Ajax-loader

Saláta

Kozma Lilla Rita - Utcamesék történetek hajléktalanságról

Utcamesek

A kötet szerzője Kozma Lilla Rita először 2020-ban debütált szerzőként, a Tarandus Kiadó által megszervezett Van hangunk pályázatán…

Tovább a bejegyzéshez →


A Pilis és a Börzsöny kapcsolata a spiritualitással és a tudománnyal.

Ape_konyvborito_vegleges_small-600x914

“Az írás és olvasás is lehet meditáció – egy olyan helyre visz el, ahol egyé válhatok a Teljességgel.”
Ezzel a mondattal mutatkozik be Bükki Tamás saját szerzői oldalán.

Tovább a bejegyzéshez →


A Tarandus Kiadó idén még három új könyvvel jelentkezik!

A Tarandus Kiadó újra elindította a könyvek kiadását. Nincs okunk a panaszra, hiszen három újdonsült könyvvel jelentkeztek. Egyet elárulunk, garantált izgalom várja az olvasókat!

Tovább a bejegyzéshez →


Szerzői Rukk Rovat - Interjú Fülöp Valentinával

Megu%cc%81jult_a_._publioboox.com_oldal!_(9)

Vajon létezik-e jó és rossz? – Kérdés, melyet mindannyian feltettünk már magunkban. Most mégis egy könyvben találjuk meg a választ? Fülöp Valentina első könyves írónk szerzeményében, a Szívhasadás című könyvben lehetőséget biztosít az olvasó számára, hogy a regénybe rejtve rácsodálkozhasson az élet apró csodáira, a klasszikus értékekre támaszkodó, modern felfogásban megírt, megélhető életörömre, és az utazás végén rátaláljon a válaszra. Újonnan megjelenő könyv kapcsán beszélgettünk a szerzővel.

Tovább a bejegyzéshez →


Szerzői Rukk Rovat - Betekintés három különböző könyv tartalmába

Megu%cc%81jult_a_._publioboox.com_oldal!_(7)

Három könyv, három különböző műfaj, három célcsoport, most az Underground Kiadó kínálatából válogattunk nektek könyveket! Ezen könyveket nem csak a kiadó, hanem a szerzői kiadás köti össze.

Tovább a bejegyzéshez →


Szerzői Rukk Rovat - Interjú Szabó Ildikó Angélával

Megu%cc%81jult_a_._publioboox.com_oldal!_(3)

A regény megtörtént esetet dolgoz fel.
1951. április, Magyarország. Megkezdődtek a fővárosban a kitelepítések. Az értelmiségi és nemesi családok nemkívánatos elemekké váltak. Korra és nemre való tekintet nélkül, minimális csomagjaikkal kerültek polgári otthonaikból vidéki száműzetésbe. Dr. Szabó Miklós törvényszéki bírót két kicsi gyermekével és feleségével Újszilvásra deportálták. Egy grófi család is felkerült a listára, akiket nem csak vagyonuktól, de nemesi rangjuktól is megfosztottak. Hogyan élik meg a drámai változást? Mit szólnak ehhez a meghurcolt kulák családok, akik kénytelenek befogadni a fővárosi üldözötteket? A szálakat Sztálin mozgatja, a magyar politikai elit kifogástalan bábjai főszereplésével, élükön Rákosi Mátyással és Gerő Ernővel. Szerelem, árulás, születés és halál – az élet körforgása soha nem áll meg.
Történelmünk eme apró szégyenfoltjáról a mai napig nem sokat tudunk. Ezt az űrt tölti be a debütáló szerző hiánypótló regénye.

Tovább a bejegyzéshez →


Rukkarácsony - ajándékozzunk könyvet és szeretetet

Fb_banner2

A Rukkarácsonynak komoly hagyományai vannak a Rukkola életében. Tavaly egymásnak ajándékoztatok, idén viszont ismét jótékonykodni fogunk.

Tovább a bejegyzéshez →


Szállítási változások

47069713_ml

Egy nagyobb szállítási frissítést végeztünk el az éjszaka folyamán, mely érinti a rukkolás-happolást és a használtkönyv értékesítést.

Tovább a bejegyzéshez →


Ha nem akarod elcserélni, add el!

We_wear_red

Amennyiben a könyvedet nem szívesen cserélnéd el, akkor egy új lehetőséget kínálunk neked. Elindítottuk a használtkönyv értékesítést, melyre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Tovább a bejegyzéshez →


Belső csevegés

46955215_l

A terveink szerint idén még két nagyobb fejlesztést fogunk bekapcsolni nektek. Az elsőt máris a hétfői napon.

Tovább a bejegyzéshez →


Blog_logo