Ajax-loader

Janet Evanovich könyvei a rukkolán


Janet Evanovich - Négy ​lövés
Na, ​ez most egy laza ügy, gondolja Stephanie Plum. Sima családi perpatvar. Maxine Nowickiról nehéz elképzelni, hogy beleereszt egy sorozatot az utána eredő fejvadászba. Ám amikor nyomozása során Steph hol egy levágott ujjat, hol egy betépett és nem mellesleg megskalpolt asszonyt talál, valamint rejtjeles üzeneteket, sőt halálos fenyegetéseket kap, továbbá felgyújtják a kocsiját, ráadásul feltűnik a színen régi ellenlábasa, Joyce Barnhard, aki most nem a férjét, hanem a melóját akarja lenyúlni, akkor kénytelen újraértékelni a helyzetet. Mégsem olyan laza ez az ügy. De hát Stephanie Plum nem futamodik meg, és szerencséjére most is számíthat barátaira, a túlsúlyos Lulára, a titokzatos, ám módfelett szakszerű Rangerre, Sallyre, a dögös transzvesztita kódfejtőre, no meg Joe Morellire, akihez kénytelen átmenetileg odaköltözni. Ami persze csak tovább bonyolítja ezt az amúgy is kusza ügyet. És akkor még nem is említettük a családot, beleérve Joe nagymamáját, Bellát, aki magas fokon űzi a szemmel verés mesterségét. Plusz még ott az a rengeteg kalóriadús, finom sütemény, ami a legjobb stresszoldó a világon…

Janet Evanovich - Lee Goldberg - A ​nagy zsákmány
Kate ​O'Hare, az FBI különleges ügynöke közismert elkötelezettséggel és fegyelemmel végzi a munkáját: a világ leghírhedtebb bűnözőit hajszolja, és juttatja rács mögé. A főnöke szerint állhatatos és becsvágyó; a barátai szerint szívós, makacs és talán egy kissé megszállott. És bár Kate az elmúlt öt évben komoly hírnevet vívott ki magának, őt csupán egyetlen név érdekli: Nicolas Fox, a nemzetközileg körözött svindler, akire a nő több okból is le akar csapni. A vakmerő, jóképű és veszélyesen elbűvölő Nicolas Fox született szélhámos. Hírhedt a bonyolult svindlijeiről, amelyekkel híresebbnél híresebb gazdagokat kopaszt meg. Eleinte a pénz motiválta. Ma már az izgalom. Tudja, hogy az FBI a sarkában van - különösen Kate O'Hare, aki minden lépését figyeli. Nick számára nincs is ennél izgalmasabb, élvezi, hogy egy gyönyörű nő hajszolja... még ha a hölgy dutyiba akarja is juttatni. Ám épp, amikor úgy tűnik, Nicolas Fox ezúttal tényleg nem ússza meg szárazon, a férfi sikerre viszi eddigi legnagyobb svindlijét: állást ügyeskedik ki magának az FBI-nál, Kate O'Hare különleges ügynök társaként. A Fox és O'Hare sorozat első kötete

Janet Evanovich - Lee Goldberg - A ​nagy hajsza
A ​nemzetközileg is neves tolvaj és szélhámos Nicolas Fox alaposan kidolgozott szökéseiről és merész átveréseiről ismert. A legnagyobb átverése nem más, mint hogy meggyőzte az FBI-t, hogy hadd álljon össze az egyetlen emberrel, aki valaha elkapta őt, azzal az egyetlen nővel, aki igazán felkeltette az érdeklődését: Kate O'Hare-rel. Együtt fognak álcát ölteni, csalni és hazudni annak érdekében, hogy elkapják a legjobban keresett bűnözőket. Legújabb célpontjuk Carter Grove, aki a Fehér Házban dolgozott szakácsként, és aki egyben egy titkos biztonsági ügynökség szívtelen vezetője is. A halálos hajsza Washington D.C.-től kezdve, Sanghai-on és Skócia felvidékein keresztül egészen Montreal belsejéig űzi Nicket és Kate-et. Viszont ahhoz, hogy valaki túljárjon Fox és O'Hare eszén, több kell, mint halálos fenyegetések, képzett bérencek, átvirrasztott éjszakák és egy dinasztia megfizethetetlen családi ékszerének sorsa feletti aggódás.

Janet Evanovich - A ​szingli fejvadász 1.
Stephanie ​Plum közel harminc (kilóban sajnos távol), elvált, munkanélküli, kocsi nélküli, pasi nélküli. Mióta a fejébe vette, hogy beáll fejvadásznak, mindig történik vele valami. Hol kocsik robbannak körülötte, hol szatír tör rá, hol megskalpolnak valakit, és közben valahogy mintha minden Joe Morelli körül forogna. Aki hatévesen becsalta a garázsba, hogy vonatozzon vele, jó tíz év múlva pedig elvette a "csokis fánkját". És ha mindez még nem lenne elég, ott az anyja, aki folyton újra akarja házasítani, meg persze Mazur nagyi, akinek mindenről három dolog jut az eszébe: a szex, a szex és a szex. Janet Evanovich krimifolyama a világ első számú szórakoztató női sorozata. Minden kötete már néhány nappal a megjelenése után vezeti az összes sikerlistát, sokmilliós rajongótábora jobban várja, mint a Szex és New York vagy a Maffiózók újabb részét.

Janet Evanovich - A ​szingli fejvadász 3.
Stephanie ​Plum legújabb ügye: el kell kapnia Mo bácsit, az ismert fagyizó és cukrászdatulajdonost, aki egy piti szabálysértés után nem jelent meg a bíróságon. Mo bácsit az egész város tiszteli, Stephanie-t pedig leköpdösik, amiért a szentéletű cukrosbácsit hajkurássza. Mo csak nem akar előkerülni, viszont szépen szaporodnak a hullák. Valaki így akarja jobb belátásra bírni a környék drogdílereit. Stephanie Lulával, a kiérdemesült kurvával és Mazur nagyival nyomoz, de úgy tűnik, sikertelenül, ezért bánatában pizzát eszik, narancssárgára festeti a haját, és rugdossa a kocsiját... A szingli fejvadász minden idők talán legsikeresebb női sorozata. Stephanie Plum és Joe Morelli kettősében a népszerű szerző egy harmincas, imádni valóan szerencsétlen nő és "A PASAS" klasszikus, se veled, se nélküled kapcsolatát írja meg. Hol szeretkeznek, hol majdnem meghalnak, máskor csak pizzáznak és tévéznek, leginkább azonban egymást húzzák. Rutinosan és kőkeményen. Az olvasó meg győzze kivárni a folytatást.

Janet Evanovich - Dorien Kelly - Love ​in a Nutshell
_Number ​one bestselling author Janet Evanovich teams up with award-winning author Dorien Kelly to deliver a sparkling novel of romantic suspense, small-town antics, secretive sabotage, and lots and lots of beer._ Kate Appleton needs a job. Her husband has left her, she’s been fired from her position as a magazine editor, and the only place she wants to go is to her parents’ summer house, The Nutshell, in Keene’s Harbor, Michigan. Kate’s plan is to turn The Nutshell into a Bed and Breakfast. Problem is, she needs cash, and the only job she can land is less than savory. Matt Culhane wants Kate to spy on his brewery employees. Someone has been sabotaging his company, and Kate is just new enough in town that she can insert herself into Culhane’s business and snoop around for him. If Kate finds the culprit, Matt will pay her a $20,000 bonus. Needless to say, Kate is highly motivated. But several problems present themselves. Kate despises beer. No one seems to trust her. And she is falling hard for her boss. Can these two smoke out a saboteur, save Kate’s family home, and keep a killer from closing in…all while resisting their undeniable attraction to one another? Filled with humor, heart, and loveable characters, Love in a Nutshell is delicious fun.

Janet Evanovich - Notorious ​Nineteen
New ​Jersey bounty hunter Stephanie Plum is certain of three truths: People don’t just vanish into thin air. Never anger old people. And don’t do what Tiki tells you to do. After a slow summer of chasing low-level skips for her cousin Vinnie’s bail bonds agency, Stephanie Plum finally lands an assignment that could put her checkbook back in the black. Geoffrey Cubbin, facing trial for embezzling millions from Trenton’s premier assisted-living facility, has mysteriously vanished from the hospital after an emergency appendectomy. Now it’s on Stephanie to track down the con man. Unfortunately, Cubbin has disappeared without a trace, a witness, or his money-hungry wife. Rumors are stirring that he must have had help with the daring escape . . . or that maybe he never made it out of his room alive. Since the hospital staff’s lips seem to be tighter than the security, and it’s hard for Stephanie to blend in to assisted living, Stephanie’s Grandma Mazur goes in undercover. But when a second felon goes missing from the same hospital, Stephanie is forced into working side by side with Trenton’s hottest cop, Joe Morelli, in order to crack the case. The real problem is, no Cubbin also means no way to pay the rent. Desperate for money—or maybe just desperate—Stephanie accepts a secondary job guarding her secretive and mouthwatering mentor Ranger from a deadly Special Forces adversary. While Stephanie is notorious for finding trouble, she may have found a little more than she bargained for this time around. Then again—a little food poisoning, some threatening notes, and a bridesmaid’s dress with an excess of taffeta never killed anyone . . . or did they? If Stephanie Plum wants to bring in a paycheck, she’ll have to remember: No guts, no glory. . . .

Janet Evanovich - Dorien Kelly - The ​Husband List
Based ​on the family from the bestselling Love In A Nutshell, the story of an heiress longing to marry for love or not at all From The New York Times bestselling writing duo Janet Evanovich and Dorien Kelly, comes the story of a young woman’s search for true love. Caroline Maxwell would like nothing more than to join her brother, Eddie, and his friend, Jack Culhane, on their adventures. While Jack and Eddie are off seeing the world, buying up businesses and building wildly successful careers, Caroline's stuck at home frightening off the men her mother hopes will ask for her hand in marriage. When her mother sets her sights on the questionable Lord Bremerton as a possible suitor, Caroline struggles with her instincts and the true nature of her heart. She longs for adventure, passion, love, and most of all . . . Jack Culhane, an unconventional Irish-American bachelor with new money and no title. A completely unacceptable suitor in the eyes of Caroline's mother. But Caroline's dark hair, brilliant eyes and quick wit have Jack understanding just why it is people fall in love and get married. Set in New York City in 1894, The Husband List is an American gilded age romantic mystery. It evokes memories of the lavish lifestyles and social expectations of the Vanderbilts and Rockefellers—a time when new money from the Americas married Old World social prestige and privilege. Dresses by Worth, transcontinental ocean voyages, lavish parties, a little intrigue, and a lot of romance await in, The Husband List

Janet Evanovich - Eleven ​On Top
Trouble ​seems to find Stephanie everywhere she goes, and once again she's struggling with her tangled love life, chaotic family, and her God-given gift for destroying every car she drives. This time, Plum has decided to quit her job as a bounty hunter. She's tired of creeps, weirdos and stalkers. But just when she thinks she's out, they pull her back in! So fasten you seatbelt and hang on - Stephanie's back in town.

Janet Evanovich - The ​Rocky Road to Romance
When ​the delightful, daffy Dog Lady of station WZZZ offered to take on the temporary job of traffic reporter, Steve Crow tried to think of reasons to turn Daisy Adams down. Perhaps he knew that sharing the close quarters of a car with her for hours would give the handsome program director no room to resist her quirky charms. He'd always favored low-slung sports cars and high-heeled women, but that was before he fell for a free spirit who caught crooks by accident, loved old people and pets, and had just too many jobs! Loving Daisy turned Steve's life upside down, especially once he adopted Bob, a couch potato masquerading as a huge dog. But was Daisy finally ready to play for keeps?

Janet Evanovich - Charlotte Hughes - Full ​House
Max ​Holt is a genius with more money than he knows what to do with and not enough common sense to keep out of trouble. And right now he's creating plenty of trouble for his cousin Nick. Nick has fallen for Billie, the woman of his dreams, and is desperate to fend Max off. But Max has other ideas.

Janet Evanovich - Pimasz ​alak
Pete ​Streeter, ez a felháborítóan jóképű fenegyerek és vakmerő kereszteslovag az őrületbe kergeti Louisa Branningant. Elhappolja az újságját, iszonyú kávét főz és hallgatózik a szellőzőaknánál. A bajok azonban akkor kezdődnek, amikor Louisát elbocsátották kormányhivatali állásából, és Pete rábeszélte, hogy csatlakozzék hozzá egy titkos nyomozásban. Így aztán reménytelenül összekuszálta a sorsát a legszexisebb férfiéval, akivel valaha találkozott. A sötétben settenkedés végül sokkal szórakoztatóbbnak bizonyult, mint ahogy Louisa elképzelte..., pláne, ha a meneküléshez egy Porsche is kéznél van. Pete álmában sem gondolta, hogy a bűnüldözésben valaha is olyan partnerre lel, akinek íze mint a desszerté, sőt, megtestesíti mindazt, amit egy nőben keresett. S ha megtanította a lányt élvezni a borotvaélen táncolást, vajon biztonságban érzi-e végül magát a férfi szerelmében.

Janet Evanovich - Wicked ​Business
Whether ​it’s monkey business, funny business, or getting down to business, Janet Evanovich’s Lizzy and Diesel series proves that there’s no business like Wicked Business. Lizzy Tucker’s once normal life as a pastry chef in Salem, Massachusetts, turns upside down as she battles both sinister forces and an inconvenient attraction to her unnaturally talented but off-limits partner, Diesel. When Harvard University English professor and dyed-in-the-wool romantic Gilbert Reedy is mysteriously murdered and thrown off his fourth-floor balcony, Lizzy and Diesel take up his twenty-year quest for the Luxuria Stone, an ancient relic believed by some to be infused with the power of lust. Following clues contained in a cryptic nineteenth-century book of sonnets, Lizzy and Diesel tear through Boston catacombs, government buildings, and multimillion-dollar residences. On their way they’ll leave behind a trail of robbed graves, public disturbances, and general mayhem. Diesel’s black sheep cousin, Gerwulf Grimoire, also wants the Stone. His motives are far from pure, and what he plans on doing with the treasure, no one knows . . . but Lizzy Tucker fears she’s in his crosshairs. Never far and always watching, Grimoire has a growing, vested interest in the cupcake-baker-turned-finder-of-lost-things. As does another dangerous and dark opponent in the hunt—a devotee of lawlessness and chaos, known only as Anarchy. Treasures will be sought, and the power of lust will be unmistakable as Lizzy and Diesel attempt to stay ahead of Anarchy, Grimoire, and his medieval minion, Hatchet, in this ancient game of twisted riddles and high-stakes hide-and-seek

Janet Evanovich - Smokin' ​Seventeen
Where ​there's smoke there's fire, and no one knows this better than New Jersey bounty hunter, Stephanie Plum. The bail bonds office has burned to the ground, and bodies are turning up in the empty construction lot. To make matters worse, Stephanie is working out of a motor home she shares with a dancing bear, and Joe Morelli's old world grandmother has declared a vendetta against her. And just when Stephanie decides it might be time to choose between the two men in her life, Morelli and Ranger, a third man from Stephanie's past moves back to Trenton... Break out a cold drink and slap on some sunscreen, this summer is sure to be a scorcher with Smokin' Seventeen.

Janet Evanovich - Twelve ​Sharp
Welcome ​to Trenton, New Jersey, where bounty hunter Stephanie Plum's life is about to implode in Janet Evanovich's wildest, hottest novel yet! First a stranger appears. While chasing down the usual cast of miscreants and weirdos, Stephanie discovers a crazed woman is stalking her. Then the stranger reveals her secrets. The woman dresses in black, carries a 9 mm Glock, and has a bad attitude and a mysterious connection to dark and dangerous Carlos Manosos... street name Ranger.

Janet Evanovich - Hard ​Eight
Take ​a read on the wild side with the #1 bestselling phenomenon! Fugitive Apprehension Agent Stephanie Plum has a big problem on her hands: Seven-year-old Annie Soder and her mother, Evelyn, have disappeared. Evelyn's estranged husband, Steven, a shady owner of a seedy bar, is not at all happy. During the divorce proceedings, he and Evelyn signed a child custody bond, and Steven is demanding the money guaranteed by the bond to find Annie. The money was secured by a mortgage on Evelyn's grandmother's house, and the True Blue Bonds Bail Agency wants to take possession of the house. Finding a kidnapped child is not an assignment for a bounty hunter. But Evelyn's grandmother lives next door to Stephanie's parents, and Stephanie's mother and grandmother are not about to see their neighbor lose her house because of abduction. Even though Stephanie's plate is full with miscreants who missed their court dates, including old nemesis and violent drunk Andy Bender and an elusive little old lady accused of grand theft auto, she can't disappoint Grandma Mazur! So she follows the trail left by Annie and Evelyn-- and finds a lot more than she bargained for. Steven is somehow linked with a very scary Eddie Abruzzi. Trenton cop and on-again, off-again fiance Joe Morelli and Stephanie's mentor and tormentor, Ranger, warn Stephanie about Abruzzi, but it's Abruzzi's eyes and mannerisms that frighten Stephanie the most. Stephanie needs Ranger's savvy and expertise, and she's willing to accept his help to find Annie even though it might mean becoming too involved with Ranger. Stephanie, Ranger, Lula (who's not going to miss riding with Ranger), and Evelyn's lawyer/laundromat manager set out to find Annie. The search turns out to be a race among Stephanie's posse, the True Blue Bonds' agent, a Rangerette known as Jeanne Ellen Burrows, and the Abruzzi crew. Not to mention the fact that there's a killer rabbit on the loose! Strap on your helmet and get ready for the ride of your life. Hard Eight. The world of Plum has never been wilder.

Janet Evanovich - Takedown ​Twenty
Stephanie ​Plum has her sights set on catching a notorious mob boss. If she doesn’t take him down, he may take her out. New Jersey bounty hunter Stephanie Plum knows better than to mess with family. But when powerful mobster Salvatore “Uncle Sunny” Sunnucchi goes on the lam in Trenton, it’s up to Stephanie to find him. Uncle Sunny is charged with murder for running over a guy (twice), and nobody wants to turn him in—not his poker buddies, not his bimbo girlfriend, not his two right-hand men, Shorty and Moe. Even Trenton’s hottest cop, Joe Morelli, has skin in the game, because—just Stephanie’s luck—the godfather is his actual godfather. And while Morelli understands that the law is the law, his old-world grandmother, Bella, is doing everything she can to throw Stephanie off the trail. It’s not just Uncle Sunny giving Stephanie the run-around. Security specialist Ranger needs her help to solve the bizarre death of a top client’s mother, a woman who happened to play bingo with Stephanie’s Grandma Mazur. Before Stephanie knows it, she’s working side by side with Ranger and Grandma at the senior center, trying to catch a killer on the loose—and the bingo balls are not rolling in their favor. With bullet holes in her car, henchmen on her tail, and a giraffe named Kevin running wild in the streets of Trenton, Stephanie will have to up her game for the ultimate takedown.

Janet Evanovich - Három ​díler
Stephanie ​Plumnak, a botcsinálta óvadékügynöknek a köztiszteletben álló Mo bácsit kellene bekísérnie, és minden porcikája tiltakozik a feladat ellen. Semmi kedve magára haragítania a környék lakóit. De a munka, az munka, s mikor hirtelen hullani kezdenek a drogdílerek, mint a legyek, és előkerül néhány szexkép meg pornóvideo, akkor már nem lehet félvállról venni az ügyet. Stephanie-nak a két pasi, Joe Morelli és a kubai Ranger mellett új segítője akad a jó útra tért exprosti, Lula személyében, és persze Mazur nagyi sem maradna ki a buliból. Eldördül jó néhány lövés is, pár autó felrobban, és Bill tiszteletesről is kiderül ez meg az…

