Ajax-loader

Saláta / Közösség

Segíts nekünk, hogy fejleszthessünk!

Olvasasiszokasok

Szeretnénk pár dolgot megtudni olvasási szokásaidról és, hogy milyen szolgáltatásokat fejlesztenél tovább az oldalon.
A kérdőívre válaszolók között 10×1 havi happitányi előfizetést sorsolásunk ki.

Tovább a bejegyzéshez →


Megvolt az első két sikeres rukkom

Egyhajoban

Na most aztán jöhet a komment cunami. Igen, nekem mint a Rukkola.hu egyik új tulajdonosának most volt meg az első két sikeres rukkom. Szerintem a leggyengébb büntetés amit nekem szántok, hogy könyvpapírlapokkal vagdossam a kezem miközben a rukkolás, prerukkolás és rukkadét szavakat ismétlem. (Mert tudva levő, hogy raccsolok.) Annak, aki nem ismerne: Alcser Norbert vagyok, a Rukkola.hu-t üzemeltető Publio Kft. ügyvezetője.

Tovább a bejegyzéshez →


Széljegyzet a Rukkola háza tájáról

Szeljegyzet

Az elmúlt időben sok változás történt mind az oldalon, mind a háttérben, ezekről szeretnék egy kis összefoglalót adni.

Sajnos sokan befejezték szerkesztőségi munkájukat az elmúlt néhány hétben, értékes embereket veszítettünk el. Ezúton is köszönjük munkájukat!

Tovább a bejegyzéshez →


Esős-színezős

Reading-time_(2)

Takács Viktória küldte nekünk a fenti rajzot a helloindigo.hu-tól. Nézzetek körül nála, nekünk nagyon tetszenek a munkái.

Tovább a bejegyzéshez →


Közösségi ötletelés - Játék!

Manok_s

Ismét játékra hívunk benneteket. Mivel a rukkola.hu egy csodálatos közösség, úgy illő, hogy a róla szóló mesekönyvben is szerepeljen egy igazi közösségi mese. Ötleteket várunk tőletek, hogy miről szóljon az utolsó, a 13+1-edik mese!

Tovább a bejegyzéshez →


A Rukkola 3 éve - Malnai István írása

Kartandtinki1_fireworks-wallpaper_01

Malnai István, szerkesztőségünk és Rukkolás közösségünk oszlopos tagjának (aki mellesleg gyűjti a képeslapokat) szenvedélyes bejegyzése, amelyben könnyfakasztóan összefoglalja az elmúlt 3 évünket.

Tovább a bejegyzéshez →


Közösségi Adományozási Program a MagNet Banknál

Magnet_zenevel

Talán már mondtuk, de ha nem, akkor most elmondjuk, hogy a rukkola.hu Kft. bankszámláját a MagNet Magyar Közösségi Banknál vezetjük, amely évről évre szétosztja a profitjának 10%-át néhány tucat közhasznú civil szervezetek között. Ráadásul nem önhatalmúlag, hanem minden ügyfele eldöntheti, hogy a rá eső 10%-kal kit támogat. Ez nem egy fizetett hirdetés.

Tovább a bejegyzéshez →


Rukkola.hu imázsvideó

Rukkola

Végre elkészült a Rukkola imázsvideó, amelyet a SozialMarie közönségdíjasaként kaptunk. Szerintünk nagyon jó lett, ezúton is köszönjük a ZöldPók médiaműhelynek a profi munkát. Nézzétek meg ti is!

Tovább a bejegyzéshez →


Közösségi könyvajánló #3

Kozossegi_konyvajanlo

Közösségi könyvajánlónk következik, amelyben az általatok küldött ajánlókból szemezgetünk. Ha van még ilyen a tarsolyotokban, küldjétek el nekünk az ajanlo@rukkola.hu-ra!

Tovább a bejegyzéshez →


Forgatás a Magnetben

Blog_image

Képes beszámolóval elevenítjük fel a SoziaMarie imázsvideónk forgatásának első napját. Csatárlánc, emberbetűk, elmélyült olvasás és villáminterjúk. Az elkészült videóval hamarosan jelentkezünk.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo