Ajax-loader

Saláta / #478

Rukkarácsony - ajándékozzunk könyvet és szeretetet

Fb_banner2

A Rukkarácsonynak komoly hagyományai vannak a Rukkola életében. Tavaly egymásnak ajándékoztatok, idén viszont ismét jótékonykodni fogunk. A Magnet Bank a Rukkola indulásától komoly segítő partnerünk volt, mert biztosítja számunkra a Rukkola Magnet cserepont helyiségét. Most viszont mi segítünk nekik. Csatlakoztunk a Kicsi Pakk adománygyűjtő programjukhoz, melyben reméljük ti is partnerek lesztek.

Szeretnénk a kampány ideje alatt a lehető legtöbb gyermek és ifjúsági könyvet összegyűjteni a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthonok részére.

A Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthonok a főváros különböző kerületeiben, valamint Pest megye két településén elhelyezkedő, tizenhat telephelyet magába foglaló intézményrendszer, amely gyermekvédelmi szakellátási, valamint a szociális szakellátáson belül- fogyatékossággal élők – tartós bentlakásos ellátási alapfeladatokat lát el. 

Kazinczi Gabriella szakmai igazgatóhelyettessel együttműködve várunk minden gyermek és ifjúsági könyvet. A könyvek összegyűjtését és majd természetesen a leszállítását az intézményeknek mi vállaljuk.

Hogyan tudsz segíteni?

  • Szedd össze az otthon található gyermek és ifjúsági könyveidet, melyet szívesen felajánlanál az intézménynek.
  • Juttasd el a könyveket vagy a budapesti Magnet Cserepontba, vagy Győrben található irodánkba.

Magnet cserepont: 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Publio Kiadó iroda: 9022 Győr, Bisinger sétány 18.

Leadási határidő: december 10. (Kérjük vedd figyelembe a Happontok nyitvatartását!)

Ha átadod a könyveket, akkor a Rukkolán használd email címedet ne felejtsd el leadni és megajándékozunk egy idei Rukkarácsony plecsnivel.

Ajándékozni jó, adományozni még jobb!

 

 

 

Blog_logo