseként a SozialMarie pályázaton 103 magyar induló közül a Rukkola nyerte el a Közönségdíjat. Az utolsó percig kiélezett küzdelemben 3725 szavazattal végeztünk az első helyen a január 10-től március 1-én éjfélig tartó közönségszavazáson.

Tovább a bejegyzéshez →


Szavazz a Rukkolára!

Unite

Idén úgy gondoltuk, hogy a Rukkolát is megmérettetjük ezen a nemzetközi pályázaton, mert érzésünk szerint innovatív megoldásainkkal több problémára is válaszokkal szolgálhatunk. A szakmai zsűri által kiválasztott projektek pénzdíjat kapnak, emellett pedig lehetőség van a közönségdíj elnyerésére is, amelyről kizárólag a közönség szavazatai döntenek.

Itt és most a támogatásotokat kérjük, hogy szavazatotokkal segítsétek a Rukkolát.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo