Ajax-loader

Saláta / #259

Húsvéti nyomozás!

Vlcsnap-3434311

A múltkori nagysikerű nyomozós játékon felbuzdulva egy gyors ünnepi játékra invitálunk benneteket. Mától Húsvéthétfőig minden nap elrejtünk egy kérdést különböző helyeken. A kérdésekre minden alkalommal egy könyv adatlapja a válasz, ahol találhattok egy betűt. A betűkből aztán Húsvéthétfőn kirakhattok egy kódot, amellyel a kódbeváltás menüpontot kell felkeresnetek. Minden beváltó exkluzív Roger nyulas plecsnit is kap.

Hogy hol lehetnek a kérdések? Mindenfelé: itt a blogon, facebookon, a twitteren, a pinteresten, vagy hírlevélben. Annyi segítséget adunk, hogy minden nap végén itt ebben a bejegyzésben megjelöljük az aznapi helyet, hol keresni kell. Mindenhol olyan tartalmat keressetek, amely tartalmazza a #húsvétinyomozás címkét.

Tehát ezt kell tennetek minden nap

  1. Ellenőrizzétek a facebookunkat, twitterünket és pinterestünket naponta többször. Csütörtökön hírlevél is érkezik, arról se feledkezzetek meg!
  2. Ha láttok egy #húsvétinyomozás címkét, akkor kövessétek az ott látható utasításokat.
  3. Ha gyorsak vagytok, akkor minden nap vár rátok egy kis meglepetés.
  4. Ha nem találtátok meg a feladványt, akkor sincs pánik: minden nap délután 5 körül frissítjük ezt a bejegyzést az aznapi lelőhellyel (ekkor már nem valószínű, hogy jár nektek a napi ajándék).
  5. A lelőhelyen ott a kérdés, ami egy könyv adatlapra vezet benneteket, ahol találtok egy betűt.
  6. A betűkből húsvéthétfőn kijön egy kód, amit beválthattok + repül majd a plecsni is.
  7. Bonyolultabban hangzik, mint amilyen. Minden világos lesz, amint meglátjátok az első feladványt itt a bejegyzés végén.

Szabály: ne mondjátok el egymásnak a kapott betűket, kódokat, mert elrontjátok a játékot. Az aznapi feladvány lelőhelyét NEM tilos megosztani egymással. :)

Nyomtöredékek

03.31. Az első nyom nagyon egyszerű, klikk ide.
04.01. Megjelent a második nyom is.
04.02. A harmadik nyom a hírlevélben volt.
04.03. Negyedik nyom simán csak a Facebook oldalunkon hevert.
04.04. Az ötödik betű értesítésben érkezett.
04.05. A hatodik betűt ismét a Facebookon tettük közzé.
04.06. Végül az egyszerűség kedvéért az utolsó betű is a Facebookra ment.

Blog_logo