Janet Evanovich - Back ​to the Bedroom
For ​months he'd thought of her as the Mystery Woman, draped in a black velvet cloak, with outrageous red curls, flawless skin, and carrying a large, odd case-- but the night David Dodd saw a helicopter drop a chunk of metal through the roof of his lovely neighbor's bedroom, he got to meet the formidable and delightful Katherine Finn at last! Rescuing damsels and fixing roofs was dangerous work, he told her, and at the very least he deserved a kiss-- didn't he? Kate couldn't argue with Dave's logic, but how could she, the driven concert musician with more commitments than hours in the day, be falling head over heels for a likeable cuddler who seemed to be drifting through life? No one had ever made her feel as cherished or desirable, and she'd never had so much fun, but even though her eccentric boarder, Elsie, assured her that where Kate was concerned Dave had plenty of ambition, could she really love a guy who was just smart, sexy, and rich?

Janet Evanovich - Turbo ​Twenty-Three
In ​the heart of Trenton, N.J., a killer is out to make sure someone gets his just desserts. Larry Virgil skipped out on his latest court date after he was arrested for hijacking an eighteen-wheeler full of premium bourbon. Fortunately for bounty hunter Stephanie Plum, Larry is just stupid enough to attempt almost the exact same crime again. Only this time he flees the scene, leaving behind a freezer truck loaded with Bogart ice cream and a dead body—frozen solid and covered in chocolate and chopped pecans. As fate would have it, Stephanie’s mentor and occasional employer, Ranger, needs her to go undercover at the Bogart factory to find out who’s putting their employees on ice and sabotaging the business. It’s going to be hard for Stephanie to keep her hands off all that ice cream, and even harder for her to keep her hands off Ranger. It’s also going to be hard to explain to Trenton’s hottest cop, Joe Morelli, why she is spending late nights with Ranger, late nights with Lula and Randy Briggs—who are naked and afraid—and late nights keeping tabs on Grandma Mazur and her new fella. Stephanie Plum has a lot on her plate, but for a girl who claims to have “virtually no marketable skills,” these are the kinds of sweet assignments she does best.

Janet Evanovich - Ivan ​Takes a Wife
Stephanie ​Lowe thought sinfully handsome schooner captain Ivan Rasmussen deserved to be called Ivan the Terrible. First he sold her a haunted house and now he was laughing at her Calamity Jane cooking!

Janet Evanovich - Einmal ​ist keinmal / Zweimal ist einmal zuviel
Einmal ​ist keinmal Stephanie Plum ist pleite. Dem Angebot, einen gewissen Joe Morelli zu suchen, kann sie daher nicht widerstehen. Joe steht allerdings nicht nur unter Mordverdacht, er ist auch ein alter Bekannter... Zweimal ist einmal zuviel Stephanie Plum ist wieder auf der Jagd nach den Gaunern der Großstadt. Diesmal quer durch die Hinterhöfe von Trenton und Großmutters liebste Bestattungsinstitute...

Janet Evanovich - Liebeswunder ​und Männerzauber
Expertin ​in Sachen Liebe ist Stephanie Plum eigentlich nicht, trotzdem soll ausgerechnet sie für die Partnervermittlerin Annie Hart einspringen. Eine Idee, die so absurd ist, dass sie eigentlich nur von ihrem speziellen Freund Diesel kommen kann. Dieser hat die Angewohnheit, unverhofft in Stephanies Leben aufzutauchen und es gründlich auf den Kopf zu stellen. Aber wenn es sein muss, wird Stephanie auch zur Liebesfee. Leider bleibt ihr nur noch wenig Zeit bis zum Valentinstag, und fünf schwerwiegende Fälle von chronischem Single-Dasein müssen bis dahin gelöst sein. Stephanie stürzt sich also mit Herz und Schwung in die Arbeit, bis sie merkt, dass das nicht jedem gefällt. Mit der Liebe sollte man eben nicht spaßen, schon gar nicht, wenn man Stephanie Plum heißt und einem das Chaos im Blut liegt.

Janet Evanovich - Lean ​Mean Thirteen
New ​secrets, old flames, and hidden agendas are about to send bounty hunter Stephanie Plum on her most outrageous adventure yet! MISTAKE #1 Dickie Orr Stephanie was married to him for about fifteen minutes before she caught him cheating on her with her archnemesis, Joyce Barnhardt. Another fifteen minutes after that, Stephanie filed for divorce, hoping never to see either one of them again. MISTAKE #2 Doing favors for super bounty hunter Carlos Manoso (aka Ranger) Ranger needs Stephanie to meet with Dickie and find out if he’s doing something shady. Turns out, he is. Turns out, Dickie’s also back to doing Joyce Barnhardt. And it turns out Ranger’s favors always come with a price. . . . MISTAKE #3 Going completely nutso while doing the favor for Ranger, and trying to apply bodily injury to Dickie in front of the entire office Now Dickie has disappeared, and Stephanie is the natural suspect in his disappearance. Is Dickie dead? Can he be found? And can Stephanie Plum stay one step ahead in this new, dangerous game? Joe Morelli, the hottest cop in Trenton, New Jersey, is also keeping Stephanie on her toes---and he may know more than he’s saying about many things in Stephanie’s life. It’s a cat-and-mouse game for Stephanie Plum wherein the ultimate prize might be her life. With Janet Evanovich’s flair for hilarious situations, breathtaking action, and unforgettable characters, Lean Mean Thirteen shows why no one can beat Evanovich for blockbuster entertainment.

Janet Evanovich - Lee Goldberg - Pros ​and Cons
FBI ​special agent Kate O'Hare has made it her mission to nail international con artist Nicolas Fox. When she discovers his plot to plunder a venture capitalist's twentieth-story Chicago penthouse of all its cash and treasures while the self-proclaimed 'King of Hostile Takeovers' is getting married, Kate is 85 per cent - okay maybe 92 per cent - sure that she's finally going to bag Nick Fox. Problem is, first Kate has to convince her boss, building security, and maybe even herself, that wedding planner Merrill Stubing is actually Nicolas Fox. Second, she has to figure out how to corner and capture him without disrupting the event of the year. And third, what's going to happen once O'Hare finally gets her hands on Fox? It's going take a pro to catch a con before the fireworks over Lake Michigan go off.

Janet Evanovich - Fearless ​Fourteen
Janet ​Evanovich's lovable and hapless heroine is back for her fourteenth adventure. With an offer from Ranger of some night work she can't refuse, personal vendettas, hidden treasure and a monkey named Carl, it's not long before Stephanie Plum is embroiled in her most explosive adventure ever!

Janet Evanovich - Wicked ​Appetite
Life ​in Marblehead has had a pleasant predictability, until Diesel arrives. Rumor has it that a collection of priceless ancient relics representing the Seven Deadly Sins have made their way to Boston’s North Shore. Partnered with pastry chef Lizzie Tucker, Diesel bullies and charms his way through historic Salem to track them down—and his criminal mastermind cousin Gerewulf Grimorie. The black-haired, black-hearted Wulf is on the hunt for the relic representing gluttony. Caught in a race against time, Diesel and Lizzie soon find out that more isn’t always better, as they battle Wulf and the first of the deadly sins. With delectable characters and non-stop thrills that have made Janet Evanovich a household name, Wicked Appetite will leave you hungry for more.

Janet Evanovich - Top ​Secret Twenty-One
Catch ​a professional assassin: top priority. Find a failure-to-appear and collect big bucks: top score. How she’ll pull it all off: top secret. Trenton, New Jersey’s favorite used-car dealer, Jimmy Poletti, was caught selling a lot more than used cars out of his dealerships. Now he’s out on bail and has missed his date in court, and bounty hunter Stephanie Plum is looking to bring him in. Leads are quickly turning into dead ends, and all too frequently into dead bodies. Even Joe Morelli, the city’s hottest cop, is struggling to find a clue to the suspected killer’s whereabouts. These are desperate times, and they call for desperate measures. So Stephanie is going to have to do something she really doesn’t want to do: protect former hospital security guard and general pain in her behind Randy Briggs. Briggs was picking up quick cash as Poletti’s bookkeeper and knows all his boss’s dirty secrets. Now Briggs is next on Poletti’s list of people to put six feet under. To top things off, Ranger—resident security expert and Stephanie’s greatest temptation—has been the target of an assassination plot. He’s dodged the bullet this time, but if Ranger wants to survive the next attempt on his life, he’ll have to enlist Stephanie’s help and reveal a bit more of his mysterious past. Death threats, highly trained assassins, highly untrained assassins, and Stark Street being overrun by a pack of feral Chihuahuas are all in a day’s work for Stephanie Plum. The real challenge is dealing with her Grandma Mazur’s wild bucket list. A boob job and getting revenge on Joe Morelli’s Grandma Bella can barely hold a candle to what’s number one on the list—but that’s top secret.

Janet Evanovich - Kusswechsel
Für ​Stephanie Plum – Kautionsjägerin und Chaosmagnet – ist das Leben wie ein Doughnut: Erst beim Reinbeißen weiß man, was drin steckt. Und kaum hat man so richtig Geschmack daran gefunden, landet auch schon ein riesiger Marmeladenklecks auf dem allerbesten T-Shirt. Bei dieser Lebensphilosophie ist es nicht weiter verwunderlich, dass Stephanie es einmal mehr geschafft hat, zur völlig falschen Zeit am falschen Ort zu sein. Und das so effektiv, dass sich Trentons halbe Unterwelt an ihre Fersen heftet, Teilzeitlebensgefährte Joe Morelli mit Hausarrest droht und Stephanie schließlich bei dem unwiderstehlichen Ranger Unterschlupf suchen muss …

Janet Evanovich - A ​négy fejvadász
Stephanie ​Plum legújabb ügye első pillantásra egyszerűnek tűnik: meg kell találnia Maxine Nowickit, az óvadékos szökevényt, aki barátja, Eddie autójának eltulajdonítása miatt tartóztattak le. Ha nincs meg a nő, ugrik az óvadék. De egy Plum-féle rettenthetetlen ügynöknek ez nem jelenthet problémát. Ám semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Mások is meg akarják találni Maxine-t - egyebek között egy titokzatos üldöző, aki vélja elérése érdekében a gyilkosságtól sem riad vissza, valamint Maxine ex-barátja, Eddie, aki néhány régi levélre pályázik. Stephanie, az elnyűhetetlen Mazur nagymama, Lula, a kilencvenkilós egykori utcalány, valamint Sally Sweet, a transzvesztita rockgitáros segítségét is igénybe veszi a nyomozás során, de az ügyből természetesen nem maradhat ki Joe Morelli nyomozó, valamint Ranger, a kubai-amerikai fejvadász sem. Ráadásul Stephanie gimnáziumi nemezise, legfőbb vetélytársa is ott lohol a nyomukban abban reménykedve, hogy sikerül az orruk elől elhalászni a zsákmányt.

Janet Evanovich - Seven ​Up
New ​Jersey bounty hunter Stephanie Plum is on the trail of semi-retired bail jumper Eddie DeChooch, an old man who can still slip out of sight. When a corpse is found in Eddie's garden and two of her friends vanish, Stephanie finds herself making a devil's bargain with her mentor, the Ranger, who'll give her all the help she needs--if she gives him everything he wants.

Janet Evanovich - Vier ​Morde und ein Hochzeitsfest
Kopfgeldjägerin ​Stephanie Plum hat dringende Familienangelegenheiten zu regeln: Onkel Fred, der stadtbekannte Geizkragen, ist spurlos verschwunden. In seiner Wohnung stößt Stephanie auf Fotos eines in Plastik verpackten Toten, und die Spur von Onkel Fred verliert sich auf dem Gelände einer Mülldeponie. Offensichtlich war er in äußerst ungesunde Geschäfte verwickelt, was nun auch Stephanie zu spüren bekommt. Bei ihren Nachforschungen trifft sie nämlich auf einige unerfreuliche Gestalten, die ihr ans Leben wollen…

Kollekciók