Ajax-loader

R. L. Stine könyvei a rukkolán


Max ​a születésnapján talál egy bűvös tükröt a padláson. A tükör képes eltüntetni őt. Max eltűnősdit kezd játszani a barátaival...egészen addig, míg az irányítás ki nem csúszik a kezéből: az eltűnések egyre hosszabbra sikerülnek és Maxnak egyre nehezebb visszajönnie. A láthatatlanság veszélyes játékká válik. Max újra eltűnik. Lehet, hogy ... örökre?

Samantha ​Byrd tipikus kétballábas, akivel mindig történik valami. A kosárlabda csapatban állandó nevetség tárgya, és az az alávaló Judith Bellwood is mindent elkövet azért, hogy teljesen lehetetlenné tegye akár a pályán, akár a pályán kívül. De most úgy tűnik, hogy minden megváltozik. Sam találkozott valakivel, aki garantálja, hogy teljesíti három kívánságát. A baj csak az, hogy Sam nem gondolta meg eléggé, mit is kíván.... Mert a kívánságok valóra válnak és rémálommá változtatják az életét!

Carly ​Beth halloweeni maszkja annyira visszataszító, hogy a lány testvére majdnem halálra rémül tőle. Annyira ijesztő, hogy még a barátai is teljesen kiborulnak, mikor meglátják. A legjobb halloweeni maszk, ami valaha is létezett. A legjobb, amit Carly Beth csak kívánhatott Halloween éjszakájára. Sőt. Több, mint egy hátborzongató maszk. Sokkal több, hiszen Hallowennek már majdnem vége, de Carly Beth még mindig viseli a különös maszkot...

Billy ​és húga, Sheena meglátogatják nagybátjukat, Doktor Deep-et, egy karib-tengeri kis szigeten. Tökéletes hely a búvárkodásra... s Billy nyitott a kalandokra. Csak egyetlen szabályt kell észbentartania: távolmaradni a korallzátonytól! Ám a zátony csodálatosan szép. Olyan békés hely. Billy nem képes ellenállni. Ám a vízben nincs egyedül...Valami bújkál a tenger mélyén... Egy sötét pikkelyes lény... 10 éves kortól ajánljuk az olvasóknak.

Múlt ​évi félelmetes kalandja után Gabe kicsit fél visszamenni Egyiptomba. Vissza az ókori piramisokhoz, ahol azokat a hátborzongató múmiákat látta. Tudomására jut egy ősi egyiptomi babona. Létezik egy titkos varázsige, amitől életre kelnek a múmiák. Gabe bácsikája szerint kacsa az egész. De hirtelen hangokat hallani a múmia sírjából! Az nem lehet, hogy néhány zagyva szó feltámasztja a holtakat! Vagy mégis?

Gabe ​eltéved a piramisban. Sari, Gabe mindig viccelő unokatestvére az előző percben még közvetlenül Gabe előtt sétált a piramis alagútjában, aztán hirtelen, mintha a föld nyelte volna el. De Gabe mégsincs egyedül. Valaki más is van a piramisban. Valaki... vagy valami. Gabe nem hisz a múmia átkában. De ez nem jelenti azt, hogy az átok nem létezik...

Hannáék ​környékén különös dolgok történnek, amióta az az új fiú a szomszéd házba költözött. Előző este, amikor Hanna lefeküdt, az a ház még teljesen üres volt! Vagy mégsem? Ráadásul még mindig olyan elhagyatottnak tűnik! Vajon miért? Hanna nem kap választ az új szomszédtól. A fiú a leglehetetlenebb pillanatokban tűnik el, és mindig olyan sápadt... Csak nem egy kísértet lakik a szomszédban?

Amikor ​Jerry új otthonuk poros padlásán egy zongorára bukkan, szülei ötlete szinte magától értetődőnek tűnik: járjon zongoraórára. Nem is lenne ezzel semmi baj, de a zongoratanárral, dr. Shreekkel valami nem stimmel. Valahogy különösen viszonyul Jerry kezéhez. Aztán fura dolgok jutnak Jerry fülébe. Rémtörténetek Mr. Shreek tanítványairól, akik elmentek a zeneiskolába, és sohasem tértek onnan vissza...

A ​kis faluban, ahol Jane él éjszakánként szörnyű üvöltések hallatszanak, és minden ház előtt mind egyforma hóember áll: nyakukban vörös sál, arcukat sebhely csúfítja, szájuk ördögi vigyorra görbül. Vajon mi lehet e mögött?

Techno ​geek and creator of a popular web comic, Robby Schwartz discovers that his creation, a villain called Dr. Maniac, has somehow come to life and is stalking him and his family. At the end Robby defeats Dr. Maniac and saves his family, but then he gets a strange invite to a place called Horrorland and while in a section called Werewolf Forest he meets two girls named Britney and Molly who he follows to Panic Park. However, the three of them soon run into an old wooden enemy- Slappy!

Brenda ​hates her cousin Halley. And Brenda isn't the only one. Because Halley keeps stealing other people's boyfriends. So Brenda and her friends decide to plan the perfect murder. Something to go along with Brenda's perfect Halloween party. Not that they're really going to kill anybody. It's just a joke. Right? Ha. Ha.

Amanda ​és Josh úgy vélik, hogy nagyon különös az a ház, amelybe most költöztek be. Szinte kísérteties. Talán szellemek látogatják. És Sötét Zuhatag városa is meglehetősen furcsa. A szüleik azonban nem hisznek nekik. - Majd megszokjátok!- mondják. - Menjetek és keressetek magatoknak új barátokat! Amanda és Josh szót fogadnak. Ezek az új barátok azonban nem éppen olyanok, amilyenekre a szüleik gondoltak. Ők ugyanis igazi barátok akarnak lenni... örökre.

They're ​baa-ack! Make way for the bestselling children's series of all time! With a fresh new look, GOOSEBUMPS is set to scare a whole new generation of kids. So reader beware--you're in for a scare! They're creepy and they're crawly -- they're totally disgusting! Obsessed with worms? That's putting it mildly. Todd is so fascinated with worms, he keeps a worm farm in his basement! Most of all, Todd loves torturing his sister and her best friend with worms. Dropping them in their hair. Down their backs. Until one day, after cutting a worm in half, Todd notices something strange. The rest of the worms seem to be staring at him! Suddenly worms start showing up in the worst places for Todd. In his bed. In his homework. Even in his spaghetti!

Wealthy, ​beautiful, spoilt Joanna Collier has it all, including her boyfriend Dex. But then she breaks up with him - the gougeous Shep seems more her type. When Dex dies in a terrible accident, Joanna's sorry, of course, but it's not her fault is it? She never loved him anyway - he was just another toy to be used and thrown away. But now Dex is back - from the dead. And he wants one last date with her...

Sue ​és öccse, Eddie londoni városnéző túrán vesznek részt, amikor kisebb nehézséggel kell szembenézniük. Véletlenül lemaradtak a csoportjuktól. Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen a túravezetőjük csak nem hagyja őket ott - abban az ódon, borongós hangulatú várbörtönben. Az nem lehet, hogy bent ragadnak sötétedés után! Azokkal a hátborzongató hangokkal és egy fura, sötét alakkal a hátukban, aki mindenáron őket akarja... holtan.

"You're ​not safe anywhere. I'll get my revenge!" Can it really be Mr Faberson on the line? He should still be locked up after trying to kill Deema and Jade last year. But Jade and Deema soon realize that someone is nearby, watching their every move, and waiting to kill them.

Sand, ​surf, sun ...Roxie lives for the summer. This year things aren't going the way she'd planned. Because when she broke into Lee Blume's house just to win a stupid bet, she saw something she shouldn't have seen...And now she's the only witness to something she can't forget.

Valami ​szörnyű történik a Láz-mocsárnál.Valami nagyon szörnyű. Minden azzal a különös éjszakai üvöltéssel kezdősött. Aztán ott volt az a széttépett nyúl is. Mindenki azt hitte, hogy mindez Farkasnak, Grady kutyájának a műve. Ami azt illeti, tényleg úgy néz ki, mint egy farkas és kissé vadnak is látszik. De Grady tudja, hogy Farkas csak egy nagy termetű, ám békés kutya. Nem ugatja a holdat, ...nem tűnik el éjfélkor, ... és telihold ideján nem változik rémisztő teremtménnyé. Vagy talán mégis?

A ​monster-sized edition features a screaming sound chip that activates when readers open the front cover, and three enclosed stories include ""Welcome to Dead House,"" ""Stay Out of the Basement,"" and ""Say Cheese and Die!""

Erst ​vor kurzem ist Amanda mit ihren Eltern und ihrem jüngeren Bruder Josh nach Dark Falls gezogen. Ihr neues Haus ist düster und unheimlich. Irgend etwas stimmt nicht, darüber ist sie sich mit Josh einig. Eines Nachts machen die beiden eine schaurige Entdeckung. . . . Mit der "Gänsehaut"-Serie geht ein Lesephänomen um die Welt. Der Schöpfer der Reihe - R. L. Stine - versteht es, mit seinen Gruselgeschichten die Kinder zu fesseln. Die "Süddeutsche Zeitung" urteilte: "Gut gemachte Spannung, ohne Grausamkeit und Brutalitäten." 200 Millionen verkaufte Bücher in nur fünf Jahren sprechen für sich, und für eine begeisterte Lesegemeinschaft.

Nincs ​a világon még egy olyan beképzelt lány, mint Courtney. Azt hiszi, ő a legbátrabb és a legokosabb, ráadásul állandóan megszégyeníti Eddie-t és barátait. De végül Eddie megelégeli a dolgot. Elhatározza, hogy egyszer s mindenkorra megijeszti Courtneyt. Ördögien tökéletes tervet eszel ki. Ráveszi a lány, hogy menjen ki éjszaka az erdei patakhoz. Eddie ugyanis tudja, hogy Courtney elhiszi azt az ostoba mesét a patak medrében élő iszapszörnyekről. Eddie nem hisz a rémmesében. Pedig az egyszer csak valóra válik...

...Jerry ​már alig várja, hogy feltérképezhesse azt a régi barlangot, amit a tengerparton talált.Társai elmesélnek neki egy történetet: egy történetet a kísértetről, aki a barlang mélyén lakik. A kísértetről, aki már 3oo éves....Ez is csak egy buta kísértethistória.Vagy mégsem?

Broke ​legjobb barátja, Zeke kapta idén a főszerepet az iskolai színdarabban. A darab címe: A fantom. Zeke teljesen be van sózva..., örül, hogy fantomnak öltözhet. Broke szerint túlságosan is beleéli magát a szerepébe... És ilyenkor valóban félelmetes dolgok történnek. A díszletre valaki különös üzenetet ír fel: "A fantom lecsap rátok!". Valaki meg akarja akadályozni az előadást? Vagy egy igazi fantom lakik a színpad alatt?

Lucy ​állandóan rémtörténeteket mesél. Családja és barátai már torkig vannak a kitalált históriákkal. Egy napon aztán Lucy egy valódi, eleven szörnyeteget fedez fel: a könyvtárost, aki a nyári olvasóprogramot vezeti. Igen ám, de Lucy túl sok rémmesét adott már elő ezért egyetlen szavát sem hiszik el a könyvtárban meghúzódó félelmetes teremtményről. A szörnyeteg azonban rájön, hogy titkát felfedezték... és Lucy nyomába ered.

Something ​weird is happening in Fever Swamp. Something really horrible. It started with the strange howling at night. Then there was the rabbit, torn to shreds. Everyone thinks Grady's new dog is responsible. After all, he looks just like a wolf. And he seems a little on the wild side. But Grady knows his dog is just a regular old dog. And most dogs don't howl at the moon. Or disappear at midnight. Or change into terrifying creatures when the moon is full. Or do they?

For ​use in schools and libraries only. Science fiction buff Sammy Jacobs, a young boy who is a disappointment to his research scientist parents, is unable to make anyone believe him when an invisible boy named Matthew Armstrong disrupts his life.

Werewolf ​Village. The Doom Slide. The Coffin Cruise. These are just a few of the famous attractions awaiting Luke and Lizzy Morris at HorrorLand, the amusement park where terror comes free with every ticket. Step right up and join the Morris family as they ride each ride--and scream each scream--for the very first time. Because it might also be their last. It's the classic prequel to R.L. Stine's blockbuster GOOSEBUMPS HORRORLAND series. Now with exclusive bonus materials including secrets from the new Goosebumps HorrorLand series, tips & tricks for the Goosebumps HorrorLand video game, and more!

Hannah ​Fairchild is startled to wake up from a horrific nightmare to find that the empty house next door has suddenly been sold, as if overnight, and the son of the family somehow has the ability to survive a series of near-fatal accidents. The more she investigates, Hannah discovers to her shock that the new neighbours might be ghosts.

He's ​hearing voices . . . from another world! Tommy Frazer's dad just got married. Now Tommy's got a new mom. And he's going to a new school -- Bell Valley Middle School. Tommy doesn't hate school. But it's hard making friends. And his new school is so big, it's easy to get lost. Which is exactly what happens. Tommy gets lost -- lost in a maze of empty classrooms. And that's when he hears the voices. Kids' voices crying for help. Voices coming from behind the classroom walls. . . .

Amanda ​and Josh move with their parents into an old haunted house located in the strange town of Dark Falls where people are unlike any they have known before.

All ​locked up and no place to go! Sue and her brother, Eddie, are visiting London when they run into a little problem. They can't find their tour group. Still, there's no reason to panic. No way their tour guide would just leave them. All alone. In a gloomy old prison tower. No way they'd get locked inside. After dark. With those eerie sounds. And a strange dark figure who wants them . . . dead.

Something ​dead has been here... Gabe just got lost - in a pyramid. One minute, his crazy cousin Sari was right ahead of him in the pyramid tunnel. The next minute, she'd disappeared. But Gabe isn't alone. Someone else is in the pyramid, too. Someone. Or some thing. Gabe doesn't believe in the curse of the mummy's tomb. But that doesn't mean that the curse isn't real. Does it?

He's ​still walking. He's still stalking. Amy's ventriloquist dummy, Dennis, keeps losing his head -- for real. So Amy begs her family for a new dummy. That's when her dad finds Slappy in a local pawnshop. Slappy's kind of ugly, but at least his head stays on! And besides, Amy's having fun practicing her new routine. It's like this dummy knows what she's thinking. Like he can move on his own. And it's great - until Slappy starts a routine of his own. A nasty, horrible routine. And Amy can't control him....

KEEP ​OFF THEIR GRASS! Two pink flamingos. A whole family of plaster skunks. Joe Burton's dad loves tacky lawn ornaments. But when he brings home two ugly lawn gnomes, the trouble begins. Late at night. When everyone's sleeping. Someone's creeping in the garden. Whispering nasty things. Smashing melons. Squashing tomatoes. No way two dumb old lawn ornaments with pointy hats could be causing all the trouble... Is there?