Ajax-loader

Saláta / #482

A Pilis és a Börzsöny kapcsolata a spiritualitással és a tudománnyal.

Ape_konyvborito_vegleges_small-600x914

“Az írás és olvasás is lehet meditáció – egy olyan helyre visz el, ahol egyé válhatok a Teljességgel.”
Ezzel a mondattal mutatkozik be Bükki Tamás saját szerzői oldalán.

Bükki Tamás Aila, fizikus, okl. minősített jógaoktató, jógaterapeuta és író. Kvantumfizikából doktorált (Ph.D). Egyetemi évei alatt találkozik a jógával, és attól kezdve folyamatosan gyakorolja, és 15 éve tanítja. Egyetemi évei alatt 3 novelláskötetet és egy regényt ír: Kirakósjáték, A vagyígyvanvagynem kert, Per/verziók és Tüköremberek. Fő művének a 2020-ban megjelent Ahol a párhuzamosok egybeérnek c. könyvét tekinti.

Ahol a párhuzamosok egybeérnek című könyv sokak számára érdekes olvasmány lehet. Többek között azért mert maga a könyv születése már alapvetően is kifejezetten szokatlan.


Tamás a következőket írj a könyvéről: “Ez a könyv azért született, hogy bemutassa, milyen beavató erejű helyeket rejt a Pilis és Börzsöny, és ha elmegy valaki ide, mi az amivel az út és az erdő megajándékozhatja – ha erre készen áll.
Mi kell ahhoz, hogy készen álljon? És mi az, ami itt feltárulhat? Hogyan változtatja meg mindez a tapasztalatát az értelmezését mindannak, ami épp most körülöttünk történik?”

A könyv egy teljes élet élményt mutat be, melyet az olvasás után át akar élni mindenki. Mindehhez pedig az szükséges hogy elolvassuk az Ahol a párhuzamosok egybeérnek című könyvet.

“Könyvemben írok a Szűz-Halak zarándoklat felfedezéséről és ennek jelentőségéről. A Szűz és a Halak csillagkép levetül a magas Börzsönybe. Mit jelent mindez?
A Szűz-Halak egy beavató út, általa összekapcsolódik benned a Föld és az Ég – ennek átélése megkönnyíti, hogy egyre inkább úgy tekints a körülötted élő emberekre, mint fivérekre és nővérekre. És lehetővé teszi, hogy a világban a körülötted épp zajló életeseményekben felfedezhesd a Fényt, a spirituális növekedés jeleit és csodáját.”

A könyv megtalálható a legnagyobb könyvesboltokban, valamint Tamás oldalán a gajatri.hu oldalon.

Plusz infó, hogy szeptember 19. online előadás keretein belül a könyv szerzője várja az érdeklődőket vagy esetleges leendő olvasóit egy úti beszámolóra / író-olvasó találkozóra. Az eseményről a https://www.gajatri.hu/joga-esemeny/szuz-halak-gyogyito-utakon-utibeszamolo oldalon található további információ.

Blog_logo