Ajax-loader

Saláta / Blog

Kezdjük az Új Évet extra pontokkal!

2015-extra_pontok

Először is szeretnénk megköszönni nektek, hogy 2014-ben is szuperlelkesen rukkoltátok-happoltátok az olvasnivalókat! Az elmúlt évben több, mint 75 000 könyv cserélt gazdát a rukkolán, összesen 723 000 pontért.

Az Új Év első hónapjában szeretnénk egy nagy kosár extra ponttal kedveskedni nektek, ezért megkértük a Malacot, hogy a következő fordulóban 2015 pontot sorsoljon ki köztetek, ezzel 80 szerencsést 25, egy valakit pedig 15 ponttal jutalmazva. Amint a mostani forduló véget ér, már dobálhatjátok is a cetlit, hogy benevezzetek a játékba.

Ezen felül bekapcsoltuk a Rukkolási Bónuszelosztó Központot, így egészen az Újévi Malac forduló végéig minden passzolásért +3 pont jár! Az akció már él, így amit a könyv adatlapon láttok, az már az extrával növelt pontszám.

Például itt vannak a pillanatnyilag lekeresettebb könyvek a rukkolán, amelyek közül a “legértékesebb” rukkolásáért most 177 pontot szerezhetsz:

Boldog Új Évet kívánunk, minden könyvszeretőnek!


Megújult a blog!

New_blog_2

Kedves rukkolások! Gondoltunk egy nagyot és beletettünk néhány lóerőt a méltatlanul elhanyagolt Saláta blogmotorba. Mint minden fejlesztést, ezt is lépésenként tervezzük megvalósítani, ezért csak az alapokkal készültünk el, aztán majd igény szerint fényezzük, csinosítjuk.

A régi Saláta még egy darabig elérhető, de szépen lassan átemeljük onnan az értékes tartalmat és felélesztjük a jobb napokat látott Rukkolírók sorozatunkat, ahol rukkolázó szerzőket mutatunk be, sűrűbben jelentkezünk a Happontokat érintő hírekkel, illetve összekötjük a Facebookos nyereményjátékokat az anyaoldallal. Izgalmas lesz, annyi szent. :)

Ami még hiányzik és tervben van:

  • Keresés a blogbejegyzések között
  • Hozzászólások lehetősége
  • RSS
  • Archívum
  • …és még sokan mások.

Fogyasszátok szeretettel a Salátát, igyekezni fogunk, hogy minél jobban essen. :)

Ha van kedvetek, beszélgessünk a blogról a Facebookon:


Blog_logo