Ajax-loader

Saláta

Rukkarácsony - ajándékozzunk könyvet és szeretetet

Fb_banner2

A Rukkarácsonynak komoly hagyományai vannak a Rukkola életében. Tavaly egymásnak ajándékoztatok, idén viszont ismét jótékonykodni fogunk.

Tovább a bejegyzéshez →


Szállítási változások

47069713_ml

Egy nagyobb szállítási frissítést végeztünk el az éjszaka folyamán, mely érinti a rukkolás-happolást és a használtkönyv értékesítést.

Tovább a bejegyzéshez →


Ha nem akarod elcserélni, add el!

We_wear_red

Amennyiben a könyvedet nem szívesen cserélnéd el, akkor egy új lehetőséget kínálunk neked. Elindítottuk a használtkönyv értékesítést, melyre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Tovább a bejegyzéshez →


Belső csevegés

46955215_l

A terveink szerint idén még két nagyobb fejlesztést fogunk bekapcsolni nektek. Az elsőt máris a hétfői napon.

Tovább a bejegyzéshez →


Ajándék könyv a Rukkolától

Meglep%c3%bcnkegy_k%c3%b6nyvvel!-3

Karácsonyra egy meglepetéssel készültünk nektek. Minden új 1 éves Happitányi előfizetés mellé most megajándékozunk egy könyvvel minimum 2500 Ft értékben.

Az ajándékot mi állítjuk össze, de biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog. Igyekszünk az ízlésednek megfelelőt választani.:)

És még mit kapsz az előfizetésed mellé?

- korlátlan prerukkolás

- korlátlan stoppolás

- azonnali happolás csak pontért

- reklámmentesség

- privát profiloldal

- és még nagyon sok mindent.

A részletekért és a megrendelésért kattints ide: 

http://rukkola.hu/felhasznalok/happitany

 

Az ajándék könyvet pedig karácsonyig biztosan megkapod!

Az akció: december 22-ig tart.


A blogunk költözik és jobb lesz, mint valaha

Default-header-2

A Rukkola indulása óta folyamatosan törekedtünk arra, hogy beszámoljunk az új könyvmegjelenésekről, vagy megmutassuk azt amit éppen olvasunk. Ennek pedig most találtunk egy új felületet, ahol minden nap új könyvről olvashattok.

Tovább a bejegyzéshez →


Mielőtt megismertelek, Miután elvesztettelek - könyvajánló és kiadói rukk

Me-before-you-56e7103525eb8-765x415

Az Alexandra csoporthoz tartozó Chartaphilus Kiadó adta a nyár egyik legnagyobb slágerét adó könyveket, amelyekről Arthur írt nektek ajánlót. A két cím: Mielőtt megismertelek, és Miután elvesztettelek. Írójuk: Jojo Moyes. Olyan alapvető igazságokat boncolgat, mint jogunk van-e megválasztani a halálunk időpontját? A szerelem mindenható-e? Győzhet-e a halál felett? Hogyan lehet újrakezdeni az életünket egy trauma után? Olvassátok a könyvajánlót, és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg prerukkról a könyveket!

Tovább a bejegyzéshez →


Kreatív élet: tanuld meg önmagad! - könyvajánló és kiadói rukk

Elizabeth_gilbert

Három könyvet hoztam nektek a Partvonal Kiadó kiadványai közül, amelyekből kettő a mindennapi élet megkönnyítésére szerződtek (férfiak, figyelem! Az egyiket kifejezetten nektek írták), a harmadik pedig – ha elolvastad az első kettőt – játékosan segít kikapcsolni a taposómalomból. A művek címei: Elizabeth Gilbert: Big Magic, kreatív élet félelem nélkül; Steve Biddulph: Férfilét, a modern kor csapdái; Claire Thorne: Kalandozz Egyiptomban! Olvassátok a könyvajánlót és a kiadó jóvoltából szerezzétek meg a könyveket prerukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Nyárra hangolva - kiadói rukk és könyvajánló

Summer-69760_960_720

A Libri Kiadó idén nyáron kifejezetten kedvezett a vízpartra, strandra, hűvös szoba mélyére való irodalomban. Legutóbb is három ilyen könyvet hoztam olvasásra tőlük, és most is. L. Marie Adeline SECRET sorozatának harmadik része, A titkos társaság, hasonlóan vérbő és romatikus, mint az előzőek. Sophie Jackson Egy font hús-a sem marad el izgalomban egyetlen thriller mögött sem. Jessica Knoll a Szerencse lányával tökéletes belátást enged egy elfojtások mögötti életbe. Olvasd a könyvajánlót, és a kiadó jóvoltából szerezd meg a köteteket prerukkról!

Tovább a bejegyzéshez →


Négy évesek voltunk! - Rukkola rendezvény

Dscf0660

Ezt is megértük: 4 éves a Rukkola!
Zajlott az élet ebben a negyedik évben, néhányan távoztak, sokan jöttek, mások temették, mi csak.. dolgoztunk és dolgozunk ezen a formáción, hogy legyen, meglegyen, jó legyen.
Örömmel jelentjük: élünk, létezünk, ahogy a Rukkola is.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo