Ajax-loader

kollekció: Utazás

“Hogy is van a csavargók nagy mondása? Mindenütt jó, de legjobb sehol!”
(Rejtő Jenő)


Beszállás! ​A Prometheus utasszállító repülőgép rögtön indul Párizsból Croydonba! Huszonegy utas és két légiutas-kísérő elfoglalja a helyét, és a gép a magasba emelkedik. Két kabinjából a hátsóban vegyes társaság gyűlik össze: angol fodrász kislány, francia régészek, angol fogorvos, két arisztokrata hölgy, francia öregasszony - és egy nagy bajszú kis belga. A második ülésen az ebéd utáni kávé mellett elszunyókál az öregasszony. A kilencedik ülésen szenved a kis belga. Az ötödik és hatodik ülésen vitatkozik a két régész. A tizenkettedik ülésen a fogorvos udvarolni próbál a tizenhatodik ülésen a fodrászlánynak. A légiutas-kísérők fel-alá rohangálnak. Egy darázs döng, majd "csatt!", lecsapja valaki. A második ülésen - csak nincs valami baj? Feje félrebillen... nem mozdul... Micsoda szerencse, hogy a kilencedik ülésen a kis belga azonnal magához tér, amint földet ér a gép. Poirot életében először gyanúsítottként kezdi a nyomozást, de szerencsére nem úgy fejezi be. A kötethez ajándék jubileumi füzet is tartozik az írónő eddig magyarul megjelent köteteinek leírásaival, receptekkel és hasznos háttérinformációkkal.

DK ​Eyewitness Top 10 Miami and the Keys Travel Guide will lead you straight to the best attractions this sunny destination has to offer. Whether you're looking for the best restaurants and bars, a hotel to suit your budget, or want to find the best places in Miami and the Keys to shop; this guide is the perfect travel companion. Rely on dozens of Top 10 lists - from the Top 10 places for people-watching venues to the Top 10 sidewalk cafes, there's even a list of the Top 10 things to avoid. The guide is divided by area, with sections on: Miami Beach & Key Biscayne; Downtown & Little Havana; North of Downtown; Coral Gables & Coconut Grove; South of Coconut Grove; and The Keys; all packed with beautiful illustrations of their attractions. You'll find the insider knowledge every visitor needs and explore every corner of Miami and the Keys effortlessly with DK Eyewitness Top 10 Miami and the Keys Travel Guide. DK Eyewitness Top 10 Miami and the Keys Travel Guide - showing you what others only tell you.

Covers_420017
Kovászna Ismeretlen szerző
0
0

... ​"A falu egyik szélén síkság, a másik részén erdővel borított hegyek. Gyönyörű vidék, az alföld nyílt derűjével s a hegység fenségének összhangjával. A havasok közé mélyen felnyúló völgyéből a Kovászna vize törtet le hangos csattogással. A tiszta vizű patak a községet hosszában kétfelé szeli." (Hankó Vilmos)

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

A ​mesék főszereplője két gyermek, egy testvérpár, Fanni és Péter. Kettejük közül Fanni az idősebb, a nagytestvér, aki varázslatos kalandjaik közepette megpróbál vigyázni öccsére is, miközben minden alkalommal megoldanak egy problémát a mágikus világ lakóinak segítségével. A mesék között a fő kapocs a két gyerek, akik tulajdonában varázserővel bíró tárgyak vannak, s amik minden alkalommal egy másik világba repítik őket, ahol olyan dolgokkal találkoznak, amit csak ők láthatnak, akik még hisznek a mesevilág létezésében. A történetek elrepítenek az Északi-sark közelébe, a felhők fölé, és még sok más helyre, ahol csodás dolgok történhetnek…

No-one ​travels like the renowned writer-adventurer Richard Grant and, really, no-one should. Having narrowly escaped death at the hands of Mexican drug barons in Bandit Roads, he now plunges with his trademark recklessness and curiosity into Africa. Setting out to make the first descent of a previously unexplored river in Tanzania, he gets waylaid by thieves, whores and a degenerate former golf pro in Zanzibar, then crosses the Indian Ocean in a cargo dhow before the real adventure begins on the Malagarasi river. Travelling by raft, dodging bullets, hippos, lions and crocodiles, hacking through swamps and succumbing to fevers, Grant's gripping, illuminating and often hilarious book will thrill his devoted readers and bring him to an even broader audience.

'We ​can only try', say the authors, 'to interpret our pooled experience: what we have seen, heard, touched, smelled and tasted since our babyhood days, learned since - there was so much to learn - and always remembered because, like the pigeons of Shiva, our spirits haunt the places we have loved.' Jon and Rumer Godden spent most of their childhood, and have spent much of their lives, in India; Stella Snead lived there for many years. It is their pooled experience which has gone to make this superb book. Photographs and descriptive text are perfectly married, giving the reader the most evocative pictures of India's many-sided beauty, its history, its religious beliefs, the life and character of its peoples. Through the book there runs the thread of one man's life, from his birth to his student days, manhood and old age; we are carried over wide ranges of the country and shown the wonderful variety of its traditions and customs. There have been many books about India, but never a book quite like _Shiva's Pigeons_.

Covers_402925
Urlaub ​auf Tenerife Ismeretlen szerző
0
0

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

A ​városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját? A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól. A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.

Bor ​utazás és gasztro riportkönyv receptekkel.

Magyarország ​nyugati viszonylataiban a német a legrégebbi, ezen belül pedig a bajor a legősibb kapcsolat. Ez az útikönyv felderíti és turisztikai útravalóként tálalja nekünk a magyar-bajor kapcsolatok évszázadainak látnivaló nyomait. Szerzője a kádári Magyarországot elhagyva Bajorországban talált menedéket, amely az idők folyásával otthonává is vált. Kucsera János számos politikai emigránstól eltérően nyitott szemekkel járta új világát, miközben szíve mindenekelőtt magyar hazájáért dobogott. Az olvasó e szellemi kétlakiság gyümölcsét tartja most a kezében. A történeti és kulturális összefüggések megismerése, a művészeti értékek megbecsülése nemes foglalatosság. Ha külföldön magyar vonzatokat tár fel, akkor egyenesen alkotói munka, segít megtelepedni, megszeretni azt a környezetet, amelybe sors vetette. Találóan írja Kucsera János előszavában, hogy ,,nem csak nyelvében, de helyében is él a nemzet". Munkája e szemlélet értékes megnyilvánulása.

Mi ​történik akkor, ha egyszer csak egy zakatoló vonaton találjuk magunkat, és azt sem tudjuk, merre robogunk? Ha nem emlékszünk a kisváros nevére, ahonnan elindultunk? Mi lesz velünk, ha Kalkuttába keveredünk, és a múltunkról semmiféle információnk nincs? Szárú, az ötéves indiai kisfiú egy szerencsétlen véletlen folytán India egyik legveszélyesebb városába kerül. Volt otthona, most nincs semmije. Mit várhat az emberektől, az érzéketlen tömegtől? Vajon túl lehet élni azokat a megpróbáltatásokat, amelyek elé az élet állítja őt? Hogy juthat el egy kisfiú Indiából Ausztráliába? Képes lesz új életet kezdeni? Találkozhat még valaha az édesanyjával? Megtudhatja egyáltalán, hol élte le élete első öt évét? Vajon ki lehet az igazi oroszlán? Az Oroszlán Saroo Brierley valós története a kitartásról, az önfeláldozásról és a hitről. A könyv alapján készült a többszörös díjnyertes film Nicole Kidman, Rooney Mara és Dev Patel főszereplésével.

Penny ​Jordan: Az igazi apa Nővére halála után Julie magához veszi az elárvult kis Josht, és elhatározza, hogy anyagi nehézségei ellenére felneveli. Ám váratlanul megjelenik a színen Rocco Leopardi, mert felmerül a gyanú, hogy elhunyt fivére a gyerek apja. Magával viszi hát Szicíliába Julie-t és a kisfiút, hogy DNS-vizsgálatot végeztessen. Rocco azt hiszi, hogy Julie a kisfiú laza erkölcsű anyja, és ennek megfelelően bánik vele. A lány nem meri elárulni az igazságot, mert fél, hogy akkor elveszíti Josht. Kim Lawrence: Vonzás és taszítás A csinos tanárnőnek, Fleurnek nem volt könnyű élete. Miután elveszítette a kisbabáját, a férje is elhagyta. Véletlenül megismerkedik a dúsgazdag spanyol üzletemberrel, Antonióval, aki nem bír tizenhárom éves lányával. Fleur megpróbálja megbékíteni őket egymással, ami nem könnyű feladat. Közben egyre közelebb került Antonióhoz, és úgy tűnik, megismétlődik a múlt. Ismét gyereket vár egy férfitól, akinek nem biztos az érzéseiben… Natalie Anderson: Meglátni és megszeretni Emily a veronai operában nem tudja levenni a szemét egy jóképű férfiról. Az előadás után megismerkednek, és Luca meghívja magához a lányt. Szenvedélyes órákat töltenek együtt, aztán elválnak útjaik. Ám három hosszú hét után a férfi ismét felbukkan, és vacsorázni hívja Emilyt. Ezek után rendszeresen találkozgatnak, de Luca sosem beszél a jövőről, hűvös és tartózkodó. Vajon mitől dermedt jéggé a szíve?

En ​kvinne med en fortid. En kvinne med en fremtid. Har de noe å gi hverandre? Foreldrenes dramatiske død bringer Ella fra New York hjem til Bergen for å gjøre opp boet etter dem. Den gamle villaen huser også en leieboer, den eldre kvinnen Rakel, som med sin særegne væremåte både frastøter Ella og vekker hennes nysgjerrighet. Snart blir hun dratt inn i fortellingen om et bemerkelsesverdig liv, et liv som har utspilt seg i flere land over mange tiår, siden Rakel som liten jente ble sendt som flyktning fra Bratislava til Norge for å unngå nazistenes jødeforfølgelser. Har disse to kvinnene noe å gi hverandre? Rakels bok.er en roman om å reise seg, gang på gang, selv etter at det umulige har skjedd. Om å kjenne seg selv, sin fortid og sine røtter, om vennskap og samhold, om svik og kjærlighet.- og ikke minst om en mors grenseløse omsorg og kamp for sine barn.

Explore ​Dublin Explore the places that inspired Dublin's literary greats - Swift, Yeats, Beckett and Joyce Enjoy the art then relax on the Zen rooftop terrace at the Chester Beatty Library Shout yourself hoarse at a game of hurling or Gaelic football North side? South side? You decide over a drink (or two) on each side of the Liffey In This Guide: One Dublin-resident author, over 500 hours of research, and over 300 shopping, eating and drinking recommendations. Full-color coverage of Dublin's highlights. Insights into city life, from a local fashion designer's shopping tips to a food critic's top restaurant picks.

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

A ​Déli-Kárpátok gazdag glaciális formakincsű, uralkodó vonulatait bemutató sorozata a Retyezátot és a Páringot követően a Fogarasi-havasok ismertetésével folytatódik. E monumentális hegylánc méltán érdemelte ki az Erdélyi-Alpok elnevezést. A Fogarasi-havasok számos földrajzi tekintetben a Déli-Kárpátok és a kárpáti hegységív csúcstartója, ezért már a turista-hőskorban, a hegységek tudományos feltárásának kezdeti szakaszában a hazánk főhegysége címre jelölték az akkor jóval ismertebb Magas-Tátrával szemben. Emellett a Fogarasi-havasok varázsa abban is rejlik, hogy a „kötelező” célpontok megmászásán túl vállalkozunk-e kevésbé ismert ösvényeinek bejárására, és a markáns sziklaképződmények mellett sikerül-e észrevennünk a kiolvadó kártavak és a havasszépe virágmezők tavaszi és kora nyári színvilágát, vagy az ősszel rozsdabarnába öltöző völgyekből és mellékgerincekről a főgerincre nyíló csodás panorámák látványát. Amennyiben igen, akkor a Retyezát és a Páring szerelmeseiből könnyen a Fogarasi-havasok rajongóivá válhatunk. A kiadvány ezt igyekszik segíteni. A túrakalauz öt fejezetből épül fel: Az első rész természettudományos összefoglalást ad a hegységről retyezáti és páringi összehasonlításban, ezt számos térképvázlat, ábra, táblázat és domborzatmodell támasztja alá. A második fejezet általános túrainformációkat tartalmaz: megközelítési lehetőségek, szállásfeltételek, időszerű adatok, hegyimentő-szolgálat stb. A következő rész a legterjedelmesebb, ugyanis turistautakat, pásztorösvényeket és rejtett csapásokat mutat be. E leírások a főgerinc Zârna- és Suru-nyereg közötti szakaszát, a hegység északi oldalának valamennyi turistaösvényét, továbbá a déli oldal néhány útvonalát fűzik fel. A terepbejárás 2013 novemberében és 2014. március végétől december végéig történt, nem kevesebb mint 36 túra keretében 10 hónap alatt. A sorozatban korábban megjelent kiadványokhoz hasonlóan a túraleírásokat metszetek, naprakész, összefoglaló adatok, átfutó képek kísérik, mindehhez részletes, egyedi turistatérkép-melléklet társul. A negyedik fejezet egyfajta tisztelgés a szászok turistaút-építő munkássága előtt: Fogarasföld és Királyföld (Szászföld) Olt és Nagy-Küküllő völgye közti területének épített örökségéről közöl képes összefoglalót. Az utolsó témakör – hagyományosan – a túrakönyv rejtvényrésze, csoportokba rendezett feladatlapokkal.

Mi ​történik, ha a Big Ben tizenhármat üt? Milyen íze van az angolnának? Miért volt szerencsés az, akit lefejeztek? Melyik az a híd, amit eladtak az amerikaiaknak? Milyen állatok laknak a metróban? Hol találod meg Harry Potter nyomát? Rendhagyó útikönyvsorozat gyerekeknek: izgalmas nagyvárosok, furcsa múzeumok, titokzatos helyek, menő épületek, érdekességek a történelemből – minden, ami a felnőtteknek szóló útikönyvekből kimaradt. 8 éven felülieknek ajánljuk.

Szeretettel ​ajánlom minden meserajongó gyermeknek és szüleiknek, Mesék elalvás előtt című könyvemet. Olyan történeteket írtam, melyek hősei néha emberek, de főként, emberi tulajdonságokkal felruházott állatok, vagy tárgyak. Sok történetemben megjelennek a kisegerek, valamiért nagyon szeretem beleszőni őket a mesékbe. Mindegyik történetnek van valamilyen rejtett tanulsága, így a kicsik észrevétlenül tanulnak meg olyasmit, amire szeretnénk felhívni a figyelmüket. Úgy érzem, nincs szebb annál, mint amikor egy csöppség csillogó szemekkel hallgatja a felolvasott mesét, és nem akarja, hogy véget érjen. Végül, de nem utolsó sorban ott a sok szép illusztráció, amik színessé, szebbé teszik az egész kiadványt. Jó szórakozást kívánok a történetekhez! Bombicz Judit

Talán ​túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy van két dolog a világon, amit mindenki szeret: szép helyekre utazni és finomakat enni. Könyvünk szubjektív válogatást tartalmaz a világ nemzeteinek legjellemzőbb és legfinomabb ételeiből, amelyeket saját otthonunkban mi is könnyedén elkészíthetünk. A receptek összeállításakor kerültük a nehezen beszerezhető, egzotikus alapanyagokat. Fő célunk az volt, bárki, aki kedvet kap a receptek, fotók és az adott országhoz tartozó érdekességek láttán, könnyedén varázsolhasson ebédlőjébe egy csipetnyi Mexikót, falatnyi Japánt, rövidke időre egy párizsi vendéglőbe vagy egy New York-i utcai hamburgeres mellé képzelhesse magát.

A ​csodálatos fotókkal illusztrált kötetben Magyarország jeles helyeivel ismerkedhetnek meg az olvasók.

Our ​memories are what make us who we are. Some are real. Some are made up. But they are the stories that tell us who we are. Without them we are nobody. Hattie's summer isn't going as planned. Her two best friends have abandoned her: Reuben has run off to Europe to 'find himself" and Kat is in Edinburgh with her new girlfriend. Meanwhile Hattie is stuck babysitting her twin siblings and dealing with endless drama around her mum's wedding. Oh, and she's also just discovered that she's pregnant with Reuben's baby. Then Gloria, Hattie's great-aunt who no one even knew existed, comes crashing into her life. Gloria's fiercely independent, rather too fond of a gin sling and is in the early stages of dementia. Together the two of them set out on a road trip of self-discovery — Gloria to finally confront the secrets of her past before they are erased from her memory forever and Hattie to face the hard choices that will determine her future. Non Pratt's Trouble meets Thelma and Louise with a touch of Elizabeth is Missing by Emma Healey, Clare Furniss' remarkable How Not To Disappear is an emotional rollercoaster of a novel that will make you laugh and break your heart.

Our ​memories are what make us who we are. Some are real. Some are made up. But they are the stories that tell us who we are. Without them we are nobody. Hattie's summer isn't going as planned. Her two best friends have abandoned her: Reuben has run off to Europe to 'find himself" and Kat is in Edinburgh with her new girlfriend. Meanwhile Hattie is stuck babysitting her twin siblings and dealing with endless drama around her mum's wedding. Oh, and she's also just discovered that she's pregnant with Reuben's baby. Then Gloria, Hattie's great-aunt who no one even knew existed, comes crashing into her life. Gloria's fiercely independent, rather too fond of a gin sling and is in the early stages of dementia. Together the two of them set out on a road trip of self-discovery — Gloria to finally confront the secrets of her past before they are erased from her memory forever and Hattie to face the hard choices that will determine her future. Non Pratt's Trouble meets Thelma and Louise with a touch of Elizabeth is Missing by Emma Healey, Clare Furniss' remarkable How Not To Disappear is an emotional rollercoaster of a novel that will make you laugh and break your heart.

Covers_431438
Barcelona Ismeretlen szerző
0
1

"Az ​ismert útikönyvsorozat legfrissebb kiadása, aktuális információkkal. Barangoljon velünk Barcelonában. Barcelona egy dinamikus, zsúfol és merészen modern világváros, amely mégis tele van csodás művészeti alkotásokkal és történelmi műemlékekkel. A város leghíresebb sugárútja, a La Rambla, nagyszerű kikapcsolódást kínál éjjel-nappal, a hét bármely napján. Ha már ott járunk, ne felejtsünk el benézni a La Boqueria piacra, mely a gasztronómiai gyönyörűségek bőségszaruja: friss húsoktól kezdve, a gyümölcsökön és zöldségeken át a fűszerekig itt mindent megtalálhatunk. Minden bizonnyal a legnépszerűbb látványosságok közé tartozik Gaudi befejezetlen mesterműve, a Sagrada Família. Az ő tervei alapján készült a híres Güell park is, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Ha már végigjártuk az összes nevezetességet, akkor vegyük az utunkat a homokos tengerpart felé. Érdemes benézni egy igazi tapas bárba is, ahol egy sangría mellett megízlelhetjük a katalán gasztronómia remekeit."

