Ajax-loader

kollekció: Kortárs

“Az élet csak úgy szép, ha őrült is egy kissé.”
(Rejtő Jenő)


A ​világ összes könyvesboltja közül pont ebbe kellett besétálnia. Pont a Barnegat Könyvesboltba. Különben Bernié Rhodenbarr soha nem találkozott volna álmai asszonyával, a gyönyörű és rejtélyes Ilonával. Mivel mindketten imádják Humphrey Bogartot, ezért minden estét együtt töltenek... Egy Bogart filmfesztiválon. A szerelem csodálatos dolog, de megélni nem lehet belőle, így aztán Bernié kapva kap az ajánlaton, amikor egy idegen, Hugó Candlemas néven, megbízza, hogy lopjon el egy dossziét. Bernie betör, ám nem elég, hogy ismét a szekrénybe szorul egy kis időre, még a dosszié is eltűnik. Üres kézzel kell visszatérnie megbízójához, aki ezt nem nagyon bánja. A halottak ugyanis nem szoktak bánni semmit sem. Bernié nyomozni kezd, és hamarosan egerek, nyulak és mormoták, anatruriai rojalisták, cserkesz orgazdák és asszír orgyilkosok közt találja magát. És ekkor kiderül róla, hogy ö egy menyét... Az összes állat közül... pont egy menyét.

Egy ​kétezer méter magasban működő vízi erőmű munkásai egy lefejezett, félig megnyúzott lovat találnak a felvonó állványzatához rögzítve. Az első áldozat, de nem az utolsó… A Pireneusokban járunk, tél van, csend és hó és halál. Az égig érő hegyek, a hallgatag, titkukat féltékenyen őrző völgyek világa ez. Mintha a pokol bugyraiba szállnánk alá, mintha a völgy felett magasodó hegycsúcson működő, szigorúan ellenőrzött pszichiátriai intézet elszabaduló démonai akarnák uralmuk alá hajtani a világot. Servaz parancsnok életének legnehezebb ügyével kerül szembe. Minél előrébb jut a nyomozással, minél több kérdésre talál választ, annál több gyötrelmes titokra bukkan. A válasz, a megoldás kéznyújtásnyira van csupán, de a világra telepedő gonosz elleni harcban minden érzés, minden emlék összekavarodik. A múlt nem ereszt, a gyilkosok bűne, az áldozatok kínja és a túlélők nem szűnő szenvedése ellepi a jelent, és mint a hegyekben hatalmas torlaszokban összegyűlő, szikrázóan fehér hó, elzárja a jövőbe vezető utat. Sikerül-e kitörnie Servaznak és társainak?

Korábbi ​regényeihez hasonlóan Sophie Hannah most is csavaros kezdéssel indít - Aidan Seed bevallja barátnőjének, Ruth-nak, hogy megölt egy Mary Trelease nevű nőt, de kiderül, hogy az ,,áldozat" él, festőművész és a legtávolabbról sem ,,nyugszik békében". A történéseket nagyrészt Ruth egyes szám első személyű elbeszéléseiből ismerjük meg. A lány első pillantásra bosszantó jelenség. Így érez Charlie Zailer is, aki már nem a nyomozó osztályon dolgozik, hanem egyenruhás rendőrként teljesít szolgálatot. Őt keresi fel Ruth, hogy segítsen neki megnyugtatni a barátját, Aidant. Miért nem vallja be Ruth, hogy kő ment a cipőjébe és azért biceg, mit keres Charlie korábbi botrányáról szóló újságkivágás a rendőrségen felejtett kabátja zsebében, miért szalad el, ahelyett, hogy alávetné magát a rendes kihallgatásnak? Ráadásul Ruth egy közpark szélén lakik Spillingben, egy kapusházban, melyet körben zárt láncú kamerák őriznek, és miért leskelődik be az ablakán egy magánnyomozó? Ruth jelenleg Aidan, az elhivatott, tehetséges képkeretező műhelyében dolgozik segédként. Itt kapott munkát, mert korábbi munkahelyén egy galériában az egyik művész rátámadt, miután Ruth meg akarta venni a festményét, de a nő vörös festékkel lespriccelte. Később kiderül, hogy az erőszakos festőnő Mary Trelease, Aidan Seed állítólagos áldozata. A szövevényes történet folytatódik, a különböző szereplők újra és újra elmondják az eseményeket, minden elmondás során egyre több részlet világosodik meg az olvasó számára, ezért az olvasó soha nem lehet benne bizonyos, hogy ez az igazi, végleges változat. Valami gyanús dolog folyik, miközben Simon Waterhouse-t, aki immár Charlie Zailer nyomozó vőlegénye, gyilkossággal vádolják. A történet - ahogy az angol krimi 21. századi Agatha Christie-jének eddigi regényeinél megszokhattuk - Spillingben és környékén játszódik. Ezúttal a nők bántalmazása, valamint a gazdag magániskolák álságos világa áll a regény középpontjában. A borítóhoz modern, Mogigliani-szerű portrékat, illetve díszes képkereteket lehet használni

A ​mesék főszereplője két gyermek, egy testvérpár, Fanni és Péter. Kettejük közül Fanni az idősebb, a nagytestvér, aki varázslatos kalandjaik közepette megpróbál vigyázni öccsére is, miközben minden alkalommal megoldanak egy problémát a mágikus világ lakóinak segítségével. A mesék között a fő kapocs a két gyerek, akik tulajdonában varázserővel bíró tárgyak vannak, s amik minden alkalommal egy másik világba repítik őket, ahol olyan dolgokkal találkoznak, amit csak ők láthatnak, akik még hisznek a mesevilág létezésében. A történetek elrepítenek az Északi-sark közelébe, a felhők fölé, és még sok más helyre, ahol csodás dolgok történhetnek…

Magical ​realism, lyrical prose, and the pain and passion of human love haunt this hypnotic generational saga. Foolish love appears to be the Roux family birthright, an ominous forecast for its most recent progeny, Ava Lavender. Ava — in all other ways a normal girl — is born with the wings of a bird. In a quest to understand her peculiar disposition and a growing desire to fit in with her peers, sixteen-year old Ava ventures into the wider world, ill-prepared for what she might discover and naive to the twisted motives of others. Others like the pious Nathaniel Sorrows, who mistakes Ava for an angel and whose obsession with her grows until the night of the summer solstice celebration. That night, the skies open up, rain and feathers fill the air, and Ava’s quest and her family’s saga build to a devastating crescendo. First-time author Leslye Walton has constructed a layered and unforgettable mythology of what it means to be born with hearts that are tragically, exquisitely human.

A ​foci a világ legnépszerűbb játéka, kérdezzünk meg bárkit. A könyv elolvasása után azt is megállapíthatjuk, hogy mindenkit képes magával ragadni egy Európa-bajnokság különleges hangulata. Nem kell férfinak, de még focirajongónak sem lenni ahhoz, hogy mindenki a foci bűvöletébe essen. Mitől és miért változik meg pillanatok alatt minden a kontinenstorna ideje alatt? Az érdekes (egyben igaz) sztorikkal teli élménybeszámoló mindenkinek kellemes pillanatokat szerezhet, aki szeretné megismerni és átélni, egy világeseménynek is bátran nevezhető rendezvény mellett a mindennapi valós utcai történéseket – minden olyan eseményt, ami kimaradt a hírekből és a tudósításokból. Azaz mindenkinek ajánljuk a könyvet, akit érdekel, milyen is valójában a mérkőzések mellett és a színfalak mögött egy foci Európa-bajnokság, milyen bulikba csöppenhetünk bármikor a mérkőzések alatt és között, a rendező ország(ok) bármely pontján.

Katie ​McGarry captivated readers with her “riveting, emotional”* Young Adult debut, _Pushing the Limits_. In this gripping novella, she tells the story of Lila and Lincoln, who discover that sometimes it’s worth crossing the line for love… Lila McCormick first met Lincoln Turner when tragedy struck both their lives. But she never expected their surprise encounter would lead to two years of exchanging letters—or that she’d fall for the boy she’s only seen once. Their relationship is a secret, but Lila feels closer to Lincoln than anyone else. Until she finds out that he lied to her about the one thing she depended on him for the most. Hurting Lila is the last thing Lincoln wanted. For two years, her letters have been the only thing getting him through the day. Admitting his feelings would cross a line he’s never dared breach before. But Lincoln will do whatever it takes to fix his mistakes, earn Lila’s forgiveness—and finally win a chance to be with the girl he loves.

Torn ​by her love for a handsome aristocrat, a young slave girl clings to her faith in the living God for deliverance from the forces of decadent Rome.

Mannabein ​finnast í grunni nýbyggingar í útjaðri Reykjavíkur og líkur benda til að glæpur hafi verið framinn. Beinin virðast nokkurra áratuga gömul og sérfræðingar eru fengnir til að grafa þau upp en samtímis hefur lögreglan leit að fólki sem gæti vitað eitthvað um málið. Lögreglumennirnir Erlendur, Sigurður Óli og Elínborg eiga erfitt verkefni fyrir höndum en smám saman skýrist myndin; fortíðin er grafin upp úr moldinni, upp úr gömlum pappírum, upp úr fylgsnum hugans – og brotin raðast saman í helkalda, óvænta harmsögu. Grafarþögn er fjórða bók Arnaldar Indriðasonar, trúverðug, spennandi og áhrifamikil. Hún hefur aflað höfundi sínum margvíslegra viðurkenninga. Fyrir hana hlaut hann norrænu glæpasagnaverðlaunin Glerlykilinn og sömuleiðis afar virt bresk verðlaun, Gullrýtinginn.

About ​the ultimate unreliable narrator, a schizophrenic teenage girl unable to tell the difference between reality and delusion who discovers -- thanks to her Magic 8-Ball, her little sister, and a boy she thought was imaginary -- that sometimes there really is someone out to get you.

One ​couple's powerful ministry to some of China's most vulnerable children Robin and Joyce Hill lived in a gated community in Beijing. Their family's life was marked by luxury and the security of Robin's job as an engineer. Then one day, as members of their church, they had a chance to tour a state-run orphanage. Haunted by the needs of the children they saw there, for the next four years they tried to help the institute in meaningful ways. In 1998 the Hills planned to leave China, but instead felt a sudden call from God on their lives. They left their gated community--reserved for only non-Chinese residents--moved their family into a small apartment miles outside of Beijing and immediately began to take in foster children. They took in any child, but especially those that needed extra care--terminally ill children that couldn't receive care elsewhere, and those that needed complicated and expensive surgeries that the Hills soon began to coordinate and sometimes pay for out of their own savings. What began as Hope Foster Home is now New Hope Foundation. As they continue their work, the Hills enjoy support from major corporations and high-profile philanthropists as well as the trust of the Chinese authorities. The Hills' story is an inspiring example of God's care and provision for those whom society does not value. "I strongly support Robin and Joyce Hill's New Hope Foundation which is saving so many orphan lives in China. Read this amazing story of God's grace and accept the challenge to make a difference!" --Steven Curtis Chapman "I had the privilege of going to China and witnessing the work that God is doing through Robin and Joyce Hill. They are wonderful servants of God who lovingly care for the 'least of these.' I hope that many will read this book and consider their example." --Francis Chan, author of Crazy Love

Egy ​csendes-óceáni sziget Seattle közelében... Kezdetben van a félelem. A félelem attól, hogy megfulladok. A félelem a többiektől, akik gyűlölnek, akik a bőrömet akarják. Jobb, ha előre szólok: ez nem egy hétköznapi történet... Minden, csak az nem... Ez... ez egy nagyon durva történet... Egy kőkemény thriller! Bernard Minier 1960-ban született Béziers-ben, és Délnyugat-Franciaországban nőtt fel. Nyolcéves korában döntötte el, hogy író lesz, majd huszonnégy évesen Párizsba költözött, és a rock, a könyvek, az utazás bűvöletében eltelt dühöngő ifjúság évei után, 1984-ben a francia vámhivatalnál helyezkedett el... A szürke köztisztviselő álruháját magára öltve hosszú-hosszú éveken át kettős életet élt: idejét, energiáját a hivatalnoki munka és az írás között osztotta meg, mígnem _A fagy_ című művével elnyerte a 2011-es Cognaci Könyvfesztivál legjobb francia nyelvű krimijének járó díját. Azóta kizárólag az írásnak szenteli magát, és mára a francia bűnügyi irodalom megkerülhetetlen mesterévé vált. Könyveit tizennégy nyelvre fordították le.

Ha ​önmagadban sem bízhatsz, kiben bízhatsz? Azon az éjszakán kezdődött az erdőben. Cass Anderson nem állt meg segíteni annak a nőnek az autóban, és az a nő immár halott. Azóta néma telefonhívások teszik pokollá Cass életét, és biztos benne, hogy figyelik. A bűntudat lassan felemészti, kezd mindent elfelejteni. Hogy bevette-e a gyógyszerét, hogy mi a háza biztonsági berendezésének a kódja, vagy hogy volt-e vér azon a késen a konyhában. B. A. Paris, a „Zárt ajtók mögött” nagy sikerű szerzője újabb, meglepő fordulatokban bővelkedő pszichológiai thrillerét az olvasó garantáltan nem tudja majd letenni.

Egyébként ​43+ 1 novellát tartalmazó könyvet tartasz a kezedben. Szeretek beszélgetni. Nem csak az ismerőseimmel, de bárkivel aki megtisztel figyelmével. Az egyik alkalommal nemrégről ismert barátom, hosszú vitatkozás után, végső érvként a szemembe vágta: - Te egy férfisoviniszta vagy. - Én ezt eddig nem vettem észre - mondtam -, hiszen mindenki tudja rólam, férfi párti vagyok, de a nőket szeretem - jelentettem ki. a 43 +1 novella - kettő-három kivételével - a nőkről szól. Vagy ők mondják el ezeket saját szemszögükből, vagy egy külső szemlélő. Kíváncsi vagyok , te olvasó , mit gondolsz. Tényleg férfisoviniszta vagyok, vagy csak egy férfi abból a kevésből , aki még megmaradt.

A ​könyv szerzője, Will Darbyshire, izgalmas dologra szánta el magát. Hat kérdést tett fel a neten az élet egyik legrejtélyesebb, egyetemes titkáról: a szerelemről. Arra bíztatta olvasóit, fedjék fel legbelsőbb érzéseiket saját romantikus élményeik alapján levelekben, versekben, képekben és művészeti alkotásokban. Ezekből válogatva született meg ez az egyedülálló gyűjtemény. Egy lenyűgöző portré az egyéni vágyakról, fantáziákról, csalódottságról. Megmutatja a szerelem időtlenségét, rávilágít a párkapcsolat nehézségeire és szépségeire, valamint olyan őszinte gondolatokat tár elénk, melyeket gyakran félünk megfogalmazni. Egy könyv azoknak, akik még nem voltak szerelmesek, vagy épp most is a fellegek között járnak, mindenkinek, aki már csalódott vagy épp még nem bántották meg, a reménytelenül szerelmeseknek, a sóvárogva vágyakozóknak, és azoknak is, akik falakat építenek maguk köré. Modern, őszinte, bensőséges és időtálló könyv, mely arra emlékeztet minket, hogy kik vagyunk, mi a szerelem, és hogy nem vagyunk egyedül. Tökéletes ajándék Valentin-napra, évfordulóra, születés- vagy névnapra, karácsonyra vagy csak úgy.

Sometimes ​passion has a price … When sexy Stark Security Chief Ryan Hunter whisks his girlfriend Jamie Archer away for a passionate, romance-filled weekend so he can finally pop the question, he’s certain that the answer will be an enthusiastic yes. So when Jamie tries to avoid the conversation, hiding her fears of commitment and change under a blanket of wild sensuality and decadent playtime in bed, Ryan is more determined than ever to convince Jamie that they belong together. Knowing there’s no halfway with this woman, Ryan gives her an ultimatum – marry him or walk away. Now Jamie is forced to face her deepest insecurities or risk destroying the best thing in her life. And it will take all of her strength, and all of Ryan’s love, to keep her right where she belongs…

In ​this modern-day love story, Girl likes Boy, Girl takes photo of Boy and posts it online, Boy becomes accidentally insta-famous. And what starts out as an innocent joke spirals into a whirlwind adventure that could change both their lives—and their hearts—forever. But are fame and love worth the price? Told in alternating points of view, #famous captures the out-of-control thrill ride of falling for someone in front of everyone.

In ​this modern-day love story, Girl likes Boy, Girl takes photo of Boy and posts it online, Boy becomes accidentally insta-famous. And what starts out as an innocent joke spirals into a whirlwind adventure that could change both their lives—and their hearts—forever. But are fame and love worth the price? Told in alternating points of view, #famous captures the out-of-control thrill ride of falling for someone in front of everyone.

In ​this modern-day love story, Girl likes Boy, Girl takes photo of Boy and posts it online, Boy becomes accidentally insta-famous. And what starts out as an innocent joke spirals into a whirlwind adventure that could change both their lives—and their hearts—forever. But are fame and love worth the price? Told in alternating points of view, #famous captures the out-of-control thrill ride of falling for someone in front of everyone.

In ​this modern-day love story, Girl likes Boy, Girl takes photo of Boy and posts it online, Boy becomes accidentally insta-famous. And what starts out as an innocent joke spirals into a whirlwind adventure that could change both their lives—and their hearts—forever. But are fame and love worth the price? Told in alternating points of view, #famous captures the out-of-control thrill ride of falling for someone in front of everyone.

Sleeping ​with the enemy is never a good idea, especially when she’s your boss. No one tells Shane Williams what to do. His world. His rules—which is why he ran away from home at eighteen to pursue his dream of making a name for himself outside of small-town Georgia. Ten years later, he is one of the hottest creative directors on the east coast and the majority shareholder in a digital media firm in Charlotte. Handing over the business portion of his company to his trusted friend and business partner and keeping his true identity as the founder a secret has its perks. But Shane is about to find out one of its flaws. At the expense of her relationships, Rosemary Berkowitz has always done what it takes to succeed. Being a female leader in an all-boys tech field has made her tougher than nails. She may be a sweet country girl, but, underneath her innocent exterior, Rose is a boss with an iron fist. She never backs down from a challenge, and, when she wants something, she goes after it full force. No matter how sexy his smile is, the attention of a tattooed bad boy is the last thing Rose wants. After a club outing with her best friend turns into a steamy night with a mysterious stranger, Rose wants nothing more than to move past her one-night stand—however amazing it was—and continue to mend her broken career. Little does Rose know that fate has other things in store.

Sleeping ​with the enemy is never a good idea, especially when she’s your boss. No one tells Shane Williams what to do. His world. His rules—which is why he ran away from home at eighteen to pursue his dream of making a name for himself outside of small-town Georgia. Ten years later, he is one of the hottest creative directors on the east coast and the majority shareholder in a digital media firm in Charlotte. Handing over the business portion of his company to his trusted friend and business partner and keeping his true identity as the founder a secret has its perks. But Shane is about to find out one of its flaws. At the expense of her relationships, Rosemary Berkowitz has always done what it takes to succeed. Being a female leader in an all-boys tech field has made her tougher than nails. She may be a sweet country girl, but, underneath her innocent exterior, Rose is a boss with an iron fist. She never backs down from a challenge, and, when she wants something, she goes after it full force. No matter how sexy his smile is, the attention of a tattooed bad boy is the last thing Rose wants. After a club outing with her best friend turns into a steamy night with a mysterious stranger, Rose wants nothing more than to move past her one-night stand—however amazing it was—and continue to mend her broken career. Little does Rose know that fate has other things in store.

Sleeping ​with the enemy is never a good idea, especially when she’s your boss. No one tells Shane Williams what to do. His world. His rules—which is why he ran away from home at eighteen to pursue his dream of making a name for himself outside of small-town Georgia. Ten years later, he is one of the hottest creative directors on the east coast and the majority shareholder in a digital media firm in Charlotte. Handing over the business portion of his company to his trusted friend and business partner and keeping his true identity as the founder a secret has its perks. But Shane is about to find out one of its flaws. At the expense of her relationships, Rosemary Berkowitz has always done what it takes to succeed. Being a female leader in an all-boys tech field has made her tougher than nails. She may be a sweet country girl, but, underneath her innocent exterior, Rose is a boss with an iron fist. She never backs down from a challenge, and, when she wants something, she goes after it full force. No matter how sexy his smile is, the attention of a tattooed bad boy is the last thing Rose wants. After a club outing with her best friend turns into a steamy night with a mysterious stranger, Rose wants nothing more than to move past her one-night stand—however amazing it was—and continue to mend her broken career. Little does Rose know that fate has other things in store.

Covers_411112
0
0

A ​love story about a woman who finds herself in the middle of a mafia war after finding love again with Cole, the head of a prominent mafia family.

Covers_411112
0
0

A ​love story about a woman who finds herself in the middle of a mafia war after finding love again with Cole, the head of a prominent mafia family.

From ​New York Times bestselling author, Penelope Ward, comes a sexy, STANDALONE second-chance romance. They called him Mack Daddy. No, seriously, his name was Mack. Short for Mackenzie. Thus, the nickname. Perfect, right? So was he: perfect. The perfect physical male specimen. At the private school where I taught, Mack Morrison was the only man around in a sea of women. Everyone wanted a piece of the hot single father of the sweet little boy. I was riddled with jealousy, because they didn’t know that—to me—he was much more. They didn’t know about our past. He’d chosen my school for his son on purpose, because Mack and I, we had unfinished business. As my friend Lorelai so eloquently put it: “Unfinished business between two people who are clearly attracted to each other is like an eternal case of blue balls.” And I was suffering in pain from my case. I was still intensely attracted to Mack. I tried to resist him, immersing myself further into a relationship with another man just to protect my heart. Not to mention, getting involved with a parent was strictly against school rules. But seeing Mack day in and day out was breaking me down. And soon I might be breaking all the rules. Author's note – Told in alternating points of view, Mack Daddy is a full-length standalone novel.

From ​New York Times bestselling author, Penelope Ward, comes a sexy, STANDALONE second-chance romance. They called him Mack Daddy. No, seriously, his name was Mack. Short for Mackenzie. Thus, the nickname. Perfect, right? So was he: perfect. The perfect physical male specimen. At the private school where I taught, Mack Morrison was the only man around in a sea of women. Everyone wanted a piece of the hot single father of the sweet little boy. I was riddled with jealousy, because they didn’t know that—to me—he was much more. They didn’t know about our past. He’d chosen my school for his son on purpose, because Mack and I, we had unfinished business. As my friend Lorelai so eloquently put it: “Unfinished business between two people who are clearly attracted to each other is like an eternal case of blue balls.” And I was suffering in pain from my case. I was still intensely attracted to Mack. I tried to resist him, immersing myself further into a relationship with another man just to protect my heart. Not to mention, getting involved with a parent was strictly against school rules. But seeing Mack day in and day out was breaking me down. And soon I might be breaking all the rules. Author's note – Told in alternating points of view, Mack Daddy is a full-length standalone novel.

From ​New York Times bestselling author, Penelope Ward, comes a sexy, STANDALONE second-chance romance. They called him Mack Daddy. No, seriously, his name was Mack. Short for Mackenzie. Thus, the nickname. Perfect, right? So was he: perfect. The perfect physical male specimen. At the private school where I taught, Mack Morrison was the only man around in a sea of women. Everyone wanted a piece of the hot single father of the sweet little boy. I was riddled with jealousy, because they didn’t know that—to me—he was much more. They didn’t know about our past. He’d chosen my school for his son on purpose, because Mack and I, we had unfinished business. As my friend Lorelai so eloquently put it: “Unfinished business between two people who are clearly attracted to each other is like an eternal case of blue balls.” And I was suffering in pain from my case. I was still intensely attracted to Mack. I tried to resist him, immersing myself further into a relationship with another man just to protect my heart. Not to mention, getting involved with a parent was strictly against school rules. But seeing Mack day in and day out was breaking me down. And soon I might be breaking all the rules. Author's note – Told in alternating points of view, Mack Daddy is a full-length standalone novel.

Az ​1960-as évek Párizsa, a háttérben az algériai háború. A kiskamasz Michel Marini, olasz bevándorló család fia, a könyvek szerelmese. Egy nap a bisztróban, ahova rendszeresen csocsózni jár, egy hátsó kis teremben különös társaságra bukkan: közép-kelet-európai menekültek egy csoportjára, akik beszélgetni-vitatkozni járnak oda, s hogy tartsák egymásban a lelket. Ez a Javíthatatlan Optimisták Klubja. A világ dolgaira most eszmélő Michel mohón issza magába a különféle hatásokat. Guenassia sodró lendületű regénye szerelemről, barátságról, ideálokról, csalódásokról szól – a felnőtté válás gyötrelmeiről és szépségeiről.

Elzának, ​Arendelle új királynőjének különleges képessége van. Képes havat csinálni, és megfagyasztani a tárgyakat. Egy végzetes napon elveszíti az irányítást az ereje felett, és az egész királyságot megfagyasztja. Csak az igaz szeretet olvaszthatja fel. Ez a különleges könyv minden lapja térben jeleníti meg a mese jeleneteit. Varázslatos élmény...

Szabó ​Tamás (1952) legutóbbi években született alkotásai is tanúsítják, hogy a kortárs magyar művészetben szuverén egyéniségként alkotó művész, reneszánsz alkat. Nemcsak a tökéletes mesterségbeli felkészültség, a szobrászat, a festészet, a grafika párhuzamos, esetenként egymást átható, egymást inspiráló m#velése miatt mondhatjuk ezt, hanem az archaizálás, az emberközpontúság, a figurativitás-őrzés, a motívumhasználat, valamint a művek izzó atmoszférája miatt is. Borongós árnyaltságú műegyüttesei a nyers rútságok és a megsebzett szépségek, a kemény brutalitások érzékeny együttjátszásának formát és teret adó sorozatai - a művész tragikus hangvételű életérzéseinek, kilátástalanságot, kiúttalanságot tükröztető szellemiségének megtestesülései.

Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.