Ajax-loader

Saláta / #201

Sci-fi Hét, Csillagok között mozijeggyel

Scifihet_1

A nem túl távoli jövőben, november 15-én kerül megrendezésre az Uránia moziban a Sci-fi Nap, amely filmvetítésekkel, előadásokkal készül leróni a tiszteletét a tudományos fantasztikus műfaj előtt. (Itt tudjátok jelezni, ha mentek az eseményre.)

Ennek apropóján tartunk egy tematikus hetet itt a rukkolán, hogy minél többen olvassunk sci-fit, amely a közhiedelemmel ellentétben nem csak űrhajókról, gyilkos robotokról, vagy univerzumokat letaroló idegen lényekről, hanem sok esetben intelligens, elgondolkodtató, romantikus, vagy éppen lehangoló jövőképekről, párhuzamos valóságokról, alternatív történelemről szól.

Ajánlókkal készülünk, toplistákkal, sci-firől szól majd az eheti Tálaló és ezzel kapcsolatosan játszunk majd a #Happszerda keretében, szóval a csapból is nyálkás Xenomorph ivadékok science fiction fog folyni ezen a héten. Természetesen plecsnivel is készülünk, amelyre a mozikban most taroló Csillagok között című film főszereplőjét, Matthew McConaughey-t hívtuk meg vendégszerepelni. A plecsnit azok kapják, akik november 10. és 16. között a Sci-fi kollekcióban szereplő könyveket rukkolják, vagy prerukkolják.

A végére még egy fincsi hír: a #Happszerda játékon ezen a héten a ScienceFiction.hu jóvoltából páros belépőt lehet majd nyerni a már említett Csillagok közöttre.

Most pedig előljáróban, nézzük meg együtt a film előzetesét:

Blog_logo