Ajax-loader

kollekció: Thriller

“– Uram! A késemért jöttem!
– Hol hagyta?
– Valami matrózban.”
(Rejtő Jenő)


A ​történelem nem szűkölködött tragikus eseményekben: mindent elsöprő árvizek, pusztító tűzvészek, határokat nem ismerő járványok tizedelték az emberiséget. Ám minden elemi csapásnál nagyobb fenyegetést jelent önmaga számára az ember. A tudomány és a technika fejlődésével már-már tökélyre fejlesztette a pusztítás eszközeit, s szinte törvényszerű, hogy előbb-utóbb kicsúszik a kezéből az ellenőrzés. Visszaélt tudásával és hatalmával, megérett a bűnhődésre... ...valahol a kaliforniai sivatag mélyén, egy titkos katonai laboratóriumban üzemzavar támad, s elszabadul egy gyilkos vírus. Iszonyatos sebességgel tarol végig az országon, tömegesen hullanak az emberek. Ám ismeretlen okból néhányuk szervezete ellenáll a szörnyű kórnak, épségben vészelik át a járványt. Egyetlen közös van bennük: hasonló álmokat látnak, melyekben vagy egy idős néger asszony, vagy egy baljós sötét ember hívja őket. Felkerekednek hát a túlélők, hogy eleget tegyenek a Gondviselés, illetve a Gonosz hívásának. Természetesen közben meg kell szervezni az életet. Vajon elég erősen munkálkodnak bennük a régi erkölcsi normák ahhoz, hogy újra felépítsék a társadalmat, mielőtt teljesen eluralkodik a káosz? Közösséggé tudnak-e kovácsolódni az elszórt csoportocskák, meg tudják-e őrizni emberségüket, vagy végképp széthullik a civilizáció? Mindeközben a Gonosz sem tétlenkedik, s hamarosan elkerülhetetlenné válik az összecsapás...

A ​chamberlaini gimnáziumban közeleg az érettségi. A tizenhat éves, esetlen Carrie White-ot nemcsak bigottan vallásos anyja terrorizálja, hanem diáktársai – főként a lányok – gúnyolódásának is állandó céltáblája. Egy különösen megrázó esemény után a főkolomposokat megbüntetik, Carrie-ben pedig nőttön nő az indulat, elégtételt akar venni az őt ért sérelmekért. Egyre inkább tudatosul benne, hogy félelmetes telekinetikus képessége micsoda hatalom! Elérkezik a nagy nap, az érettségizők bálja. Csodák csodája, a rút kiskacsa Carrie-t bálkirálynővé választják a csinos és népszerű Tommy oldalán. Ám néhány diák nem bír magával, a végsőkig meg akarja alázni a lányt, s szörnyű tervet eszel ki. Válaszként Carrie szabadjára engedi pusztító erejét, melynek nyomán kő kövön nem marad...

San ​Juan szigetén, a tengerparti csapszékekben csak suttogni mernek a rossz hírű, vámpírok lakta kastélyról, amely a város fölé magaslik. Ide tart Leslie L. Lawrence is, zsebében pipájával, és legendás .38‑as Smith and Wessonjával, hogy eleget tegyen a titokzatos Francis T. Drake meghívásának. A kastélyba temetőn át vezet az út: a sírokon gyertyák égnek, s megölt állatok tetemei teszik még barátságosabbá az örök béke helyét… Hamarosan megtörténik az első gyilkosság, amelyet újabb és újabb követ… Aztán előkerül a pipa és a .38‑as - no és a gyönyörű Viorica -, hogy segítségükkel hősünk összemérhesse erejét a Gonosszal.

`Magával ​ragadó könyv. David Lindsey-ben megvan az a képesség, amely minden regényíró számára felbecsülhetetlen értékű -- különösen egy feszültségre építő regény írója számára: a közvetlenség adománya. Azt értem ezalatt, hogy a jeleneteket nem kívülről szemléljük. Teljes a jelenlét. Mindez ritka és értékes.` Michael Gilbert ` Az év egyik legkáprázatosabb regénye.` Publishers Weekly

Only ​a work of such searing, meticulously controlled brilliance couldprovoke such a wide range of visceral responses. Here is the incredible story of an imprisoned pedophile who is drawn into an erotically charged correspondence with a nineteen-year-old suburban coed. As the two reveal -- and revel in -- their obsessive desires, Homes creates in The End of Alice a novel that is part romance, part horror story, at once unnerving and seductive.

Két ​nappal karácsony előtt Helsinki a klímaváltozás kegyetlen hatásai ellen küzd. Az apokalipszis nem kíméli a lakosságot: a metróalagutak elöntve, az utcákon lángolnak az elhagyott autók, tombol a malária, a tuberkulózis, az ebola és a pestis. Az emberek Norvégia és Finnország legészakibb részei felé menekülnek, ahol még úgy-ahogy elviselhetőek a körülmények. A társadalmi rend felbomlott, a rendőrség helyett privát cégek felügyelik a közbiztonságot. Tapani Lehtinen azon kevesek közé tartozik, akik még hajlandóak és képesek is a városban maradni. Mikor a felesége, Johanna, a helyi bulvárlap újságírója eltűnik, kétségbeesve indul a keresésére. A nyomok alapján egyre biztosabbnak tűnik, hogy az asszony eltűnése kapcsolatban áll a „Gyógyító” néven ismert sorozatgyilkossal, aki után épp nyomozott. Újabb és újabb titkok bukkannak fel Johanna múltjából, amelyek egyre nyilvánvalóbban összekötik az egész várost rettegésben tartó gyilkosságokkal. Ha már minden más elveszett, vajon meddig tart ki két ember között a bizalom?

Cece ​Caruso--mystery biographer extraordinaire, vintage clothing enthusiast, and part-time sleuth--is in freefall. First, she calls off her wedding, for reasons even she can't explain. Second, her newest biography (of Alfred Hitchcock) is way past deadline. So Cece puts on a houndstooth suit with peplum and heads out to see "Vertigo," only to come home with a cell phone belonging to a stranger named Anita Colby. Nothing if not a good citizen, Cece tries to return the cell phone--only to hear someone push Anita off a cliff. Now a woman is dead, and Cece is under suspicion (tip: don't leave rambling, incoherent messages on someone's answering machine just before she gets murdered). To clear her name and put the real murderer in jail, Cece's going on the lam, where she'll encounter mysterious strangers, unhelpful strippers, a bottle of blond hair dye, and twists and turns so eerie it's as if Hitch himself were writing the script.

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sloane ​Pearson is planning to leave her boyfriend, her father has been rushed to hospital and her job - as a detective in the Chicago police department sex crimes division - is taking all her energy. With her personal life in such a mess, she's not complaining. A serial rapist is terrorising young women, dragging them off the street and demanding they fight. The victims don't want to come forward and if they do, they've already taken showers which have washed away any crucial DNA evidence. Knowing that a conviction is near impossible, Sloane tracks every last clue - and every possible victim - until she's in far too deep ...With empathy, pace and tension, Theresa Schwegel gets inside the minds of Sloane and the victims to view the case from every angle.

This ​time it is not a drill.

A ​CHILL RUNS THROUGH HIS SKIN AS THE PHANTOM APPEARS. HE SEES THEM EVERYWHERE . . . Eric Stark is not insane. Or at least he doesn't think so. He wishes everyone in Dust, Texas, felt the same way. But that's not going to happen since the whole town thinks he's crazy. Why didn't he keep his mouth shut? No one understands. Eric is alone as he battles his sanity in a town of tormenters. Suddenly a new friendship emerges after the new kid, Kyle Barrett, moves to town. Eric reluctantly reveals his secret. Is it a curse or a gift? He isn't certain, but with Kyle by his side he finds the courage to seek the truth. They soon realize that something sinister is descending on the residents of Dust. Is it caused by Eric's phantoms or is it something else? Is it connected to the mysterious death of hundreds of townspeople over sixty years ago? One thing is certain--only Eric and Kyle can save them. They set out on a heart-pounding adventure and find themselves transported to a disturbed and deserted version of their small southern town. They quickly discover that this new world has mysteries of its own to uncover. What they find could prove more than they bargained for, and it only leads to more questions. Eric and Kyle must face a horrifying fact--they may never get out alive. "We're gonna die here," Kyle muttered. "I don't believe that," Eric said. "And neither do you." Will they survive their encounter with these dark and mysterious beings? Will they find a way back home? Or will they be lost forever? The Vanished from Dust series is perfect for anyone who craves a hair-raising thriller packed with mystery and suspense. This paranormal story for young adults can be compared to Stand by Me, mixed with Odd Thomas, and a twist of The Dark Tower.

Egy ​esős napon szabadul el a pokol. Martin Benner ügyvéd ajtaján egy kétségbeesett férfi kopogtat be azzal, hogy a húgának segítségre van szüksége. Ebben nem is volna semmi különös, ha a lány nem lenne hónapok óta halott. Vagy ha nem derülne ki, hogy az illető nem más, mint az újságok által Sara Texasnak elnevezett sorozatgyilkos, aki – mielőtt végzett magával –, ötrendbeli gyilkosságról tett beismerő vallomást. A bátyja ennek ellenére ártatlannak tartja őt, s elégtételt akar, valamint megtalálni a lány eltűnt fiát, Miót. Martin Benner pedig olyan ember, aki nem tud ellenállni egy ilyen kihívásnak. Ám az igazságkeresés olykor igencsak veszélyes, és Benner üldözőből hamarosan üldözötté válik, óriási veszélybe sodorva nem csak magát, de kislányát is.

Mark ​Watney a été l'un des premiers humains à poser le pied sur Mars. À présent, il est persuadé d'être le premier à y mourir. Lorsqu'une tempête de sable mortelle force ses coéquipiers à évacuer la planète, Mark se retrouve seul et sans ressources. Pourtant Mark n'est pas prêt à baisser les bras. Ingénieux, habile de ses mains et surtout très têtu, il affronte les problèmes en apparence insurmontables un par un. Isolé et aux abois, parviendra-t-il à survivre en faisant mentir les statistiques ?

Két ​fiú – két lány. Nekik négyüknek sosem lett volna szabad találkozniuk. És most egymásra vannak utalva. Üldözik őket, az életükre törnek. De ki akar végezni velük és miért? Kinek fontos ennyire négy kamasz? Kik ők valójában? Le kell rántaniuk a leplet a titokról, csak úgy menthetik meg az életüket. Talán…

Azt ​hiszed, tudod, kiben bízhatsz? Azt hiszed, tudod, mi a különbség jó és rossz között? Tévedsz... Egy exkluzív devoni fiúiskola igazgatóját holtan találják az iskola aulájában; felakasztotta magát. Néhány órával korábban egy csomagot talál az íróasztalán, és azonnal tudta, ki és miért üzent neki ily módon. És azt is, hogy mi az üzenet: elérkezett a vég. És ez csak az első a furcsa halálesetek vagy éppen különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságok sorában, amelyeknek az exeteri rendőrség két nyomozója: a zaklatott múltú Imogen Grey őrmester és a társa, Adrian Miles próbálnak a végére járni. Ahogy egyre jobban belegabalyodnak a korrupció, a hazugságok és a kizsákmányolás hálójába, minden egyes lépéssel közelebb kerülnek egy félelmetes titkokhoz, amelyet évtizedek óta őriznek a közösség legbefolyásosabb tagjai. És amikor a két rendőr végül rájön, valójában mi is motiválja a gyilkost, vajon tényleg meg akarják majd állítani? Katerina Diamond Angliában hatalmas sikert aratott regénye letehetetlenül izgalmas, feszültséggel teli olvasmány az erőszakról, a bűnről és a bosszúról.

A ​group of scientists travel to Bouvet Island to study the effects of global warming. One of their collagues disappear and they decide to go search for him. Meanwhile, the crew of the ship also experience sinister events. Soon everyone finds out that the island has a lot of secrets…

A ​19 éves Lacy Collins egy tavasz reggel arra ébred, hogy erős, görcsszerű, fájások gyötrik has tájékon. Először arra gyanakszik, terhes lehet az egyik szexpartnerétől, de egy terhességi teszt elvégzését követően rájön, hogy feltételezése nem volt helytálló. Orvoshoz fordul, de a fájásai egyre erősebbé vállnak, ráadásul éjszakánként még rémálmok is gyötrik. Egy ultrahangos vizsgálatnál tumort fedeznek fel a lány gyomrában. Ron Hurts, professzor szerint Lacynek gyomorrákja van és igencsak előrehaladott stádiumban burjánzik. De Lacy meg van szentül győződve, valami van a hasában, ami nem rák, és azt is jól tudja, hogy meg fog halni, és nem fogja megvárni, amíg az a valami, kikel a hasából.

