Ajax-loader

legfrissebb rukkolások

Most érkeztek, lehet őket vinni, mehet a rukk 'n' roll!


Alan Alexander Milne - Amikor ​még kicsik voltunk
A. ​A. Milne több mint hat évtizeddel ezelőtt írta ezeket a verseket kisfiának, Christopher Robinnak (Róbert Gidának). Az 1924-ben megjelent gyermekversek azóta is alapműnek számítanak a gyermekirodalomban, és számtalanszor újranyomtatták őket. Shepard rajzai először jelennek meg színesben, Mark Burgess képzőművész és író jóvoltából, kinek remekül eltalált színezései új életre keltették a Milne versek ismerős figuráit. Ennek eredményeként a könyv a legszebb módon tiszteleg A. A. Milne bájos verseinek és Ernest Shepard örökké kedves rajzainak.

Jacob Segal - Az ​élet titkai
Jacob ​Segal, a berlini Humboldt Egyetem professzora úttörő jellegű feladatot vállalt magára. Ebben a munkájában a modern biológia alapvető kérdéseivel kívánja megismertetni az olvasót -- legyen annak bármilyen szintű is a természettudományos előképzettsége. A könyvet tudományos pontossága és gondolatainak tiszta logikája elsősorban azoknak a fiataloknak számára avatja nélkülönözhetetlen olvasmánnyá, akik választott pályájuk vagy érdeklődési területük következtében szeretnének mélyebbre tekinteni korunk talán legdinamikusabban fejlődő tudományának rejtelmeibe.

Covers_42557
Nézz ​körül! Ismeretlen szerző
elérhető
1

Ismeretlen szerző - Nézz ​körül!
Kedves ​Pajtás! Miről olvashatsz ebben a könyvben? Sokféle olvasmányt találhatsz itt. Sok könyvből válogattunk össze számodra írásokat mindarról, amit magad is tapasztalhatsz, ha nyitott szemmel jársz a világban. Ne légy türelmetlen! Figyelmesen olvasd el a kiválasztott fejezetet! Azután végezd el tanácsunk szerint a kísérleteket, megfigyeléseket.

Jókai Mór - Jókai ​olvasókönyv
Jókai ​Mór hatalmas életműve nemzedékek sorát gyönyörködtette és nevelte hazaszeretetre, emberszeretetre, a haladás iránti hűségre. Kötetünkben az író legszebb meséit adjuk közre T. Aszódi Éva válogatásában.

Alan Alexander Milne - Hatévesek ​lettünk
Ahol ​én vagyok, ott van Micimackó, együtt vagyunk mindenképpen. Amit én teszek, mindig azt teszi ő... - mondja Róbert Gida az egyik versben, de Micimackó mellett megjelenik ezekben a bűbájos versekben - melyek leheletfinom megfigyelésekkel, tréfás ötletekkel, groteszk humorral és érzékeny lírával járják körül a hatéves kisfiú világát - a _Micimackó_ból már ismert többi szereplő is. Malacka például. Devecseri Gábor negyedszázada megjelent fordításai képezik a magvát az új, immár teljes kötetnek. A hiányzó darabokat Tandori Dezső és Tótfalusi István fordította, Devecseri fordításaihoz méltóan. Réber László szellemes, ötletes rajzai újjáteremtik, a mai gyerekolvasók elé varázsolják a Milne-versekben megjelenő gyerekvilágot.

Julia Boehme - Bori ​a lovastanyán
Bori ​nagy álma teljesül, amikor kiderül, hogy a tavaszi szünetet Annával, a legjobb barátnőjével töltheti: egy teljes hetet a lovastanyán! Kicsit izgul, mert még sosem utazott el egyedül ilyen hosszú időre, de végül is már nem kisbaba. Aztán minden máshogyan alakul, mint tervezték... A Barátnőm, Bori – sorozat legújabb kötetében a főszereplő már kisiskolás. Ennek megfelelően a történet is hosszabb, önállóan olvasó gyerekeknek is ajánlható.

