Ajax-loader

Saláta / #261

#húsvétinyomozás finálé

Finale

A legügyesebbek már észrevették, hogy lezárult a hét napos #húsvétinyomozás játékunk, amelynek során minden nap egy-egy feladványt tettünk közzé. Naponta 1 pontért, aztán a teljes megfejtéssel plusz 6 pontért és a fenti képen is látható Roger nyulas plecsniért lehetett küzdeni.

A teljes kiírást és a nyomtöredékeket egy korábbi posztunkban írtuk meg, amelyet még azért is érdemes átböngészni, mert – igaz a napi nyereménykódok már lejártak – a megfejtésből származó kódot vasárnap estig lehet beváltani. Eddig lehet a plecsnit is megszerezni.

Ami a játék lezárását illeti: volt egy kis kavarodás, a Húsvét környéki füstölt sonkák, házi pálinkák és büdös kölnik ködén keresztül eltolódott kicsit az egyik megfejtés betű, aztán véletlenül 1 pontossá vált a főnyeremény és a plecsni is beragadt… Ami elromolhatott, az el is romlott. :) Ma hajnalra aztán – ahogy az ünnep körüli katarzis elülni látszott – javítottuk a gépeket, amelyek már jól osztják a pontokat és plecsniket, sőt az elmaradt nyereményeket is kompenzáltuk. Akinek még hiányzik valami, az legyen kedves szólni a helpdesk@rukkola.hu email címen.

Reméljük, hogy a végét érintő káosz ellenére élveztétek a játékot és sikerült néhány kellemes percet okoznunk a nyomokkal. Ha tetszett, lájkkal jelezzétek és már szervezzük is a következőt. :)

Blog_logo