Ajax-loader

Neil Gaiman könyvei a rukkolán


Neil Gaiman - Kilátás ​az erkélyről
Egy ​lebilincselő esszékötet rengeteg témáról – a művészettől és művészektől az álmokig, mítoszokig és emlékekig – a New York Times bestsellerszerző Neil Gaiman mélyre hatoló, szórakoztató és egyéni stílusában. Neil Gaimant, aki éles szemű megfigyelő, gondolatébresztő kommentátor és szorgalmas mesterember, már régóta nagyra tartják éles intellektusáért és meghökkentő képzeletéért, amelyek népszerű műveit áthatják. A Kilátás az erkélyről című kötet most először együtt mutatja be hatvan kiemelkedő nonfiction írását. Ebben a gazdag válogatásban analitikusan, de játékosan, ékesszólóan, mégis érthetően érdeklődési körök és témák széles skáláját találjuk, úgymint: régi és kortárs szerzők; zene; történetmondás; képregények; könyvesboltok; utazás; mesék; Amerika; ihlet; könyvtárak; szellemek. Ehhez jön még a címadó darab, mely hol meghatóan, hol öngúnnyal a szerző élményeit meséli el a 2010-es Oscar-díjkiosztó gálán Hollywoodban. Az éles, gunyoros, szellemes és bölcs kötet azokat a kérdéseket és témákat taglalja, melyek a legjobban érdeklik Neil Gaimant, ezáltal bepillantást kínálnak korunk egyik legméltatottabb, legkedveltebb és legbefolyásosabb művészének fejébe és szívébe.

Neil Gaiman - Felkavaró ​tartalom
Új ​novelláskötetében Neil Gaiman a maszkjainkat lerántva próbálja feltárni sebezhető, igazi énünket. Finom humora és borzongató képzelőereje olyan novellákat eredményez, melyeket újra meg újra el akarunk olvasni. A Fekete kutya című, eddig sehol máshol nem olvasható történet az Amerikai istenek világában játszódik, és Árnyék kalandjait szövi tovább. A gyűjtemény többi része is hasonlóan varázslatos: Gaiman számos stílust és műfajt – horror- és kísértettörténet, science-fiction és tündérmese, tanmese és vers – felvonultatva deríti fel az emberi érzések, élmények és tapasztalatok birodalmát. Egy novella az Óceán az út végén mellé, egy öregkori Sherlock Holmes-rejtély, egy közösségi média inspirálta kisprózafüzér és további húsz írás található a kötetben, mely méltó párja a Tükör és füstnek és a Törékeny holmiknak.

Neil Gaiman - Ne ​ess pánikba!
Douglas ​Adams a 20. század talán legjelentősebb sci-fi írója. Népszerűségét egy Innsbruck melletti mezőn felmerült ötletnek köszönheti, melyből aztán életre kelt a Galaxis Útikalauz stopposoknak. Neil Gaiman, az ismert és elismert képregény és sci-fi szerző Ne ess pánikba! című könyve Douglas Adams munkásságát élteti. A személyes beszélgetéseknek és interjúknak köszönhetően Gaiman első kézből tárja fel az olvasók előtt Adams életművét a Ki vagy, Doki? forgatókönyvektől a Dirk Gently regényeken át az Utoljára látható című útikönyvig. És természetesen mindent bemutat, ami Galaxis: az eredeti rádióműsort, a könyveket, a televíziós sorozatot, a törülköző jelentőségét, a számítógépes játékot és az internetes oldalt. A könyv, a közelmúlt eseményeit követve, mesél a mozifilmről, az első regény 30. évfordulójáról és a trilógia Eoin Colfer tollából származó hatodik, Ja, és még valami… című tagjának megjelenéséről is.

Covers_39284
elérhető
142

Neil Gaiman - Anansi ​fiúk
Kövér ​Charlie Nancy normális élete kizökken abban a pillanatban, ahogy apja meghal egy karaokeszínpadon Floridában. Charlie nem tudta, hogy az apja egy isten. És nem is sejtette, hogy van egy testvére. Ez a testvér most bekopogtat hozzá, hogy sokkal érdekesebbé tegye Kövér Charlie életét. És sokkal, de sokkal veszélyesebbé…

Neil Gaiman - A ​temető könyve
"Senki ​Owens, barátainak csak Sen, egy majdnem teljesen átlagos fiú. Akkor lenne teljesen átlagos, ha nem egy hatalmas temetőben lakna, ahol szellemek nevelik és tanítják, a gyámja pedig egy magának való alak, aki nem tartozik sem az élők, sem a holtak világához. Egy fiú számára a temető tele van veszéllyel és kalanddal: ott a domb alatti vén Indigóember, ott a kapu, amely egy sivatagra nyílik, ahol elhagyott vámpírváros áll, ott a különös és rettentő lény, a szlír. Viszont ha Sen kimegy a temetőből, vár rá a Jack nevű, aki már megölte Sen egész családját…"

Neil Gaiman - Amerikai ​istenek
Szörnyű ​vihar közeledik… Árnyék három évet töltött börtönben, közben mindvégig csak azt a pillanatot várta, amikor végre hazatérhet szeretett feleségéhez, hogy együtt új életet kezdjenek. De mielőtt találkozhatnának, szabadulása előtt néhány nappal a felesége autóbaleset áldozata lesz. Árnyék élete romokban hever, és ekkor a sors egy különös idegennel hozza össze, aki Szerda néven mutatkozik be, és furcsa módon sokkal többet tud róla, mint ő saját magáról. Szerda munkát ajánl neki, és miközben az események egyre váratlanabb fordulatokat vesznek, Árnyék kénytelen lesz megtanulni, hogy a múlt sohasem hal meg igazából. Mindenkinek, még az ő szeretett Laurájának is voltak titkai, és az álmok, mesék, legendák sokkal valóságosabbak, mint azt korábban gondolta volna. Árnyék számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mindennapi élet nyugodt felszíne alatt különös vihar tombol. Egy háború, amelynek tétje nem más, mint Amerika lelke. Egy háború, amelynek Árnyék hirtelen a kellős közepén találja magát. A Hugo-, Nebula-, Locus-, SFX Magazine- és Bram Stoker-díjas, világszerte elsöprő sikerű regényt most a könyv megjelenésének tizedik évfordulójára kibővített változatban vehetik kezükbe a magyar olvasók.

Neil Gaiman - Sandman ​- Az álmok fejedelme - Párák évszaka
A ​Végtelenek családi gyűlésén az Álmok Fejedelme elhatározza, hogy visszatér a pokolba, és kiszabadítja régi szerelmét, Nadát, akit gőgjében ő maga ítélt kárhozatra mintegy tízezer évvel ezelőtt. A pokolbéli látogatás persze nem veszélytelen, legutóbb Lucifer Hajnalcsillag megfogadta, hogy elpusztítja Morpheuszt, ha újra a felségterületére merészkedik. Ám a bosszúszomjas Lucifer helyett az Álomúr egy megfáradt lénnyel találkozik, aki a holt lelkeket szélnek ereszti, a pokol kulcsát pedig hősünkre ruházza, kezdjen vele, amit akar. A PÁRÁK ÉVSZAKA lebilincselő olvasmány; akkor sem csalódunk, ha a felszínen maradva megelégszünk egy lenyűgöző fantáziavilágban játszódó mesével, de akkor sem, ha mélyebbre ásva elgondolkodunk a Gaiman által finoman felvetett filozofikus, morális kérdéseken.

Neil Gaiman - P. Craig Russell - Sandman: the Dream Hunters
A humble young monk and a magical, shape-changing fox find themselves romantically drawn together. As their love blooms, the fox learns of a devilish plot by a group of demons and a Japanese emperor to steal the monk's life. With the aid of Morpheus, the fox must use all of her cunning and creative thinking to foil this evil scheme and save the man that she loves. A beautiful little tale.

Neil Gaiman - Megint világvége
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Neil Gaiman - Keine Panik
Ein Muß für alle Adams-Fans: In diesem Buch erfährt der geneigte Leser mehr über PER ANHALTER DURCH DIE GALAXIS, als er je erfahren wollte. Von der zündenden Idee zu diesem bizarren Werk, die Douglas Adams auf einer Wiese bei Innsbruck ereilte, bis zur Verbreitung von PER ANHALTER DURCH DIE GALAXIS als Buch, Radio- und TV-Serie, Schallplatte, Film, Computerspiel und Strandbadetuch wird jedes noch so irrsinnige Detail von Neil Gaiman in hirnsprengende Form dargeboten. Das beste Buch zum bemerkenswertesten Buch, das die großen Verlage von Ursa Minor je hervorbrachten. Welches das war? PER ANHALTER DURCH DIE GALAXIS selbstverständlich.

Neil Gaiman - Sandman ​Overture 4.
In ​an asylum in the City of the Stars, Morpheus comes face to face with the creature at the center of the war that will destroy the universe. Time is running out...