J. M. Barrie - Peter ​Pan és Wendy
"Mindenki ​tudja, hogy a gyerekeknek egyszer fel kell nőni. Régesrégen tudta ezt Wendy is. De nem sokat foglalkozott vele, amíg nem találkozott Peter Pannal! Wendy Londonban élt egy magas házban, a mamájával és a papájával - Darling úrral és Darling asszonnyal - meg a két öccsével. Wendy volt a legidősebb. Azután következett John és Michael. Darlingné szép, ábrándos hölgy volt, aki szerette a gyerekeit. Darling úr is szerette a gyerekeit, csak nem ugyanúgy, merthogy ő mindig a pénz után törte magát."

Astrid Lindgren - Harisnyás ​Pippi
Harisnyás ​Pippi mára fogalommá vált a gyerekirodalomban. Nem találkoztam még olyan gyerekkel, aki ne olvasta volna hatalmas lelkesedéssel a szeplős, copfos, hatalmas cipőt és felemás harisnyát hordó Pippi kalandjait. Ez persze nem is csoda: a világ legerősebb kislánya bármit megtehet, ami eszébe jut, és állandóan tele van ötletekkel. Egyedül él egy zegzugos, mesébe illő villában, a verandán lovat, a babaágyban élő kismajmot és az ágy alatt egy koffer aranypénzt tart. Pippi mellett igazán nem lehet unatkozni vagy szomorkodni! Ha kedve tartja, száz palacsintát süt a barátainak, vagy felvásárolja a játékbolt teljes kínálatát a városi gyerekek örömére, de bármikor hajlandó fellépni a cirkuszban vagy móresre tanítani a betörőket. Azt hiszem, a szíve mélyén minden gyerek arra vágyik, hogy olyan lehessen, mint Harisnyás Pippi, vagy ha ez nem lehetséges, legalább legyen egy ugyanilyen barátja! Berg Judit Berg Judit, az Év Gyermekkönyve-díjat elnyert, Rumini című mesekönyv szerzője. A borítótervet Agócs Írisz, a Maszat- és Cipelő cica-könyvek illusztrátora készítette.

Covers_312919
A ​sors könyve Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - A ​sors könyve
Jelen ​írás olyan ezoterikus titkot rejt, amit ősidőktől adnak tovább egymásnak az egyes nemzedékek. A mű egykor Napóleonnak és feleségének, Jozefinnek a kezébe került, és a császár halála után nyilvánosságra hozták. A jövendölések ma épp olyan időszerűek, mint ötezer évvel ezelőtt. E ténynek köszönhető, hogy a könyvet az elmúlt kétszáz évben újra és újra kiadták. A kérdések az egész világegyetemre, minden kultúrára és korszakra vonatkoznak. Az új változat a XXI. századot érintő stílusbeli változásokra irányítja a figyelmet, aminek köszönhetően mindenki útmutatást kaphat, akinek a fejlődéséhez erre szüksége van. A XIX. század elején az egyiptomi és más jóslási módszerek újra felfedezésének hulláma söpört végig Európán. Ez volt az első alkalom, amikor nyilvánosság elé kerültek az úgynevezett titkos tanok. Nem meglepő tehát, hogy egy olyan mű, mint a jóslat, egy pillanat leforgása alatt bestsellerré vált. És minden élethelyzetben segítségül hívhatjuk. A könyv minden társadalmi réteg számára kínálja válaszait a feltett kérdésekre, és bölcs tanácsai hasznos segítséget jelentenek a jövőben.