Is ​he a hero? Eight years ago, Sharlah May Nash’s older brother beat their drunken father to death with a baseball bat in order to save both of their lives. Now thirteen years old, Sharlah has finally moved on. About to be adopted by retired FBI profiler Pierce Quincy and his partner, Rainie Conner, Sharlah loves one thing best about her new family: They are all experts on monsters. Is he a killer? Then the call comes in. A double murder at a local gas station, followed by reports of an armed suspect shooting his way through the wilds of Oregon. As Quincy and Rainie race to assist, they are forced to confront mounting evidence: The shooter may very well be Sharlah’s older brother, Telly Ray Nash, and it appears his killing spree has only just begun. All she knows for sure: He’s back. As the clock winds down on a massive hunt for Telly, Quincy and Rainie must answer two critical questions: Why after eight years has this young man started killing again? And what does this mean for Sharlah? Once upon a time, Sharlah’s big brother saved her life. Now, she has two questions of her own: Is her brother a hero or a killer? And how much will it cost her new family before they learn the final, shattering truth? Because as Sharlah knows all too well, the biggest danger is the one standing right behind you.

An ​eye for an eye. A wife for a wife. The addictive psychological thriller that’s already an international sensation. When young lawyer Lily marries Ed, she’s determined to make a fresh start. To leave the secrets of the past behind. But then she takes on her first murder case and meets Joe. A convicted murderer whom Lily is strangely drawn to. Whom she will soon be willing to risk anything for. But Lily is not the only one with secrets. Her next-door neighbor Carla may be only nine, but she has already learned that secrets are powerful things. That they can get her whatever she wants. When Lily finds Carla on her doorstep sixteen years later, a chain of events is set in motion that can end only one way.

Fifteen-year-old ​Yasmin Doner is a social misfit—obese, obsessive and deemed a freak by her peers at school. With her father dead and her mother in a new relationship, Yasmin yearns for a sense of belonging, finding comfort only in food and the fantasy of being close to Alice Taylor, a girl at school. Yasmin will do anything to become friends with pretty and popular Alice—even if Alice, like everyone else, thinks she's a freak. When Yasmin notices a sinister-looking man watching Alice from the school fence, she sees a way of finally winning Alice's affection—because how this stranger is staring is far more than just looking, it's wanting. Because this stranger, Yasmin believes, is going to take Alice. Yasmin decides to find out more about this man so that when he does take Alice, Yasmin will be the only one who knows his name and where he lives…the only one who can save her. But as Yasmin discovers more about him, her affections begin to shift. Perhaps she was wrong about him. Perhaps she doesn't need Alice after all. And then Alice vanishes.

Tisztelt ​Olvasó! A Ne higgy a szemének! a szerelem sötét oldaláról szól. Arról, hogy megpróbálunk rájönni: ki lehet a másik ember, a szenvedély, a szépség, a szavak mögött. Mert vajon melyikünk őszinte mindenben és mindig, mindenkihez? Főleg ahhoz, akit a legjobban szeret? - Sarah Pinborough Ebben a könyvben semmi sem az, aminek látszik. Louise, a fiatal titkárnő talán élete férfijával találkozik egy bárban, de a csók korainak bizonyul, különösen, miután hétfőn a munkahelyén megpillantja új főnökét, Davidet - aki persze nem más, mint a férfi a bárból. És naná, hogy felesége van. Ami ezután történik, az minden, csak nem megjósolható. Hiába kombinál az olvasó, előbb-utóbb leesik neki, hogy ebben a szokványosnak látszó szerelmi háromszögben igazából semmi sem szokványos. És felesleges lenne arra intenünk, hogy inkább ne kedveljen meg egyetlen szereplőt sem - úgyis képtelen lesz ellenállni. Mígnem egy ponton, amikor a legjobban aggódik majd az illető sorsa miatt, ráébred: nem is őt kellett volna féltenie! Sarah Pinborough regénye nem egy szerelmes történet, egy krimi és egy thriller szimpla keveréke. Sokkal félelmetesebb annál. Mert Pinborough regénye elkísér. És nem hagy nyugodni. Ne higgy ennek a könyvnek! Ne higgy a szereplőknek! Ne higgy saját magadnak se! És történjen bármi, senkinek se áruld el a végét! Sarah Pinborough az Egyesült Királyság egyik méltán népszerű, sokszoros díjnyertes romantikustörténet- és krimiírója, akinek neve az egész világon ismert. Ne higgy a szemének! című regényét 19 nyelvre fordítják le, s a magyar kiadást már hetekkel az angliai bemutató után kezükbe vehetik az olvasók.

Gordon ​Cole ist ein müder, einsamer alter Mann. Der von seinen Vietnamerinnerungen verfolgte Kriegsveteran ist seit kurzem Witwer und schlägt sich in einer Nachbarschaft durch, in der das Leben immer gefährlicher wird. Während er den Tod seiner geliebten Frau Katy betrauert, droht er im Albtraum seiner schrecklichen Vergangenheit zu ertrinken. Und dann fängt das Flüstern in der Dunkelheit an. Gnadenlos jagen ihn erschütternde Visionen, der Klang von engelshaftem Singen hängt über jeder wachen Stunde, und alle Menschen seines Umfelds scheinen sich aus Gründen gegen ihn verschworen zu haben, die er noch nicht verstehen kann. Als der Regen beginnt und die Stadt durchtränkt, begreift Gordon, dass er sich seiner Vergangenheit stellen und das dunkle Geheimnis lösen muss, das ihn seit fast fünfzig Jahren verfolgt. Wer war die mysteriöse Frau, die er damals in einer Bar kennengelernt hat? Was ist in dem heruntergekommenen Motel passiert, in das sie gingen? War tatsächlich überhaupt etwas geschehen? Während Gordon nach Antworten sucht, beobachtet ihn etwas aus dem immer stärker fallenden Regen und wartet, bietet ihm an, ihn von seinen Albträumen zu befreien. Aber die Schlüssel zu Himmel und Hölle kosten einen furchtbaren Preis. Willkommen daheim, Gordon. Willkommen im Haus des Regens.

When ​Gwendolyn Bloom’s father vanishes, she sets off on a journey she never bargained for. Traveling under a new identity in a world of assassins, spies, and criminal masterminds, she uncovers a disturbing truth. To bring her father back alive, she must become every bit as cruel as the men holding him captive. Taken meets _The Girl with the Dragon Tattoo_ and _The Bourne Identity_ in this action-packed debut thriller (optioned for film by Jerry Bruckheimer) from Scott Bergstrom.

When ​Gwendolyn Bloom’s father vanishes, she sets off on a journey she never bargained for. Traveling under a new identity in a world of assassins, spies, and criminal masterminds, she uncovers a disturbing truth. To bring her father back alive, she must become every bit as cruel as the men holding him captive. Taken meets _The Girl with the Dragon Tattoo_ and _The Bourne Identity_ in this action-packed debut thriller (optioned for film by Jerry Bruckheimer) from Scott Bergstrom.

When ​Gwendolyn Bloom’s father vanishes, she sets off on a journey she never bargained for. Traveling under a new identity in a world of assassins, spies, and criminal masterminds, she uncovers a disturbing truth. To bring her father back alive, she must become every bit as cruel as the men holding him captive. Taken meets _The Girl with the Dragon Tattoo_ and _The Bourne Identity_ in this action-packed debut thriller (optioned for film by Jerry Bruckheimer) from Scott Bergstrom.

_Nagyszabású ​kémregény John le Carré stílusában egy nyugalmazott CIA tiszt tollából – hamarosan a mozikban is!_ A Vlagyimir Putyin vezette Oroszországban az orosz hírszerzés tisztje, Dominyika Jegorova keservesen próbálja kiismerni és túlélni a posztszovjet hírszerzés veszedelmes dzsungelét. Épp csak kikerült a Verébiskoláról – ahol hírszerzési célokat szolgáló csábításra képezik ki a hallgatókat –, és egyből Nathaniel Nash CIA-tisztre állítják rá. Ő a kapcsolattartója az amerikaiak egyik legértékesebb kémének, akit valaha sikerült beépíteniük az oroszok közé. A lélegzetelállító sebességgel pörgő cselekmény Oroszországból indulva Finnországon, Görögországon és Olaszországon keresztül az Egyesült Államokba vezet minket. Jegorova és Nash halálos össztűzben találják magukat, amely már nem csak az ő életüket, hanem másokét is veszélybe sodorja. Titkos hűségeskük köttetnek és szegődnek meg, miközben minden hírszerző ügynökség veszélybe kerül Moszkvától egészen Washingtonig. A _Vörös veréb_ a nyugalmazott CIA tiszt Jason Matthews első regénye; letehetetlen stílusával és emlékezetes szereplőivel nem csupán irodalmi bravúr, hanem szakmai szempontból is jelentős teljesítmény. Nagy részletességgel, valós módszerek bemutatásával – kémkedés, kémelhárítás, beszervezés, kiberháború – nyerhetünk bepillantást a nemzetközi hírszerzés működésébe. A kötet 2013-ban elnyerte a rangos Edgar-díjat, és Jennifer Lawrence főszereplésével Francis Lawrence forgat belőle filmet Budapesten.

