Ajax-loader

elérhető könyvek

Minden, ami elérhető: rukkolt és eladó példányok.


A ​lány még alig nőtt ki a bakfiskorból, amikor rászakadt a szerencse. Megismerkedett egy Amerikában tanuló perzsa herceggel, aki nemcsak elképzelhetetlenül gazdag volt, hanem jóképű, kedves is, és főleg nagyon szerelmes belé. Hívó szavára elutazott vele Iránba, ám ott igen hamar fény derült rá, hogy a herceg ugyan változatlanul jóképű, de se nem kedves, se nem szerelmes, s ha mégis, a legkevésbé sem a naiv, ábrándos lelkű lánykába. Mindössze egy amerikai feleség kellett neki, hiszen a sah Iránjában ez oly sikkes volt az idő tájt. A lány gyorsan megértette, hogy hiába a fény, a pompa, a hetvenszobás kastély és a gyönyörű luxusautók, ha cserébe rendszeresen megalázzák, nem veszik emberszámba, sőt nem ritkán alaposan el is verik, hiszen ebben a kifacsarodott iszlám világban ő mindörökre csak az "amerikai szajha" marad. Némi vigasztalást a hasonló sorsú rokonlányok -asszonyok nyújtottak neki, meg a tanult, felvilágosult barátnők, akiknek a segítségével talpon tudott maradni, és a ravaszkodás, a félrevezetés perzsa tudományát is elsajátította. Üzleti alapon szült két lányt a férjének, egy fiút egy másik férfinak, majd amikor már nagyon égett a lába alatt a talaj, és megjárta a börtönt is, sikerült kereket oldania az országból a lányaival együtt. Ez utóbbiak azonban félig perzsák voltak: felcseperedve visszatértek Iránba, a fényes palotába; a nagyobbik ugyan gyorsan kiábrándulva hazajött, ám a másik szerelmes lett, belekeveredett a kibontakozó, véres iráni forradalom eseményeibe, kis híján otthagyta a fogát, hogy aztán a győzelem után elkövetkező szörnyűségek hatására ő is hazameneküljön. A könyv, bár sok helyütt fejbe kólintóan fájdalmas és felkavaró, egyben optimista is: ez az idegen világ a borzalmaival együtt is izgalmas és felemelő élményeket tartogat azok számára, akik képesek nyitott szemmel járni, és ebben az idegen világban is élnek olyan csodálatos emberek, akikre az egykori iráni hercegné máig hálatelt szívvel emlékezik.

Amikor ​-- éppen az utolsó középiskolai évem előtt -- Nyugat-Virginiába költöztünk, beletörődtem, hogy vastag tájszólású emberek, melléképületek, szakadozó internet és rengeteg unalom tölti majd ki a napjaimat. Amíg észre nem vettem magas, szexi, különös zöld szemű szomszédomat. Az ég kiderült. Aztán a srác megszólalt. Daemon dühítő. Beképzelt. Pofoznivaló. Nem bírjuk egymást. Egyáltalán. De aztán, amikor egy idegen rám támadt, és Daemon egyetlen intéssel szó szerint megfagyasztotta az időt -- akkor valami történt. Valami váratlan. A szédítő idegen a szomszédból megjelölt engem. Jól hallottad. Idegen. Mint kiderült, Daemon és a húga egy egész galaxisra való ellenféllel néznek szembe, akik mind az ő képességeikre pályáznak, a nyom pedig, amit Daemon rajtam hagyott, olyan fényesen jelzi számukra az utat, mint Las Vegas főútja. Csak úgy úszhatom meg élve, ha Daemon közelében maradok, amíg elhalványul a nyom rajtam. Mármint ha nem ölöm meg addig én magam...

Billy Bob has a problem with local kingpin, Earl Deitrich, but also has a passion for Deitrich's wife. So he has to be very careful when he takes on the defense of Wilbur Pickett, a man accused of stealing from Deitrich.

Néha mindannyian követünk el megbánni való őrültségeket. A bocsánatkéréshez pedig elkél egy-két jó ötlet. Ilyen ez a humoros kis könyvecske is, melynek segítségével könnyebben megtehetjük az első lépést.

Valerij ​Sevcsuk ukrán írónak ez az első önálló magyar nyelvű kötete. 1968-ban az Ukrán elbeszélők-ben mutatkozott be a magyar olvasóknak, kisregényét, a Rakpart 12-t az Ismerősöm, az oroszlán című válogatásban olvashattuk 1977-ben: eredeti hangja, biztos stílus- és formaérzéke mindjárt felkeltette érdeklődésünket. A kötet címadó kisregényének cselekménye egy vidéki kisvárosban játszódik, hősei őszinte emberi kapcsolatokra vágynak, nem találják a helyüket a világban. A maguk módján lázadnak a konvenciók, kötöttségek, a szürke hétköznapok ellen. Rádöbbennek arra, hogy boldogulásukért maguknak kell megküzdeniük, s mindenekelőtt le kell számolniuk az illúziókkal. A Galambok a harangtorony tövében című kisregény négy pályakezdő fiatalemberről szól. Sevcsuk kivételes őszinteséggel vall az emberi kapcsolatok sokféleségéről. A finom iróniával átszőtt történetben a sorsok különböznek, de lényegükben mégis hasonlítanak egymásra: a regény hősei méltóbb életre vágynak, s a legkisebb sikerért is keményen megküzdenek önmagukkal, emlékeikkel, környezetükkel. Küzdelmük, elszántságuk, emberi gyarlóságaik hiteles lélektani ábrázolása ezért nyújt többet a csupán esztétikai élvezetnél.

Covers_212466
Hahota ​úton, útfélen Ismeretlen szerző
1
0

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_212470
Hahota ​az asztal körül Ismeretlen szerző
1
0

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fogyókúrázunk? ​Vagy csak meg akarjuk tartani optimális testsúlyunkat? Dr. Atkins forradalmian új szakácskönyvében mindehhez jobbnál jobb recepteket találunk. Felejtsük el a kalóriaszámolgatást, és együnk kedvünkre gombakrémlevest, pirosra sült pulykát, kóstolja meg az újfundlandi kagylós hallevest, a ropogós tengeri salátát, a sült zöldparadicsomot és a vörösboros borjúmájat! Mindezt mesterséges táplálék-kiegészítők nélkül. És nem kell kihagynunk a mennyei desszerteket sem. Ha hűen követjük az Atkins diétát, soha nem érzünk éhséget, és nem kell lemondanunk kedvenc finomságainkról sem. A(z) Dr. Atkins forradalmian új receptjei (Könyv) szerzője Fran Gare, Robert C. Atkins.

Experience ​the spiritual odyssey story of an American woman in Australia and discover the wisdom of an ancient culture through its compelling, powerful, life-enhancing message for all humankind - a message that can save our world from destruction and fill our lives with a great sense of purpose.

After learning to play guitar at the age of ten, Shawn Colvin was determined to make a life in music—a decision that would send a small-town girl out on the open road for good. In 1997, two decades after she started, she got her big break. Like the troubled would-be arsonist and survivor of her smash hit "Sunny Came Home," Colvin knows a thing or two about heartache—and setting fires. Diamond in the Rough recounts this passionate musician's coming-of-age, from the prairies of South Dakota to the dark smoky bars in Austin, Texas, to the world stage at the Grammys. Humorous and deeply honest, Colvin relates the experiences behind her best-loved songs in vivid color in this memoir. Diamond in the Rough captures her years of touring cross-country in bands and vans full of guys; falling in and out of love; meeting heroes like Joni Mitchell; searching for her musical identity; and making friendships that would last a lifetime. It is also an unflinching account of Colvin's struggles—weathering addiction and depression, learning to care for not only herself but also a child—and, always, channeling those experiences into song. With the wit, lyricism, and empathy that have characterized Colvin's performances and inspired audiences worldwide, Diamond in the Rough looks back over a rich lifetime of highs and lows with stunning insight and candor. In its pages, we witness the inspiring story of a woman honing her artistry, finding her voice, and making herself whole.

An epic tale about a land and a people Winston Churchill declared, “a riddle wrapped in a mystery inside an enigma.” American cancer specialist, Dr. Alex Cousins is on a covert mission to the USSR. He is tasked with prolonging the life of Soviet Politburo Chief, Viktor Moiseyevich Dimitrov, who is suffering from advanced stage leukemia. But the tenuous confidence between the unlikely colleagues is shattered one night as Alex accidentally discovers Dimitrov’s diabolical plans for a nuclear strike on China. Alex soon finds himself dispatched, homeward bound, on a six thousand mile journey aboard the Trans-Siberian Express; long enough, Alex realizes, to silence him from alerting the U.S. of the imminent destruction. Reluctant, at first, to embark upon the journey, Alex is beckoned into the Siberian expanse by memories of his grandfather, Aleksandr Kuznetzov, who wove tales of magic and mystery into this seemingly desolate place. As the train lumbers east across snow-cloaked mountains, glimmering past a forest glow, watchful eyes rest on the American doctor. Surrounding him are people beaten and broken by life, each drawn to this emperor of trains in search of a brighter future. But most curious is Anna Petrovna Valentinova, the hauntingly beautiful history professor and Alex’s alluring travelling companion. As Anna captivates Alex with illusions of her homeland, a passionate romance transcending political barriers unfolds under KGB surveillance. A train attendant yearns for love, a deformed man seeks revenge on an old enemy, and a persecuted Jewish couple runs to a new home as the Trans-Siberian Express roars onward through a cavern of hopes and memories, coloring its tracks with tales of love, loss and nuclear intrigue from one end of Russia to the other.

Na ​jó, essünk túl az uncsi dolgokon! A nevem Ciki. Ciki Miki. A könyv, amelyet kezedben tartasz, nyomozói pályafutásom hiteles összefoglalása. A sikert nem egyik napról a másikra értem el. Le kellett győzni néhány akadályt. Például ezeket: 1. Anyu 2. A suli 3. Az idióta legjobb haverom 4. A jegesmedvém. Te is biztosan ugyanazt kérded, mint mindenki más, ha felsorolom ezeket az akadályokat. Miért egy idióta a legjobb haverom? Erről később. Ja, és azt hiszem, kellene ejtenem pár szót a hétszáz kilós jegesmedvémről. Totálnak hívják. Az elején Totál meglehetősen szorgosnak és megbízhatónak mutatkozott, így hát bevettem társnak a céghez. Mint kiderült, a szorgalom és a megbízhatóság csak kamu volt. A jegesmedvék hajlamosak az ilyesmire. Nem szívesen beszélek a dologról. Na és hagyjuk azt a változtatást is, amibe a nyomozóiroda nevét illetőleg belementem. Most így néz ki az apróhirdetésben: TOTÁL CIKI RT. (A NÉV ELLENÉRE MEGBÍZHAT BENNÜNK.)

Németh ​István Péter Velencére Vissza Gondolás c. vers-képzőművészet és Gí Velence-fotóit magába foglaló gyönyörű, ajándékozásra, kikapcsolódásra, felüdülésre alkalmas albuma nem szokatlan a Stádium Kiadónál, hiszen évente 2-3 ilyen gyönyörű album kerül ki műhelyükből.A kötet lapjain a képzőművészet legnagyobbjai, a velencei festők: Tiziano, Tintoretto, Veronese, a Tiepolók (apa és fia) Canaletto, Guardi, Carpaccio felülmúlhatatlan műalkotásaiban gyönyörködhetünk.Rengeteg alkalom adódik, hogy szövegben is visszatükröződhessék a vízi város egyik kimeríthetetlen variációkkal szolgáló ajándéka (éppen Gí fotói nyomán is): a tükröződés, mint optikai és metafizikai motívum. Így jelenítik meg előttünk az európai kultúra és művészet kincseit őrző,múzsaként és paradicsomi kertként is oly sokszor megénekelt Itáliát, a szokványos sztereotípiákat elkerülve - miközben az idő és szabadság különleges metszéspontjában nyugvó kép - kultúrtörténeti szimbólummá lényegül .

A ​jóléti állam a hazai sajtó és közbeszéd egyik legtöbbet használt társadalomtudományi fogalma. Nemegyszer azonban tévesen a fejlett gazdasággal, illetve magas életszínvonallal azonosítják. Valójában olyan államot jelöl, amelyik felelősséget vállal polgárai jólétének egy meghatározott szintjéért, azaz szociális biztonságáért. A könyv az állam szociális szerepének történeti alakulását és legfontosabb jelenkori jellemzőit igyekszik lehetőleg minél szélesebb körben bemutatni és ezzel a mai vitákban való tisztánlátáshoz hozzájárulni. Tomka Béla a Szegedi Tudományegyetem oktatója, a téma széles körű külföldi tapasztalattal rendelkező szakértője, számos könyv és tanulmány szerzője.

A ​"Testemen keresztül, A kőház: Gina igaz története" című könyvben egy fiatal Fülöp-szigeteki lány különleges, igaz történetét olvashatjuk, aki huszonhét évesen férje meggyilkolása miatt bíróság elé került Angliában. Pedig Gina már kisgyermekként is mindent megtett, hogy segítsen a családjának: először testvéreivel együtt a hegyen lévő családi földeken dolgozott, majd tizenegy évesen cselédnek állt, és már ekkor megfogadta, hogy szüleinek és családjának egy kőházat építtet, ami a Fülöp-szigeteken a gazdagság és a biztonság szimbóluma. Ginát számtalan helyre elvetette sorsa: több sikertelen kapcsolat, betegség és trauma után végül egy manilai éjszakai bárból eljutott a New York-i és brunei gazdagok világába, majd megismerkedett egy angol férfival, akivel összeházasodtak és született egy kisfiuk. A házasságkötés után azonban férje durván bántalmazta a lányt, aki ennek ellenére hajlandó volt vele Angliába költözni, hogy megmentse kapcsolatukat. A rendszeres bántalmazástól félőrült Gina végül leszúrta a férjét, s ezután szembe kellett néznie azzal, hogy gyilkossággal vádolják egy idegen országban, ahol nem is érti világosan, mi történik vele. Könyvében Gina egyedülálló hitelességgel beszél a szerelemről, a csalódásról, a túlélésről, a reményről, a bántalmazott nők kilátástalan helyzetéről, a lelki és fizikai bántalmazás módjairól, és a bevándorlók különleges izolált helyzetéről.

E ​könyv első és fő célja, hogy a gyerekkori -elme-egészségvédelem alapismereteiről informálja a pedagógust, egyrészt pedagógiai munkája közben felmerülő nehézségeknél segítse, másrészt a gyerekvédelem aktív segítőtársává tegye. Segíthet, ha idejekorán felismeri a gyerek egészséges fejlődését fenyegető veszélyeket, s tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy a veszélyeket elhárítsa. A kötet ismerteti a gyerek egészséges fejlődését gátló fiziológiai tényezőket, a környezet részéről fenyegető veszélyeket, majd azokat az ártalmakat, amelyek a gyereket a helytelen nevelés következtében érhetik.

A ​novellák a szociológiai riporthoz állnak a legközelebb. Szikárságukkal, célratörő ábrázolásmódjukkal képesek az emberi lélek legmélyebb rétegeit is feltárni. Szinte eszköztelen egyszerűséggel, pártatlan szemtanúként mesélik el a világot.

"Korábbi ​meggyőződésemmel ellentétben - olyan ez, mintha gyilkosságot vallanék be - most már szinte biztos vagyok benne, hogy a fajok idővel megváltozhatnak." Charles Darwin a múlt század közepén írta le ezt a ma már természetesnek ható, ám akkoriban megdöbbentő, sőt felháborítóan "eretnek" megállapítást. Híres műve, A fajok eredete megrengette a világot, hiszen a Biblia tanításaival szállt szembe, s egy lelkész "Anglia legveszedelmesebb emberének" nevezte a tudóst. Ám Darwin az evolúció elméletével, a természetes és nemi kiválasztás elvével bebizonyította igazát. A fajok ugyanis idővel valóban megváltozhatnak.

The ​leading veterinary histology text returns with a fully updated sixth edition. Written in a concise, easy-to-understand that's a pleasure to read, this new edition continues the student-friendly tradition originated by Dr. Dellman, presenting the basics of histology including cytology and microscopic anatomy. The Sixth Edition focuses on the most current knowledge of cell, tissue and organ structure and function. All information has been fully revised and updated by the authors, both experts in their fields. Written with first year veterinary students in mind, it is also an important resource for veterinarians, graduate students, and others who require information on animal tissue structure and function. Highlights of the Sixth Edition include:* An interactive CD-ROM histology atlas, including more than 800 high-quality color images, each accompanied by identifying labels and descriptive legends.* New images and line drawings have been added to enhance the student's understanding of concepts.* Two-page insert contains full-color histology images.* Comprehensive listings of suggested readings at the end of each chapter encourage further study.* The text is organized by body region, allowing the presentation to emphasize comparative species information so students can better appreciate how species differ in regard to key structures. Whether you're a veterinary student or practicing professional, you should have this classic histology reference as part of your working library. Includes FREE CD-ROM histology atlas with 800+ images!

A ​"trópusi állat", Pedro Juan Gutiérrez kubai író regényének "hőse", nem ismeretlen a magyar olvasó előtt: a szerző Piszkos havannai trilógiájának szinte valamennyi novellájában szerepelt. A "trópusi állat" kifejezés ugyanis egy sajátos emberi jelenséget takar, amelyet a Trilógiában - és itt is - egy Pedro Juan nevű szereplő testesít meg (a szerző gyanítható alteregójaként), aki egyes szám első személyben vall minderről: a castrói szocializmus, a paradicsomi pokol zsigerekig hatoló rohadásáról és személyiségpusztító mákonyáról. Az érzékeny művész-értelmiségi (Pedro Juan a műben ötvenéves, frusztrált író, aki sehogyan sem képes nekifogni első regényének) szükségképpen fokozódik le az irracionális, "állati" szintre; majdhogynem a tébolyult szexualitás marad számára az egyetlen kitörési pont, amelyben még - paradox módon - embernek (őszintének és szabadnak) érezheti magát. Érzéki őrületét két asszony, két véglet között próbálja egyensúlyba hozni. Az egyik Agneta, a negyvenes svéd kékharisnya, akinek a fantáziáját Pedro Juan az írásai révén ragadja meg, s aki, a maga északiságában a józanság felé billentené őt. A másik Gloria, az író havannai szomszédasszonya - harmincas, gyerekes és gyermeki, mulatt démon, amúgy táncosnő és prostituált -, aki ösztönös életerejével, romlott ártatlanságával (ártatlan romlottságával) semmihez sem fogható trópusi televény: a kubai valóság metaforája. Pedro Juan az írás révén (önmagát üstökön ragadva) szeretne e fortyogó, miazmás lápvilág fölé kerekedni. A trópusi közeg fülledtségét, vitalitását a szöveg is hordozza: Gutiérrez prózája ugyanolyan sodró, szenvedélyes, amilyen erővel és sebességgel a kubaiak beszélnek, táncolnak, szeretkeznek.

"A ​zseni egy százalék ihlet és kilencvenkilenc százalék veríték." Thomas Edison, korának legnagyobb feltalálója foglalta össze ezzel az egy mondattal küzdelmes, ám sikerekben gazdag élete lényegét. Szinte lehetetlen felsorolni szabadalmait, találmányait, újításait, amelyek kivétel nélkül azért készültek, hogy hasznot hajtsanak, jobbá, kényelmesebbé tegyék az ember életét. Edison adta nekünk a villanyt - és oly sok mindent, ami villanyárammal működik. Ő maga a gázlámpák korában született, és az elektromosság modern korszakát hagyta ránk örökül. Zseni volt. Egy százalék ihlet és kilencvenkilenc százalék veríték.

Covers_402305
Ének ​a bölcsődében Ismeretlen szerző
0
29

A ​gyermek születése pillanatától figyel, utánoz, tanul. Érdeklődve hallgatja a zenei hangokat, majd maga is hangicsál, énekelni kezd. Az éneklés és játék öröme életre szóló élményt jelent, ezért hasznos az olyan tájékoztató útmutató és zenei anyag, amely a legkisebbek zenei neveléséhez nyújt segítséget. Forrai Katalin könyve a Kodály Zoltán nevelési elveire épül és kiegészítője az Ének az óvodában (Z. 6978) c. könyvnek. A szerző a 255 dalt, illetve mondókát az anya és gyermek bensőséges kapcsolatára építve, a néphagyományból válogatta össze. Az Ének a bölcsődében, az óvodás énnekkönyvhöz hasonlóan, szülőknek és nevelőknek szól. A benne található játékok és jó tanácsok hozzásegítenek ahhoz, hogy a gyerekekkel életkoruknak megfelelően foglalkozzunk, s hogy a sok szép élmény hatására a kicsinyek zeneileg érdeklődő, kiegyensúlyozott, derűs emberekké váljanak.

Diana ​búcsút vesz Miamitól és Spanyolországba utazik. Ezentúl ott akar lakni, az örökölt tengerparti villában, és meg akarja keresni elcsavargott húgát is. Azt gondolja, hogy ő már eleget élt, neki már semmi meglepetést nem tartogat a sors! A véletlen mellé sodor egy izgalmas férfit, aki szavaival és vad flamenco-táncával teljesen elbűvöli, majd eltűnik a szeme elől. Kalandok egész sora árán rábukkan titokzatos, új szerelmére, és megtudja a Hétpecsétes-ház igaz történetét is.

Betty ​Mahmudi Lányom nélkül soha című regényét milliók olvasták a világon, s hazánkban. A világsiker kötet filmváltozatának hazai vetítését 1991 végén leállíttatta a magyar külügyminisztérium, de az iránban fogvatartott és megszöktetett kislány és édesanyjának lélegzetelállító küzdelmeit olvasók tömegei szurkolhatták végig Magyarországon is. A Végzetes szülők azoknak is szól, akik nem olvashatták az előző könyvet. Betty Mahmudi azóta az elrabolt gyermekek ügyének apostola lett, megírta a Végzetes szülők-et, melyben folytatja harcát a gyermeki és szülői méltóságért.

Bálterem, ​ragyognak a fények. És az ellentét: vidéki kastély, öreg fák lombjai tartják örök árnyékban. Íme, ezeken a helyszíneken lángol fel az a vad szenvedély, mely Amanda Quick új művének szereplőit örvényszerűen irányítja egymás felé. Prudence tudta, hogy nem illendő dolog éjnek évadján lakásán felkeresni egy férfit. Különösen kockázatos, ha az a férfi éppen a Bukott Angyal, Angelstone earlje. De Prudence-nek nem volt más választása, ha meg akarta kímélni forrófejű fivérét egy végzetes párbajtól. Prudence és Sebastian sorsa ezen az éjszakán végzetszerűen kapcsolódik össze.

Nem ​könnyű a kamaszélet, de fel a fejjel, kéznél a segítség: e kézikönyv tippek, tények és tanácsok csodás tárházát nyújtja, Jane Goldman sziporkázó humorával fűszerezve. Megtudhatod, hogyan győzheted le a Gyilkos Triót (Szekálás, Lógás és Baráthiány), hogyan változtathatod a szobádat katasztrófa sújtotta területből a rend fellegvárává az Égbekiáltóan Lusta 120 Másodperces Villám- rendraklási módszerrel, felfedezheted a Randi-játék titkait... ...és még rengeteg más érdekességet találsz minden idők legtutibb tinikalauzában.

Nem, ​kérem, nem regényünk hőseiről van szó! A "Micsoda kölykök" egy néninek a neve, aki így kiált fel, valahányszor a regény hőseit meglátja. Vagyis hát mégiscsak e regény hőseiről van szó - bűbájos kis ebadtákról, amolyan rosszcsontokról, akiknek azonban van két olyan tulajdonságuk, ami enyhíti csínyjeiket. Az egyik: nagyon szeretik és tisztelik a szüleiket. A mások: mindig igazat mondanak. Van aztán egy harmadik is: egyszerűség és szellemes közvetlenség, ami nemcsak az ő érdemük, hanem a "csodagyerek" lengyel írónői is. Ewa Lachról ugyanis tudni kell, mindössze tizenöt éves volt, amikor első nagysikerű regénye megjelent.

Garth ​Duncan már nem is emlékszik rá, milyen az, amikor az embert nem a bosszúvágy hajtja. Húsz év telt el azóta, hogy apja, a milliárdos Jed Titan végérvényesen eltaszította magától, de most eljött az idő, hogy megfizessen az öregnek minden sérelemért. Kár, hogy a vakmerő seriffhelyettes, Dana Birch, a Titan lányok barátnője folyton az útjába áll. Követi mindenhová, mint az árnyék, és a férfi végül belátja, az a legegyszerűbb, ha beengedi a lakásába és az életébe. Amikor azonban valaki többször is a rendőrnő életére tör, Garth azon kapja magát, hogy meg akarja védelmezni őt, mindenáron. És még mondja valaki, hogy a sorsnak nincs humorérzéke...

Giával ​az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet ... Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol? Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?

AZ ​ÖRÖKÖSNŐ Cassandra Clayton a szerelemnek ugyanolyan mestere, mint bármelyik denveri profi lány. De apja félelmetes birodalmát is ugyanúgy igazgatja, kemény kézzel és korbáccsal is ha kell. - Ám egyetlen dologre nem képes önmaga - hogy produkáljon egy fiú örököst, aki a birodalmat örökli. A RAB Ártatlanul ítélték el gyilkosságért, de megmenekült a hóhér kötelétől. Steve Loring pontosan az volt, akire Cess-nek szüksége van. A férfi aki megteszi, amit Ő parancsol. Viszont amire nem számított Cess, a férfi szolgálatainak ára van. A SZERELEM ÁRA Steve kezdettől sem titkolta, hogy nem éri be pár ezüst dollárral. Ő Cess szívét és lelkét kívánja viszonzásul. Gunyoros viselkedése kétségbeejtővé tette a lány számára a nappalokat, de amilyen csodás szerető volt, boldoggá tette az éjszakáit. És ez még nem volt minden...

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lorenának ​szembe kell néznie múltjával, szembesülnie kell jelenével és jövőjével, miközben egy eddig ismeretlen, új érzés keríti hatalmába... Lorena halkan tiltakozott. Clay enyhített szorításán, de nem engedte el. Forró ajkát a lányéhoz érintette, majd tüzes csókjaival elárasztotta egész arcát, fülét, nyakát.... A lány gerincén borzongás futott végig, amint a férfi forró lehelete bőrét simogatta, ... s átadta magát annak az érzésnek, ami immár korlátlanul lángolt testében. Clay ismét a lány ajkát kereste, megpróbálva behatolni rejtett mélységeibe. Érezte, amint vére egyre nagyobb hévvel égett, lényének belsejéből táplálkozott, s addig duzzadt, míg megtelt olyan vággyal, amit fel akart deríteni és ki akart elégíteni...

Kollekciók