Állj közénk és válassz a több, mint 47.200 elérhető könyvből!
Bejelentkezés     |     Regisztráció     |    
Ajax-loader
Rukkarácsony 2015

Rukkarácsony 2015

Ahogy megszokhattátok, az idei év Rukkarácsonyán is a könyveké a főszerep.

Ebben az évben visszatérünk az egymás ajándékozásához.

A szabály nagyon egyszerű: mindenki egy könyvet kívánhat, de korlátlan kívánságot teljesíthet. Keress rá a vágyott könyvre és kattints az "Ezt kívánom" gombra! A kívánságodat szövegesen is leírhatod, így megmutathatod a nagyvilágnak, hogy miért pont azt a könyvet szeretnéd a világon a legjobban.

Mi az a Rukkarácsony?

A Rukkolán évről évre közösen is megünnepeljük a karácsonyt. Ilyenkor valamilyen könyvekkel és ajándékozással kapcsolatos közösségi akciót eszelünk ki, amelyhez bárki csatlakozhat.

Az első két alkalommal a klasszikus kalapozós-ajándékozós formában mindenki, aki részt szeretett volna venni, bedobta a nevét egy nagy virtuális kalapba és onnan sorsoltunk neki párt, akivel egymást ajándékozták meg. Tavaly pedig a Tűzoltó utcai gyermekklinika kisbetegeinek kívánságait teljesítettük és gyűjtöttünk egy raklapnyi könyvet a nagy sikerű akció keretében.

Milyen lesz a Rukkarácsony idén?

2015-ben visszatérünk az egymás ajándékozásához. Mindenki egy könyvet kívánhat, de korlátlan kívánságot teljesíthet.

Az akció célja, hogy örömet okozzunk. Legyünk toleránsak egymással és küldjünk könyvbe bújtatott szeretetet! :)

Kötelező a részvétel?

A Rukkarácsonyon mindenki (a kívánó és a kívánságot teljesítő fél is) önkéntesen vesz részt. Ez az is jelenti, hogy előfordulhat, hogy a kívánságok egyáltalán nem, vagy nem teljesen az elvárt formában kerülnek teljesítésre és ezért a Rukkola nem vállal felelősséget.

Hogyan kívánhatok?

Keress rá a vágyott könyvre és ott a jobb oldali piroskás dobozban kattints az "Ezt kívánom" gombra. A kívánságodat szövegesen is leírhatod, így megmutathatod a nagyvilágnak, hogy miért pont azt a könyvet szeretnéd a világon a legjobban. A kívánság leadásakor meg kell adnod a címedet, ahova a könyvet várod. Ha megérkezik a könyv, ne felejtsd el bejelölni, hogy teljesült a kívánságod. Ehhez használd a "Megérkezett" feliratú gombot a Te Rukkarácsonyod oldalon, vagy a könyv adatlapján.

Fontos: mindenki csak egyet kívánhat.

Hogyan teljesíthetek kívánságokat?

A teljesíthető kívánságok listáját böngészve válaszd ki azt, amelyet biztosan teljesíteni tudsz és kattints a piros "Teljesítem!" gombra. Ekkor elküldjük neked emailben a kívánságot leadó címét. Ekkor már csak egyetlen dolgod maradt: csomagold be csodálatos karácsonyi csomagolásba és legkésőbb december 14-ig add postára a könyvet, hogy biztosan megérkezzen a fa alá.

A postázási címet Te Rukkarácsonyod oldalon is bármikor megtalálhatod.

Kiegészítő szabályok

  • Csak Happnagy szinttől lehet kívánni, Rukkadétok számára ez a funkció nem elérhető.
  • Egy felhasználónak egyszerre maximum három folyamatban lévő teljesítése lehet, de amint valamelyiket visszaigazolják, rögtön választhat újabb kívánságot magának.