Ajax-loader

R. L. Stine könyvei a rukkolán


Carly ​Beth halloweeni maszkja annyira visszataszító, hogy a lány testvére majdnem halálra rémül tőle. Annyira ijesztő, hogy még a barátai is teljesen kiborulnak, mikor meglátják. A legjobb halloweeni maszk, ami valaha is létezett. A legjobb, amit Carly Beth csak kívánhatott Halloween éjszakájára. Sőt. Több, mint egy hátborzongató maszk. Sokkal több, hiszen Hallowennek már majdnem vége, de Carly Beth még mindig viseli a különös maszkot...

Max ​a születésnapján talál egy bűvös tükröt a padláson. A tükör képes eltüntetni őt. Max eltűnősdit kezd játszani a barátaival...egészen addig, míg az irányítás ki nem csúszik a kezéből: az eltűnések egyre hosszabbra sikerülnek és Maxnak egyre nehezebb visszajönnie. A láthatatlanság veszélyes játékká válik. Max újra eltűnik. Lehet, hogy ... örökre?

Samantha ​Byrd tipikus kétballábas, akivel mindig történik valami. A kosárlabda csapatban állandó nevetség tárgya, és az az alávaló Judith Bellwood is mindent elkövet azért, hogy teljesen lehetetlenné tegye akár a pályán, akár a pályán kívül. De most úgy tűnik, hogy minden megváltozik. Sam találkozott valakivel, aki garantálja, hogy teljesíti három kívánságát. A baj csak az, hogy Sam nem gondolta meg eléggé, mit is kíván.... Mert a kívánságok valóra válnak és rémálommá változtatják az életét!

Billy ​és húga, Sheena meglátogatják nagybátjukat, Doktor Deep-et, egy karib-tengeri kis szigeten. Tökéletes hely a búvárkodásra... s Billy nyitott a kalandokra. Csak egyetlen szabályt kell észbentartania: távolmaradni a korallzátonytól! Ám a zátony csodálatosan szép. Olyan békés hely. Billy nem képes ellenállni. Ám a vízben nincs egyedül...Valami bújkál a tenger mélyén... Egy sötét pikkelyes lény... 10 éves kortól ajánljuk az olvasóknak.

Múlt ​évi félelmetes kalandja után Gabe kicsit fél visszamenni Egyiptomba. Vissza az ókori piramisokhoz, ahol azokat a hátborzongató múmiákat látta. Tudomására jut egy ősi egyiptomi babona. Létezik egy titkos varázsige, amitől életre kelnek a múmiák. Gabe bácsikája szerint kacsa az egész. De hirtelen hangokat hallani a múmia sírjából! Az nem lehet, hogy néhány zagyva szó feltámasztja a holtakat! Vagy mégis?

Gabe ​eltéved a piramisban. Sari, Gabe mindig viccelő unokatestvére az előző percben még közvetlenül Gabe előtt sétált a piramis alagútjában, aztán hirtelen, mintha a föld nyelte volna el. De Gabe mégsincs egyedül. Valaki más is van a piramisban. Valaki... vagy valami. Gabe nem hisz a múmia átkában. De ez nem jelenti azt, hogy az átok nem létezik...

Hannáék ​környékén különös dolgok történnek, amióta az az új fiú a szomszéd házba költözött. Előző este, amikor Hanna lefeküdt, az a ház még teljesen üres volt! Vagy mégsem? Ráadásul még mindig olyan elhagyatottnak tűnik! Vajon miért? Hanna nem kap választ az új szomszédtól. A fiú a leglehetetlenebb pillanatokban tűnik el, és mindig olyan sápadt... Csak nem egy kísértet lakik a szomszédban?

Amikor ​Jerry új otthonuk poros padlásán egy zongorára bukkan, szülei ötlete szinte magától értetődőnek tűnik: járjon zongoraórára. Nem is lenne ezzel semmi baj, de a zongoratanárral, dr. Shreekkel valami nem stimmel. Valahogy különösen viszonyul Jerry kezéhez. Aztán fura dolgok jutnak Jerry fülébe. Rémtörténetek Mr. Shreek tanítványairól, akik elmentek a zeneiskolába, és sohasem tértek onnan vissza...

A ​kis faluban, ahol Jane él éjszakánként szörnyű üvöltések hallatszanak, és minden ház előtt mind egyforma hóember áll: nyakukban vörös sál, arcukat sebhely csúfítja, szájuk ördögi vigyorra görbül. Vajon mi lehet e mögött?

Techno ​geek and creator of a popular web comic, Robby Schwartz discovers that his creation, a villain called Dr. Maniac, has somehow come to life and is stalking him and his family. At the end Robby defeats Dr. Maniac and saves his family, but then he gets a strange invite to a place called Horrorland and while in a section called Werewolf Forest he meets two girls named Britney and Molly who he follows to Panic Park. However, the three of them soon run into an old wooden enemy- Slappy!

Brenda ​hates her cousin Halley. And Brenda isn't the only one. Because Halley keeps stealing other people's boyfriends. So Brenda and her friends decide to plan the perfect murder. Something to go along with Brenda's perfect Halloween party. Not that they're really going to kill anybody. It's just a joke. Right? Ha. Ha.

Amanda ​és Josh úgy vélik, hogy nagyon különös az a ház, amelybe most költöztek be. Szinte kísérteties. Talán szellemek látogatják. És Sötét Zuhatag városa is meglehetősen furcsa. A szüleik azonban nem hisznek nekik. - Majd megszokjátok!- mondják. - Menjetek és keressetek magatoknak új barátokat! Amanda és Josh szót fogadnak. Ezek az új barátok azonban nem éppen olyanok, amilyenekre a szüleik gondoltak. Ők ugyanis igazi barátok akarnak lenni... örökre.

They're ​baa-ack! Make way for the bestselling children's series of all time! With a fresh new look, GOOSEBUMPS is set to scare a whole new generation of kids. So reader beware--you're in for a scare! They're creepy and they're crawly -- they're totally disgusting! Obsessed with worms? That's putting it mildly. Todd is so fascinated with worms, he keeps a worm farm in his basement! Most of all, Todd loves torturing his sister and her best friend with worms. Dropping them in their hair. Down their backs. Until one day, after cutting a worm in half, Todd notices something strange. The rest of the worms seem to be staring at him! Suddenly worms start showing up in the worst places for Todd. In his bed. In his homework. Even in his spaghetti!

Wealthy, ​beautiful, spoilt Joanna Collier has it all, including her boyfriend Dex. But then she breaks up with him - the gougeous Shep seems more her type. When Dex dies in a terrible accident, Joanna's sorry, of course, but it's not her fault is it? She never loved him anyway - he was just another toy to be used and thrown away. But now Dex is back - from the dead. And he wants one last date with her...

Sue ​és öccse, Eddie londoni városnéző túrán vesznek részt, amikor kisebb nehézséggel kell szembenézniük. Véletlenül lemaradtak a csoportjuktól. Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen a túravezetőjük csak nem hagyja őket ott - abban az ódon, borongós hangulatú várbörtönben. Az nem lehet, hogy bent ragadnak sötétedés után! Azokkal a hátborzongató hangokkal és egy fura, sötét alakkal a hátukban, aki mindenáron őket akarja... holtan.

"You're ​not safe anywhere. I'll get my revenge!" Can it really be Mr Faberson on the line? He should still be locked up after trying to kill Deema and Jade last year. But Jade and Deema soon realize that someone is nearby, watching their every move, and waiting to kill them.

Sand, ​surf, sun ...Roxie lives for the summer. This year things aren't going the way she'd planned. Because when she broke into Lee Blume's house just to win a stupid bet, she saw something she shouldn't have seen...And now she's the only witness to something she can't forget.

Valami ​szörnyű történik a Láz-mocsárnál.Valami nagyon szörnyű. Minden azzal a különös éjszakai üvöltéssel kezdősött. Aztán ott volt az a széttépett nyúl is. Mindenki azt hitte, hogy mindez Farkasnak, Grady kutyájának a műve. Ami azt illeti, tényleg úgy néz ki, mint egy farkas és kissé vadnak is látszik. De Grady tudja, hogy Farkas csak egy nagy termetű, ám békés kutya. Nem ugatja a holdat, ...nem tűnik el éjfélkor, ... és telihold ideján nem változik rémisztő teremtménnyé. Vagy talán mégis?

A ​monster-sized edition features a screaming sound chip that activates when readers open the front cover, and three enclosed stories include ""Welcome to Dead House,"" ""Stay Out of the Basement,"" and ""Say Cheese and Die!""

Erst ​vor kurzem ist Amanda mit ihren Eltern und ihrem jüngeren Bruder Josh nach Dark Falls gezogen. Ihr neues Haus ist düster und unheimlich. Irgend etwas stimmt nicht, darüber ist sie sich mit Josh einig. Eines Nachts machen die beiden eine schaurige Entdeckung. . . . Mit der "Gänsehaut"-Serie geht ein Lesephänomen um die Welt. Der Schöpfer der Reihe - R. L. Stine - versteht es, mit seinen Gruselgeschichten die Kinder zu fesseln. Die "Süddeutsche Zeitung" urteilte: "Gut gemachte Spannung, ohne Grausamkeit und Brutalitäten." 200 Millionen verkaufte Bücher in nur fünf Jahren sprechen für sich, und für eine begeisterte Lesegemeinschaft.

Nincs ​a világon még egy olyan beképzelt lány, mint Courtney. Azt hiszi, ő a legbátrabb és a legokosabb, ráadásul állandóan megszégyeníti Eddie-t és barátait. De végül Eddie megelégeli a dolgot. Elhatározza, hogy egyszer s mindenkorra megijeszti Courtneyt. Ördögien tökéletes tervet eszel ki. Ráveszi a lány, hogy menjen ki éjszaka az erdei patakhoz. Eddie ugyanis tudja, hogy Courtney elhiszi azt az ostoba mesét a patak medrében élő iszapszörnyekről. Eddie nem hisz a rémmesében. Pedig az egyszer csak valóra válik...

...Jerry ​már alig várja, hogy feltérképezhesse azt a régi barlangot, amit a tengerparton talált.Társai elmesélnek neki egy történetet: egy történetet a kísértetről, aki a barlang mélyén lakik. A kísértetről, aki már 3oo éves....Ez is csak egy buta kísértethistória.Vagy mégsem?

Broke ​legjobb barátja, Zeke kapta idén a főszerepet az iskolai színdarabban. A darab címe: A fantom. Zeke teljesen be van sózva..., örül, hogy fantomnak öltözhet. Broke szerint túlságosan is beleéli magát a szerepébe... És ilyenkor valóban félelmetes dolgok történnek. A díszletre valaki különös üzenetet ír fel: "A fantom lecsap rátok!". Valaki meg akarja akadályozni az előadást? Vagy egy igazi fantom lakik a színpad alatt?

Lucy ​állandóan rémtörténeteket mesél. Családja és barátai már torkig vannak a kitalált históriákkal. Egy napon aztán Lucy egy valódi, eleven szörnyeteget fedez fel: a könyvtárost, aki a nyári olvasóprogramot vezeti. Igen ám, de Lucy túl sok rémmesét adott már elő ezért egyetlen szavát sem hiszik el a könyvtárban meghúzódó félelmetes teremtményről. A szörnyeteg azonban rájön, hogy titkát felfedezték... és Lucy nyomába ered.

For ​use in schools and libraries only. Science fiction buff Sammy Jacobs, a young boy who is a disappointment to his research scientist parents, is unable to make anyone believe him when an invisible boy named Matthew Armstrong disrupts his life.

A ​PICTURE-PERFECT NIGHTMARE…Sourball. That's what Greg calls his English teacher, Mr. Saur. He's a real grouch. And he just gave Greg a big fat "F" on his oral report. He didn't believe Greg's story. About the camera Greg found last summer. About the pictures it took. About the evil things that happened. Poor Greg. He just wanted to prove old Sourball wrong. But now that he's dug up the camera, bad things are happening. Really bad things. Just like the first time....

Billy ​Deep and his sister Sheena are spending another summer in the Caribbean on their uncle's totally cool floating lab. The weather is beautiful. And there are lots of neat places to go swimming and snorkeling. Billy and Sheena are great swimmers. But even great swimmers get into trouble—especially this year. This year there's something really scary going on under the sea. The fish all seem to be growing. Bigger and bigger. Into monster-sized sea creatures. With monster-sized appetites . . .

Ricky ​Beamer is furious when he gets kicked off the school paper. So he decides to play a joke on Tasha, the bossy editor-in-chief. Just a little joke. Harmless, really. After school one day he sticks a message in the paper. "If you're a creep, call Tasha after midnight," it reads. But somehow Ricky's message gets messed up. And now he's getting calls! Strange calls from kids who say they are creeps. Creeps with scaly purple skin. And long sharp fangs...

I ​mean, The Beast® was one awesome ride! My cousin Ashley and I had never been on anything like it. And then we heard about the ghost that was supposed to ride it at night after the park closed. A ghost on a roller coaster? Yeah, sure. I didn't believe it, of course. Then one night after the park closed, we found ourselves on The Beast. Was I shocked when it started to move! But that was just the beginning. Because, you see, we weren't alone...and the guy with us wasn't exactly human!

What ​has two eyes, a mouth, and wrinkly green skin? Mark's shrunken head. It's a present from his Aunt Benna. A gift from the jungle island of Baladora. Mark can't wait to show the kids at school his shrunken head. It's so ugly. So gross. So awesome. But late one night the head starts to glow. Because it's no ordinary head. It gives Mark a strange power. A magical power. A dangerous power....

Everyone ​in Goshen Falls knows about weird Vanessa. She dresses all in black. Wears black lipstick. And puts spells on people. At least, that's what they say. Crystal and her brother, Cole, know you can't believe everything you hear. But that was before they made Vanessa mad. Before she whispered that strange warning, "Chicken chicken." Because now something really weird has happened. Crystal's lips have turned as hard as a bird's beak. And Cole has started growing ugly white feathers all over his body. . . .

Courtney ​is a total show-off. She thinks she's so brave and she's always making Eddie and his friends look like wimps. But now Eddie's decided he's had enough. He's going to scare Courtney once and for all. And he's just come up with the perfect plan. He's going to lure Courtney down to Muddy Creek. Because Eddie knows Courtney believes in that silly rumor about the monsters. Mud Monsters that live in the creek. Too bad Eddie doesn't believe the rumor. Because it just might be true.... Reader beware-you're in for a scare!

One ​of a series featuring Greg, who thinks it's pretty cool when he and his friends find an old camera in a derelict house and it works. But the camera takes weird photographs like the one of Greg's dad's new car - totally wrecked. Then his dad is in a bad car accident. What's going on?

No ​melting allowed! Jaclyn used to live with her aunt Greta in Chicago. But not anymore. They've moved to a place called Sherpia. It's a tiny village on the edge of the Arctic Circle. Jaclyn can't believe she's stuck out in Nowheresville. No movie theaters. No malls. No nothing. Plus, there's something really odd about the village. At night there are strange howling noises. And in front of every house there's a snowman. A creepy snowman with a red scarf. A deep scar on his face. And a really evil smile. . . .

Kollekciók