Nem ​is gondolnánk, milyen fiatal teremtmény a mi kedves Balatonunk a maga 22000 esztendős életkorával, összehasonlítva a partján púposodó-csúcsosodó, évmilliók alatt kihűlt vulkánokkal, vagy az őstengeri állatok és növények maradványaiból mérhetetlen idő alatt feltornyosult bakonyi hegyekkel. És ha az általunk nem is személyesen, de krónikákból és ásatásokból ismert emberek - kelták, rómaiak, avarok, magyarok, svábok - 1-2 ezer év leforgása alatt épített, és részben még ma is meglévő alkotásait látjuk, elgondolkodhatunk a történelmi idő viszonylagos voltáról. Hiszen a nagyapáink idejében épült kőpincék megfeketedett boltozata ódon régiségnek tűnik a római villa csillogó mozaikpadlójához képest, s egy XVIII. századi, roskatag oldalú malommal összehasonlítva remek karban van a forró mészhabarccsal egybeforrasztott kövekből rakott Árpád-kori templomfal. Pannon castrumok, román kori és gótikus templomok, erdők sűrűjében rejtőző kolostorromok, török kori végvárak, barokk paloták és XIX. századi betyárkocsmák képei, és a lényegüket ismertető írások segítik az Olvasót, akit térképes útikalauzzal szeretnénk megnyerni egy valóságos utazáshoz.

Kiadványunk ​régi hiányt pótol a maga műfajában: magyar szerző mutatja be magyar turistáknak a hozzánk minden szempontból közel álló horvát tengerpartot és szigeteket. A varázslatos természeti szépségével és értékes építészeti emlékeivel mindenkit rabul ejtő vidék számos útvonal-lehetőséget kínál az odalátogatóknak. A könyv olyan tengerparti, szárazföldi és hajós kirándulásokat ajánl, amelyeknek útvonalára a térség bármelyik üdülőhelyéről be lehet kapcsolódni. A településeken belül egy - mindenki által könnyen megtalálható - kiindulóponttól kezdődően a szerző szinte lépésről lépésre végigvezeti az olvasót a látnivalók "útvesztőjén". Érdekes leírások, naprakész információk és hasznos tanácsok segítik az eligazodást

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The ​year is 1995, and email is new. Selin, the daughter of Turkish immigrants, arrives for her freshman year at Harvard. She signs up for classes in subjects she has never heard of, befriends her charismatic and worldly Serbian classmate, Svetlana, and, almost by accident, begins corresponding with Ivan, an older mathematics student from Hungary. Selin may have barely spoken to Ivan, but with each email they exchange, the act of writing seems to take on new and increasingly mysterious meanings. At the end of the school year, Ivan goes to Budapest for the summer, and Selin heads to the Hungarian countryside, to teach English in a program run by one of Ivan's friends. On the way, she spends two weeks visiting Paris with Svetlana. Selin's summer in Europe does not resonate with anything she has previously heard about the typical experiences of American college students, or indeed of any other kinds of people. For Selin, this is a journey further inside herself: a coming to grips with the ineffable and exhilarating confusion of first love, and with the growing consciousness that she is doomed to become a writer. With superlative emotional and intellectual sensitivity, mordant wit, and pitch-perfect style, Batuman dramatizes the uncertainty of life on the cusp of adulthood. Her prose is a rare and inimitable combination of tenderness and wisdom; its logic as natural and inscrutable as that of memory itself. The Idiot is a heroic yet self-effacing reckoning with the terror and joy of becoming a person in a world that is as intoxicating as it is disquieting. Batuman's fiction is unguarded against both life's affronts and its beauty--and has at its command the complete range of thinking and feeling which they entail.

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

"Nagypál ​István versei a vágy grammatikája felől érthetőek meg. Éppen ezért vannak leállíthatatlan mozgásban, álomszerű himbálózásban ezek a szövegek – a folytonos távollét, a szívszorító lengyel táj, az önmaga belső tartományait folyton újragondoló utazó hiányjelei határolják. A függő viszonyok, amelyek szembesítenek. A találkozások, amelyek roncsolnak és építenek. A lélek mint uralhatatlan esemény. Az elviselhetetlenség közönye, amelyet kinagyítva, szinte sorról sorra nézzük végig az életet. Igen, az érzéki létezésnek ez a ritmusa, sőt zenéje alakítja a kötet mondatait. Nagypál István versei a távolság szimfóniái elé írt prelúdiumok, emlékezetes nyelvi térben." (Németh Zoltán)

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók