Ajax-loader

Saláta / #473

Ha nem akarod elcserélni, add el!

We_wear_red

Amennyiben a könyvedet nem szívesen cserélnéd el, akkor egy új lehetőséget kínálunk neked. Elindítottuk a használtkönyv értékesítést, melyre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

 

Mitől olyan biztonságos?

A rendszer különlegessége és biztonsága abban rejlik, hogy a vásárláskor azonnal megterheljük a vásárló bankkártyáját, de még nem utaljuk át az eladónak. Amikor megtörtént a vásárló részéről – a happoláshoz hasonlóan – a példány megérkezésének a visszaigazolása, akkor írjuk jóvá az összeget az eladó Barion számláján.

Tehát az eladó biztos lehet benne, hogy az eladás pillanatától a pénz megvan, azt ő biztosan megkapja, illetve a vásárló is nyugodt lehet, hogy a pénzt csak akkor kapja meg az eladó ha elküldte a könyvet.

 

Mi kell ahhoz, hogy eladhassam a könyvem?

Bárki értékesítheti a könyvét a Rukkola oldalán, ha teljesíti az alábbi feltételeket:

- rendelkezik ingyenes Barion.hu regisztrációval,
- megadja számlázási nevét és címét,
- a hitelesítés miatt feltölti személyigazolványának a másolatát.

Az eladásra való feltöltés szinte teljesen megegyezik a Rukkolás folyamatával, két apró dolog kivételével:

- elvárt pontszám helyett itt a könyv árát kell megadni,
- illetve meg kell adnod, hogy milyen áron postázod el a könyvet.

 

OK, és hogyan tudok vásárolni?

A vásárlónak nincs szüksége extra regisztrációra és ügyintézésre. A kiválasztott könyvet a beállított postázási költséggel kosárba teszi és bankkártyával kifizeti, majd pedig várja a postást.

 

Hogyan tudom a könyvet átadni a vevőnek?

A megvásárolt könyveket minden esetben postán keresztül kell az eladónak eljuttatni. Ennek összegét meg kell adni a könyv eladásakor, amit a vevő a könyv megvásárlásával együtt kifizet.

 

Van valami jutalék amit levontok?

Happitányként kizárólag a tranzakció 1%-át mint banki költséget vonjuk le tőled. Nem happitányként pedig a tranzakció összegének a 11%-át.

 

Eladóként hogyan kapom meg a pénzem?

A pénzt az eladó Barion számlájára utaljuk, ahonnan átvezetheti a saját bankszámlájára vagy a Barion alkalmazáson keresztül elköltheti, vagy külső idegen számlára is elutalhatja.

 

 

Blog_logo