This ​book was shortlisted for the Man Booker Prize 2016. It was shortlisted for the Gordon Burn Prize 2016 and shortlisted for the CWA New Blood Dagger Award 2016. It was also selected as a Book of the Year 2016 in The Times, Observer and Daily Telegraph. "Fully lives up to the hype. A taut psychological thriller, rippled with comedy as black as a raven's wing, Eileen is effortlessly stylish and compelling." (Robert Douglas-Fairhurst, The Times). The Christmas season offers little cheer for Eileen Dunlop. Trapped between caring for her alcoholic father and her job as a secretary at the boys' prison, she tempers her dreary days with dreams of escaping to the big city. In the meantime, her nights and weekends are filled with shoplifting and cleaning up her increasingly deranged father's messes. When the beautiful, charismatic Rebecca Saint John arrives on the scene as the new counsellor at the prison, Eileen is enchanted, unable to resist what appears to be a miraculously budding friendship. But soon, Eileen's affection for Rebecca will pull her into a crime that far surpasses even her own wild imagination.

Mark ​Sway is eleven and he knows a terrible secret. He knows where a body is hidden. Some secrets are so dangerous that it's better not to tell. But it's just as dangerous if you don't. So Mark needs help fast - because there isn't much time.

People ​disappear to Rockton so no-one can find them. But the trouble is people also disappear from Rockton. New York Times and Globe and Mail bestselling author and master of thrills Kelley Armstrong returns to Rockton for more page-turning suspense, following her #1 national bestseller, City of the Lost. It's winter in Rockton, a little town hidden deep in the wilds of the Yukon. The town exists for people who need to escape their pasts, though it's not clear if those in hiding are victims or perpetrators. Or, when the lines gets blurred, maybe both. Ask Casey. She's been used, betrayed, beaten. But she's also killed someone. She moved to Rockton to help her best friend, Diana. Ex-best friend. Diana lied to get Casey to come with her; she used her and she almost got her killed. But Casey decided to stay anyway, to work as a detective alongside her new boyfriend and the town's sheriff, Eric Dalton. Fresh off solving a series of grisly murders, Casey and Deputy Will Anders get stranded in a blizzard while they're tracking a runner from the town. Seeking shelter in a cave, they stumble across a woman who's been imprisoned in a deep well. Nicole Chavez--whom everybody thought had run away from town and died in the woods more than a year earlier--is alive. Barely. But she can't identify her captor: she's never seen his face. Was she taken by one of the hostiles who inhabit the wilderness around the town? Or is Casey facing something even worse? In a town where everyone lies about their past and lives under assumed identities, it's very easy to hide your true nature...

Erin ​Blake has one of those names. A name that, like Natalee Holloway or Elizabeth Smart, is inextricably linked to a grisly crime. As a toddler, Erin survived for three days alongside the corpse of her murdered mother, and the case — which remains unsolved — fascinated a nation. Her father's identity unknown, Erin was taken in by her mother's best friend and has become a relatively normal teen in spite of the looming questions about her past. Fourteen years later, Erin is once again at the center of a brutal homicide when she finds the body of her biology teacher. When questioned by the police, Erin tells almost the whole truth, but never voices her suspicions that her mother's killer has struck again in order to protect the casework she's secretly doing on her own. Inspired by her uncle, an FBI agent, Erin has ramped up her forensic hobby into a full-blown cold-case investigation. This new murder makes her certain she's close to the truth, but when all the evidence starts to point the authorities straight to Erin, she turns to her longtime crush (and fellow suspect) Journey Michaels to help her crack the case before it's too late.

Mit ​nem tennél meg a családodért? Az éjszaka közepén Alice és Harry French a legkegyetlenebb lidércálomra ébred. Álarcos férfiakat találnak a hálószobájukban, akik a néhány hónapos lányuk életét fenyegetik. Ez nem félresikerült rablás. A brutális behatolók pontosan tudják, kit keresnek: egy Edward Renshaw nevű férfit. És ölni is hajlandók, hogy eljussanak hozzá. Az ifjú szülők hamarosan ráébrednek, hogy a rémálom csak most veszi kezdetét. Véletlen személycseréről van szó? Ki ez a Renshaw, és mit rejteget? Egyvalami biztos: máris túl sokat tudnak. Alice és Harry egymástól elsodródva menekül és harcol, miközben a támadóik egyre közelebb jutnak hozzájuk. Csak egyetlen megoldás marad, hiszen az életük a tét.