Ajax-loader

Saláta / #474

Szállítási változások

47069713_ml

Egy nagyobb szállítási frissítést végeztünk el az éjszaka folyamán, mely érinti a rukkolás-happolást és a használtkönyv értékesítést.

A használtkönyv értékesítésnél eddig kizárólag postai szállítást tudtatok beállítani. Ennek vége. Mostantól megadhattok:
- személyes átvételt
- happontos átvételt
- csatárláncos átvételt
melyek ugye ingyenesek, ezáltal olcsóbb a könyv és kevesebb lehet a jutalék.

Azon kívül természetesen használhatjátok a webox terminálokat is szállításra.

A szállítási módok beállítása nem változott, azt akkor tudod megtenni amikor eladásra kínálod a könyvedet, de már megjegyzi az utolsó beállításodat, tehát elég csak egyszer jól átgondolva kiválasztani a lehetőségeket.

A rukkolás-happolás folyamatában is bevezetésre került a szállítás előzetes kiválasztása. A funkciók megegyeznek a használtkönyv értékesítésnél lévővel annyi különbséggel, hogy természetesen itt nem lehet árat megadni.

FONTOS! Változtatunk a szabályzaton, vagyis az előzetesen rögzített szállítási módot, neked mint rukkolónak kötelességed betartani.

De mi történik a happolásnál?

Nagyon egyszerű. A happoláskor a happoló kiválasztja a neki megfelelő szállítási módot, amiről értesítést kapsz. Ezután az esetleges részleteket meg tudjátok beszélni a belső üzenőrendszeren keresztül.

Mi történik stoppolásnál?

Ott az elején még nincs változás. Ha sikeres volt a stoppolásod és te happoltad el a könyvet, akkor erről email értesítést kapsz egy linkkel, ahol kiválaszthatod a neked megfelelő szállítási módot. Onnantól minden változatlan.

Milyen fejlesztés várható a jövőben?

Fent olvashattátok, hogy bekerült a csatárlánc a választható szállítási módok közé. Ezt fogjuk kibővíteni és élővé tenni. A Rukkolán leszervezheted majd a fuvarokat és szállításokat. Nagyszerű lesz, meglátod.

További jó rukkolázást kívánunk!

Blog_logo