Ajax-loader

Saláta / Interjú

Haragvó liliomok - interjú és kiadói rukk

20131122-karoly-robert-anjouhaz-karoly-robert14

Nemrégen jelent meg a Gold Book Kiadó gondozásában Csikász Lajos Haragvó liliomok című történelmi kalandregénye. Hiteles történelmi tényekre alapozott, élvezetes, pörgő cselekményvezetésű, szilaj humorral megírt, ízes tájnyelvi szavakkal megtűzdelt mű, amely joggal lehet a nagyközönség kedvence. Olvassátok az interjút, és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a művet, vagy vásároljátok meg kedvezményesen honlapunkon!

Tovább a bejegyzéshez →


A könyv, amely fájdalomból született - könyvajánló és kiadói rukk

134_k%c3%a9p_148_oldal-1_bekezdzd%c3%a9s_a.v%c3%a1ltozat

Nemrégen jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában ez a szemet és lelket gyönyörködtető kötet, Eszterhai Katalin Akaratunk gyógyereje címmel. A szerző nem többet állít, mint hogy tiszteld az életet, tiszteld önmagad, törődj másokkal is, és higgy a természetben, higgy az akaratodban, mert ételed, italod és az erőd a gyógyulásod. Kellemes hangvételű, személyes sorsot és történeteket, recepteket tartalmazó “ételmese”, amely az egyetemes valósággal ötvözve kelti fel a figyelmedet – ha hagyod. Olvasd a könyvajánlót és szerezd meg a kiadó jóvoltából prerukkról a könyvet.

Tovább a bejegyzéshez →


Királyi páncélban - könyvajánló és kiadói rukk

20150815lovag1

Pár hete jelent meg a Gold Book Kiadó gondozásában Nemere István Királyi páncélban című regénye. Ennek alkalmából készítettünk interjút a szerzővel. Olvassátok a cikket és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a könyvet, vagy vásároljátok meg kedvezményesen tőlünk!

Tovább a bejegyzéshez →


A migráció kockázatai - könyvajánló és kiadói rukk

Migransokk

Néhány hete jelent meg Prof. dr. Kondorosi Ferenc A migráció kockázatai című műve az Alexandra Kiadó gondozásában. A témában otthon lévő szerző a migráció biztonságpolitikai részét dolgozza fel, valamint összehasonlítást tesz az európai és az iszlám jog között. Igazi jogi csemege, olvasmányos módra! Olvassátok a könyvajánlót és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a könyvet!

Tovább a bejegyzéshez →


Az Isztambuli Hadiút - interjú és kiadói rukk

Dscf0545

A Lazi Kiadó gondozásában frissiben megjelent történelmi kalandregényt ajánlok a műfaj szerelmeseinek figyelmébe, Balogh Gábor Az Isztambuli Hadiút címmel. A könyv feltétlen figyelmét érdemli annak, aki történelmileg hiteles, pergő cselekményű, kicsit macsó, és az akkori mindennapok szokványos tevékenységeivel megtűzdelt regénnyel szeretne elvonulni egy kicsit a hétköznapoktól. Olvassátok az interjút és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a könyvet!

Tovább a bejegyzéshez →


Tolnai Panka: Zűrös hétvége - interjú és szerzői rukk

Panka

Tavaly jelent meg az Erawan Kiadó gondozásában Tolnai Panka fiataloknak szóló regénye, a Zűrös hétvége, amely nevéhez híven egy zűrös hétvégét örökít meg. Így a tavaszi szünet kellős közepén nincs is más dolgod, mint a szerző jóvoltából serdülő nőnemű gyerkőcöd kezébe nyomni, hogy hajrá, édes lányom, adj a kultúrának! Olvassátok az interjút, és szerezzétek meg prerukkról a dedikált könyvet!

Tovább a bejegyzéshez →


Czank Lívia: Igen! minden, amit az esküvőről tudnod kell - interjú és szerzői rukk

Igen2

Pár hete jelent meg Czank Lívia Igen! minden, amit az esküvőről tudnod kell című könyve a Corvina Kiadó gondozásában. Az album a kiadó jóvoltából került a Rukkolához. Olvasd az interjút és szerezd meg a kötetet a szerzői rukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Nógrádi György: 40 év alatt a Föld körül - interjú és szerzői rukk

Nogradi

Tavaly jelent meg Nógrádi György: 40 év alatt a Föld körül című könyve a Kossuth Kiadó gondozásában. A kötet a kiadó jóvoltából került a Rukkolához. Olvassátok az interjút és szerezzétek meg a könyvet a szerzői rukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Kapa Mátyás: Árnyak Bizánc felett - interjú és szerzői rukk

Kapam

Tavaly jelent meg Kapa Mátyás Árnyak Bizánc felett című regénye a Historycum Kiadó gondozásában. Olvassátok az interjút és szerezzétek meg szerzői rukkról a kötetet!

Tovább a bejegyzéshez →


Vámos Miklós: bárnovellák + Fakciók - interjú és szerzői rukk

Vamos

Tavaly jelent meg Vámos Miklós bárnovellák + Fakciók című könyve a Magvető Kiadó gondozásában. Olvassátok az interjút és szerezzétek meg szerzői rukkról a művet! Kiderül, miért kis betűsek a címek, hogyan függnek össze a novellák, és könnyű-e megszokni, hogy az idő csak úgy múlik felettünk.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo