Ajax-loader

Saláta / Transzfer

"Olvasói levél" a transzferek védelmében

Az alábbi Csatárlánc bejegyzést egyik önkéntes transzferesünk írta, mi pedig változtatás nélkül közöljük:

“Sziasztok!

Nem olyan rég, de egy ideje transzferezek, és mai nappal vontam fel annyira én is a szemöldököm, hogy már nem akarok szó nélkül elmenni mellette:

Ha transzfert kértek, legyet tekintettel azokra, akik segítenek nektek a könyv átvitelével, illetve legyetek tekintettel a Happontokra is! Aki transzfert végez időt és pénzt áldoz, hogy segítsen nektek azzal, hogy hozzátok közelebbi pontra segíti eljuttatni az könyvet INGYEN, illetve a happont is INGYEN vigyáz a könyveitekre!

Azon felhasználók, akik nem képesek időben elmenni a könyvekért, kvázi virtuálisan telibe arcon köpik mind a transzferest, mind a happontot, mivel pofátlanul pazarolják mindazt, amit ők beleadnak ebbe!
Ha tudod, hogy egy héten belül nem jutsz még el egy happontra EGYEZTESS a rukkolóddal, nem ördöngösség a mai internetes világban!

A megőrzés idő sem azért van XY helyen kitolva 10-20 napokra, hogy egyes felhasználók lusta herét játszhassanak, hanem, ha valami vészhelyzet áll fenn, legyen idő mást megkérni az átvételre, vagy ha elhárult az akadály, időben érte menni!

Az ilyen felhasználók szép lassan tönkre fogják tenni az egész rukkolázás/happontozás lényegét! Ne csodálkozzatok, hogy egyes happontoknak tele szalad a zsákja és megszűnnek és/vagy egyszerűen azt mondják, fityisz, nincs meg a könyv és kész, miért nem mentetek el időben érte!
(Tisztelet a kivételeknek, tudom vannak pont ellenpéldák is, ahol a happont nem tartja az ígéretét, de most nem erre gondolok jelen esetben.)

Miután én is belefutottam olyanba, hogy A pontból átvitették valakivel B-pontba, majd velem hozatták vissza ugyanazon A-pontba a könyvet úgy, hogy előtte még őrizzem, hogy jó időben kerüljön leadásra a könyv, akkor tökéletesen meg tudom érteni, hogy miért lesz elege valakinek a segítésből.

Ne legyetek idióták, ne tegyétek tönkre a rukkolázást!

Köszi a figyelmet!
Üdv: Klára"


Blog_logo