Neil Gaiman - Sandman ​Overture 2.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Neil Gaiman - Sandman ​Overture 1.
Twenty-five ​years since THE SANDMAN changed the landscape of modern comics, Neil Gaiman’s legendary series is back! THE SANDMAN: OVERTURE heralds New York Times best-selling writer Neil Gaiman’s return to the art form that made him famous, ably abetted by artistic luminary JH Williams III (BATWOMAN, PROMETHEA), whose lush, widescreen images provide an epic scope to The Sandman’s origin story. From the birth of a galaxy to the moment that Morpheus is captured, THE SANDMAN: OVERTURE will feature cameo appearances by fan-favorite characters such as The Corinthian, Merv Pumpkinhead and, of course, the Dream King’s siblings: Death, Desire, Despair, Delirium, Destruction and Destiny. “People have often asked me what happened to Morpheus to make it possible for him to be captured in THE SANDMAN #1,” Gaiman said. “And now they get to find out. And finding out, they get to learn secrets of the Endless that I’ve kept to myself for 25 years. Family secrets. And I should warn you: one of the Endless dies on page five.”

Neil Gaiman - Sandman ​Overture 3.
The ​armies of the night are gathering. The universe is beginning its final dance. Morpheus, far from home, walks the path of madness, accompanied only by himself.

Neil Gaiman - Die ​Messerkönigin
Von ​Liebe, Traum, Tod und dem Ende der Welt handeln diese Erzählungen. Es sind Berichte aus anderen Dimensionen, aus den Bereichen jenseits der Wirklichkeit, geschrieben von einem Meister der Fantasy. In dieser vielfältigen Sammlung von Geschichten, Balladen, Parabeln und Fabeln zeigt Neil Gaiman die ganze Breite seiner Möglichkeiten.

Neil Gaiman - Anansi ​Boys
God ​is dead. Meet the kids. When Fat Charlie's dad named something, it stuck. Like calling Fat Charlie "Fat Charlie." Even now, twenty years later, Charlie Nancy can't shake that name, one of the many embarrassing "gifts his father bestowed - before he dropped dead on a karaoke stage and ruined Fat Charlie's life. Mr. Nancy left Fat Charlie things. Things like the tall good-looking stranger who appears on Charlie's doorstep, who appears to be the brother he never knew. A brother as different from Charlie as night is to day, a brother who's going to show Charlie how to lighten up and have a little fun...just like Dear Old Dad. And all of a sudden, life starts getting very interesting for Fat Charlie. Because, you see, Charlie's dad wasn't just any dad. He was Anansi, a trickster god, the spider-god. Anansi is the spirit of rebellion -- he is able to overturn the social order, create wealth out of thin air, and baffle the devil. Exciting, scary, and deeply funny, Anansi Boys is a kaleidoscope journey deep into myth, a wild adventure, and a fierce and unstoppable farce, as Neil Gaiman shows us where gods come from, and how to survive your family.

Neil Gaiman - Ed Kramer - Gene Wolfe - Steve Brust - Clive Barker - Tori Amos - The ​Sandman: Book of Dreams
"There ​is a dark king who rules our dreams from a place of shadows and fantastic things. He is Morpheus, the lord of story. Older than humankind itself, he inhabits -- along with Destiny, Death, Destruction, Desire, Despair, and Delirium, his Endless sisters and brothers -- the realm of human consciousness. His powers are myth and nightmare -- inspirations, pleasures, and punishments manifested beneath the blanketing mist of sleep. Surrender to him now." A stunning collection of visions, wonders, horrors, hallucinations, and revelations from Clive Barker, Barbara Hambly, Tad Williams, Gene Wolfe, Nancy A. Collins, and sixteen other incomparable dreamers -- inspired by the groundbreaking, bestselling graphic novel phenomenon by Neil Gaiman.

Neil Gaiman - Das ​Graveyard Buch
Nobody ​Owens ist ein eher unauffälliger Junge. Nobody lebt auf dem Friedhof, liebevoll erzogen und behütet von den Geistern und Untoten, die dort zu Hause sind. Doch der tödliche Feind, vor dem der kleine Bod einst auf den Friedhof floh, ruht nicht. Er wartet auf den Tag, an dem Bod sein Zuhause verlassen wird, um zurückzukehren in die Welt der Lebenden. Wer wird Nobody dann noch beschützen?

Neil Gaiman - Jill Thompson - Stan Lee - Will Eisner - Marie Severin - Joe Kubert - Eduardo Risso - Geoff Johns - 9-11: ​September 11th 2001
In ​this second volume of the September 11th tribute volumes, DC Comics characters come to the fore. Once again, personal accounts bring that tragic day into sharp relief. Story contributors include Will Eisner, Stan Lee, Marie Severin, Joe Kubert, Eduardo Risso and Geoff John. All publishers' profits from the September 11th benefit books will be donated to World Trade Center relief organizations

Neil Gaiman - The ​Sandman Omnibus 1.
The ​Sandman is the universally lauded masterwork following Morpheus, Lord of the Dreaming--a vast hallucinatory landscape housing all the dreams of any and everyone who's ever existed. Regardless of cultures or historical eras, all dreamers visit Morpheus' realm--be they gods, demons, muses, mythical creatures, or simply humans who teach Morpheus some surprising lessons. Upon his escape from an embarrassing captivity at the hands of a mere mortal, Morpheus finds himself at a crossroads, forced to deal with the enormous changes within both himself and his realm. His journey to find his place in a world that's drastically changed takes him through mythical worlds to retrieve his old heirlooms, the back roads of America for a twisted reunion, and even Hell itself--to receive the dubious honor of picking the next Devil. But he'll learn his greatest lessons at the hands of his own family, the Endless, who--like him--are walking embodiments of the most influential aspects of existence. This massive hardcover tome, over 1000 pages, collects the first 37 issues of Neil Gaiman's groundbreaking series!

Neil Gaiman - M ​Is for Magic
A ​sinister jack-in-the-box haunts the lives of children who owned it, a stray cat does nightly battle to protect his adopted family, and a boy raised in a graveyard confronts the much more troubled world of the living in this wonderful book of short stories by master storyteller Neil Gaiman. These eleven stories range from the scary to the whimsical, the fantastical to the humorous - each a different journey in which the reader encounters the rich and wonderful imagination of a writer who knows how to thrill and satisfy his audience.

Neil Gaiman - The ​Sandman 6. - Fables & Reflections
The ​critically acclaimed THE SANDMAN: FABLES AND REFLECTIONS continues the fantastical epic of Morpheus, the King of Dreams, as he observes and interacts with an odd assortment of historical and fictional characters throughout time. Featuring tales of kings, explorers, spies, and werewolves, this book of myth and imagination delves into the dark dreams of Augustus Caesar, Marco Polo, Cain and Abel, Norton I, and Orpheus to illustrate the effects that these subconscious musings have had on the course of history and mankind.

Neil Gaiman - The ​Absolute Sandman 1.
THE ​SANDMAN, written by New York Times bestselling author Neil Gaiman, was the most acclaimed comic book title of the 1990s. A rich blend of modern myth and dark fantasy in which contemporary fiction, historical drama and legend are seamlessly interwoven, THE SANDMAN is also widely considered one of the most original and artistically ambitious series of the modern age. By the time it concluded in 1996, it had made significant contributions to the artistic maturity of comic books and become a pop culture phenomenon in its own right. Now, DC Comics is proud to present this comics classic in an all-new Absolute Edition format. The first of four beautifully designed slipcased volumes, THE ABSOLUTE SANDMAN VOL. 1 collects issues 1-20 of The Sandman and features completely new coloring, approved by the author, on the first 18 issues, as well as a host of never-before-seen extra material, including the complete original Sandman Proposal, a gallery of character designs from Gaiman and the artists who originated the look of the Sandman, and the original script to the World Fantasy Award-winning THE SANDMAN #19, "A Midsummer Night’s Dream," together with reproductions of the issue’s original pencils by Charles Vess. Also included are a new introduction by DC’s president Paul Levitz and a new afterword by Gaiman.

Neil Gaiman - Törékeny ​holmik
A ​tizenkét hónapnak is múlatnia kell valahogy az időt, hát mesélnek egymásnak. Árnyék hiába utazik Skóciába, akit az istenek egyszer megtaláltak, azt nem hagyják békén. Ha betévedünk egy partira, ahol gyönyörű lányok vannak, azért kérdezzünk rá, honnan jöttek. Neil Gaiman a tőle várható virtuozitással, könnyedén váltva az abszurd, humoros és morbid hangulatokat, ezúttal novellákban és versekben mutatja be azt a világot, amit csak ő lát a valóság látóterének szélén.

Alisa Kwitney - Neil Gaiman - The ​Sandman: King of Dreams
The ​first and only comic book to receive the World Fantasy Award, The Sandman continues to break new ground in the comic book medium and beyond. Author Alisa Kwitney explores its beginnings and chronicles the comic's emergence as a unique and undeniable force in the literary world. Richly illustrated, this history shows how Gaiman and The Sandman's gifted artists, such as Dave McKean and Yoshitaka Amano, create a haunting (and haunted) main character who wields immense power. With illustrations never before published, behind-the-scenes stories, handwritten notes, and interviews with Gaiman himself, this volume is a true testament to the dream king and his creator.