Szűcs Jenő - A ​magyar nemzeti tudat kialakulása
A ​Magyar Őstörténeti Könyvtár harmadik kötetében Szűcs Jenőnek, az 1988-an elhunyt nemzetközi hírű középkorkutatónak két kéziratban maradt munkáját tesszük közzé. E művek publikálása a magyar őstörténeti kutatásokban jelentős fordulatot hoz, ugyanis Szűcs Jenő ezekben a magyar etnogenezis elméleti megalapozását és szintézisét nyújtotta. Az általa használt módszerek új szemléleti alapokon nyugszanak, amelyek az egyes részeredmények vitathatóságával együtt is meg fogják újítani a magyar őstörténetről kialakított képet. A szerző eredeti terve szerint a középkori nemzettudatról készült egy nagyobb monográfiát írni. Az elképzelésből, minden részletében kidolgozva, egy önálló monográfiává fejlődve, csak az előzményeket tárgyaló bevezető fejezet készült el 1970-ben. Ez azonban nem került publikálásra. 1988-ban hozzáfogott egy új változat megírásához, amit töredékes formában is csatoltunk a kötethez.

George Lucas - Csillagok ​háborúja
Réges ​régen, egy messzi-messzi galaxisban… Luke Skywalker a nagybátyja farmján dolgozik a félreeső Tatuin bolygón. A hétköznapi munka unalma helyett izgalmas csillagközi kalandokról ábrándozik. Kalandokról, melyek a legtávolabbi galaxisok idegen világaiba vezetnék. Luke álma hamarosan teljesül: titkos üzenet birtokába jut, miszerint a gyönyörű Leia hercegnőt Darth Vader, a hatalmas és gonosz sith nagyúr tartja fogva. Eddig soha nem hallott a nőről, de tudja, hogy meg kell mentenie, méghozzá késlekedés nélkül. Összetalálkozik a jedi Ben Kenobival, akinek az útmutatójával, a tőle kapott fénykarddal és bátorsággal felfegyverkezve Luke hirtelen a valaha volt legkegyetlenebb űrháború kellős közepén találja magát, és hamarosan egy elkeseredett összecsapásban vesz részt a Birodalom rettegett űrállomása, a Halálcsillag ellen… _A_ Csillagok háborúja _1976-ban indult útjára, és a későbbi mozifilmek a sci-fi legnépszerűbb és legnagyobb hatású alkotásává tették, sikere évtizedeken átívelve, mindmáig töretlen. Az olvasó az eredeti regény újra szerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Star Wars univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében._

Winston S. Churchill - Nagy ​csaták
A ​kötet Winston Churchill híres munkája, a második világháborút bemutató könyv alapján készült. Bár a szöveg a magyar rövidített kiadások terjedelménél is kevesebb, de ezt talán ellensúlyozza az a sok-sok fényképfelvétel, melyek Churchill írásaival együtt rendkívül plasztikus képet festenek a nagy világégésről.

Milly Johnson - Borúra ​derű
Emlékezetes ​nyaralásnak indult. De szerepelt a tervek között alkalmi románc is? May, Lara és Clare a legjobb barátnők, akik elkeseredetten vágynak egy kis kikapcsolódásra. A közelmúltban mindhárman nehéz időszakon mentek keresztül, és igazán nagy szükségük van a levegőváltozásra. Tíz napra foglalnak szállást egy luxusszállóban, ám amikor megérkeznek, rádöbbennek, hogy egészen máshol kötöttek ki, mint gondolták. Rossz faluba tévedtek... Ren Dullemben semmi sem az, aminek látszik. A bájos macskakő és a képeslapra illő házikók közt rejtélyes titok lappang, melyet a falusiak hosszú évek óta őriznek. Miért olyan barátságtalan és gyanakvó mindenki? Miért viselkedik olyan gorombán a nyaralóház tulajdonosa? És miért él olyan kevés nő a faluban? A különös légkör ellenére a három barátnő úgy dönt, hogy kihozza a helyzetből a lehető legtöbbet. De valóban ilyen pihenésre volt szükségük? Vagy ez a furcsa kis falu és a sok titok életre szóló döntésekre kényszeríti őket?

Jens Lapidus - Instant ​dohány
A ​bűnök nem a semmiből pattannak elő. Mindegyiknek megvan a maga története, szerkezete. Az egyiket a pénz, a másikat a bosszú, a feltörekvés vágya vagy éppen a kirekesztettség mozgatja. Jens Lapidus zavarba ejtően sokat tud erről. Talán ezzel magyarázható, hogy az Instant dohányt egyetlen nekifutásra olvastam el. (Réz András) Három férfi. Egy latino drogdíler, egy rebellis jugó bandafőnök és egy ambiciózus vidéki svéd egyetemista. Gazdagok akarnak lenni. Nagyon. Minél könnyebben és gyorsabban. Amikor összehozza őket a véletlen, rádöbbennek, hogy van még egy közös céljuk: revánsot venni azon az emberen, aki így vagy úgy tönkretette az életüket. De akkor már késő. Történik mindez Stockholmban, a második évezred első évtizedének végén.

José Ortega y Gasset - Az ​"emberi" kiesése a művészetből
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ota Hofman - Szökésben
Hova ​botladozik e nyirkos, sötét, késő őszi estén a kölyök, kezében az iskolatáskával? Miért nem mer hazamenni? Ki elől bújkál a "dzsekis", a nagyfiú, akivel a kölyök nagyapja vikendtelkén, a kis házban akad össze? Külön vagy együtt meneküljenek? Elengedhetik-e a másikat? Hová vezeti ez a nagyvagány az ócska, lopott teherautót? Mi lesz velük? Meddig lehet bírni élten-szomjan, ázva-fázva, örökös rettegésben, álmatlanul, egyre csak menetelve árkon-bokron át? Elkapják-e őket vagy sem? A cseh író könyve két fiú véletlen találkozásának, szökésének, egymásrautaltságának krimiizgalmú krónikája...

Babári Ernő - Segédkönyv ​az alapfokú "B" típusú német nyelvvizsgákhoz
A ​könyv első, legterjedelmesebb részében Ön megtalálja mindazon feladattípusokat, melyekhez hasonlókkal a nyelvvizsgán találkozhat. Legyen alapos, olvassa el gondosan a szövegeket! Lehet, hogy első látásra nem minden világos, lehet, hogy a lábjegyzetben vagy az apróbetűs részben találja meg a helyes választ. Ne kérjen tanácsot a megoldáshoz, azt azonban lehetőleg ellenőriztesse le a tanárával, így mindjárt tanulhat az elkövetett hibákból. A könyv 11 feladatlapot is tartalmaz. Ezeket középiskolai felvételi vizsgáknál vagy egyéb hasonló szintű vizsgáknál lehet erőpróbaként felhasználni. A feladatlapok megoldását a könyv tartalmazza. Az ismeretlen szavakat, kifejezéseket tanulja meg, így gyorsabban eljut céljához. Egy erre kijelölt fejezetben talál mintamegoldásokat, valamint néhány levélmintát, melyeknek mind tartalmi, mind formai részét figyelje meg alaposan. A könyvhöz szószedet nem készült, hiszen Önnek gyakorlatot kell szereznie a szótárhasználatban is, ez ugyanis elengedhetetlen előfeltétele további sikeres vizsgáinak.

Dudás Ildikó - Készülj ​velünk, vizsgázz velünk!
Szövegértés, ​fordítás, tömörítés, fogalmazás, tesztek a német "B" típusú közép- és felsőfokú nyelvvizsgákra.

Sz. Egerszegi Erzsébet - Csizmadia Miklós - Szitnyainé Gottlieb Éva - Nyelvtani ​gyakorlatok, fordítás idegen nyelvre, fogalmazás
A ​kiadvány mindazoknak ajánlott, akik fejleszteni szeretnék közvetítési készségüket a magyar és a német nyelv között, különösen azoknak, akik az Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) által szervezett középfokú német nyelvvizsgára készülnek. A könyv első fejezete nyelvtani gyakorlatokat tartalmaz, a középfokú nyelvvizsga által megkövetelt szinten és rendszerezésben. Az ezután következő magyarról németre történő fordítási és levélírási feladatok mindegyike az ITK feladatbankjából származik. A levélírási feladatok előtt található összefoglalóban a leggyakrabban használt német levélfordulatok rendszerezését találjuk.

Johanna Lindsey - Dacolva ​tomboló széllel
Jessie ​Blair hazája a zord, vad szépségű Sziklás-hegység alja. Tizennyolc évesen a tulajdonos tekintélyével igazgatja néhai apja farmját, szót ért az indiánokkal, amit ez idő tájt, a Vadnyugat hőskorában kevesen mondhatnak el magukról. Élete azonban nem boldog, hiszen hiába gyönyörű, nincs tisztában saját értékeivel. Nem is csoda. Apja fiúnevet adott neki, és arra nevelte, hogy megvesse, gyűlölje szülőanyját, Rachelt, akit végakaratában végül megtett a lány gyámjául. Az önállóságra szoktatott, zabolátlan lány a délceg Chase Summersen tölti ki minden bosszúját, azon a férfin, akit Rachel tehetetlenségében hívott a farmra, hogy legyen, aki megvédi őket. No és felügyeljen a fékezhetetlen Jessie-re. A lány nem rejti véka alá kirendelt őrangyala iránti ellenszenvét, és az sem bánik kesztyűs kézzel védencével. Ám aminek meg kell történnie, az előbb-utóbb megtörténik. A két fiatal között egyszer csak felszikrázik az ellenállhatatlan érzéki szenvedély. Hiába küzdenek ellene, hiába acsarkodnak egymásra, annál vadabbul lángol bennük a szerelem. A kedves Olvasó azonban tudja, hogy minden jó, ha a vége jó, és Johanna Lindsey nem hagyja cserben hőseit. Kalandok és viszontagságok útvesztőjében ezúttal is eljuttatja őket a boldog végkifejletig.

Romain Puértolas - A ​fakír, aki egy IKEA-szekrényben ragadt
Volt ​egyszer egy szürke ruhás, nagyon szakállas hindu fakír, Hathadrab Béhrez Nehmár (ejtsd: hat-darabért-ez-nem-ár). Csalásból éldegélt, cukorszögeket és ál-pengéket nyelt reggeltől estig. Egy napon ez a fakír megérkezik Párizsba, hogy felkeresse az elemes bútorok Mekkáját, a szerelési útmutatók Lourdes-ját: az IKEA áruházat. Vásárolni szeretne magának egy - a kényelmét és a kenyérkeresetét egyszerre biztosító - szöges ágyat. Mivel szállodára nincsen pénze, elhatározza, hogy az éjszakát az áruházban tölti. Ám a szekrényt, ahol elbújik, egyszer csak felteszik egy Angliába induló kamionra, melynek rakterében néhány szudáni férfi lapul. Angliában letartóztatják, és a bevándorlókkal együtt kitoloncolják Spanyolországba. Innen egy utazóládában menekülve Rómában találja magát ahol nekilát megírni első regényét... A fakír szemfényesztően mulatságos és szép szerelmi történetből megismerhetjük az illegális bevándorlók különös utazását Európába, az ígéret földjére.

Joseph Heller - A ​22-es csapdája
Ismét ​egy kitűnő amerikai regény a második világháborúról. Joseph Heller könyve Norman Mailer, James Jones, Irvin Shaw világhírű műveivel egyenrangú alkotás: a legjobbak egyike. Heller tétele, hogy a háború a legnagyobb őrültség, amit az ember valaha kitalált. S ezen az abszurd helyzeten -a háborún - belül minden abszurd, ami csak történik. Sorra feltárulnak a hadat viselő amerikai társadalom ellentmondásai, amelyek közül a leglényegesebb, hogy Yossariannak és társainak, a Pianosa szigetén állomásozó bombázóegység pilótáinak igazi ellensége nem más, mint a saját parancsnokuk, aki a háborút remek alkalomnak tartja a saját karrierje előmozdítására. Yossarian keresztüllát a parancsnokok számításain, és elhatározza, hogy ezentúl csak egy dologra fog ügyelni: a saját testi épségére. Közben persze állandóan összeütközésbe kerül a felsőbbséggel, és folyton beleesik a 22-es csapdájába... A 22-es csapdája abszurd, vad, őrült szatíra, amelynek olvasása közben az ember hahotázik és káromkodik.

Hegedüs Géza - A ​költői mesterség
Ez ​a kis könyv a magyar verstan népszerű összefoglalása. Azokat a szabályokat ismerteti, amelyeket a versírónak követnie kell ahhoz, hogy alakilag sikeres verset írjon, a mesterség kívánalmainak megfelelőt. Tehát a költészet akusztikus hatásának titkait tárja fel, sok-sok versidézet példáján mutatva be a formai lehetőségek gazdagságát úgy, hogy a verstani szabályok könnyen, gyorsan, sőt élvezettel elsajátíthatók. Aki odafigyel, és van némi érzéke hozzá, szórakoztató, pompás játék birtokába jut. Mindazt, ami könyvünkben benne van, a költőknek tudniuk kell. De azért a verstani ismeret önmagában még nem tesz költővé, ahogy sakknagymesterré se tesz a sakkszabályok elsajátítása. Aki könyvünkbe belemélyed, nem költői tehetséget kap (azt nem lehet szabályokból megszerezni), hanem mesterségbeli tudást, készséget, ismereteket a költészet fokozott élvezetére. A tudatos olvasás területén kap újabb és újabb fogódzókat. Ezért is szánjuk ezt az élvezetes stílusban megírt könyvet az érdeklődő ifjúságnak, a széles olvasóközönségnek. A mai versek bennfentes olvasóit eleve figyelmeztetnünk kell, hogy Hegedüs Géza azt a szöveget tekinti versnek, amely visszatérő akusztikus hatásokkal él (rím, ritmus). Amiben ilyen hatások nem fedezhetők fel, és mégis versként jelentkezik, azt a közbeszéddel szemben "költemény"-nek nevezi, és létrejöttének törvényszerűségeit nem kutatja. De éppen elég színes és magvas eligazítást, sőt könnyen elsajátítható pompás összképet ad azon a területen, amelynek feltárására vállalkozik.

Covers_218863
Házi-barát ​2 Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Házi-barát ​2
Benke ​László mesterszakács-cukrász a Házi-Barát állandó vendége, aki szakértelmével sokat segített, hogy ez a könyv megszülethessen

Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij - Ördögök
Dosztojevszkij ​életművének vitathatatlanul legellentmondásosabb s mondhatjuk: legmeghökkentőbb darabja az Ördögök. A már teljesen kiforrott, zseniális alkotó szuggesztív művészettel hirdeti benne történelmi téveszméit. Egy akkoriban nagy port felvert bűnügyet: egy titkos anarchista szervezet politikai gyilkosságának történetét dolgozza fel pamfletjében. Szenvedélyes gyűlölettel ostorozza a "nihilizmust" s a nyugat felől fenyegető "szellemi fertőzést" - ám tragikus tévedésbe esik: forradalomellenes vádirat címén csupán a mozgalomtól távol álló anarchista-terrorista csoportok szélsőséges figuráit állítja elénk. A történelem azóta bebizonyította, hogy Dosztojevszkij e felfogása alapvetően hamis - az Ördögök azonban, sajátos módon, mégis szuggesztív hatású; monumentális figurái a dosztojevszkiji lélekelemzés szinte páratlan példái; s maga a történet, a politikai bűnügy nyomon követése mindvégig lebilincselő olvasmány.

Jenny Colgan - The ​Good, the Bad and the Dumped
Now, ​you would obviously never, ever look up your exes on Facebook. Nooo. And even if you did, you most certainly wouldn't run off trying to track them down, risking your job, family and happiness in the process. Posy Fairweather, on the other hand ...Posy is delighted when Matt proposes - on top of a mountain, in a gale, in full-on romantic mode. But a few days later disaster strikes: he backs out of the engagement. Crushed and humiliated, Posy starts thinking. Why has her love life always ended in total disaster? Determined to discover how she got to this point, Posy resolves to get online and track down her exes. Can she learn from past mistakes? And what if she has let Mr Right slip through her fingers on the way?

Ismeretlen szerző - Miscellany ​from English and American History and Literature
Címében ​a tartalma

Jókai Mór - Árpád ​és a magyarok őskora
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szilvásy Judit - Feng ​Shui
Szépség, ​térrendezés, belső harmónia, életérzés - ez mind Feng Shui. Az ősi kínai térrendezési elv több, mint egyszerű belsőépítészet, több, mint egy tetszetős otthon kialakítása. A Feng Shui életfilozófia, alapja a szüntelen energiaáramlás, amely - akár foglalkozunk vele, akár nem - körülvesz bennünket éjjel és nappal. Hatása alól nincs kibúvó, még akkor sem, ha épp másként gondoljuk. A Feng Shui segítségünkre lehet a hivatásunkban, otthonunk kedvező kialakításában, s természetesen nem utolsó sorban szerelmi életünkben is. E könyv Magyarországon először a lakás teljes harmóniájának létrehozását mutatja Feng Shui szempontból, majd a szerelem, a párkapcsolat szemszögéből ismerteti meg olvasójával a titkos tant, és annak jótékony hatását. Olvasóink továbbá bepillantást nyernek az otthontájolás, az energiaáramlás, a személyes jegyeket feltáró 9 Csillag Ki kínai asztrológiai számítás rejtelmeibe, hogy csupán néhányat emeljünk ki a könyv tágas kínálatából. E kötet közönsége fejezetről - fejezetre haladva gazdagodhat izgalmas ismeretekkel, gyönyörködhet fantasztikus képekben, végezheti el a leírt feladatokat, s közben lépésről-lépésre sajátítja el a Feng Shui tudományát. Jó tanulást, jó szórakozást kívánunk hozzá!

Mary Higgins Clark - While my pretty one sleeps
Neeve Kearny may be the only person in New York worried about the disappearance of Ethel Lambston. Ethel, a bestselling author famous for her juicy exposes, in one of the best customers at Neeve's exclusive Madison Avenue butique. But Ethel's ex-husband, her parasitical nephew, and the fashion moguls skewered in her latest article all have reason to be glad she's no longer around.

Ismeretlen szerző - Az ​év természetfotói - Magyarország 2006
A ​Magyar Természetfotósok Szövetsége (naturArt) évente megrendezi az Év természetfotósa pályázatot. Ez az album a 2006-os év legjobb pályaműveinek gyűjteménye. A felvételek Dr. Kalotás Zsolt, a zsűri elnöke szerint "olyanok, amilyennek mindannyian látni szeretnénk a világot". Néhány kép azt mutatja meg, ami túl van az emberen: természetes környezetünk, a benne élő növények és állatok harmóniáját. Más fotók a szélerőművek, az olajfoltok és a természet találkozásának szépségében az embert láttatják. Arra figyelmeztetnek, hogy nem vagyunk függetlenek a környezetünktől, és az sem független tőlünk.

Ismeretlen szerző - Az ​év természetfotói - Magyarország 2004
Ez ​az album Magyarország legjobb természetfotóinak gyűjteménye. A felvételeket a neves szakértőkből álló zsűri a "Találkozás a Természettel - az Év Természetfotósa 2004" fotópályázatra beérkezett mintegy 4000 természetfotóból választotta ki. A bírálók az esztétikai minőséget tekintették elsődlegesnek, de elengedhetetlen követelményként fogalmazták meg, hogy a fotók a szabadban, természetes körülmények között készüljenek, és elkészítésük ne járjon természetkárosítással. Ez a lenyűgöző kötet újabb bizonyítéka annak, hogy a természetfotózás igen magas színvonalon áll hazánkban.

Kollekciók