Ajax-loader

Saláta / #270

Pólóért plecsni is jár! Csak egy fotót kérünk cserébe

Levaileila_w_badge

Talán már tudtok róla, hogy a Rukkola Pólóboltban többféle általunk elkészített mintával vásárolhattok menő pólókat, táskákat, sőt most már bögréket és babaholmit is. Menő Könyvmolyos babaruhát valaki? :)

Azt már lehet, hogy kevesebben tudjátok, hogy két akció is kapcsolódik a vásárlásokhoz. Egyrészt pontot adunk érte, minden pólóért 15-öt, bármi egyébért 10 pontot. Nincs más dolgotok, mint elküldeni nekünk a rendelésszámot és a rukkola profilod url-jét a csapat@rukkola.hu-ra és repülnek is a pontok!

A másik, amit ebben a pillanatban vezetünk be, hogy ha lefotózzátok nekünk a megvásárolt holmit – legjobb, ha viselés, vagy használat közben, mert úgy jobban látszik a fazon és a minta -, akkor a mintájával megegyező plecsnit is kiosztunk nektek. Ezeket a fotókat is a csapat@rukkola.hu email címre küldjétek.

Így járt most Leila, aki a fenti képet küldte nekünk, amelyen büszkén viseli a frissen beszerzett Real Men Read Books pólóját. A kép jobb sarkában láthatjátok a plecsnit is.

Várjuk tehát a fotóitokat és javasoljuk, hogy nézzetek körül kicst a Pólóboltban, ahol folyamatosan új mintákkal és termékekkel jelentkezünk.

Pólók

Táskák

Bögrék

Babaruhák

Blog_logo