Neil Gaiman - Fragile ​Things
Let ​me tell you a story. No, wait, one's not enough. I'll begin again... Let me tell you stories of the months of the year, of ghosts and heartbreak, of dread and desire. Of after-hours drinking and unanswered phones, of good deeds and bad days, of trusting wolves and how to talk to girls. There are stories within stories, whispered in the quiet of the night, shouted above the roar of the day, and played out between lovers and enemies, strangers and friends. But all, all are fragile things made of just 26 letters arranged and rearranged to form tales and imaginings which will dazzle your senses, haunt your imagination and move you to the very depths of your soul.

Neil Gaiman - Odd ​and the Frost Giants
Odd's ​luck has been bad so far. He lost his father on a Viking expedition, his foot was crushed beneath a tree, and the winter seems to be going on forever. But when Odd flees to the woods and releases a trapped bear, his luck begins to change. The eagle, bear and fox he encounters reveal they're actually Nordic gods, trapped in animal form by the evil Frost Giants who have conquered Asgard, the city of the gods. Can a twelve-year-old boy reclaim Thor's hammer, outwit the Frost Giants and release the gods?

Neil Gaiman - Michael Reaves - InterWorld
Joey ​Harker isn't a hero. In fact, he's the kind of guy who gets lost in his own house. But then one day, Joey gets really lost. He walks straight out of his world and into another dimension. Joey's walk between the worlds makes him prey to two terrible forces—armies of magic and science who will do anything to harness his power to travel between dimensions. When he sees the evil those forces are capable of, Joey makes the only possible choice: to join an army of his own, an army of versions of himself from different dimensions who all share his amazing power and who are all determined to fight to save the worlds. Master storyteller Neil Gaiman and Emmy Award-winning science-fiction writer Michael Reaves team up to create a dazzling tale of magic, science, honor, and the destiny of one very special boy—and all the others like him.

Neil Gaiman - The ​Sandman 5. - A Game Of You
Take ​an apartment house, mix in a drag queen, a lesbian couple, some talking animals, a talking severed head, a confused heroine, and the deadly Cuckoo. Stir vigorously with a hurricane and Morpheus himself and you get this fifth installment of the SANDMAN series. This story stars Barbie, who first makes an appearance in THE DOLL'S HOUSE, who here finds herself a princess in a vivid dreamworld.

Neil Gaiman - American ​Gods
Shadow ​is a man with a past and wants nothing more now than to live a quiet life with his wife. When his wife is killed in a terrible accident, Shadow flies home for the funeral. As a raging storm rocks the plane, the strange man in the seat next to Shadow introduces himself as Mr. Wednesday. He knows more about Shadow than is possible--and he warns Shadow an even bigger storm is coming.

Neil Gaiman - Sandman ​- Az álmok fejedelme - Prelűdök és noktürnök
A ​mágus és okkultista Roderick Burgess 1916-ban, Angliában, különös szertartásra készül. Célja, hogy megidézze és csapdába ejtse a halált… Ám a kísérlet balul üt ki, és Halál helyett testvére, az Álmok Fejedelme, Sandman esik a mágus fogságába; így indul az utóbbi idők legnépszerűbb, többszörösen díjnyertes képregénysorozata. A SANDMAN borongós hangulatú, zseniális eposz, Neil Gaiman választékos prózájában és a képregényszakma legkeresettebb rajzolóinak értő tolmácsolásában tálalva, a modern mítoszok és a baljós hangulatú fantasy keveréke, amelyben a kortárs irodalom, a történelmi dráma és az ősi legendák szinte észrevétlenül fonódnak össze. A PRELŰDÖK ÉS NOKTÜRNÖK a mítosz, a varázslat és a fekete humor páratlan elegyével mutatja be a főbb szereplőket, és indítja útjára ezt az egyedülálló, a képregények világában semmihez sem hasonlítható történetfolyamot, amelyet sosem fog elfelejteni az, aki egyszer olvasta.

Holly Black - Neil Gaiman - Derek Landy - Charlie Higson - Alex Scarrow - Malorie Blackman - Richelle Mead - Patrick Ness - Philip Reeve - Marcus Sedgwick - Michael Scott - Eoin Colfer - Doctor ​Who: 12 Doctors, 12 Stories
To ​celebrate the arrival of Peter Capaldi on to our screens as the newly regenerated Doctor, this collection of Doctor Who short stories, each written by a different author, now includes an extra, brand-new twelfth adventure as part of the 12 Doctors, 12 Stories paperback anthology. Offering the perfect addition to the top-selling series, the twelfth story, "Lights Out," has been penned by self-professed Doctor Who fan and best-selling female sci-fi writer Holly Black.

Kollekciók